• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک درباره رفاقت و دوستی

رفیق پایه دارید ؟

• دارم

Votes: 26 31.0%
  • ندارم

Votes: 31 36.9%
  • رفاقت تعطیل

Votes: 27 32.1%

• Total voters
    84

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به نظر من دوستی باید بر پایه منطق باشه و نه احساسات. هرکسی مسئول مستقیم زندگی خودشه. اصلا معنی داره کسی جای دوستش که زده با ماشین یه نفر و کشته بشینه پشت فرمون؟! همچین چیزی منطقی هست یا نه؟
به نظرم اگه یه رابطه دوستی از روی احساسات باشه کلا درست نیست و باید قطع بشه. اگه در یه رابطه دوستی توی معذوریت قرار میگیرید. نمیتونید حرفتون رو بزنید. توی رودربایستی قرار میگیرید. بهتره اون رابطه رو تموم کنید.
من میدونم اکثر دوستان (نه همه) کم و سن سال هستند و از روی احساسات تصمیم گیری های عجولانه انجام میدن و به قول خودتون "مرام کشی و ..." می کنند برای رفیق هر کاری می کنن. ولی اینا از روی بی تجربگی هست. آخر همه اینا اگه نه، اخر اکثرشون نارو زدن و فریب و نامردیه. وقتی سن شخص بالاتر میره می بینه چه رفتارهای مضحک و مسخره ای انجام داده در گذشته.
من خودم دوستانی دارم که همونطور که گفتم دوستیمون منطقی هست. گرو کشی نمیکنیم و اگر هم کاری برای هم انجام میدیم از روی چوب خط کارهای طرف مقابل نیست. من دوستی دارم که سخت بیمار بوده و چون کسی رو نداشته بهش برسه، چند روز وقتم رو گذاشتم بردمش بیمارستان و آزمایش و ... این منطقیه ولی اینکه برای دوست کاری انجام بدم که امنیت زندگی خودم از نظر قانونی زیر سوال بره یا بخوام عمل خلاف عرف و هنجاری انجام بدم فقط به دلیل اینکه دوستم خطایی انجام داده، این منطقی نیست.
یه سری باورهای دیگه دارم بصورت کلی با هر شخصی که باهاش ارتباطی دارم. معمولا با آدمهای خشک مذهبی که تلاش می کنند خودشون رو متشرّع و معتقد نشون بدهند، رابطه ندارم چون اونها بر اساس متر کج فهمی خودشون هرجا که نیاز باشه تبصره و ماده میزنن و عمل نادرست خودشون رو رفع رجوع می کنند مثل وقتی که کارشون گیره رشوه میدن و دروغ میگن و تملق میگن و ...
همیشه سعی می کنم با افرادی رابطه دوستی (منطقی!) داشته باشم که سری توی سرها داشته باشن. این رفاقت هایی که دو یا سه نفر مدام پشت یه موتور تو خیابون دور دور میکنن یا توی قهوه خونه و ... شوخی های سخیف انجام میدن و همدیگه با با الفاظ زشت مثل "چطوری مادر فلان" و ... خطاب می کنند خیلی خیلی خیلی قبیج و زننده هست و اونجور آدما کلا برای هم ساخته شدن و از نظر اومانیستی برام از یه گوسفند هم بی ارزش تر هستند! دوستانی که من دارم و رابطه های دوستی که دارم خلاصه میشه در رابطه های کاری، فنی، تحصیلی و شغلی با افرادی که معمولا در مسائل مورد علاقه خودم سررشته دارند و میتونیم با هم تعامل داشته باشیم. تعدد دوستان برام اصلا مهم نیست. یه دوستی دارم منتقد هنرهای نمایشی و سینما هست گهگاهی با هم تئاتر میریم یا فیلمی نگاه میکنیم یا بحث میکنیم در مورد تغییرات هنر و سینما و ... و از مصاحبت با هم لذت می بریم. شوخی هایی که می کنیم در دایره ادب هست و نه مثل بچه های 17-18 ساله که مترصد انداختن تکه های چیزدار به همدیگه و خانواده هم هستند. دوستان دیگه ای که دارم یا نوازنده و صدابردار و متخصص الکترونیک هستند یا تو کار نشر و فروش کتاب. نکته آخر اینکه هر چقدر دوستان خوبی داشته باشید و هرچقدر منطقی باشید در دوستی، بازهم یه ضریبی برای خطای انسانی در نظر بگیرید. یه دوست هر چقدر هم خوب باشه شما نباید اون رو در موقعیتی قرار بدین که اصول رابطه دوستی که برقرار هست رو زیر پا بزاره.
اوه چقدر حرافی کردم! انگشتام درد گرفت.

