kiavash661
Registered User
ای آقا . . .
خب کلیت داستان داره رفاقته رو نشون میده دیگه:general711:حداقل یه خط هم درباره رفاقت مینوشتی
مجردمیشه بدونم مجردین یا متاهلین ؟
نظر شما محترمهیعنی هیچ کاری از روی احساسات انجام نمیدم و توی تعارف و معذوریت گیر نمی کنم. به زبون ساده مرام و معرفت و هرکاری واسه "رفیق" انجام دادن و ... نیست تو کارم. دوستانم میدونن من مرام کشی و ... ندارم پس یا رو نمیزنن یا اگه بزنن براحتی یه جواب "متاسفم تو موقعیتش نیستم که بتونم اینکار رو بکنم" تحویل میگیرن.
کوشا جون به اینا نمیگن رفاقت این چیزایی که میگی بیشتر وقت گذرونیهخب کلیت داستان داره رفاقته رو نشون میده دیگه:general711:
با اون 5نفری که بزم داشتیم رفیق بودم با اون اکیپ دیگه که دیدیمشون دوستاینا که میشه دوستی
شایدم نگاه من به رفاقت چیز دیگه س مشاهده پیوست 746082
میگم که 5 نفرشون که همیشه با همیم رفیق گذری نیستن خیلی کارا واسه هم انجام میدیمکوشا جون به اینا نمیگن رفاقت این چیزایی که میگی بیشتر وقت گذرونیه
الان من به بچه ها بگم بیاین با ماشین بریم بیرون بشینیمو قلیونو تخمه این چیزا باور کن سه تا ماشین به اصطلاح رفیق دورتو میگیرن اما به اینا که تو خوشیات هستند نمیگن رفیق اینا در حد دوستهای رهگذرن که فقط میشه وقت رو باهاشون خوش گذروند نه بیشتر
تو هم دیگه پیاز داغشو زیاد کردی :general509: بیشین تا همچین رفیقی گیرت بیاد:general710:بنچی راس میگه دور همی که نشد رفیق
کسی که حاظر بشی به خاطر ادم بکشی رفیقته و بالعکس مشاهده پیوست 746086
چطوري عسيسم؟رفیق دیگه گیر نمیاد
همین دیروز یکی بعد چند ماه بهم زنگ زده فکر کردم برای احوال پرسی نگو میگه اسباب کشی دارم پاشون بیا:general306:
یا اون یکی تو این ماه 5 بار زنگ زده تو هر 5 بار میگه داری بهم پول قرض بدی:general607:
بهش میگم حداقل یک برای احوال پرسی زنگ بزن تا ادم دلش بیاد بهت پول بده
تو اون صفحه بهت میگم هزار بده یک فلافل بخرم اصلا محل نمی دیچطوري عسيسم؟
خوبي؟ خوشي؟
چيكارا ميكني؟ :general709: