اگر کمی ، فقط کمی نسبت به کار حسابداری ، به خصوص قسمت مالی و مالیاتیش آشنایی داشته باشید ، متوجه میشید که حق داریم منت بذاریم . خیلی از اساتید و مدیران مالی هم با همین روش شروع کردند . چون این روش هم انگیزه میده و هم اعتماد به نفس . و چون عمدتا حقوقی پرداخت نمیشه ، شخص سعی میکنه زودتر خودشو بالا بکشه.
بعید میدونم شما خاطرتون باشه ، اما قطعا اگه از پدر و پدربزرگتون سوال کنید بهتون میگن که قدیم هم ، این روش در تمامی کسب و کارها از خیاطی و آرایشگاه تا جوشگاری و ریخته گری مرسوم بوده و معدود استادانی که در هر صنفی داریم حاصل همین روش بودن .
و طبیعیه که این مدل کار کردن برای نسل فعلی که بسیار راحت طلب و تن پرورند و فقط مدارک دانشگاهی رو با خودشن حمل میکنن ، چندان مطلوب نیست .
اين قسمت حرفت خيلي جالبناك بود "چون این روش هم انگیزه میده و هم اعتماد به نفس . و چون عمدتا حقوقی پرداخت نمیشه ، شخص سعی میکنه زودتر خودشو بالا بکشه." واقعا ما رو چي فرض كردي؟
فكر كردي من سوم دبستانم؟
نه من خوب يادمه چون از بچگي شاگرد مغازه پدربزرگم بودم و دستمزد ميگرفتم شما تاريخ رو تحريف ميكني
نه اين روش براي افراد سودجويي كه دنبال سو استفاده از شرايط كنوني و بيكاري جوانان هستند فقط جواب ميده
راحت طلب برخي از افرادي هستند كه به بهانه آموزش كار كارآموز از همه جا بي خبر رو رايگان ميفرستند شهراي ديگه فرضا براي كمك حسابرس كه پول حق ماموريت ندهند
مگه حقوق حسابدار و مدير مالي و حتي حسابرس چقدره كه تازه بخواد چند ماه هم بره بيگاري تازه منت هم سرش باشه
الان طرف كارآموزي حقوق كه قبول ميشه از همون روز اول حقوق ميگيره
كارگر ميوه فروشي براي روزي 8 ساعت كار 50 ميگيره
عمله ساختمون يه ذره شن و آجر بالا پايين ميكنه 60 ميگيره
ولي حسابدار خيلي مظلومه
پدر پدر بزرگ من پدر بزرگ من پدر من خود من شكر خدا يك روز هم گول اين تبليغات فريبنده رو نخورديم
پدرپدربزرگ من كارگر كارگاه قالي بافي بود پدربزرگ من فرش فروش بود اگه كسي ميومد پيشش شاگردي دستمزدش رو با احتساب ثانيه دقيق بهش ميداد
عموي پدر من از گنده هاي قطعات ايران خودرو هست خودش تعريف ميكرد روزايي كه ميرفت شاگردي پيش تراشكار چجوري اوستا دستمزدش و با يه مبلغ اضافه تر بهش ميداد
من دوران دانشجويي از اين پيشنهادها زياد داشتم ولي ميرفتم پول ميدادم به آموزشگاه نرم افزار ياد ميگرفتم ولي نميرفتم جايي كه رايگان بيگاري ميكشن ولو اينكه نرم افزار هم ياد ميدادن
الان اين مدلي مد شده و از سادگي و بيكاري جوان ها سو استفاده ميشه
قديما بيشتر مردم ميدونستن حق الناس چيه