persiasina
Registered User
این بازی بهترین شانس ما در تاریخ جام جهانی برای صعود بود . واقعا متاسفم
باشه آقا تنها مربی بدون تیم دنیا کیروشدوست عزیز یه گزینه بهتر از کیروش واسه تیم ملی نام ببر...
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
ژنرال قلعه نویی ، اگه قلعه نویی بود الان بوسنی رو سوراخ میکردیمدوست عزیز یه گزینه بهتر از کیروش واسه تیم ملی نام ببر...
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
کیروش فقط سبک بازی دفاعی و تخریبی رو برای تیم ملی ایران به ارمغان اورد . از لبنان ، بوسنی و تیم هایی که در مقابل ما جوجه بودن باختیم
والا داداش من از همون اولشم میگفتم نباید صعود میکردیم چون صعود شانسی بود چون همون گل آخر به کره هم رو کار فردیه رضا بود و اشتباه حریف نه چیز دیگهبهتر بود به جام جهانی نمی رسیدیم تا اینطوری سوراخ بشیم
گروهبان قلندری میگی دیگهژنرال قلعه نویی ، اگه قلعه نویی بود الان بوسنی رو سوراخ میکردیم
همینیه که هست ، باهت حال نمیکنمجالبه این همه ادم دارن به تیممون فهش میدن شما هیچی نمیگی منی که از اولین پستم تا الانش حمایت هست رو نقل قول میکنی !
باشه آقا کل 31 تیم دیگه بازیکناشون همه شاخن همه لیگ اروپایی بازی میکنن بازیکنای ما همه کوچه خیابونینآقا این بوسنی اونی نیست که شما چند سال پیش دیدی
همشون توی سطح اول اروپا دارن بازی میکنن
چقدر به کیروش امکانات دادیم آخه ؟
شما یه تیم درست و حسابی بگو که ما باهاش بازی دوستانه گذاشته باشیم ؟
اول بگم من خودم ابیمژنرال قلعه نویی ، اگه قلعه نویی بود الان بوسنی رو سوراخ میکردیم
ن دوست من کیروش تنها مربی دنیل نیستباشه آقا تنها مربی بدون تیم دنیا کیروش
اومدن 2 میلیون دلار دادن واسه این ( رو کاغذ فقط این قدرش) هر کس دیگه رو میاوردن از این بهتر بود
لبنان که هنوزم جوجسکیروش فقط سبک بازی دفاعی و تخریبی رو برای تیم ملی ایران به ارمغان اورد . از لبنان ، بوسنی و تیم هایی که در مقابل ما جوجه بودن باختیم
همینیه که هست ، باهت حال نمیکنم
Sent from my iPhone 5 using tapatalk