• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک درباره رفاقت و دوستی

رفیق پایه دارید ؟

• دارم

Votes: 26 31.0%
  • ندارم

Votes: 31 36.9%
  • رفاقت تعطیل

Votes: 27 32.1%

• Total voters
    84

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
رفاقت دبیرستانی و دانشگاهی با رفاقت توی زندگی خیلی فرق داره. خیلی وقتا مسیر زندگی آدم ها رو بالاجبار از هم جدا می کنه. حالا می بینی. 10 سال صبر کن:p
منظور کوشا این بود که رفیق دارم اخه بعضی ها همین رفیق دبیرستانو دانشگاهم ندارن
16 ساله بودیم اینقدر رفیق داشتیم میومدن زنگ میزدن به خانواده میگفتم بگید نیستش :p
میگذره میگذره هم خودت سرد میشی هم دیگه وقت نمیذاری برا رفیقهای کم اهمیت تر هم دیگه رفیق بازی ارضات نمیکنه من تا همین 2 سال پیش همش با رفیقا بودم اما الان کشیدم بیرون دیگه حسش نیست :rolleyes:

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
من دوستای دانشگامو تو دانشگاه خیلی کم میبینم بیشتر بیرون در ارتباطیم
دوستای دبیرستانم که رفتن دانشگاه شهرای مختلف تو شبکه های اجتماعی در ارتباطیم. تابستون هم که جمع میشیم شهر خودمون دورهمی میگیریم
رفاقت تو زندگی نمیدونم منظورت چیه
حالا 10 سال بزرگتری هی پزشو به ما بده:general710:

پیری که پز نداره، جوونی پز داره:p

جمع شدن دور هم و بیرون رفتن و رستوران رفتن و توی فیسبوک لایک کردن که رفاقت نیست. اگر اینجوری بخوای حساب کنی، من از اول زندگیم تا حالا با همه رفیقم:D، حتی با کسی که سرم کلاه گذاشته هم قهر نکردم.
رفاقت صمیمی یعنی برای رفیقت مایه بذاری. وقتی فارغ التحصیل شدی، اگر یه جا فقط 1 نفر رو استخدام می کردن، به رفیقت هم اطلاع بدی که بیاد و شانسش رو امتحان کنه:p... اگر پول احتیاج داشت، از ماشین خریدن خودت بگذری و به اون قرض بدی:p ... خودت رو به دردسر بندازی که اون راحت باشه:p ووو... برای چند نفر از این دوستانت حاضری همچین کارهایی بکنی ؟:p
تازه یچیز دیگه هم هست... با گذشت زمان، اشتراکاتت با دوستان قبلیت کم میشه و اتوماتیک مسیرتون از هم جدا میشه. وقتی چیز مشترکی با کسی نداری، زنگ بزنی بهش چی بگی خب ؟:D در مورد دمای هوا صحبت کنی ؟:p
پ.ن: من یکی از دوست های دوره راهنماییم رو اخیرا توی پی تی پیدا کردم . از روی عکس آواتارش بلافاصله شناختمش:D... خیلی هم با هم صمیمی بودیم، اما نمیدونم الان بهش چی بگم:D

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
هر وقت bmw گرفتی بیا تحویلت میگیرم[emoji14]
(رفاقتای الان اینجوریه[emoji20] )
ما شنیده بودیم دخترها عاشق ماشین میشن، پسرها عاشق قیافه آدم میشن. این چه وضعیه ؟ کار دنیا برعکس شده :D... ب ام و چرک کف دسته، این رفاقت هاست که برای آدم می مونه. بجان مصطفی:p

