PersianMohammad
Registered User
نتیجه میگیریم تهران یک خراب شده است که هیچ آثار و ابنیه و خیابان و کوچه و باغ و برزن و دشت و جاندار و بیجانی ندارد که شایسته دیده شدن باشد !
ممنون .
ممنون .
اون یکی کیه ؟بچه ها لطفا جواب این سوالات رو اگر میدونید بدید. من همراه یکی از بچه های پی تی چند روز دیگه عازم هستیم
1-جنگل سیسنگان رودخونه داره؟
2-کدوم جنگل رودخونه داره؟
3-ما سه روز اونجا هستیم. دریا هم نمیریم. جنگل و آبشار و رودخونه و خلاصه طبیعت بکر و خوش آب و هوا خیلی دوس داریم! اصلا هم جای شرجی مثل جنگل نور دوس ندارم! میخوام سرد باشه یخ بزنیم..
4-یک روزش رو تصمیم داریم به سفارش دوستان در این تاپیک، بریم به جنگلی که بالای جاده آب پری هست! یک روز خوبه بگذرونیم اونجا؟ حوصلمون سر نمیره؟ رودخونه هم که نداره! خرس نداره بریم شکار کنیم؟ چه کنیم که این یک روز حوصلمون اونجا سر نره!
5-رفتنی تصمیم دارم از جاده فیروزکوه بریم تا یه سر هم به تنگه لاشی بزنیم. فرزان و بقیه دوستانی که رفتن لطفا بگن چه ساعتی از روز مناسب گذروندن وقت در اونجاس؟ چند ساعت بمونیم کافیه؟
6-شروین تو که ماهیگیری میکنی توی شمال بگو بریم کجا؟ کدوم رودخونه میرفتی؟ (البته ما ماهی نمیگیریم چون وسایلش رو نداریم. میخوایم بریم کنار رودخونه خوش بگذرونیم و حال و هوامون عوض شه یکمی هم آبتنی کنیم)
همین جاها که در نظر دارید عالیه.. فقط دریا رو هم اضافه کنید شبا لبه دریا حال میده قلیون بزنی..7-همین سوالا فعلا به ذهنم رسید. لطفا اگر به صورت کلی راهنمایی کنید ما این 3 روز رو کجای طبیعته شمال بگذرونیم بیشتر بهمون خوش میگذره؟ ممنون میشم
در کنار سوالای منصور که سوالای منم هست اینم کسی اگه میدونه بگه:
من دنبال ساحل خوب و تر و تمیز و مناسب برای شنا میگردم و اگه کف دریاش سنگی باشه که خیلی عالیه و همینطور ساحلش .... ماسه اعصاب خرد کنه و هزار جور حشره داره!!!!:wacko:
رودخونه که آبش خنک باشه و مناسب برای شنا کجای شمال هست؟؟؟؟؟؟؟؟
گلستان که میگفتن بعد از اون سیله خراب شده جنگلش! یعنی جای درست درمون نداره!!آقا این شما جنگل گلستان جای خوبیه. مثل گیلان و مازندران خیلی شرجی نیست و بارون هم زیاد نمی آد.
پر از جونورای وحشی به خصوص خرس. اگر خواستید با طبیعت وحشی حال کنید حتما اونجا یه روز توقف داشته
باشید. البته کنار جاده حال نمیده. بهتره کمی برین تو عمق جنگل. بقیه اش رو من تضمین نمی کنم !
اگر دو نفری می رید حتما اسلحه سرد یا گرم داشته باشید. توی جنگل راهزن داره. یه بار یه خانواده رو لخت کرده
بودن. مخصوصا آخرای جنگل شبها خیلی نا امنه.
خدا خیرت بده فرزان که زحمت کشیدی تایپ کردی. ایشالا جبران کنم داداشی شاشی :* برات از شمال کلوچه تبریزی میارم
ما فقط دو نفریم. اون دوستم شاید بگه چرا اسممو گفتی. ازش اجازه میگیرم میگم بهتون کیه. زیاد گفتگو آزاد نمیاد..
من پارسال نصفه شب از جاده فیروزکوه رفتم خیلی لذت بخش بود. جاده تمیزی داشت. از نظر من زیاد خطری هم نبود. ولی باز سعی میکنیم دقت کنیم..
در کل فرزان عزیز اطلاعاتت خیلی عالی و تقریبا کامل بود
فقط میشه در مورد جنگل های 2000 و 3000 بیشتر توضیح بدی؟ من تاحالا نشنیده بودم اسماشونو! شرجی هستن؟ بکر هستن؟ جای خوبی واسه اقامت یک روزه یا نیم روزه هستن؟
ممنونم
گلستان که میگفتن بعد از اون سیله خراب شده جنگلش! یعنی جای درست درمون نداره!!
من تفنگ ندارم که
با چاقو نمیشه از خودمون دفاع کنیم در مقابل خرس و حیوونات وحشی؟ چاقو میوه خوری فقط میبریم
با سلام خدمت دوستان .
قرار شده من به تنهایی یه مسافرت برم تا گنبد کاوس ( گرگان )
من کرمانشاهم .
خواستم ببینم نزدیک ترین راه به این شهر کدومه .
یه سئوال هم در مورد هتل داشتم .
اینکه من اگه یه اتاق توی هتل بگیرم میتونم یکی از آشنایان رو بیارم داخل اتاق یا نه ؟
چون مسئله مهمیه .
ممنون میشم جواب بدین .
:blush:
جواب فرزان شامل سوال شما هم میشهیه سواله کاملا" فنی !
می شه توی هتل دو تا اطاق گرفت یکی پسر یکی دختر
احیانا" یواشکی برن توی اطاق های هم
امکان گیر دادن و اذیت کردن ! دوربین مدار بسته اینها نیست ؟
هتل های در مشهد عمدتا" هتل های 4 یا 5 ستاره
مثل هتل هما یا قصر ( کلا" اینجور هتل ها )
جواب فرزان شامل سوال شما هم میشه
میبینی منصور جوونای مملکت رو .... همه از بی مکانی رنج میبرن !! :دی
ولی پیشنهاد خوبی داده ها.. اما حیف نمیشه....
والاه تو فیلما دیدیم به خانم مجرد اتاق اجاره نمی دن.. میدن ؟
حالا اگه بدن هم نمیان اتاق بغله یه پسر مجرد رو بهش بدن که .... میدن ؟
آقا برید شمال.. شهر سک س .. اونجا خونه ی مردم رو اجاره کنید صفا سیتی...
اینجور خرج هم بالا میره! فک کن دوتا اتاق بگیری شبی خدا تومن بدیمیبینی منصور جوونای مملکت رو .... همه از بی مکانی رنج میبرن !! :دی
ولی پیشنهاد خوبی داده ها.. اما حیف نمیشه....
والاه تو فیلما دیدیم به خانم مجرد اتاق اجاره نمی دن.. میدن ؟
حالا اگه بدن هم نمیان اتاق بغله یه پسر مجرد رو بهش بدن که .... میدن ؟
آقا برید شمال.. شهر سک س :lol:.. اونجا خونه ی مردم رو اجاره کنید صفا سیتی...:lol::lol::lol: