73mohamadsaadi
Registered User
سلام عزيزان وقت بخير سوال فوري دارم. چه شركت هايي گردش مالي بالايي دارن و بيشتر باامور مالياتي سر وكله ميندازن، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شرکتهای بزرگ دیگهسلام عزيزان وقت بخير سوال فوري دارم. چه شركت هايي گردش مالي بالايي دارن و بيشتر باامور مالياتي سر وكله ميندازن، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام .درود دوستان
ما یه شرکت کوچیک داریم و کار حسابداریش هم کم و کوچیکه
لذا تصمیم گرفتم خودم کارای حسابداریش رو انجام بدم
یه فایل اکسل پیدا کردم بعلاوه اندک مطالعه ای
برای شروع نیازمند راهنمایی و کمک شما هستم
قدم اول هم کدینگ دفتر کل و معین و تفصیلی است
دوستان لطفا برای کدینگ چی پیشنهاد می دید
فقط اینکه این شرکت مربوط به دونفر با شرایط خاص می شه
به این شکل که
از هر فاکتور مبلغ اجرت و مالیات بر ارزش افزوده کم می شه
از مانده حساب درصدی مثلا ۳۰ درصد به شریک اول و ۷۰ درصد به شریک دوم می رسه
نکتش هم اینه که همه هزینه ها باید از حساب شریک دوم )۷۰درصدی )برداشته بشه
می شه برای قدم اول راهنمایی کنید برای این شرکت
چه فهرستی برای دفتر کل داشته باشم
چه فهرستی برای معین و چه فهرستی برای تفصیلی
(اگه اینا روشن بشه یکی دو تا سوال دیگه هم دارم)
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام .
برای چه موضوعی بحث حسابداری میخوایید پیاده کنید ؟
داشتن موجودی ؟ مالیات ؟ حساب کتاب شخصی ؟
.....
........
صنف مربوطه و حجم کاری ؟ تولیدی؟فروشگاهی؟شرکتی؟
مغایرت به صورت روزانه،هفتگی،ماهانه یا فصلیه ؟
.....
.........
بعد تفضیل شناوره چیه ؟
…….
……………………..
ولی چیزی که خودت گفتی با دست هم میشه نه نهایتاََ یه فایل اکسل با چارتا فرمول پایه جمع میشه .
م.خ
با سلام دوست عزیز کتاب اصول حسابداری ۱ و تؤری حسابداری توصیه میشهبا سلام و عرض ادب
بنده بخام خودم به صورت شخصی مقداری اطلاعات حسابداری داشته باشم که بتونم با یک حسابدار صحبت کنم
چه کتاب یا منبعی معرفی می کنید
یک کتاب کاربردی و از صفر و تاکید دوباره که عملی باشه نه مباحث بنیادی و تئوری حسابداری
پیشاپیش متشکرم
با سلام و عرض ادب
بنده بخام خودم به صورت شخصی مقداری اطلاعات حسابداری داشته باشم که بتونم با یک حسابدار صحبت کنم
چه کتاب یا منبعی معرفی می کنید
یک کتاب کاربردی و از صفر و تاکید دوباره که عملی باشه نه مباحث بنیادی و تئوری حسابداری
پیشاپیش متشکرم
برای اینکه یه حسابدار بیرون برای خودش کاری دست و پا کنه ، چه کاره چه و پیشنهادهایی میشه داد؟؟؟با سلام بنده مشاور مالی و مالیاتی هستم ، به شدت به شما توصیه میکنم در دوره هایی تحت عنوان حسابداری برای مدیران شرکت فرمایید . از تمام مباحث حسابداری مقداری متعارف را به شما آموزش میدهند تا وقتی که با حسابدارتان صحبت میکنید اطلاعاتی ضمنی داشته باشید . کتاب بدون دیدن دوره آموزشی اصلا فایده ای نداره و صدالبته تجربه ای که با آموزش و کار بدست میاد هم چیز دیگری است .
دوست خوبم من دانشجویه حسابداری یکی از 4 تا دانشگاه مطرح تهرانم حرفی ک شما میزنی متین هست منتها یه مقدار به علت نداشتن اطلاعات کافی و البته اشتباهی ک ما در امر نام گذاری رشته ها داریم این برداشت هایی ک اشتباه هستن از سوی دوستانی نظیر شما اتفاق میافته اولیش اینه ک در رشته حسابداری نهایتا درسی ک برای انجام کار حسابداری باشه بله همون دو ترم اول کفایت میکنه و افراد حتی بدون دانشگاه رفتن هم میتونن این چیزارو یاد بگیرن اما 3 سال مابقی بیشتر به مباحث شرکت های بزرگتر و کارهایی در حد تحلیل بازار و در سطوح مدیریت مالی یا مشاور مالی پرداخته میشه.اگر علاقه مند بودید خوشحال میشم بیشتر در این رابطه صحبت کنیم.یه تجربه مهم دراختیارتون میزارم
نرم افزار حسابداری چیه؟!
