• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
آرژانتین و علل خصوص مسی برای برد میرن
امیدوارم بازیکنا بازی خوبی بکنن تو بازی با بوسنی تا صعود کنیم

فینال هم احتمالا بین هلند و فرانسه هست !

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
لطفا فاز منفی هم ندین !
بعضیا کلا با تیم

تیم ایران به گفته همون کارشناسا یکی از تیم های ضعیفه
حتی با دفاع بتونیم امتیاز بگیرم ( در صورتی که به نظرم این استراتژی کی روش بوده مخصوصا تو بازی دیشب که نیمه دوم که هجومی تر بازی کردیم که نشون داد ایران میتونه هجومی بازی کنه حتی مقابل آرژانتین ) کار بزرگی کردیم !
امیدوارم توی بازی بعدی کیروش به قکر بازی هجومی باشه
بازی اول که دفاعی بازی کردیم بازی دیشب هم کمی هجومی تر ( نیمه دوم ) و بازی با بوسنی رو هم امیدوارم کاملا هجومی بازی کنیم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@tehran west
@cloudy sky
عجب گیری کردیما :D
داریم چوبِ واقع بینی مونو می خوریم:D
دِ آخه اصلا همه چی به کنار ولی یه لحظه به این فکر کنید ایران تو تاریخچه جام های جهانیش کلا 6 تا گل زده اون وقت بنظرتون من میام به نتیجه 3-0 میگم یکم بلند پروازانست میاید به من گیر میدید ؟:D و میگید فازِ منفی میدم
من فقط واقع نگر هستم ، همین
عجبـــا

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
اگه از گروهمون صعود کنیم که به احتمال زیاد صعود میکنیم بی شک با این اعتماد به نفس و خود باوری که داریم میتونیم در برابر فرانسه هم پیروز بشیم!! شوخی نمیکنم خواستن توانستن است، من خودم میگفتم ایران 5 تا 6 تا میخوره ولی واقعا فهمیدم اشتباه میکردم، بعید نیست حتی فینالیست هم بشیم ، باورش شاید سخت باشه ولی یادتون باشه نتیجه 0 0 تا دقیقه 90 هم تا دیروز باور نکردنی بود پس نگید دچار توهم شدی:general601:

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
متاسفانه از همین الان داریم سطح توقعات رو می بریم بالا
بعضی ها مارو تا نیمه نهایی بالا بردن از همین الآن
واقعا فکر می کنید چرا جلو ارژانتین خوب و موفق بودیم ؟چون هیچکس انتظاری نداشت
بنظرم نباید الکی سطح انتظارات رو بالا ببریم و تا همینجاشم ممنون بچه ها باشیم

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
اگه از گروهمون صعود کنیم که به احتمال زیاد صعود میکنیم بی شک با این اعتماد به نفس و خود باوری که داریم میتونیم در برابر فرانسه هم پیروز بشیم!! شوخی نمیکنم خواستن توانستن است، من خودم میگفتم ایران 5 تا 6 تا میخوره ولی واقعا فهمیدم اشتباه میکردم، بعید نیست حتی فینالیست هم بشیم ، باورش شاید سخت باشه ولی یادتون باشه نتیجه 0 0 تا دقیقه 90 هم تا دیروز باور نکردنی بود پس نگید دچار توهم شدی:general601:

باور کن
تو سایت های پیش بینی تا حالا 90% شو باختم !
همش به این خاطر هست که نمیشه بازی ها رو پیش بینی کرد
و درست میگی حتی امکان داره فینال بین تیم هایی برگزار بشه که اصلا کسی فکرشو نمیکرده

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
@tehran west
@cloudy sky
عجب گیری کردیما :D
داریم چوبِ واقع بینی مونو می خوریم:D
دِ آخه اصلا همه چی به کنار ولی یه لحظه به این فکر کنید ایران تو تاریخچه جام های جهانیش کلا 6 تا گل زده اون وقت بنظرتون من میام به نتیجه 3-0 میگم یکم بلند پروازانست میاید به من گیر میدید ؟:D و میگید فازِ منفی میدم
من فقط واقع نگر هستم ، همین
عجبـــا
هیچ ربطی نداره، من احساس میکنم دیشب بازی رو ندیدی اگه میدیدی نمیگفتی داری واقع بینانه حرف میزنی.
یه لحظه چشماتو ببند تمرکز کن با خودت تکرار کن که ایران یه پنالتی براش نگرفتن ایران چند تا موقعیت گل 100% داشت ایران تا دقیقه 91 آرژانتینو کلافه کرده بود نیمه دوم طوری شده بود که وقتی توپ به محوطه جریمه آرژانتین میرسید مدافعینش توپو میزدن تو کرنر یا میکشیدن زیرش (تاکتیک هاشم بکش زیرش) استفاده میکردن. یادت باشه ما داشتیم با آرژانتین بازی میکردیم تکرار کن آرژانتین. اگه مسی رو نداشتن الان بازی مساوی شده بود تکرار کن مساوی.

