• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع راهنمایی برای سفر به مناطق مختلف ایران

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یک سوال ، از تهران تا ساری چند ساعت راهه؟:rolleyes:

oops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هتل كوثر من شنيدم شبي بالاي 100 تمنه!

lobykowsaresfahan.jpg

BonyadWeekLitDetail_1407.jpg
هتل عباسی
http://************/files/0orbx56h9tmv5971qd0m.jpg

هتل کوثر
http://************/files/abvcb7d5aetjymj0dmvc.jpg

Last edited:

oops

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهمان پذیر امیرکبیر کنار ورزشگاه تختی.قیمتاش توی همون مایه هست که شما میخوای.بزنگ شمارشو پیدا کن.در ضمن وسطه اصفهانه و به جز ترافیک احتمالا جاش واست خوبه
ممنون دوست عزیز
زنگ میزنم میپرسم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
شهر بانه کجاست؟ جغرافیامون خوب نیست:D
مال کردستان
از گیلان(رشت) میخواهیم بریم بانه از کدام مسیرها باید رفت؟
بانه سر مرز است؟
میگن جنس ها انجا ارزانه؟
مسافرتی بخواهیم بریم از گیلان تا بانه چند کیلومتر راه است؟ چند ساعت؟
هواش چطوریه؟ سرد است یا نه مثل رشت شرجی وگرم است این موقع از سال؟

یکی میگفت جنس نمیشه از انجا اورد یا مثل کیش محدودیت داره؟ با ماشین خودمون میریم میشه چند تا وسیله برقی اورد؟اصلا جنس انجا ارزان است یا نه؟

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
اتفاقا منم هفته دیگه دارم میرم.
جنس که زیاد هست و ارزون باورنکردنیه!!
زیاد هم اذیت میکنن واسه خارج کردن جنس فقط باید با ماشین خودت باشه اجناست.
بعضی وقتا هم خفن گیر میدن میگن باید برگردی و هیچی رو نمیزارن ببری.

اینا رو همهش رو شنیدم .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
شخصی با ماشین خودمون خانوادگی داریم با فایمل ها میریم
راستی نوار کاست خواننده که برای خودمان میگذاریم باشه گیر میدن یا نه اینو چون سر مرز میگم چون مشهد رفتن هم یک مسیری از گلستان از کنار مرز رفتیم یکمی میگشتن
مثلا دی وی دی خام میگن ارزان یا تلویزیون LCD یا کولر اسپلیتر میگن ارزانه برای این ها باید برگه ای چیزی داشته باشیم یکی بیاریم

مسیر رفت از کجا باید رفت؟

جاهای دیدنیش کجاها است؟ توی این مسیر
جای خرید کجاست ؟

Freudian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر میخواید همینطوری خرکی جنس بیارید کسی هم کاری نداشته باشه زمانی برید که شلوغ هست. وقتی شلوغ میشه دیگه اصلن وقت نمیکنن کسی رو بگردن همرو زیر سیبیلی رد میکنن فقط کردارو که با لند روور بار میبرن میگردن. داری میری ویسکی فراموش نشه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تلویزیون LCD یا کولر اسپلیتر میگن ارزانه برای این ها باید برگه ای چیزی داشته باشیم یکی بیاریم
برگه نداره دیگه!
در اصل همه میرن این دو قلم جنس رو میارن! واقعا هم ارزون تره بخصوص Lcd
خانوادگی باشین احتمال گشتنتون 1 % ه! مخصوصا وقتی شلوغ ه.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اگر میخواید همینطوری خرکی جنس بیارید کسی هم کاری نداشته باشه زمانی برید که شلوغ هست. وقتی شلوغ میشه دیگه اصلن وقت نمیکنن کسی رو بگردن همرو زیر سیبیلی رد میکنن فقط کردارو که با لند روور بار میبرن میگردن. داری میری ویسکی فراموش نشه

همینطوری میگم شاید یک وسیله ای خریدیم خواستم ببینم گیر نمیدن

در یک چیزهایی داغ میکنم من. که گفتی ویسکی این چرت وچرت ها چیه:hmm:

-------
خوب کسی درمورد مسافت واینکه ازکجاباید رفت اطلاعاتی نداره؟
هوا چطوریه تو کردستان؟سرده؟از رشت تا اونجا چندکیلومتره؟
حالااینجایی که میگید جنس میگیرن کجااست ارزونه؟ادرس؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ما هفته پيش بوديم هواش خنكه ال سيدي 37 سوني رو خريديم 800 اينجا 1 و 250 بود
با خانواده باشي جلوتونو نميگيرين ولي مجردي گير ميدن
ويسكي هم چه ايرادي داره كه داغ ميكني؟

