اگه از گروهمون صعود کنیم که به احتمال زیاد صعود میکنیم بی شک با این اعتماد به نفس و خود باوری که داریم میتونیم در برابر فرانسه هم پیروز بشیم!! شوخی نمیکنم خواستن توانستن است، من خودم میگفتم ایران 5 تا 6 تا میخوره ولی واقعا فهمیدم اشتباه میکردم، بعید نیست حتی فینالیست هم بشیم ، باورش شاید سخت باشه ولی یادتون باشه نتیجه 0 0 تا دقیقه 90 هم تا دیروز باور نکردنی بود پس نگید دچار توهم شدی:general601:
هیچ ربطی نداره، من احساس میکنم دیشب بازی رو ندیدی اگه میدیدی نمیگفتی داری واقع بینانه حرف میزنی.@tehran west
@cloudy sky
عجب گیری کردیما
داریم چوبِ واقع بینی مونو می خوریم
دِ آخه اصلا همه چی به کنار ولی یه لحظه به این فکر کنید ایران تو تاریخچه جام های جهانیش کلا 6 تا گل زده اون وقت بنظرتون من میام به نتیجه 3-0 میگم یکم بلند پروازانست میاید به من گیر میدید ؟و میگید فازِ منفی میدم
من فقط واقع نگر هستم ، همین
عجبـــا
دوست عزیز ما نگفتیم که باید قهرمان بشیم یا باید بریم نیمه نهایی ، با دقت پست هارو بخونی متوجه میشی که گفتیم ما میتوانیم و ما امید داریم و خواستن توانستن است، چرا جو میدی؟متاسفانه از همین الان داریم سطح توقعات رو می بریم بالا
بعضی ها مارو تا نیمه نهایی بالا بردن از همین الآن
واقعا فکر می کنید چرا جلو ارژانتین خوب و موفق بودیم ؟چون هیچکس انتظاری نداشت
بنظرم نباید الکی سطح انتظارات رو بالا ببریم و تا همینجاشم ممنون بچه ها باشیم
ای بابا برادر من قربون شکل ماهت کدوم پست من همچین حرفی زدم؟ توقع با امید و انگیزه فرق داره،والله ما که از خدامونه ایران صعود کنه ، ولی از الآن دارم خودمو آماده می کنم
مطمئنن اگه جلو بوسنی ببازیم برا شما خیلی سخت تر هست تا برا من، چون انتظارات رو شما خیلی بردید بالا
مطمئن باشید رازِ موفقیت اینه که سطح توقعات رو بیاریم پایین نه این که بیایم بگیم بوسنی رو با نتیجه پر گل می بریم و فراسنه رو هم شکست میدیم و میریم بالا و برا مراحل بالاتر نقشه می کشید
مستر شماها نبودید قبل از بازی میگفتید ایرا 8 تا میخوره
شما نه ولی دوستانی بودن که میگفتنیک پست از من پیدا کنید همچین حرفی رو زده باشم برای همیشه از پی تی میرم
نه اینجا هوا خوبه به خوبی بازی های تیم ملیحمله اترک جان حمله راستی اترک اونجاهم گرمه هفته دیگه هم گرما دوباره شدید میشه