• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

h-g-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
لينك هاي پست 2 خرابه
اگه كسي لينك جديد و يا درست درموني داره
لطفا بزاريد

خيلي احتياج دارم

و يه سوال :
بدون UPGRADE با لينك پست 2 نميتونم ويندوز WM6 روي QTEK S200 نصب كنم ؟

مرسي​

h-g-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

سلام به همه
لينك هاي پست 2 خرابه
اگه كسي لينك جديد و يا درست درموني داره
لطفا بزاريد

خيلي احتياج دارم

و يه سوال :
بدون UPGRADE با لينك پست 2 نميتونم ويندوز WM6 روي QTEK S200 نصب كنم ؟

مرسي​

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چرا اما توصیه میشه رام بیس ( base ) وین موبایل 6 clean باشه اصطلاحا ...

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
من چطور می تونم یک Prophet g4 رو آنلوک کنم؟

کسی تا حالا این رام gullum VII رو استفاده کرده ؟ و بعد بتونه دون گرد کنه؟

h-g-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اما توصیه میشه رام بیس ( base ) وین موبایل 6 clean باشه اصطلاحا ...

سلام
مرسي از لطفت
ميشه بيشتر توضيح بدي
يا لينك دانلودشو بزاري

آخه من سه رو زه همه اين فرومو زيرو رو كردم ولي نتونستم ويندوز wm6 رو روي qtek s200 خودم نصب كنم
يه فايل rom wm6 رو هم با كلي زحمت دانلود كردم
ميگن مدلش Prophet_4.0.0.0.4_PV هست
به نظرت چيكار كنم من ؟

با ما باشيد ( H-G-H)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
مرسي از لطفت
ميشه بيشتر توضيح بدي
يا لينك دانلودشو بزاري

آخه من سه رو زه همه اين فرومو زيرو رو كردم ولي نتونستم ويندوز wm6 رو روي qtek s200 خودم نصب كنم
يه فايل rom wm6 رو هم با كلي زحمت دانلود كردم
ميگن مدلش Prophet_4.0.0.0.4_PV هست
به نظرت چيكار كنم من ؟

با ما باشيد ( H-G-H)
باید NVID های قدیمی ی Clean رو گیر بیاری . نمیدونم اینجا هست یا نه . اما تاپیم آپگرید اصلیرو حسابی بگرد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جناب hamedana این لینک رام اصلی برای جی 4 هست و این لینک هم آنلاک میکنه پی پی سی شما رو .
دستورات آنلاک رو از اتچمنت بگیرید

فایل های ضمیمه

• g4 unlocking.txt
    1 KB · نمایش ها: 30

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
نتونستم اون فایل رو از اف تی پی دانلود کنم
یوزر پس میخواهد؟!

SBS1343

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب برای شروع هم طریقه ROM Upgrade جمین (کلا prophet)
174.gif
رو خدمتتون عرض میکنم!
بطور کلی:
نکته 1:ریسک عوض کردن ROM بر عهده خودتان میباشد لذا سعی کنید اطلاعاتتون کافی باشد بعد دست به انجام این عمل بزنید!
98.gif

نکته 2: همیشه یک نسخه از ROM اوریجینال گوشیتون رو داشته باشید که در هر حالتی بتونید برگردین به حالت اولیه گوشیتون!

اول از همه این ROM یکی از بهترینROM های موجود برای prophetهست که از خصوصیات جالبش این هست که vendor ID ندارد و به عبارتی CID LOCK را چک نمیکند
263.gif

مراحل:
1.اول از همه ROM را از سایت زیر دریافت نمائید!
http://www.sharebigfile.com/file/109203/RUU-Prophet-220734-2207114-024721-NVID-exe.html
ویا(لینک کمکی)
http://rapidshare.com/files/22972927/RUU_Prophet_220734_2207114_024721_NVID.exe.html