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
به نظر من دوستی باید بر پایه منطق باشه و نه احساسات. هرکسی مسئول مستقیم زندگی خودشه. اصلا معنی داره کسی جای دوستش که زده با ماشین یه نفر و کشته بشینه پشت فرمون؟! همچین چیزی منطقی هست یا نه؟
به نظرم اگه یه رابطه دوستی از روی احساسات باشه کلا درست نیست و باید قطع بشه. اگه در یه رابطه دوستی توی معذوریت قرار میگیرید. نمیتونید حرفتون رو بزنید. توی رودربایستی قرار میگیرید. بهتره اون رابطه رو تموم کنید.
من میدونم اکثر دوستان (نه همه) کم و سن سال هستند و از روی احساسات تصمیم گیری های عجولانه انجام میدن و به قول خودتون "مرام کشی و ..." می کنند برای رفیق هر کاری می کنن. ولی اینا از روی بی تجربگی هست. آخر همه اینا اگه نه، اخر اکثرشون نارو زدن و فریب و نامردیه. وقتی سن شخص بالاتر میره می بینه چه رفتارهای مضحک و مسخره ای انجام داده در گذشته.
من خودم دوستانی دارم که همونطور که گفتم دوستیمون منطقی هست. گرو کشی نمیکنیم و اگر هم کاری برای هم انجام میدیم از روی چوب خط کارهای طرف مقابل نیست. من دوستی دارم که سخت بیمار بوده و چون کسی رو نداشته بهش برسه، چند روز وقتم رو گذاشتم بردمش بیمارستان و آزمایش و ... این منطقیه ولی اینکه برای دوست کاری انجام بدم که امنیت زندگی خودم از نظر قانونی زیر سوال بره یا بخوام عمل خلاف عرف و هنجاری انجام بدم فقط به دلیل اینکه دوستم خطایی انجام داده، این منطقی نیست.
یه سری باورهای دیگه دارم بصورت کلی با هر شخصی که باهاش ارتباطی دارم. معمولا با آدمهای خشک مذهبی که تلاش می کنند خودشون رو متشرّع و معتقد نشون بدهند، رابطه ندارم چون اونها بر اساس متر کج فهمی خودشون هرجا که نیاز باشه تبصره و ماده میزنن و عمل نادرست خودشون رو رفع رجوع می کنند مثل وقتی که کارشون گیره رشوه میدن و دروغ میگن و تملق میگن و ...
همیشه سعی می کنم با افرادی رابطه دوستی (منطقی!) داشته باشم که سری توی سرها داشته باشن. این رفاقت هایی که دو یا سه نفر مدام پشت یه موتور تو خیابون دور دور میکنن یا توی قهوه خونه و ... شوخی های سخیف انجام میدن و همدیگه با با الفاظ زشت مثل "چطوری مادر فلان" و ... خطاب می کنند خیلی خیلی خیلی قبیج و زننده هست و اونجور آدما کلا برای هم ساخته شدن و از نظر اومانیستی برام از یه گوسفند هم بی ارزش تر هستند! دوستانی که من دارم و رابطه های دوستی که دارم خلاصه میشه در رابطه های کاری، فنی، تحصیلی و شغلی با افرادی که معمولا در مسائل مورد علاقه خودم سررشته دارند و میتونیم با هم تعامل داشته باشیم. تعدد دوستان برام اصلا مهم نیست. یه دوستی دارم منتقد هنرهای نمایشی و سینما هست گهگاهی با هم تئاتر میریم یا فیلمی نگاه میکنیم یا بحث میکنیم در مورد تغییرات هنر و سینما و ... و از مصاحبت با هم لذت می بریم. شوخی هایی که می کنیم در دایره ادب هست و نه مثل بچه های 17-18 ساله که مترصد انداختن تکه های چیزدار به همدیگه و خانواده هم هستند. دوستان دیگه ای که دارم یا نوازنده و صدابردار و متخصص الکترونیک هستند یا تو کار نشر و فروش کتاب. نکته آخر اینکه هر چقدر دوستان خوبی داشته باشید و هرچقدر منطقی باشید در دوستی، بازهم یه ضریبی برای خطای انسانی در نظر بگیرید. یه دوست هر چقدر هم خوب باشه شما نباید اون رو در موقعیتی قرار بدین که اصول رابطه دوستی که برقرار هست رو زیر پا بزاره.
نظرتون خیلی نزدیک به نظر منه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حالم از رفیق بازی بهم میخوره. من دوست زیاد دارم ولی اون رابطه ای که به عنوان رفاقت تعریف میشه ندارم تو زندگیم و خیلی از این بابت خوشحالم. همه دوستانم هم میدونن که توی دوستی خیلی منطقی هستم.
بهترین دوست هر شخصی، خانواده اش هستند و لاغیر.

