manager_66
Registered User
:general609:
رفاقت تعطیله میاد بویِ بدش :general502:
تو مرد نیستی ، مرد دیدی بکش روی سرت
آورین:general502::general609:
خدا نعلتت کنه زیر خاکی بالا آوردیدوست کمه ولی اگر واقعیش رو پیدا کردی سعی کن از دستش ندی . من دارم شاید اندازه انگشتان دست حدود 8 تا میشن ، 2 تاشون باهام مچ هستن ، ولی تا حدودی که مرز رفاقتمونه شاید 2 هفته همو نبینیم ولی وقتی میاییم پیش هم عادی انگار که 2 هفته همو ندیدیم کلآ ریلکسیم
درود بر کدخدا . هنوز زنده ای فکر کردم منقرض شدیخدا نعلتت کنه زیر خاکی بالا آوردی
ما افتک را دوست داریم و و او را به عنوان یکی از دوستان بر میگزینیم گاهی از راهنمایی های ایشان استفاده می کنیم گاهی هم بهش حمله میبریم اینم از مزایای دوستی ما با ایشان است
هر چی از هم بیشتر می فهمین بیشتر از هم بدتون میادسلام
چرا دوستی های صمیمی چندین ساله از هم میپاشه؟
اگر می خواهی حالت همیشه خوب باشد
حالت را به حال دیگران گره نزن
خیالت راحت... تو که خوب باشی دیگران هم حالشان خوب است...
اگر می خواهی بدانی چه قدر برای دیگران عزیز و مهم هستی?
کافیست چند روزی سراغشان را نگیری!
نه اینکه خودت را لوس کنی! نه... هرگز
فقط چند روزی وظیفه سراغ گرفتن از حال دیگران را فراموش کن
در این صورت یا دلتنگت می شوند یا فراموشت می کنند
اگر دلتنگ و نگرانت شدند قدرشان را بدان
و به هر قیمتی که شده آنان را در کنار خود داشته باش
و اگر فراموشت کردند
به راحتی فراموششان کن... اینان همان هایی هستند که ترس را به تو آموختند... ترس از تنهایی و عدم توجه و تایید... آنها بابت نوازش های روحی که تو را می کنند
بهایش را نقد از تو طلب می کنند... گویا همیشه به آنها بدهکاری و این ترس در ناخودآگاهات
تو را همیشه مجبور می کند تا راضیشان نگه داری...
همیشه پروانه بودن نشانه عقل و انسانیت نیـــــــــــــــــــــــست....
رفاقت دبیرستانی و دانشگاهی با رفاقت توی زندگی خیلی فرق داره. خیلی وقتا مسیر زندگی آدم ها رو بالاجبار از هم جدا می کنه. حالا می بینی. 10 سال صبر کنمن فکر میکردم دوستی یه چیز عادیه و همه یه چار پنج تا دوست صمیمی رو دارن، ولی الان که نظرات رو میخونم خدا رو شاکرم که حداقل تو این یه مورد ینی برقراری رابطه دوستی مشکلی ندارم، تو ذاتمه، با هرکی دو کلمه حرف میزنم رفیق میشم
الان که همسنام که باهاشون دوست بودم دارن کم کم بزرگ میشن و میرن سر کار، خیلی جاها که میرم میبینم دوستم پشت میز یا دخل نشسته میگه مهمون ما باش:general406: تازه هنوز اون دوستام که دارن پزشکی میخونن نرفتن سر کار:general703:
من دوستای دانشگامو تو دانشگاه خیلی کم میبینم بیشتر بیرون در ارتباطیمرفاقت دبیرستانی و دانشگاهی با رفاقت توی زندگی خیلی فرق داره. خیلی وقتا مسیر زندگی آدم ها رو بالاجبار از هم جدا می کنه. حالا می بینی. 10 سال صبر کن