T R A N C E
Registered User
دوست من کجای تهران تشریف دارین؟
ممنون میشم آدرس دقیق و شماره تلفن خودتو برام بفرستی...
مبارکتون باشه البته بنده فیروزی هستمکول پد DEEPCOOL - Notebook Cooler - N2200 از جناب شعبانی خریداری شد و صحیح و سالم به دستم رسید.
ممنون
فروش حضوری ندارم دوست عزیز.دوست من کجای تهران تشریف دارین؟
بودجه تون چه قدره؟من واسه سیستمم یه فن میخوام از لحاظ صدا موردی نداشته باشه
2160 هست سی پی یوم
-LGA775
کدووم مورد پیشنهاد میشه؟
بودجه تون چه قدره؟
30 تا 45 - مهم اینه که اصلا صدا نداشته باشه برادر
این مدل رو دارین؟ قیمتش؟؟؟؟
DEEPCOOL - CPU Cooler - GAMMA BLADE
تو سایتش نوشته که SUPER SILENT
به نظرتون صداش چطوره؟
سلام.دوست عزیز میشه بگید چرا نمیخوره؟آخه فاصله بین جای پیچ های مخصوص هیت سینک رو کارت گرافیکم 5.5 سانته و این فنه هم فاصله بین پیچهاش 5.5 سانته دیگه.
جای برقشم سه تا پین داره
مشاهده پیوست 500348
اون که آره نیست ولی پیچ هاش مشکلی نداره فقط میمونه سیمه برقش همنطور که تو عکس معلومه جای برق کارت من سه تا پین داره فقط شما بگین این سیمه فن بهش میخوره یا نه؟سلام
من فاصله پیچ ها رو نمی دونم در سایت deepcool اسمی از fx5200 نیست به خاطر همین گفتم نمیخوره.
بله میخوره.اون که آره نیست ولی پیچ هاش مشکلی نداره فقط میمونه سیمه برقش همنطور که تو عکس معلومه جای برق کارت من سه تا پین داره فقط شما بگین این سیمه فن بهش میخوره یا نه؟
ممنون.
چون یدونه DEEPCOOL - DC Fan - XFAN 120 هم میخام منتظرم ببینم اینم به کارتم میخوره یا نه که باهم ارسال بشن.
سلامسلام آقای فیروزی وقت بخیر
میخاستم بدونم شما تو مشهد نمایندگی ندارین؟یا اینکه کسی رو معرفی کنید که فن دیپ کول بفروشه؟![]()
سلام
خیر عزیز
سلام.دوست عزیز میشه بگید چرا نمیخوره؟آخه فاصله بین جای پیچ های مخصوص هیت سینک رو کارت گرافیکم 5.5 سانته و این فنه هم فاصله بین پیچهاش 5.5 سانته دیگه.
جای برقشم سه تا پین داره
مشاهده پیوست 500348
سلام
من فاصله پیچ ها رو نمی دونم در سایت deepcool اسمی از fx5200 نیست به خاطر همین گفتم نمیخوره.
اون که آره نیست ولی پیچ هاش مشکلی نداره فقط میمونه سیمه برقش همنطور که تو عکس معلومه جای برق کارت من سه تا پین داره فقط شما بگین این سیمه فن بهش میخوره یا نه؟
ممنون.
چون یدونه DEEPCOOL - DC Fan - XFAN 120 هم میخام منتظرم ببینم اینم به کارتم میخوره یا نه که باهم ارسال بشن.
اوکی.پس من اینا رو مخیام.بله میخوره.
پ.خ شد.اوکی.پس من اینا رو مخیام.
DEEPCOOL - DC Fan - XFAN 120
11000 تومانDEEPCOOL - VGA Cooler - V50
10500 تومان
DEEPCOOL - HDD Cooler - ICEDISK 2
14000 تومانلطفا مراحل خرید رو برام پخ کنید.ممنون
هر چی خوندم متوجه منظورتون نشدم.دوست عزبز اين فن پاور ارزون ترينش چنده ؟
و اين كه به ٣.٥ اينچي ها ميخوره ديگه ؟ سيگيت هست اینترنال
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
بودجه تون چه قدره؟از فن cpu ها کدوم صدای کمتر و خنک کنندگی بیشتری دارن؟
سری گاماکس چطورن؟