یعنی هیچ کاری از روی احساسات انجام نمیدم و توی تعارف و معذوریت گیر نمی کنم. به زبون ساده مرام و معرفت و هرکاری واسه "رفیق" انجام دادن و ... نیست تو کارم. دوستانم میدونن من مرام کشی و ... ندارم پس یا رو نمیزنن یا اگه بزنن براحتی یه جواب "متاسفم تو موقعیتش نیستم که بتونم اینکار رو بکنم" تحویل میگیرن.

اخلاقت برام قابل درک نیست
رفتارت خیلی خشک و خیلی بی احساسه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
این رفاقت هایی که دو یا سه نفر مدام پشت یه موتور تو خیابون دور دور میکنن یا توی قهوه خونه و ... شوخی های سخیف انجام میدن و همدیگه با با الفاظ زشت مثل "چطوری مادر فلان" و ... خطاب می کنند خیلی خیلی خیلی قبیج و زننده هست و اونجور آدما کلا برای هم ساخته شدن و از نظر اومانیستی برام از یه گوسفند هم بی ارزش تر هستند!
بهتر بود گوسفند خطاب نمیکردین، بلخره این دوستان تو فروم هم هم هستن میان میخونن درست نیست
اخلاقیات شما هم از نظر این افراد قابل تایید نیست ولی نباید توهین کرد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شاید رفتار زشتی باشه و بی فرهنگی بیداد کنه ولی دلیل نمیشه اونو به سخره بگیریم چرا که ما هم خیلی از این کارا کردیم و اگر در جای اونها بودیم مطمئنا کمتر از این کارا نمیکردیم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
بهتر بود گوسفند خطاب نمیکردین، بلخره این دوستان تو فروم هم هم هستن میان میخونن درست نیست
اخلاقیات شما هم از نظر این افراد قابل تایید نیست ولی نباید توهین کرد
من همینجا رسما از جامعه گوسفندها عذرخواهی میکنم :D
در مقابل الفاظی که اونها بهم اطلاق می کنند، عبارت "گوسفند" نوعی تعریف و تمجید و قدردانی به حساب میاد :general707:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
به نظرم اگه یه رابطه دوستی از روی احساسات باشه کلا درست نیست و باید قطع بشه
اصلا دوستی یه رابطه احساسیه، بدون داشتن حس به طرف مقابل اصلا دوستی شکل نمیگیره
من همینجا رسما از جامعه گوسفندها عذرخواهی میکنم :D
در مقابل الفاظی که اونها بهم اطلاق می کنند، عبارت "گوسفند" نوعی تعریف و تمجید و قدردانی به حساب میاد :general707:
بدتر شد کهo_O
بابا اونا فحششو فرق میکنه، در لغت فحشه ولی در عمل ابراز محبته که شما متوجه نمیشی واسه همین نمیتونی باهاشون رابطه بگیری
گوسفندی که تو دعوا گفته میشه توهین بحساب میاد ولی فحش های رکیکی که تو جمع این دوستان گفته میشه اثر معکوس داره و باعث تحکیم دوستیشون میشه و مهم تر از همه رودربایستی رو که شما هم بهش اشاره کردین از بین میبره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بابا اونا فحششو فرق میکنه، در لغت فحشه ولی در عمل ابراز محبته که شما متوجه نمیشی واسه همین نمیتونی باهاشون رابطه بگیری
