• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع راهنمایی برای سفر به مناطق مختلف ایران

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
زیر 20 گیر نمیاد....

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان براي سفر به تركيه بخصوص استانبول راهنمايي ميخوام دوست دارم برم استانبول ميخوام بدونم بهترين هتل و بهترين تور كدوم هستش؟ بعد در مورد نحوه پول بردن و خرج كردن چه جوريه؟
منتظر نظرات يا پيشنهاداتتون هستم

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

golgoli

Registered User
لایک‌ها
13
من يه زماني توي روزنامه همشهري يه آگهي ديدم كه يه تور بود كه نوشته بود تخصصشون براي تركيه هست حالا باز روزنامه ها رو نگاه كن و اگر اطلاعاتي هم بدست آوردي به ما هم بگو

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
استانبول اگه پول داري برو هتل آپارتمان Platan hotel ( پلاتان هتل ) . ولي يه مقداري گرونه .

پولت رو توي ايران تبديل به ليره كن و ببر اونجا . چون حتي كارگر فرودگاه هم دلار ارت نمي گيره و فقط پول خودشون رو قبول دارند.

سعي كن پول هات رو توي جيب ها و كيف پخش كني و همه اش رو يك جا نذار.

وسيله خيلي كم ببر و هر جا ميري مواظب باش چيزي جا نذاري.

اگه رفتي حتما حتما كباب تركي هاي اونجا رو بخور !

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
زیر 20 گیر نمیاد....

یه جای تمیز که آدم با خانواده بتونه یه شب توش سر کنه با 30 تومن گیر میاد؟ منظورم از همین سوئیت ها ییه که یه اطاق 10-15 متری با چند تا تخت توش و یه دستشویی + توالت + حمام جمعا یک متری کنار در ورودی و یک یخچال کوچیک کنار اطاق دارند

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یه جای تمیز که آدم با خانواده بتونه یه شب توش سر کنه با 30 تومن گیر میاد؟ منظورم از همین سوئیت ها ییه که یه اطاق 10-15 متری با چند تا تخت توش و یه دستشویی + توالت + حمام جمعا یک متری کنار در ورودی و یک یخچال کوچیک کنار اطاق دارند
آره. گیر میاد

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244

آره. گیر میاد

آره. گیر میاد

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
آره. گیر میاد

آره. گیر میاد

اگه خوبشو سراغ دارین لطف کنین آدرس و تلفن بزارین - اصلا کدوم این هتل ها مورد تاییدتونه هم از لحاظ قیمت و تمیزی و امکانات و هم از لحاظ موقعیت محلی - محدودیت 30 تومن لطفا فراموش نشه

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اگه خوبشو سراغ دارین لطف کنین آدرس و تلفن بزارین - اصلا کدوم این هتل ها مورد تاییدتونه هم از لحاظ قیمت و تمیزی و امکانات و هم از لحاظ موقعیت محلی - محدودیت 30 تومن لطفا فراموش نشه
من سوئیت های ساحل بابلسر رو گفتم!

با همون مشخصات اتاقی که خودت گفتی!

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
من سوئیت های ساحل بابلسر رو گفتم!

با همون مشخصات اتاقی که خودت گفتی!
با 30 تمن ، از اینا ک تو آواتارت گذاشتی گیر میاد ؟
crazy.gif

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
یه مسافر خونه خوب و ارزون معرفی میکنید تهران ، فقط برای خواب ، چهار پنج روز
فقط میخوام یه جوری باشه که برای رفتن به خ انقلاب مشکلی نداشته باشم و همینطور ایستگاه راه آهن

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه مسافر خونه خوب و ارزون معرفی میکنید تهران ، فقط برای خواب ، چهار پنج روز
فقط میخوام یه جوری باشه که برای رفتن به خ انقلاب مشکلی نداشته باشم و همینطور ایستگاه راه آهن
توی خیابونای ایرانشهر و فرصت و سعدی پر از مسافرخونه ست (هتل قدیم!!) همشون هم نزدیک میدان انقلاب هستن اینجا یه سر بزن

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره تکلیف ما معلوم نشد کسی از بچه های شمال یا اونایی که پارسال تا حالا شمال رفتن اینجا نیست به ما بگه تو شهرهای مختلف قیمت هتل ها چجوریه؟ یا یه شماره ای سایتی چیزی معرفی کنه؟

همونطور که گفتم اطاق چهار تخته میخوام تمیز باشه لطف کنید هرچه زود تر قیمت و اگر دارید شماره تلفن بدید

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان !
برای پنجشنبه و جمعه میخوام بیام تهران، یه مسافرت کاری هست، اما جمعه رو بطور قطع آزاد هستم، کجاهای تهران ارزش دیدن داره ؟ ماشین ندارم، پس پارکینگ نیاز نیست؛ اما یه جوری آدرس بدین که کرایه کم بخوام بدم، جاهای بیشتری هم بشه دید !

آدرس ها رو هم لطفا سرراست بدین، تهران رو بلدم، اما نه اینکه مثلا بگی کوچه ی 22 زردآلوزادگان کجاست !

بالا