• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع Upgrade & Downgrade ٠

underground_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ...
من کل تاپیک رو گشتم ولی جوابی برای مشکلم پیدا نکردم...
s200 من روی صفحه ی آبی رنگ اولش که Qtek نوشته گیر میکنه و نمیره ، مثل اینکه به گفته ی دوستان بریک شده ، توی صفحه ی سه رنگ Boot Loader هم رفتم و یو اس بی رو وصل کردم ، ولی باز هم نمیتونه برنامه رام پاکت پیسی رو پیدا کنه ( رامش هم همینه که توی این تاپیک هست " یعنی Vendor ID نداره " ) راستش دیگه مونم چه کنم ...
اگر کسی چیزی میدونه ممنون میشم کمکم کنه :-(...

h_hzg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید گرام.
اینجانب نه حوصله ریسک دارم نه وقت رفتن به تایوان و این جور جاها!!!!!!!!!
می خواستم بدونم از اساتید کسی هست که پاکت پی سی بنده رو آپگرید کنه؟(با تضمین)
من دقیقا نمی دونم هزینه اش چقدر هست؟ ولی فکر می کنم اکثر فروشگاه های موبایل این کار رو انجام میدن.
(ضمن اینکه بنده تمامی 17 صفحه این بخش رو مطالعه کردم و تمامی فایلهای لازم رو برای *کی یو تک اس 200 * رو بخاطر داشتن ای دی اس ال براحتی دانلود کردم)
در هر صورت از دوستانی که مایل به همکاری هستند خواهشمندم بنده را هر چه سریع تر مطلع نمایند!!؟؟؟؟
IPL :2.20.0001
SPL :2.20.0001
gsm :2.61.21
چانچه از دیدن اطلاعات دچار مشکل شدید. به گیرنده های خود دست نزنید مشکل از کم اطلاعی بنده است.
با تشکر

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام دوستان

بالاخره بعد از 5 بار عوض کردن رام من هم ........م ;)

دیگه گوشیم بالا نمیاد مشکلش هم همون صفحه چهار رنگه معروفه

تا روشن میشه اولین چیزی که نشون میده صفحه چهار رنگه - یو اس بی هم میشناسه اما 3 تا رام روش تست کردم چون اکتیو سینک کانکت نمیشه رام ها هم شروع به نصب نمیکنند .

شارژر هم که میزنی هیچ اتفاقی رخ نمیده . الان دوشنبه 21/8 و ساعت 11:30 است امیدوارم قبل از اینکه اعصابم بیشتر از این خورد بشه و گوشی رو بکوبم به دیوار یکی کمکی بکنه
17.gif

*جمین
سلام
اول از همه شما بفرمایید گوشیتون چیه
نصب رام های مختلف ربطی به مشکل شما نداره بلکه برنامه ای که با اون می خواید رام رو بریزد ، باعث نصب شدن یا نشدن رام میشه .
اسم و ورژن اون برنامه رو هم بگید .

rooholamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یک سوال اساسی، من یه چند وقتیه دارم دور تهران رو میگردم ولی نتونستم پیدا کنم، من یه htc p4350 دارم ، می خوام رامش رو آپگرید کنم، یعنی رامی که روش هست عربایزر داره و نمی ذاره یه برنامه نصب شه، مهم نیست ورژن جدید باشه، ویندوز موبایل 5 هم باشه اشکال نداره، فقط نمی تونم پیدا کنم که چحوری باید رامش رو عوض کنم، ممنون میشم اگه کمکم کنید . :(

M_Shahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من تازه به جمع دوستان persiantools پيوستم و باعثش خريد imate jam بود .
چند تا سئوال داشتم كه اميدوارم با كمك و ياري شما عزيزان جوابمو بگيرم :
1- از كجا مي تونم جديد ترين آپگريد رو براي rom گوشيم بگيرم .
2- من مي خواهم wm6 روي گوشيم نصب كنم . آيا اين كار روي آيميت جم امكان پذير هست ؟‌
بازم در مورد ويندوز موبايل 6 نمي دونم از كجا بايد گير بيارم .
دوستان ممنون ميشم لينك هر دو مورد رو برام بگذاريد . ممنون از همه
موفق و پيروز باشيد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستان
من تازه به جمع دوستان persiantools پيوستم و باعثش خريد imate jam بود .
چند تا سئوال داشتم كه اميدوارم با كمك و ياري شما عزيزان جوابمو بگيرم :
1- از كجا مي تونم جديد ترين آپگريد رو براي rom گوشيم بگيرم .
2- من مي خواهم wm6 روي گوشيم نصب كنم . آيا اين كار روي آيميت جم امكان پذير هست ؟‌
بازم در مورد ويندوز موبايل 6 نمي دونم از كجا بايد گير بيارم .
دوستان ممنون ميشم لينك هر دو مورد رو برام بگذاريد . ممنون از همه
موفق و پيروز باشيد
سلام دوست عزیز ...
جواب سوال دومتون غیر ممکن بودنه
اما سوال اول به سایت www.clubimate.com برید ، اونجا آخرین آپدیت رو پیدا خواهید کرد

M_Shahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ...
جواب سوال دومتون غیر ممکن بودنه
اما سوال اول به سایت www.clubimate.com برید ، اونجا آخرین آپدیت رو پیدا خواهید کرد

ممنون از راهنماییتون . من اگه گوشیم رو آپدیت کنم تغییری خواهد کرد گوشی یا اصلا قابل مشاهده نیست ؟؟
تغییراتش به درد می خوره .