این مدل دوستیهایی رو هیچ وقت درک نکردم
یک همکلاسی داشتیم به دوستش میگفت به مادرت بگو شب فلان شامو درست کنه کلیدو بزاره زیر گلدان و از این حرفا اونیکی هم با خنده و شوق فراوانی حرفاشو تایید میکرد:general304:
راست میگه به جامعه گوسفندا توهین میشه اینطوری .. از گوسفندا معذرت خواهی رسمی کن یا مشایخی رو بفرست @Xuevon :D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
یک همکلاسی داشتیم به دوستش میگفت به مادرت بگو شب فلان شامو درست کنه کلیدو بزاره زیر گلدان و از این حرفا اونیکی هم با خنده و شوق فراوانی حرفاشو تایید میکرد:general304:
راست میگه به جامعه گوسفندا توهین میشه اینطوری .. از گوسفندا معذرت خواهی رسمی کن یا مشایخی رو بفرست @Xuevon :D
من منظورم دیگه فحش ناموسی نبود، اونی که تایید میکرد یبس بوده

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اصلا دوستی یه رابطه احساسیه، بدون داشتن حس به طرف مقابل اصلا دوستی شکل نمیگیره
دقیقا
tanx1.gif

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منم با اینکه تجربه کردم ولی هیچ وقت درک نکردم یادمه دوران راهنمایی یه دوستی داشتم فقط واسه بگو و بخند اوایل سال بود زیاد هم با اخلاقش آشنایی نداشتم
یه دو روزی بخاطر مریضی نرفتم مدرسه روز دومش زنگ زد دقیقا با همون ادبیاتی که تو مدرسه با هم حرف می زدیم , مهدی نونی کجایی اوس کش هنوز نفس می کشی ....
اون روز یادمه شدیدا پیش خانواده ضایع شدم صداش بلند بود به راحتی به اطراف شنیده می شد هر چقدر خواستم حرف زدنش رو مدیریت کنم حالیش نبود تا گوشی رو گذاشتم زدم بیرون شب برگشتم خونه که انگار خبری نشده
روز بعدش تو مدرسه همه چی رو بهش حالی کردم بعدش دیگه هیچ وقت زنگ نزد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
منم با اینکه تجربه کردم ولی هیچ وقت درک نکردم یادمه دوران راهنمایی یه دوستی داشتم فقط واسه بگو و بخند اوایل سال بود زیاد هم با اخلاقش آشنایی نداشتم
یه دو روزی بخاطر مریضی نرفتم مدرسه روز دومش زنگ زد دقیقا با همون ادبیاتی که تو مدرسه با هم حرف می زدیم , مهدی نونی کجایی اوس کش هنوز نفس می کشی ....
اون روز یادمه شدیدا پیش خانواده ضایع شدم صداش بلند بود به راحتی به اطراف شنیده می شد هر چقدر خواستم حرف زدنش رو مدیریت کنم حالیش نبود تا گوشی رو گذاشتم زدم بیرون شب برگشتم خونه که انگار خبری نشده
روز بعدش تو مدرسه همه چی رو بهش حالی کردم بعدش دیگه هیچ وقت زنگ نزد
خوبت کرد دیگه زنگ نزد لیاقت نداشتی :D

