سلام.. دوست عزیز یه دونه خمیر z5 لازم دارم.. یه دونه ارسال دارین به شهرستان؟ متاسفانه خمیر خوب اینجا پیدا نمیشه..
سلام
بله عزیز
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
ممنون که مشکل منو با وجود اینکه سودی واستون نداره حل میکنید.. ایشالله واسه DEEPCOOL - CPU Cooler - FROSTWIN چندوقت دیگه مزاحمتون میشم...
اگه میشه شماره حسابتون با هزینه پست رو واسم پ-خ کنید..
بازم ممنون..
دوست عزيز مشخصات cpu , mb ;كامپيوتر من اينه: M.B= ASUS M4A79T DELUXE
AMD Phenom II X6 1100T Black Edition
فن سي پي يو خيلي صدا ميده. يكي از دوستان گاماكس 200 يا 300 رو پيشنهاد داد. شما چه پيشنهاد ميدين؟ اگه امكان داره قيمت را (براي من كه ساكن تهران هستم) پخ كنيد.ممنون
من پیشنهاد می کنم icewind pro یا gammaxx s40 بگیرید. قیمت ها رو براتون پی ام می کنم.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
دوست عزيز با توجه به محدوديت ارتفاع داخل كيس امكان استفاده از ICEEDGE400_FS يا 300 رو دارم؟ در ضمن اين مدل ها خمير هم دارن؟ نياز نيست تهيه كنم؟ ممنونم كه با صبوري جواب ميدين
سلامسلام دوست عزيز
ببخشيد من مجدد مي پرسم
مشخصات cpu , mb ;كامپيوتر من اينه: M.B= ASUS M4A79T DELUXE
AMD Phenom II X6 1100T Black Editi
باتوجه به اينكه در داخل كيس محدوديت ارتفاع فن هست،آيا مي تونم از فنICEEDGE 300استفاده كنم كه ارتفاع كمتري رو لازم داره ؟ در صورت درست بودن لطفا قيمت و همچنين هزينه ارسال (براي ساكن تهران ) را برايم پ-خ نماييد.
بله آپدیته.داداش دیپ کول n8 قیمت اپدیته؟
بالا هستا
پخ کردم
درود
بین
GAMMAXX S40
و
ICE WIND PRO
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
آیا مدل بهتر دیگه ای دارید که نصبش به صورت پین های فشاری و بدون نیاز به باز کردن بورد باشه ؟
سلام
حاجی این مدلو موجود دارین بلخره؟DEEPCOOL - DC Fan - XFAN 120L/B
دربدر دنبالشم.اگر میتونی بیاری هم ردیف کن
ICEWIND PRO
GAMMAXX 400 برای اینتل پین های فشاری داره.
پس برای اینتل icewind رو پیشنهاد میدید ؟
سلام. برای سی پی یو i3 کدوم سایلنت تره .پیشنهاد کلی خودتون رو هم بفرمایید :
GAMMAX 300
GAMMAX S40
لطف با هزینه پست برای شهرستان قیمت هر کدوم رو که پیشنهاد کردید حساب کنید و با شماه کارت ( ترجیحا ملی ) ارسال کنید برام. ممنون
سلامسلام
DEEPCOOL - Notebook Cooler - N2200 موجود دارین؟
اگه موجوده میخوام.شماره کارت+هزینه پست رو پ.خ کنید.