2.گوشی خود را هارد ریست کنید(camera+comm+soft reset
3.وقتی صفحه مشکی با نوشته های سفید نمایان شد با زدن دکمه سبز رنگcallگوشی را فرمت کنید!
نکته:(تمامی اطلاعات و برنامه هاتون پاک میشود لذا مواظب باشید!)
4.گوشی پس از ریستارت شدن به حالت اولین روزی که روشنش کردید می افتد و در قسمت tap a screen مشخص میشود برای align کردن صفحه شما در این موقع هیچ کاری انجام ندهید و گوشی را به کامپیوتر متصل کنید!
5.در اینجا ACTIVE SYNC پیغامی را مبنی بر partnership کردن شما به شما میدهد این قسمت را CANCEL کنید تا active sync شما را بهعنوان guest بشناسد!
6.تمامی فایل های درون فایل exe رام را در یکجا extract کنید!(در اصل این فایل یک zip-selfextracter هست و شما با نرمافزارwinzipیا مشابه آن میتونید اون رو extract کنید!)
7.حال بر روی فایل ROMUpdateUtility_No_VenderID.exe کلیک کنید و مراحل را ادامه بدهید تا قسمتی که progress bar در کامپیوتر و گوشی نمایان میشود و به جلو مرود تا 100% شود!
8.وقتی این مرحله تمام شد یک سافت ریست انجام دهید
9.بعد از آن یک هارد ریست انجام دهید و پس از ریستارن ویندوز با ROM جدید بالا می آید!
10.ویندوز جدید خودتون لذت ببرید!:p
302.gif

نکته:فقط splash screen این رام مال QTEK هست و اگر تا قبلا صفحه IMATE بوده از الان Qtek هست:blink:
167.gif

سلام
من qtek s200 را ،به crystal v3 مي خواستم update كنم كه دستگاه هنگ كرده ودر صفحه كه مشخضات را نشان ميده گير كرده وبالا نمياد و در صفحه splash screen گير كرده

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
نه احتیاجی به پس نداره ..........

خوب با این هم مشکل من حل نشد.
دوستان دیگر هم توجه کنند چون مشکل خیلی عجیب هست.

از اول می گویم

من رام ProphetTouchVII رو بر روی گوشیم نصب کردم
بعد از اون اقدام به پیج فول کردم.

اومدم دون گرد کنم که مشکل برخوردم اون هم این بود که به هیچ عنوان دونگرد یا آپگرد نمی شد. با دوست خوبم manuelcalavera مشورت کردم و با راهنمایی های ایشان مشکل پیج فول رفع شد. اما نتونستم دونگرد یا آپ کرد کنم(هرچی رام بود امتحان کردم. جناب manuelcalavera فرمودند که باید آنلوک کنم. یک سری برنامه در همین تاپیک برایم اتچ کردند که متاسفانه جوابی حاصل نشد

دیشب رام جدید ProphetTouchVIII رو گرفتم. گفتم اگر lock باشد این رام چون جدید هست و ورژن جدید رام قبلیحتما میتونه قفل رو باز کنه و ......

اما جالب اینجا بود که این هم جواب نداد.

مشکلی که زیاد باهاش برخورد کردم این بود که این پیام رو به من میده هنگام هر گونه عمل دونگرد یا آپگرد:
Copying C:\Documents and Settings\Saleh\Desktop\lokiwiz03a\Lokiwiz03\Utils\itsut
ils.dll to WCE:\windows\itsutils.dll
Could not update itsutils.dll to the current version, maybe it is inuse?

در فایل راهنمایی که همراه نرم افزار آنلوک بود این رو نوشته :

If it states: "Could not update itsutils.dll to the current version, maybe it is in use?"
Do the following :

*Copy the cab's from the Utils folder in the Lokiwiz03a.zip file to your Prophet and execute them.
(There are two files : "Cert_SPCS.cab" and "EnableRapi.cab")

طبق این دستور اعمل من این کار رو انجام دادم. اما زمانی که میره برای نصب یک باره خارج میشه و عمل نصب ناقص انجام میشه یا بهرته بگم اصلا انجام نمیشه.

لطفا راهنمایی نماید. خیلی فکرم رو مشغول کرده
ممنون

xpman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشته اي از Simpson
اگه قشنگي و سرعت ميخوايد اين رام:

Quote:
PDAViet 4.0.0.0.6 Touch (Password: PDAVIET) (TouchFLO)
خودم آپلودش کردم.