باوو مرد غرور داره دوست داشتنشو نمیتونه بیان کنه حتی خیلی مردا به زناشون هم نمیتونن بگن دوستت داریم برا همین از فحش استفاده میکنن برا ابراز علاقه و تحکیم دوستی :p
البته فحش رکیک نه ها باز یه عده دوستان جوگیر نشن فاز روشنفکری برن :general710:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوبت کرد دیگه زنگ نزد لیاقت نداشتی :D

باوو مرد غرور داره دوست داشتنشو نمیتونه بیان کنه حتی خیلی مردا به زناشون هم نمیتونن بگن دوستت داریم برا همین از فحش استفاده میکنن برا ابراز علاقه و تحکیم دوستی :p
البته فحش رکیک نه ها باز یه عده دوستان جوگیر نشن فاز روشنفکری برن :general710:
آره راست میگی لیاقت نداشتم البته نه اون موقع ها , در چند سال گذشته یه سری حوادث برام پیش اومد که خودت می دونی اون موقع فهمیدم که رفیق با مرام کم نداشتم تقریبا اکثرشون رو هم از دست دادم
دیدی یه سری ها افراد از رفقای بد می نالن؟ من الان همون طرف بده هستم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نه زیاد
من خودمم همیشه فحش میدم مثلا یارو رفیقمو خیلی وقته ندیدم بهش میگم کجا می.. اینروزا ؟ پیدات نیست ؟ :D
اما انگار همه مثل ما نیستن کوشا o_O
نه اینا لذت فحش دادن و فحش شنیدن در شرایط خاص رو درک نمیکنن. خیلی مهمه که فحش بجا باشه، هر فحشی زمان و مکانی داره، بعضیا که مهارت فحش دادن ندارن باعث لطمه دیدن هنر فحاشی میشن:general609:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من ک ب نظرم هر رفیقی مال همون دورست و رفیقی ک تا آخر بخوای باهاش باشی کم پیدا میشه رفیق دوران مدرسه داشتم صمیمی دانشگاه داشتم همسایه داشتم بازاری داشتم ولی وقتی اون دوره تموم میشه اون رفیقها هم تموم میشن بقیش دیگه در حد تل سالی ی بار:general704:

PP king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
من ک ب نظرم هر رفیقی مال همون دورست و رفیقی ک تا آخر بخوای باهاش باشی کم پیدا میشه رفیق دوران مدرسه داشتم صمیمی دانشگاه داشتم همسایه داشتم بازاری داشتم ولی وقتی اون دوره تموم میشه اون رفیقها هم تموم میشن بقیش دیگه در حد تل سالی ی بار
دقیقا

من توی کلاس کودک یاری یه دوستی داشتم لزبیان بود قرار بود باهم ازدواج کونیم همه کاری بوکونیم . .

من زنش بودم اون شوهرم . . .کلاس های دوره اول که تموم شد رفت . . قلب منو هم با خوده یونیش برد.

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
من دوست همه شما هستم در تنهای تان هستم اوقات فراقتتان را پر می کنم از شما چیزی نمی خاهم وتمام رازهای شما را می دانم راز هایی که به قیمت اعتبار شماست چه شب ها که تا صبح پا به پای شما بیدار ماندم و در غم هایتان برایتان ترانه خواندم ومن را به قیمت ناچیزی می فروشید
نام من کامپیوتر است
به سلا متی دوست خوبم کامپیوتر که بهترین دوست تنهایی هاست

plusweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
دستشان را که میگیری برای بلند شدن

آماده می شوند برای سوار شدن

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003