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
الان این تبریزیا ریختن بانه. مثل 4-5 سال پیش ارزون نیست.
میگید نه برید ببینید.
اگه داری میری بانه بنداز تو جاده قزوین. بعد زنجان. بیجار. دیواندره. سقز. بانه
این مسیر
تا زنجان اتوبان و راحت . از زنجان تا بیجار یه جاده خوب و انصافا باحال داره . بهتره صبح بری. فکر کنم 190 یا همین حدودا از زنجان تا بیجار هست.
میرسی بیجار. از بیجار تا دیواندره 66 کیلومتر. از دیواندره تا سقز 100 تا. از سقز هم، که توصیه میکنم به جا بازار دیواندره یه سر بزنی به بازار سقز، حدود 40-45 تا فرقش هست با بانه.
آقا اگه میخوای عشق و حال کنی 100% راه سقز بانه رو تو روز برو که صفایی داره. تو راه هم وایسا دم رودخونه پایین جاده یه تنی به آب بزن. همه چی هم پیدا میشه. از دوغی که اگه بخوری قول میدم یه دبه میخری میبری تا گرکه و کالک و ...

بانه یه کبابی داره اگه اشتباه نکنم بعد از میدون گاز کبابای فردی داره .اونجا نوش جان کن. البته الان همه چیزش خوبه
بازارشم. 2-3 قسمت هست فک کنم. الان قیمت ندارم اما خدایی این تبریزیا ریختن اونجا همه چی گرون شده.

سقز خوب قیمت داره. ما پتو از ین گلبافتیا رو اینجا میده 50 خدایی اونجا خریدم 38-35
یه تلویزیون ال سی دی اینجا 1 میلیون و 50 بود. اونجا آشنا داشتیم برامون آورد کلا 840. ال سی دی براویا 32 اینچ سونی.

اما این اطلاعات رو از کجا آوردم؟ سادست. من بچه سقزم سالی 2 بار میرم اونجا.
اگه بازم کمکی خواستی بگو
ارادت

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
ما هفته پيش بوديم هواش خنكه ال سيدي 37 سوني رو خريديم 800 اينجا 1 و 250 بود
با خانواده باشي جلوتونو نميگيرين ولي مجردي گير ميدن
ويسكي هم چه ايرادي داره كه داغ ميكني؟
آقا عذر میخوام. میدونستی پلیس راه بیجار با عرق بگیره آدم رو چیکار میکنه. بهت توصیه میکنم امتحان کن.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
الان این تبریزیا ریختن بانه. مثل 4-5 سال پیش ارزون نیست.
میگید نه برید ببینید.
اگه داری میری بانه بنداز تو جاده قزوین. بعد زنجان. بیجار. دیواندره. سقز. بانه
این مسیر
تا زنجان اتوبان و راحت . از زنجان تا بیجار یه جاده خوب و انصافا باحال داره . بهتره صبح بری. فکر کنم 190 یا همین حدودا از زنجان تا بیجار هست.
میرسی بیجار. از بیجار تا دیواندره 66 کیلومتر. از دیواندره تا سقز 100 تا. از سقز هم، که توصیه میکنم به جا بازار دیواندره یه سر بزنی به بازار سقز، حدود 40-45 تا فرقش هست با بانه.
آقا اگه میخوای عشق و حال کنی 100% راه سقز بانه رو تو روز برو که صفایی داره. تو راه هم وایسا دم رودخونه پایین جاده یه تنی به آب بزن. همه چی هم پیدا میشه. از دوغی که اگه بخوری قول میدم یه دبه میخری میبری تا گرکه و کالک و ...

بانه یه کبابی داره اگه اشتباه نکنم بعد از میدون گاز کبابای فردی داره .اونجا نوش جان کن. البته الان همه چیزش خوبه
بازارشم. 2-3 قسمت هست فک کنم. الان قیمت ندارم اما خدایی این تبریزیا ریختن اونجا همه چی گرون شده.

سقز خوب قیمت داره. ما پتو از ین گلبافتیا رو اینجا میده 50 خدایی اونجا خریدم 38-35
یه تلویزیون ال سی دی اینجا 1 میلیون و 50 بود. اونجا آشنا داشتیم برامون آورد کلا 840. ال سی دی براویا 32 اینچ سونی.