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ما شنیده بودیم دخترها عاشق ماشین میشن، پسرها عاشق قیافه آدم میشن. این چه وضعیه ؟ کار دنیا برعکس شده :D... ب ام و چرک کف دسته، این رفاقت هاست که برای آدم می مونه. بجان مصطفی[emoji14]
قیافه چیه[emoji14] من حاضرم ی زن عجق وجق منگل بگیرم پولدار باشه[emoji3] برگه برنده الان ماشین و پوله در کل
میخوای بی سواد باش میگن بت اقای مهندس و پروفسور زشت باش میگن خوشتیپ.کم رو باش دخترا خودشون بهت شماره میدن ووو
اصن ی وضی
داستان ی قضیه رو گفتم قبلا تو فروم نمیدونم یادته یا نه با رفقا رفتیم کنار ماشینای گرون وای میستادیم تو منطقه دخمل خیز بعد ماشین دختره ک رد میشد میگفتن بیا دنبالمون و از این حرفا[emoji20]حالا با 206 میری ب همین برکت حرف نزده شیشه رو میدن بالا [emoji33] علم غیب دارن :|
دنیای کثیفی شده افتک ینی ی سری حرفا مثلا علم بهتره از ثروت و فلان در حد همون بچگی قشنگه متاسفانه متاسفانه جامعه شدیدا سمت مادی گرایی رفته
ی فرهنگ شاید قشنگ ک مثلا تو ایران بود مردم زیاد بند پول نبودن ب هم دیگه جایی بوده کمک میکردن الان شده مثل خارج حساب کتابا دقیق شده ینی من انگلیس بودم اینجور دیدم اصن دست و دلباز نیستن خیلییییی دقیق
حالا نمیدونم حرفمو چقد قبول داری بهرحال اینطوریاست

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

جمع شدن دور هم و بیرون رفتن و رستوران رفتن و توی فیسبوک لایک کردن که رفاقت نیست. اگر اینجوری بخوای حساب کنی، من از اول زندگیم تا حالا با همه رفیقم:D، حتی با کسی که سرم کلاه گذاشته هم قهر نکردم.
رفاقت صمیمی یعنی برای رفیقت مایه بذاری. وقتی فارغ التحصیل شدی، اگر یه جا فقط 1 نفر رو استخدام می کردن، به رفیقت هم اطلاع بدی که بیاد و شانسش رو امتحان کنه:p... اگر پول احتیاج داشت، از ماشین خریدن خودت بگذری و به اون قرض بدی:p ... خودت رو به دردسر بندازی که اون راحت باشه:p ووو... برای چند نفر از این دوستانت حاضری همچین کارهایی بکنی ؟:p
ینی حتما باید جوری باشه که آدم واسه سود رسوندن به طرف، به خودش ضرر بزنه که بشه رابطه رو رفاقت نامید؟ داری اشتباه میکنی دیگه
هر کمکی که از دستم بر بیاد و باعث ضرر کردن خودم نشه واسه دوستام انجام میدم، خوشبختانه تا حالا دوست نمک نشناس نداشتم و اونا هم یجوری جبران میکنن و این به نفع هر دو طرفه
تازه یچیز دیگه هم هست... با گذشت زمان، اشتراکاتت با دوستان قبلیت کم میشه و اتوماتیک مسیرتون از هم جدا میشه. وقتی چیز مشترکی با کسی نداری، زنگ بزنی بهش چی بگی خب ؟:D در مورد دمای هوا صحبت کنی ؟:p
پ.ن: من یکی از دوست های دوره راهنماییم رو اخیرا توی پی تی پیدا کردم . از روی عکس آواتارش بلافاصله شناختمش:D... خیلی هم با هم صمیمی بودیم، اما نمیدونم الان بهش چی بگم:D
حتما نباید بشینین راجع به کار صحبت کنین که لازم باشه حتما با همکارات دوست باشی
به اون دوست دبیرستانت بگو از اون موقع تا الان چه اتفاقایی واست افتاد اونم همینارو واست تعریف میکنه بعد تو میگی از ممد خبر داری؟ اون میگه نه ولی از حسن شنیدم زن گرفته، خونه پدریشو میدونم کجاست فردا یه برنامه میذاریم میریم دم خونشون. میرین میبینین پدرش فوت کرده و مادر پیرش تنها تو خونست، ازش سراغ ممدو میگیرین میرین ممد رو پیدا میکنین، ممد وقتی شمارو میبینه کلی خوشحال میشه... خلاصه دوباره دوست میشین. مثلا قرار میذارین آخر هفته ها سالن اجاره کنین برین والیبال در حین بازی هم یادی از خاطرات گذشته میکنین و با هم شوخی میکنین
خیلی سخته؟ چیز مشترک میخواست؟ اینهمه چیز مشترک
شما شخصیتت جوریه که نمیتونی:confused: قشنگ میشناسمت

