Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
یک سوال ، از تهران تا ساری چند ساعت راهه؟
هتل عباسیهتل كوثر من شنيدم شبي بالاي 100 تمنه!
![]()
![]()
ممنون دوست عزیزمهمان پذیر امیرکبیر کنار ورزشگاه تختی.قیمتاش توی همون مایه هست که شما میخوای.بزنگ شمارشو پیدا کن.در ضمن وسطه اصفهانه و به جز ترافیک احتمالا جاش واست خوبه
برگه نداره دیگه!تلویزیون LCD یا کولر اسپلیتر میگن ارزانه برای این ها باید برگه ای چیزی داشته باشیم یکی بیاریم
اگر میخواید همینطوری خرکی جنس بیارید کسی هم کاری نداشته باشه زمانی برید که شلوغ هست. وقتی شلوغ میشه دیگه اصلن وقت نمیکنن کسی رو بگردن همرو زیر سیبیلی رد میکنن فقط کردارو که با لند روور بار میبرن میگردن. داری میری ویسکی فراموش نشه
آقا عذر میخوام. میدونستی پلیس راه بیجار با عرق بگیره آدم رو چیکار میکنه. بهت توصیه میکنم امتحان کن.ما هفته پيش بوديم هواش خنكه ال سيدي 37 سوني رو خريديم 800 اينجا 1 و 250 بود
با خانواده باشي جلوتونو نميگيرين ولي مجردي گير ميدن
ويسكي هم چه ايرادي داره كه داغ ميكني؟
پس از این مسیر باید رفت چون پرت بودیم فکر کردیم از سمت اردبیل باید بریمالان این تبریزیا ریختن بانه. مثل 4-5 سال پیش ارزون نیست.
میگید نه برید ببینید.
اگه داری میری بانه بنداز تو جاده قزوین. بعد زنجان. بیجار. دیواندره. سقز. بانه
این مسیر
تا زنجان اتوبان و راحت . از زنجان تا بیجار یه جاده خوب و انصافا باحال داره . بهتره صبح بری. فکر کنم 190 یا همین حدودا از زنجان تا بیجار هست.
میرسی بیجار. از بیجار تا دیواندره 66 کیلومتر. از دیواندره تا سقز 100 تا. از سقز هم، که توصیه میکنم به جا بازار دیواندره یه سر بزنی به بازار سقز، حدود 40-45 تا فرقش هست با بانه.
آقا اگه میخوای عشق و حال کنی 100% راه سقز بانه رو تو روز برو که صفایی داره. تو راه هم وایسا دم رودخونه پایین جاده یه تنی به آب بزن. همه چی هم پیدا میشه. از دوغی که اگه بخوری قول میدم یه دبه میخری میبری تا گرکه و کالک و ...
بانه یه کبابی داره اگه اشتباه نکنم بعد از میدون گاز کبابای فردی داره .اونجا نوش جان کن. البته الان همه چیزش خوبه
بازارشم. 2-3 قسمت هست فک کنم. الان قیمت ندارم اما خدایی این تبریزیا ریختن اونجا همه چی گرون شده.
سقز خوب قیمت داره. ما پتو از ین گلبافتیا رو اینجا میده 50 خدایی اونجا خریدم 38-35
یه تلویزیون ال سی دی اینجا 1 میلیون و 50 بود. اونجا آشنا داشتیم برامون آورد کلا 840. ال سی دی براویا 32 اینچ سونی.
اما این اطلاعات رو از کجا آوردم؟ سادست. من بچه سقزم سالی 2 بار میرم اونجا.
اگه بازم کمکی خواستی بگو
ارادت
یک سوال ، از تهران تا ساری چند ساعت راهه؟![]()
اقا ما دوباره دلمون کشید بریم شمال !
مسیر حدودا 1300 کیلومتره، یه پیکان داریم و یه پژو 206 ، با حساب کتابایی که من کردم، هر 100کیلومتر 14 لیتر که بسوزونه هر ماشین (اضاف گرفتم برای اطمینان بیشتر) کلا رفت و برگشت میشه 5200 کیلومتر، یعنی 728 لیتر بنزین، از قرار هر لیتر 100 که بگیریم، 78،200 پول بنزین . گفتیم این رو رند کنیم، بشه 100 تومن صاف .
روزانه هر نفر چقدر برای غذا و تنقلات و میوه و این چیزا حساب کنیم ؟ خودم دو نفری 5000 در نظر گرفتم، فکر میکنم مناسب باشه، نیست ؟
6روز میخوایم بمونیم، برای 11 نفر یه ویلا رو میدن شبی چند ؟ 15 یا 20 گیرمون میاد ؟