کسی که بتونه با ماشین حساب کار کنه با هر نرم افزار حسابداری هم میتونه کار کنه!
ولی چنان براتون حرف میزنن که فلان نرم افزار حسابداری رو بلدی که تو فکر کنی عجب چیزیه, پولی هم هست دمو نمیدن که ببینی و بفهمی
همونطور که صاحب مغازه و شاگرد و پادوی مغازه دارن باهاش کار میکنن, نه اینکه بره از دانشگاه حسابدار پیدا کنه! پس تو, حتی در حد شاگرد مغازه هم نیستی, براتون 4 سال دانشگاه و 2 سال آخر مدرسه رو حسابداری یاد میدن!!
نکته: سازنده های نرم افزار حسابداری هیچ دمو و برنامه آزمایشی تحویل کسی نمیدن که 1-کار کردن باهاش رو سریع یاد نگیره پول بده بیان براش راه بندازن 2-همون موقع پول بده نرم افزار رو بخره
حسابداری چیه؟
بعضی ها میگن حسابداری فقط n تا قانون داره
من میگم حسابداری حتی در حد همون بدهکار و بستانکار هم نیست!
من از سال 2016 دنبال کار حسابداری بودم تا الان
خوب همه حسابدار ها و اون اسسسستاد های دانشگاه رو میشناسم! چنان غروری دارن که انگار خدا هستن!! ولی من همه جا رسواشون میکنم
اون غرورت رو خالی میکنم...
شرکت هایی که من دیدم حتی نرم افزار اختصاصی داشتن یعنی پول دادن به تیم برنامه نویسی یه حسابداری مخصوص خودشون ساختهمابقی بیشتر به مباحث شرکت های بزرگتر و کارهایی در حد تحلیل بازار و در سطوح مدیریت مالی یا مشاور مالی پرداخته میشه.اگر علاقه مند بودید خوشحال میشم بیشتر در این رابطه صحبت کنیم.
یه مثال ساده .سپرده ارزی که تسعیر ارز براش ثبت شده و سود بالایی شناسایی شده به چه صورت بررسی میشه !؟شرکت هایی که من دیدم حتی نرم افزار اختصاصی داشتن یعنی پول دادن به تیم برنامه نویسی یه حسابداری مخصوص خودشون ساخته
بقیه شرکت ها هم اون کاغظ باطله هایی که دانشگاه یاد میدن، در عمل استفاده نمیشه
دانشگاه نباشه پادگان خالی میمونه
هدف چیز دیگریست...
چیزی که شما نیاز دارید بهش میگن تفصیلی شناور . باید به تعداد پروژه ها ، حساب تفصیلی تعریف کنید . بعد این حساب های تفصیلی رو با معین های مربوطه اعم از درآمد و هزینه و سپرده بیمه و حسن انجام کار و موجودی کالا و ... ارتباط میدید . این امکان در تقریبا تمامی نرم افزارها از جمله هلو وجود دارهثبت حسابداری پروژه محور
دوستان ، ما یه شرکت ساختمانی داریم که پروژه های کوچیک ولی متعدد اجرا می کند
تصمیم به استفاده از نرم افزار حسابداری گرفتیم
خب یه دونه نرم افزار حسابداری هلو هم داشتیم پس تصمیم گرفتیم که از همین نرم افزار و با دانش کم خودمون استفاده کنیم
مساله ما در حال حاضر این که مایلیم گزارشهای پروژه ها رو جداگانه هم داشته باشیم
با یکم تحقیق متوجه شدیم که خب وقتی قرار داد جدید امضا می کنیم باید یک مشتری یا طرف حساب جدید یک مرکز هزینه جدید و یک مرکز در آمد جدید به نرم افزار معرفی کنیم
خب این کار یه خورده مشکل هست و ما دنبال راه ساده تر هستیم
که
ممنون می شم و حوصله کنید و جواب بدید
- به جای تعریف طرف حساب و مرکز هزینه و مرکز درآمد جداگانه یکباره با یک معرفی هر سه گزینه ایجاد شود
- گزارش های مرکز درآمد و هزینه جدا گانه نمایش داده می شود آیا راهی برای گزارش یکجا از هزینه و درآمد یک پروژه وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی و پاسخگویی تونچیزی که شما نیاز دارید بهش میگن تفصیلی شناور . باید به تعداد پروژه ها ، حساب تفصیلی تعریف کنید . بعد این حساب های تفصیلی رو با معین های مربوطه اعم از درآمد و هزینه و سپرده بیمه و حسن انجام کار و موجودی کالا و ... ارتباط میدید . این امکان در تقریبا تمامی نرم افزارها از جمله هلو وجود داره