شمال خوب نیس. شمال دوس ندارمزیر 20 گیر نمیاد....
کسانی که دانشجو هستن هم میتونن برن اگر جواب مثبت هست چه مرتحلی داره ؟؟؟
استانبول ميخوام بدونم بهترين هتل و بهترين تور كدوم هستش؟ بعد در مورد نحوه پول بردن و خرج كردن چه جوريه؟
م
زیر 20 گیر نمیاد....
آره. گیر میادیه جای تمیز که آدم با خانواده بتونه یه شب توش سر کنه با 30 تومن گیر میاد؟ منظورم از همین سوئیت ها ییه که یه اطاق 10-15 متری با چند تا تخت توش و یه دستشویی + توالت + حمام جمعا یک متری کنار در ورودی و یک یخچال کوچیک کنار اطاق دارند
یه جای تمیز که آدم با خانواده بتونه یه شب توش سر کنه با 30 تومن گیر میاد؟ منظورم از همین سوئیت ها ییه که یه اطاق 10-15 متری با چند تا تخت توش و یه دستشویی + توالت + حمام جمعا یک متری کنار در ورودی و یک یخچال کوچیک کنار اطاق دارند
آره. گیر میاد
آره. گیر میاد
آره. گیر میاد
من سوئیت های ساحل بابلسر رو گفتم!اگه خوبشو سراغ دارین لطف کنین آدرس و تلفن بزارین - اصلا کدوم این هتل ها مورد تاییدتونه هم از لحاظ قیمت و تمیزی و امکانات و هم از لحاظ موقعیت محلی - محدودیت 30 تومن لطفا فراموش نشه
با 30 تمن ، از اینا ک تو آواتارت گذاشتی گیر میاد ؟من سوئیت های ساحل بابلسر رو گفتم!
با همون مشخصات اتاقی که خودت گفتی!
با 30 تمن ، از اینا ک تو آواتارت گذاشتی گیر میاد ؟![]()
بچه کجایی اینقد خوش اشتهاییبا 30 تمن ، از اینا ک تو آواتارت گذاشتی گیر میاد ؟![]()
سلام
یه مسافر خونه خوب و ارزون معرفی میکنید تهران ، فقط برای خواب ، چهار پنج روز
فقط میخوام یه جوری باشه که برای رفتن به خ انقلاب مشکلی نداشته باشم و همینطور ایستگاه راه آهن