راستی من خوندم شرکت های برنامه نویسی که مثلا ویندوز موبایل 6 رو زطراخی کردن طوری اون رو ساختن که فقط روی گوشی های مدل جدید نصب میشه گوشی های قدیمی رو از رده خارج می کنن . ولی جایی دیگه خوندم که هکران محترم زحمت می گشند تا برا ما گوشی قدیمی دارا هیچی کم نگذارن و بتونیم از نرم افزار های جدید هم استفاده کنیم . درسته ؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حواهش میکنم . اگه یوزر حرفه ای نیستید تغییرات رو حس نخواهید کرد

بله هکر ها بسیار زحمت کشیده اند ولی متاسفانه آیمیت جم از معدود پاکت پی سی هایی هست که به 6 و یا حتی 5 آپگرید نمیشن

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من دقیقا نمی دونم هزینه اش چقدر هست؟ ولی فکر می کنم اکثر فروشگاه های موبایل این کار رو انجام میدن.
(ضمن اینکه بنده تمامی 17 صفحه این بخش رو مطالعه کردم و تمامی فایلهای لازم رو برای *کی یو تک اس 200 * رو بخاطر داشتن ای دی اس ال براحتی دانلود کردم)
در هر صورت از دوستانی که مایل به همکاری هستند خواهشمندم بنده را هر چه سریع تر مطلع نمایند!!؟؟؟؟
چانچه از دیدن اطلاعات دچار مشکل شدید. به گیرنده های خود دست نزنید مشکل از کم اطلاعی بنده است.
با تشکر

بیرون این کار رو برتون انجام میدند و حدود 20 تومن هم هزینه اش میشه .

اما به راحتی میتونید خودتون این کار رو توی خونه انجام بدید .

اگه گوشی شما کیوتک اس 200 است این رامی رو که توی امضاء من هستش رو نصب کنید متمئناً موفق خواهید شد و حالشو هم میبرید .

دانلود رام

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستان متاسقانه من نمی تونم از سابت myqtek رام اصلی ویندوز موبایل 5 رو بگیرم (واسه s200) اگر ممکنه لینکشو بهم بدین

ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
دوستان یک سوال اساسی، من یه چند وقتیه دارم دور تهران رو میگردم ولی نتونستم پیدا کنم، من یه htc p4350 دارم ، می خوام رامش رو آپگرید کنم، یعنی رامی که روش هست عربایزر داره و نمی ذاره یه برنامه نصب شه، مهم نیست ورژن جدید باشه، ویندوز موبایل 5 هم باشه اشکال نداره، فقط نمی تونم پیدا کنم که چحوری باید رامش رو عوض کنم، ممنون میشم اگه کمکم کنید . :(

ظاهرا اسم ديگه 4350:
Herald
هستش

به اين آدرس برين و ....
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=361

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
با تشکر

اين كار نه ريسك داره نه ...
اسم ديگه Qtek S200:
Prophet
هستش و اگه اين آدرس برين هم دستورالعمل ساده هم تمام مواردي كهنياز دارين با آخرين برنامه ها و ... رو پيدا مي كنين! پول بي ارزشه اما ديگه نه اونقدر كه هر جوره حرومش كنيم!:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=363

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
اول از همه شما بفرمایید گوشیتون چیه
نصب رام های مختلف ربطی به مشکل شما نداره بلکه برنامه ای که با اون می خواید رام رو بریزد ، باعث نصب شدن یا نشدن رام میشه .
اسم و ورژن اون برنامه رو هم بگید .

خیلی ممنون از دوستان ، از برج 8 که این اتفاق برای گوشی من افتاده بود الان یک جوابی داده شد که البته بدون توحین به شما محسن جان که جوابتون هم یک سئوال بود ... ( شرمنده ) همه با اکتیو سینک کار میکنند . و ماله من ورژه 4.5 و Build 5096

من دقیقاً فردای همون روز با برنامه Clear Temp کلاً رام رو خالی کردم . و به وین 5.0 برگشتم و دو باره وین 6.0 رو نصب کردم .

بازم ممنون . در ضمن اگه کسی هم موقغ نصب رام با این صفحه چهار رنگ برخورد میتونه کلید های دوربین و پاور رو نگه دارو و گوشی رو با قلم ریست کنه . و دوباره اقدام به نصب رام .

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستان متاسقانه من نمی تونم از سابت myqtek رام اصلی ویندوز موبایل 5 رو بگیرم (واسه s200) اگر ممکنه لینکشو بهم بدین

ممنون
دوستان یه الطفاتی هم به ما................