پ.ن: در مثال بالا جای مناقشه نیست

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
قیافه چیه[emoji14] من حاضرم ی زن عجق وجق منگل بگیرم پولدار باشه[emoji3] برگه برنده الان ماشین و پوله در کل
میخوای بی سواد باش میگن بت اقای مهندس و پروفسور زشت باش میگن خوشتیپ.کم رو باش دخترا خودشون بهت شماره میدن ووو
اصن ی وضی
داستان ی قضیه رو گفتم قبلا تو فروم نمیدونم یادته یا نه با رفقا رفتیم کنار ماشینای گرون وای میستادیم تو منطقه دخمل خیز بعد ماشین دختره ک رد میشد میگفتن بیا دنبالمون و از این حرفا[emoji20]حالا با 206 میری ب همین برکت حرف نزده شیشه رو میدن بالا [emoji33] علم غیب دارن :|
دنیای کثیفی شده افتک ینی ی سری حرفا مثلا علم بهتره از ثروت و فلان در حد همون بچگی قشنگه متاسفانه متاسفانه جامعه شدیدا سمت مادی گرایی رفته
ی فرهنگ شاید قشنگ ک مثلا تو ایران بود مردم زیاد بند پول نبودن ب هم دیگه جایی بوده کمک میکردن الان شده مثل خارج حساب کتابا دقیق شده ینی من انگلیس بودم اینجور دیدم اصن دست و دلباز نیستن خیلییییی دقیق
حالا نمیدونم حرفمو چقد قبول داری بهرحال اینطوریاست
والا کلا حرفات رو قبول دارم آرش جان. تازه به نظر من ایران در زمینه حرص زدن مردم و حسابگری و منفعت طلبی از خارج هم بدتر شده... اما آدم های با فرهنگ و آدم های خوب هنوز هم هستن، برای روابط دوستی پایدار یا ازدواج، باید بری طرف اون آدم ها

ینی حتما باید جوری باشه که آدم واسه سود رسوندن به طرف، به خودش ضرر بزنه که بشه رابطه رو رفاقت نامید؟ داری اشتباه میکنی دیگه
هر کمکی که از دستم بر بیاد و باعث ضرر کردن خودم نشه واسه دوستام انجام میدم، خوشبختانه تا حالا دوست نمک نشناس نداشتم و اونا هم یجوری جبران میکنن و این به نفع هر دو طرفه
کاری که از دستت بر بیاد و باعث ضرر کردن خودت نشه را که باید برای همه مردم انجام بدی:p وظیفه انسانیه ... شما یه نابینا توی خیابون ببینی و از خیابون ردش کنی که رفاقت محسوب نمیشه. رفاقت اونه که ایثار کنی. یه روز نخوای جایی بری، اما بخاطر رفیقت از وقت استراحت یا تفریحت بزنی و پاشی بری اونجا... این ابتدایی ترین نمود های رفاقته.
شما یه همکلاسی خوب و صمیمی هستی، همین هم خوبه... اما با اولین تضاد منافع، از دوستات جدا میشی:p... نمک نشناسی هم پیش میاد. بعضی وقتا دوستت نمیخواد برات جبران کنه، چون به ضررشه ...بعضی وقتا هم نمی تونه برات جبران کنه...
حتما نباید بشینین راجع به کار صحبت کنین که لازم باشه حتما با همکارات دوست باشی
به اون دوست دبیرستانت بگو از اون موقع تا الان چه اتفاقایی واست افتاد اونم همینارو واست تعریف میکنه بعد تو میگی از ممد خبر داری؟ اون میگه نه ولی از حسن شنیدم زن گرفته، خونه پدریشو میدونم کجاست فردا یه برنامه میذاریم میریم دم خونشون. میرین میبینین پدرش فوت کرده و مادر پیرش تنها تو خونست، ازش سراغ ممدو میگیرین میرین ممد رو پیدا میکنین، ممد وقتی شمارو میبینه کلی خوشحال میشه... خلاصه دوباره دوست میشین. مثلا قرار میذارین آخر هفته ها سالن اجاره کنین برین والیبال در حین بازی هم یادی از خاطرات گذشته میکنین و با هم شوخی میکنین
خیلی سخته؟ چیز مشترک میخواست؟ اینهمه چیز مشترک
شما شخصیتت جوریه که نمیتونی:confused: قشنگ میشناسمت

