یه نرم افزار خوب کدینگ ( دسته بندی حسابها ) هم داره. مفهوم درامد و هزینه . انواعش و نحوه ثبتش رو باید بدونی. من اصول حسابداری 1 رو پیشنهاد میکنمدوستان ، برای اینکه بتونم سر از حسابداری کارم در بیارم و منابع و درآمد ها رو دقیقا دسته بندی کنم . چه موضوعاتی از حسابداری رو پیشنهاد میدید یاد بگیرم ؟
در حدی میخام سر از دخل و خرج به صورت علمی در بیارم
بحث نرم افزارش نیست. فقط اینکه بفهمم چجوری خساب کتابا کارم رو درست حساب کنم . درآمد چقدرش بره برای اهداف چقدرش رو بذارم جیبم چقدر رو ذخیره کنم . معنای درست درآمد . سرمایه . دارایی و ...یه نرم افزار خوب کدینگ ( دسته بندی حسابها ) هم داره. مفهوم درامد و هزینه . انواعش و نحوه ثبتش رو باید بدونی. من اصول حسابداری 1 رو پیشنهاد میکنم
خوب چه کتاب یا واحد درسی رو پیشنهاد میکنید براشببین دوست عزیز ، همیشه در کسب و کارهای کوچک برخی از انواع هزینه در نظر گرفته نمیشه که همین باعث میشه گمان کنیم ، فعالیت اقتصادی سود دهی داریم . در حالی که اینطور نیست . مهمترین این هزینه ها ، هزینه استهلاک و هزینه خواب سرمایه است. موضوع مهم دیگه اینه که تفاوت درامد ، فروش و سود رو بدونیم . و مهمترین موضوع هم به دست اوردن یک نمونه کلی از صورت جریان وجوه نقد هست . یعنی فقط ورود و خروج وجه نقد . اون موقع میشه حسابهایی مثل برداشت ، جاری شرکا ، وصول مطالبات و سرمایه گذاری رو تحلیل کرد
اصول حسابداری 1 و 2 برای شروع کافیه . سعی کن مفاهیمی رو که خوب متوجه نمیشی با سرچ کردن در اینترنت بیشتر باهاش اشنا بشی . اگر هم سوالاتت زیاد بود ، گروه های خسابداری در لاین و وایبر و تلگرام هست که بچه های مالی میتونن کمک کنن بهتخوب چه کتاب یا واحد درسی رو پیشنهاد میکنید براش
دوست عزیز تاسیس شرکت و قرار گرفتن در رقابت تنگاتنگی که در صنعت پخش ، به خصوص پخش مواد غذایی وجود داره ، انقدر انرژی ازت میگیره که وقتی برای مطالعه و پیاده سازی سیستم حسابداری نخواهی داشت . اولین قدم انتخاب نیازهایی که برای حساب و کتاب کسب و کارت بهشون احتیاج داری هستش و به عبارت دیگه تا چه حد میخوای در حسابداریت ریز بشی ، چه مدل گزارشاتی میخوای ، فقط سود و زیان رو میخوای بدونی یا گزارش لحظه ای انبار هم برات مهمه یا به جدول نقدینگی هم احتیاج داری و ... بعد باید با مشاوره ی مالی نرم افزار مناسب انتخای کنی . سر فصل های کالا و فروش و انبارت رو تعریف کنی و بعد هم ورود اطلاعات . پیشنهاد میکنم حتی اگر حجم کار شرکتت خیلی هم پایینه باز هم حسابدار بگیری به دو دلیل . اول اینکه قطعا حجم کاری مالی و حسابداری فروشت همیشه مثل روز اول نمیمونه و به مرور زمان بالاتر میره و دوم اینکه اگر کاری رو از اول بی برنامه و بدون اصول شروع کنی ، اصلاحش سخت تر و سخت تر میشه و برای مورد شما ، حسابدار باتجربه ی پاره وقت از حسابدار کم تجربه ی تمام وقت بهتره . هزینه ی هر دو مورد هم تقریبا یکسان در میاد .به نام خدا
سلام دوستان
قصد دارم یک شرکت پخش مواد غذایی در اینده بزنم.اما هیچ اطلاعاتی در مورد حسابداری ندارم. کسی میدونه از کجا باید شروع کنم. چه دوره هایی از حسابداری رو باید بگذرونم خوداموز بهتره یا رفتن سر کلاس
دوست عزیز تاسیس شرکت و قرار گرفتن در رقابت تنگاتنگی که در صنعت پخش ، به خصوص پخش مواد غذایی وجود داره ، انقدر انرژی ازت میگیره که وقتی برای مطالعه و پیاده سازی سیستم حسابداری نخواهی داشت . اولین قدم انتخاب نیازهایی که برای حساب و کتاب کسب و کارت بهشون احتیاج داری هستش و به عبارت دیگه تا چه حد میخوای در حسابداریت ریز بشی ، چه مدل گزارشاتی میخوای ، فقط سود و زیان رو میخوای بدونی یا گزارش لحظه ای انبار هم برات مهمه یا به جدول نقدینگی هم احتیاج داری و ... بعد باید با مشاوره ی مالی نرم افزار مناسب انتخای کنی . سر فصل های کالا و فروش و انبارت رو تعریف کنی و بعد هم ورود اطلاعات . پیشنهاد میکنم حتی اگر حجم کار شرکتت خیلی هم پایینه باز هم حسابدار بگیری به دو دلیل . اول اینکه قطعا حجم کاری مالی و حسابداری فروشت همیشه مثل روز اول نمیمونه و به مرور زمان بالاتر میره و دوم اینکه اگر کاری رو از اول بی برنامه و بدون اصول شروع کنی ، اصلاحش سخت تر و سخت تر میشه و برای مورد شما ، حسابدار باتجربه ی پاره وقت از حسابدار کم تجربه ی تمام وقت بهتره . هزینه ی هر دو مورد هم تقریبا یکسان در میاد .