akbarof
Registered User
مورد هشتم اگه میشه قیمتشو بگین لطفا اگه میشه یه تلفن بدین بتونم با شما تماس بگیرم
دورود بر شما.در خدمتم برادر 09169481823بهاروند
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-لپ-تاپ-ویژه-رندرینگ-hp8570w.575742/
مورد هشتم اگه میشه قیمتشو بگین لطفا اگه میشه یه تلفن بدین بتونم با شما تماس بگیرم
داداش صبح یادم رفت بپرسم خدمتت
بهترین مانیتوری که موجود داری یا میتونی موجود کنی برام چه مدلی هست ؟؟ ( 27 - 30 اینچ )
مرسی
نه داداش بازار خراب نیستبازار به حدی خرابه که اگر سازگار ارقام و آوژنگ بیان تاپیک بزنن یک دونه قطعه نمیفروشن
منظورم شما نیستی جو کلی بازار رو گفتم.فاجعه است نسبت به سالهای گذشته تو همین فصل سالنه داداش بازار خراب نیست
وقتی یه جنس 500 دلاری برای خریداران 4برابر شایدم بیشتر تموم میشه
ادم زورش میاد دیگه
داداش یه سوال فنی
الان از این مدلای گرافیک 8540w 8740w 8440w کدومشون گرافیکش قویتره؟
Quadro FX 380M ،Quadro FX 1800 GDDR5،Quadro fx 2800
میشه در مود این سری گرافیکا یکم توضیح بدین؟
میشه باهاشون بازیا سنگین انجام داد مثل اخرین سری call off یا بازیای سرعتی مثل pes14 یا need for speed
سوال من از جهت اینده نگری که آیا بازیا رو حداقل تا دو سال آینده ساپورت میکنه؟
اگه میشه در مورد سی پی یو این مدل ها هم کمی توضیح بدین در مورد تفاوتشون با معمولیا در رده سونی و ایسوس i7 منظورم مقایسه قدرتشون هستش ممنون
البته من تو یه سایتی خوندم سری fx برا کارای گرافیکی و مهندسیه و بدرد بازی نمیخوره و برا بازی ضعیفه.اگه میشه خودتون و دوستانی که این مدلا رو از شما تهیه کردن در ضمینه توضیح بدن
ممنون
سلام.فعلا موجود ندارم.تهران برات سراغ دارم البته با قیمت 1200 اگر تمایل داشتی بگو تا بپرسم ببینم موجودی داره یا نه.بار خودم آخر هفته آینده میرسه
قابل شما رو نداره.کیفیت دستگا های که ما وارد میکنیم تک هست.دستگاه فوق العاده تمیز هستن.پردازنده این دستگاه 820qm هست در صورتی که تو تهران با پردازنده 620m دارن به این قیمت میفروشن و هاردش هم 5400 دور هست.پایه معامله هم یک تخفیف به خریدار میدیمسلام. این مدل HP 8740w با رم 8 گیگ چند بهم میدین. جای تخفیف داره. قیمتش یکم بالاست.