پ.ن: در مثال بالا جای مناقشه نیست
خب این برای 1 دفعه صحبت، جواب میده. دفعه های بعدی چی ؟:D من با دوست راهنماییم، هر روز موضوع صحبت داشتیم. از اداهای فلان معلم گرفته تا درس اون روز.... الان جای خونمون از هم فاصله داره.... رشته تحصیلیمون با هم فرق داره ... شغلمون، علایق و سلایقمون، همه چیمون با هم فرق داره. نقطه اشتراکی نداریم... ممکنه الان اون اصلا از من خوشش نیاد ... آدم ها ذره ذره تغییر می کنن. من هرچی بگم شما متوجه نمیشی. 10 سال بعد خودت می بینی:D

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
کاری که از دستت بر بیاد و باعث ضرر کردن خودت نشه را که باید برای همه مردم انجام بدی:p وظیفه انسانیه ... شما یه نابینا توی خیابون ببینی و از خیابون ردش کنی که رفاقت محسوب نمیشه. رفاقت اونه که ایثار کنی. یه روز نخوای جایی بری، اما بخاطر رفیقت از وقت استراحت یا تفریحت بزنی و پاشی بری اونجا... این ابتدایی ترین نمود های رفاقته.
شما یه همکلاسی خوب و صمیمی هستی، همین هم خوبه... اما با اولین تضاد منافع، از دوستات جدا میشی:p... نمک نشناسی هم پیش میاد. بعضی وقتا دوستت نمیخواد برات جبران کنه، چون به ضررشه ...بعضی وقتا هم نمی تونه برات جبران کنه...

خب این برای 1 دفعه صحبت، جواب میده. دفعه های بعدی چی ؟:D من با دوست راهنماییم، هر روز موضوع صحبت داشتیم. از اداهای فلان معلم گرفته تا درس اون روز.... الان جای خونمون از هم فاصله داره.... رشته تحصیلیمون با هم فرق داره ... شغلمون، علایق و سلایقمون، همه چیمون با هم فرق داره. نقطه اشتراکی نداریم... ممکنه الان اون اصلا از من خوشش نیاد ... آدم ها ذره ذره تغییر می کنن. من هرچی بگم شما متوجه نمیشی. 10 سال بعد خودت می بینی:D

جانا سخن از زبان ما می گوبی.
به شخصه همه ی این مواردو تجریه کردم.
خوبیه این قضیه اینه دیگی رو هیشکی جز خودت و خونوادت حسب واز نمی کنی. اینطوری دیگه تکلیفت حداقل روشنه و دیگه نگران این نیستی ممد کارمو راه میندازه؟! یا جعفر کمکم میکنه یا نه!؟!
منم یه هم رشته ای دارم. اینطوریه که میگه با همه رفیقه. بعد ازش میپرسی خب چیکار کردید؟ میگه مثلا فلان موقع راجع به یه سوال بحث کردیم یا فلان جزورو بهم داد!:D

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستی یه رابطه احساسیه، شما با اون نابینا که از خیابون ردش میکنی رابطه احساسی برقرار نمیکنی
با اولین تضاد منافع از دوستام جدا نمیشم. بعضی وقتا هم که جبران کردن به ضرر دوستم باشه درک میکنم و انتظار بیجا ندارم
بچه دوساله نیستم که، این حالتا که میگی رو خیلی تجربه کردم
دفعه اول زمینه صحبتای بعدی رو فراهم میکنه. صحبتای بعدی هم من بگم؟
چیزی که من برداشت کردم شخصیتت جوریه که اصلا از بودن با دوستات لذت نمیبری و فقط برای رفع تکلیف با بعضیا رابطه داری
یه ده سال بزرگتری هرچی میشه هی میگی ده سال دیگه میفهمی:confused:

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
دشمن دانا بهتر از دوست نادان است :p

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
والا کلا حرفات رو قبول دارم آرش جان. تازه به نظر من ایران در زمینه حرص زدن مردم و حسابگری و منفعت طلبی از خارج هم بدتر شده... اما آدم های با فرهنگ و آدم های خوب هنوز هم هستن، برای روابط دوستی پایدار یا ازدواج، باید بری طرف اون آدم ها

کاری که از دستت بر بیاد و باعث ضرر کردن خودت نشه را که باید برای همه مردم انجام بدی[emoji14] وظیفه انسانیه ... شما یه نابینا توی خیابون ببینی و از خیابون ردش کنی که رفاقت محسوب نمیشه. رفاقت اونه که ایثار کنی. یه روز نخوای جایی بری، اما بخاطر رفیقت از وقت استراحت یا تفریحت بزنی و پاشی بری اونجا... این ابتدایی ترین نمود های رفاقته.
شما یه همکلاسی خوب و صمیمی هستی، همین هم خوبه... اما با اولین تضاد منافع، از دوستات جدا میشی[emoji14]... نمک نشناسی هم پیش میاد. بعضی وقتا دوستت نمیخواد برات جبران کنه، چون به ضررشه ...بعضی وقتا هم نمی تونه برات جبران کنه...