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که چیزی پیدا نکردم در xda developer

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من که چیزی پیدا نکردم در xda developer

اگر search ميكردين توو اين تاپيك از اونجا كه دادم
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=357648&highlight=original
مي تونستين اين آدرس رو پيدا كنين
ftp://ftp.clubimate.com
:)
در ضمن اون آدرس كه دادم همون صفحه اولش يك دريا WM6 كامل با امكانات جديد و ... ود!

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر عزیز من رام ویندور موبایل 5 رو می خوام که لوگوی QTEK رو تبدیل به IMATE نکنه!!!!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
برادر عزیز من رام ویندور موبایل 5 رو می خوام که لوگوی QTEK رو تبدیل به IMATE نکنه!!!!

شرمنده يه جورايي با بعضي برخوردها از فروم و جواب دادن خسته هستم! انگيزه هام طوري مرده كه ديگه حوصله زياد اينور اون ور رفتن رو ندارم! اصلا يادم نبود اينجا هم جوابي دادم!!!! توو PT ‌هم تازه اومدم! جوش ظاهرا بين دوستهاي قديمي هست و آدم نمي رسه جا بيفته!!!!!!! شايد برم!

راستش من نرسيد همه صفحات اينجا رو بخونم! فقط توو همون صفحه آخر ديدم گفتين ويندوز 5 براي S200!! اون لينكها رو دادم!كه شامل ويندوز موبايل 5 براي S200 هستش!!! الان هم توو اين تاپيك 2 صفحه اي عقب رفتم،چيزي پيدا نكردم كه سوال رو كامل گفته باشين،شرمنده كه وقت نشد خيلي بگردم
اگه مشكل لوگو هست ، فكر كنم يك فايل باشه كه اول مي تونين از اوني كه دارين كپي برداين،بعد اين رو نصب كنين،بعد فايلهاي لوگو رو جايگزين كنين!

شرمنده اگر سوال اصليتون رو هنوز هم متوجه نشدم!!! لااقل ميشه دقيقتر توضيح بدين ؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
بیرون این کار رو برتون انجام میدند و حدود 20 تومن هم هزینه اش میشه .

اما به راحتی میتونید خودتون این کار رو توی خونه انجام بدید .

اگه گوشی شما کیوتک اس 200 است این رامی رو که توی امضاء من هستش رو نصب کنید متمئناً موفق خواهید شد و حالشو هم میبرید .

دانلود رام

من ریختم زیاد جالب نبود آقا مهدی! (شرمنده)
الانم گوشیم بریک شده. دارم میمیرم
کمکککک

IPL:2.13.000.1
spl:2.13.000.1
GSM: 02.20.21

رام قبلیم رامی هست که مشخصاتش تو امضام هستش. اون رو خواستم دوباره رو رام بالایی بریزم دیکه نذاشت...
یو اس بی رو میشناسه جمینم. ولی به اکتیو سینک وصل نمیشه. تو حالت صفحه چهار رنگ شارژ نمیشه. ولی تو صفحه ای که i-mate مینویسه میشه.
----------------------------
تکمیل اطلاعات بعد از نا امیدی...

هیچکس امشب که من گیر کردم نیست به کمکم بیاد؟:(

گوشیم وقتی خاموش باشه به یو اس بی یا شارژر که میزنم شروع به شارژ میشه.
وقتی در حالت عادی روشن میکنمش صفحه سفید HTC رو نشون میده. بعدش تو صفخه آبی اول که بزرگ نوشته آیمیت گیر میکنه و حتی نور backlight در حالت ماکزیمم میمونه و هیچ علائمی از بوت شدن نداره.
تو اون صفحه چهار رنگ میادش و به کامپیوتر که میزنم USB رو مینویشه ولی به اکتیو سینک وصل نمیشه
رام اورجینال 5 خودش رو خواستم روش بریزم هم نشد (یعنی اصلا اکتیو سینک وصل نیست که حتی error بده که قابل دانگرید نیست)
آها موقعی که آپگرید کردم و خواستم که هارد ریست کنم این error که عکسش رو attachment کردم رو داد.
والا حواسم نبود که دقیقا کی error رو داد ولی یادمه 37-38 مگابایت رو کپی کرده بود. حجم کل رام 51 مگ هست.
این رام تا امروز عصر روش نصب بودش. عصر گفتم این رام امضای bodybuilder رو نصب کنم. کردم ولی چنگی به دل نمیزد. گفتم مال خودم رو دوباره بریزم. ریختن همانا و کار نکردن همان

دیگه نمیدونم چی رو بگم. مشکل اصلی من در این هست که اکتیو سینک وصل نمیشه. واگرنه چند تا رامی که دارم رو میریختم ببینم کدوم کار میکنه....
کمک فوری نیاز دارم. تو امتحانا آپگرید کردن این دردسرها رو هم داره!

فایل های ضمیمه

• error.jpg
    error.jpg
    51.5 KB · نمایش ها: 14
بالا