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
متاسفانه از همین الان داریم سطح توقعات رو می بریم بالا
بعضی ها مارو تا نیمه نهایی بالا بردن از همین الآن
واقعا فکر می کنید چرا جلو ارژانتین خوب و موفق بودیم ؟چون هیچکس انتظاری نداشت
بنظرم نباید الکی سطح انتظارات رو بالا ببریم و تا همینجاشم ممنون بچه ها باشیم
دوست عزیز ما نگفتیم که باید قهرمان بشیم یا باید بریم نیمه نهایی ، با دقت پست هارو بخونی متوجه میشی که گفتیم ما میتوانیم و ما امید داریم و خواستن توانستن است، چرا جو میدی؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
والله ما که از خدامونه ایران صعود کنه ، ولی از الآن دارم خودمو آماده می کنم
مطمئنن اگه جلو بوسنی ببازیم برا شما خیلی سخت تر هست تا برا من، چون انتظارات رو شما خیلی بردید بالا
مطمئن باشید رازِ موفقیت اینه که سطح توقعات رو بیاریم پایین نه این که بیایم بگیم بوسنی رو با نتیجه پر گل می بریم و فراسنه رو هم شکست میدیم و میریم بالا و برا مراحل بالاتر نقشه می کشید

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
والله ما که اصلا جو ندادیم من فقط گفتم بنظرم نتیجه 3-0 جلو بوسنی یکم بلندپروازاناست و نظرِ شخصی خودمو گفتم که بنظرم جلو بوسنی 0-0 میشیم همین (!)
شما میاید میگید این وطن فروشه ،فازِ منفی میده، اِله بِلهِ ....:D

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
ببخشید بچه ها من زیاد از فوتبال سر در نمیارم
فقط می خواستم بدونم با بوسنی ایران چجوری بازی میکنه؟ حمله می کنه یا دفاع؟

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
والله ما که از خدامونه ایران صعود کنه ، ولی از الآن دارم خودمو آماده می کنم
مطمئنن اگه جلو بوسنی ببازیم برا شما خیلی سخت تر هست تا برا من، چون انتظارات رو شما خیلی بردید بالا
مطمئن باشید رازِ موفقیت اینه که سطح توقعات رو بیاریم پایین نه این که بیایم بگیم بوسنی رو با نتیجه پر گل می بریم و فراسنه رو هم شکست میدیم و میریم بالا و برا مراحل بالاتر نقشه می کشید
ای بابا برادر من قربون شکل ماهت کدوم پست من همچین حرفی زدم؟ توقع با امید و انگیزه فرق داره،
آرژانتین کجاش به قهرمانی میخوره؟ این چه بازی مسخره ای بود که کرد؟ قهرمان دنیا بخاد همچین تیمی بشه که باید شا...ید تو کل فوتبال دنیا؟ پس چرا هنوز میلیونها طرفدار به غیر از مردم کشور خودش داره؟ چرا هنوز خیلی ها نظیر همین حاج محسن (با نام کاربری اترک) میگن که قهرمان میشه؟
خب ما هم میگیم با این بازی دیشبی که تیممون کرد امیدواریم به مراحل بالاترم بریم، این اسمش توقعه؟

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
حمله اترک جان حمله راستی اترک اونجاهم گرمه هفته دیگه هم گرما دوباره شدید میشه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
یک پست از من پیدا کنید همچین حرفی رو زده باشم برای همیشه از پی تی میرم
شما نه ولی دوستانی بودن که میگفتن
ایران 0 آرژانتین 9
خودمم میگفتم ایران 0 آرژانتین 6 :general709:

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
تهاجمی یعنی اینکه تعداد حمله هاش تو90 دقیقه دو رقمی میشه؟

بالا