بودجه تون چه قدره؟
فرستاده شده از GT-I9070ِ من با Tapatalk
حدود 70-80 تومن!
بودجه تون چه قدره؟
هر چی خوندم متوجه منظورتون نشدم.
منظور من اینه که اون فن هارد که 14 تومن زدید به هارد های اینترنال 3.5 اینچی میخوره ؟
و به نظرتون کارایی داره چون هارد من یه نمور دمای بالایی داره تاثیر داره ؟
ـــــــــــــــ
راستی دارم یه i3 4130 میخرم به نظرتون فن استوکش بهتره یا فن بخرم بودجه ام فعلا زیاد نیست !!؟
فن اصلا لازمش میشه ؟ بیشتر برای گیم میخواهم یه چند مدتیه بازی نکردم![]()
سلامسلام دادا فن ICE WIND به سی پی یو فونوم 955 و مادربررد 770 یو اس بی تری گیگا میخوره
سلام
ارزونترین خنک کننده سی پی یو که فنش 4پین باشه و کنترل هوشمند باشه
چه مدل هایی هست؟؟؟؟
قیمت؟؟؟؟؟؟
شماره كارت جهت خريد اون فن هارد ١٤ تومني رو بده و يه دونه خميرسيليكون فقط برا ١ بار ميخواهم يعني خيلي كم اما كيفيت خوبي داشته باشه
با پست سفارشي ميخواهم
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
شرکت فقط با پیشتاز ارسال داره و تیپاکس. خمیر هم فعلا Z5 , Z9 موجوده که حداقل 10 بار میشه استفاده کرد.
سلام
THETA 21 PWM
23000T
دوست عزیز این مدلی که شما گفتین برای اینتل هست
ارزونترین و مناسب ترین خنک کننده سی پی یو که فنش 4پین باشه و کنترل هوشمند باشه برای AMD میخوام
چه مدل هایی هست؟؟؟؟
Gammaxx 200
ICEWIND PRO , GAMMAXX S40 رو با توجه به بودجه تون پیشنهاد میدم.حدود 70-80 تومن!
ICEWIND PRO , GAMMAXX S40 رو با توجه به بودجه تون پیشنهاد میدم.
سلام من خمیر DEEPCOOL - Accessory - Z5 رو میخوام و اینکه چقدر نصبت به DEEPCOOL - Accessory - Z9 ظعیفتر هست با توجه به اینکه من برای فقط خنک سازی میخوام و نمیخوام که سی پی یو رو اور کنم
درضمن مدل حنک کننده من کولر مستر مدل Blizzard T2 mini هست من میخواستم بدونم که میشه فن این مدل رو با یک فن از دیپ کول به چها پین باشه تعویظ کزد چون اصلا سرعت فن کم نمیشه و همیشه روی 2100 rpm هست
سلامسلام
بین خنک کننده های لپ تاپ مدلی هست که فنش متحرک باشه؟
چون ورودی هوای لپ تاپ ما هم مثل بقیه لپ تاپها تقریبا پایینه و میخوام فن رو یکم پایین ببرم تا هواش فقط به بدنه نخوره و کمی هم به داخل هدایت کنه
خودم نظرم مدل N2000 IV هستش چون فکر کنم بشه فنش رو پایین تر اورد
ممنون میشم کمی توضیح بفرمایید