سلام
ببخشيد من يه اشتباه بزرگ کردم و لينک بالا رو برا گوشي i-mate k-jam استفاده کردم
حالا گوشيم ديگه بالا نمي ياد چند بار هم هارد ريست کردم اما گوشي رو همون صفحه ابي اولش با اين مشخصات
IPL : 2.16.0001
SPL : 2.16.0001
GSM : 02.07.10
هست و چون بالا نمي ياد Activesync رو وصل نميشه که فايلهايي که براي k-jam گذاشته شده رو نصب کنه
خواهش ميکنم راه حل مشکل من رو اگه ميدونيد توضيح بديد
تو این فروم کسی میتونه جواب من رو بده

آقا گوشی شما بریک شده ولی یه راه حل ساده داره
برید تو سایت xda-developers واین رام رو سرچ کنید: wizard love
این رام از سری رامهای اورجینال wm5 هست و ویژگی مهمش اینه که cid lock رو چک نمیکنه گوشی رو تو حالت boot loader بیار و بعد به usb وصلش کن و این رام رو رو نصب کن ایشالا 100 در100 مشکلتون حل میشه :)

mrmohammad1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه... جون مادرتون کمک کنید.:wacko:
خواستم رو جمین ام ویندوز 6 بریزم. هارد ریست که کردم تو splash screen گیر میکنه(اسمش همین بود دیگه. همونی که آرم آیمیت میاد)..:(. یکی کمک کنه. لطفا به آیدی من جوابش رو بفرستید. [email protected]
:rolleyes:

Sina77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من گوشی I-mate SPL دارم .می خواستم بدونم میشه روی این گوشی wm6 را نصب کرد.اگه میشه باید rom را بالا ببرم یا همینطوری میشه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقاي سينا 77 تا جايي كه من ميدونم كراس بو واسه اسمارت فون ؟؟؟؟؟:(
آقاي hamedana شما با يك رام آفيشيال از سايت آيميت؟ يا كيوتك يا هر چي كه هست امتحان كنيد به نظر من. اول با imei ثبت نام كنيد و هر رامي به هر زبوني رو امتحان كنيد. من يك بار واسه تايتن همين كارو كردم . نميدونم چرا شما با رام هاي غير اصل ميخوايد دانگريد كنيد كه cid رو ارور بده يا من بد فهميدم؟؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه... جون مادرتون کمک کنید.:wacko:
خواستم رو جمین ام ویندوز 6 بریزم. هارد ریست که کردم تو splash screen گیر میکنه(اسمش همین بود دیگه. همونی که آرم آیمیت میاد)..:(. یکی کمک کنه. لطفا به آیدی من جوابش رو بفرستید. [email protected]
:rolleyes:
دوست عزيز هر طوري كه ميتونيد(واسه جمين) وارد بوت لودر دستگاهتون بشيد بعد usb رو وصل كنيد و دوباره رام رو نصب كنيد. نياز به سينك شدن هم نيست.

mrmohammad1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کمک قبلی دوستان ممنون... ولی طبق اطلاعاتی که من بدست آوردم گوشی من lock هستش و رام هایی که من دارم ظاهرا CID onlock نیست.:blink:.. ممنون میشم برای جمین یه رام که unlock باشه بزارید.:rolleyes:... یا اگر راه دیگه ای داره بگید..:blush:. چون از زندگی افتادم :wacko:

در ضمن اطلاعات گوشی من هم اینه:
i-mate Jamin
IPL:2.13.0001
SPL:2.13.0001
GSM: 02.20.21

mosi_khafan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه رام everex e900 و نحوه ي ريختن اون رو هم بزارين
با تشكر

Micro_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی

بنده به تازگی به جمع هرمسداران پیوستم. :rolleyes:
از اونجایی که رام شیپ شده اولیه وهمچنین رادیو رام خیلی قدیمی بوده و اشکالات عجیب وغریب این رام منو مجبور کرده که یک آپگرید درست و حسابی از wm5 به wm6 داشته باشم.
از دوستانی که قبلا کار آپگرید رو بر روی دیوایس های خانواده هرمیس(Tytn ,jasjam,trion,....) انجام دادند، خواهش میکنم بنده رو برای آپگرید هر چه بهتر مورد راهنمایی قرار بدند.
امیدوارم بزودی مشکلات همه دوستان حل بشه.
edit:با موفقیت آپگرید شد.

بالا