اما این اطلاعات رو از کجا آوردم؟ سادست. من بچه سقزم سالی 2 بار میرم اونجا.
اگه بازم کمکی خواستی بگو
ارادت
پس از این مسیر باید رفت چون پرت بودیم فکر کردیم از سمت اردبیل باید بریم:D
پس بیش از 500کیلومتر است از رشت تا بانه؟

سقز هم میگی بازار داره؟
این رودخانه گفتی تو مسیر جاده است؟
جاهای دیدنی بگی که چه بهتر
ممنون

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
یک سوال ، از تهران تا ساری چند ساعت راهه؟:rolleyes:

270کیلومتره، بستگی به خودت داره، نرمال رو هر 100 کیلومتر یکساعت و ربع در نظر بگیری، حدودا 3 ساعت و چهل و پنج دقیقه و بیست سی ثانیه ! با سواری... اتوبوس باشی ضربدر دو یا سه کن.

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای یک انسانه شیرازی بهترین جا برای مسافرت کجاست ؟
دور نباشه مثله شمال / سر سبز و خیلی هواش خوب باشه
این که میگم چون شیراز خودش هوا خوبه و سرسبزی و جاهای خوب داره و میخوام بیشتر و بهتر و قشنگ و توپ و ایناو دلنشینی
غرب من تاحالا نرفتم
خولبه ؟ آدماش خوبن ؟ نمیکشن آدمو ؟

مرسی

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
غرب برای الان گرمای شدیدی داره، من خودم میخواستم برم شمال، جور نشد، طرفای سپیدان و یاسوج به نظر خوب میرسه پارسال رفتیم خوش هم گذشت... برای امسال دنبال جای بهتر و البه همین مسافت میگردم...

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
اقا ما دوباره دلمون کشید بریم شمال !
مسیر حدودا 1300 کیلومتره، یه پیکان داریم و یه پژو 206 ، با حساب کتابایی که من کردم، هر 100کیلومتر 14 لیتر که بسوزونه هر ماشین (اضاف گرفتم برای اطمینان بیشتر) کلا رفت و برگشت میشه 5200 کیلومتر، یعنی 728 لیتر بنزین، از قرار هر لیتر 100 که بگیریم، 78،200 پول بنزین . گفتیم این رو رند کنیم، بشه 100 تومن صاف .
روزانه هر نفر چقدر برای غذا و تنقلات و میوه و این چیزا حساب کنیم ؟ خودم دو نفری 5000 در نظر گرفتم، فکر میکنم مناسب باشه، نیست ؟
6روز میخوایم بمونیم، برای 11 نفر یه ویلا رو میدن شبی چند ؟ 15 یا 20 گیرمون میاد ؟

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
کسی تو این شهرها هتل (میدونم که این هتل ها همون مسافرخانه های قدیمن :D ) ارزون و مناسب تو این شهر ها سراغ داره که بشه یه شب با خانواده توش سر کرد؟ اگه لطف کنین و قیمت هم بدین که عالی میشه :)
نوشهر - چالوس - اردبیل - شهرهای اطراف رشت - انزلی - آمل یا بابل - بهشهر - نور

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
اقا ما دوباره دلمون کشید بریم شمال !
مسیر حدودا 1300 کیلومتره، یه پیکان داریم و یه پژو 206 ، با حساب کتابایی که من کردم، هر 100کیلومتر 14 لیتر که بسوزونه هر ماشین (اضاف گرفتم برای اطمینان بیشتر) کلا رفت و برگشت میشه 5200 کیلومتر، یعنی 728 لیتر بنزین، از قرار هر لیتر 100 که بگیریم، 78،200 پول بنزین . گفتیم این رو رند کنیم، بشه 100 تومن صاف .
روزانه هر نفر چقدر برای غذا و تنقلات و میوه و این چیزا حساب کنیم ؟ خودم دو نفری 5000 در نظر گرفتم، فکر میکنم مناسب باشه، نیست ؟
6روز میخوایم بمونیم، برای 11 نفر یه ویلا رو میدن شبی چند ؟ 15 یا 20 گیرمون میاد ؟

داداش با روزی پنج تومن اونم تو شمال فقط نون خالی گیرت میاد - مگه اینکه بانوی اول آشپز خونه دربارتون رو راضی کنین که اونجا هم پخت و پز کنه :D

بالا