بی شرفا امون نمیدن خوباشو میزنن نخاله هاش میمونه واسه ما !!
تو دخترا نگاه میکنی دختر خوبش 1 در هزار میفته دست ی پسر لاشی ولی سرزبون دار.والا ما ک ارزومونه.
پسرش هم ک ماشالا دوستیا در حد فست فود و کافی شاپ و دور دوره
کلا الان من ی رفیق بیشتر ندارم ک میدونم ادم درستیه کاری از دستش بر بیاد واقعا میکنه اخلاقای بچه گانه نداره ادم با شعوریه خصوصا (خیلی مهم)
بقیه ک کلا مرخصن چند دوتا دوست پولدار داشتم خیلی با هم میرفتیم کافه و اینا خودشون ک اصن نگو ی وضی تا 3 4 نصفه شب با هم بیرون و اینا
الان اکیپ شون از هم پاشید چرا؟ چون همش میدیدم پوز پولاشونو ب هم میدادن ( ماشینی ک باباشون پولشو داده !) این ب اون دروغ میگفت سواری بگیره (سر چند لیتر بنزینم ک براشون پولی نیس دروغ میگفتن) حالا ب این روز افتادن

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
دوستی یه رابطه احساسیه، شما با اون نابینا که از خیابون ردش میکنی رابطه احساسی برقرار نمیکنی
با اولین تضاد منافع از دوستام جدا نمیشم. بعضی وقتا هم که جبران کردن به ضرر دوستم باشه درک میکنم و انتظار بیجا ندارم
بچه دوساله نیستم که، این حالتا که میگی رو خیلی تجربه کردم
یه زاویه حاده رو در نظر بگیر. دو ضلع زاویه اولش با هم تلاقی دارن، اما هرچی که میگذره از هم دورتر میشن... فقط در یک حالت امکان داره که این دو ضلع از هم دور نشن، زاویه بینشون صفر باشه. من و یکی از دوست هام اینجوری هستیم. از دبیرستان تا الان با هم هستیم. واقعا زاویه بینمون صفره. دقیقا مثل هم فکر می کنیم:D
حالا اگر زوایه بین دو تا دوست صفر نباشه، با گذشت زمان از هم دور میشن، اما در مسیرشون با اضلاع زوایای دیگه تلاقی میکنن و دوباره مدتی با اون ها هستن تا از هم دور بشن. کلا مسیر زندگی ما یک خطه ! این خط ممکنه با خطوط زیادی تلاقی داشته باشه و بر حسب انطباقش با اون خطوط، مدتی رو نزدیکشون باشه
در مورد ازدواج و خانواده یا دوستان خیلی صمیمی، آدم حتی خط و مسیر خطش رو عوض می کنه تا همیشه بر خط همسرش یا خانوادش یا دوست صمیمیش، تطابق داشته باشه.... اما این تغییر زاویه و جهت رو برای 100 نفر نمیشه انجام داد.... فوق فوقش برای اعضای خانواده و 2-3 نفر دوست صمیمی
دفعه اول زمینه صحبتای بعدی رو فراهم میکنه. صحبتای بعدی هم من بگم؟
چیزی که من برداشت کردم شخصیتت جوریه که اصلا از بودن با دوستات لذت نمیبری و فقط برای رفع تکلیف با بعضیا رابطه داری
در مورد شخصیت من اشتباه می کنی. من با هر کسی که ارتباط دارم، توی اخلاقش یه صفت خوب رو پیدا می کنم که بخاطر اون صفت از بودن باهاش لذت ببرم... یکی خوش اخلاقه، یکی خنده رو و با مزه است، یکی با سواده، یکی مودبه، یکی خوشگله:p... بالاخره اون آدم از نظر من یچیز خوبی داشته که من باهاش دوست شدم دیگه. با بعضی از افراد فامیل یا همکارها، شاید برای رفع تکلیف رابطه داشته باشم، اما با دوستام اینجوری نیستم.
یه ده سال بزرگتری هرچی میشه هر میگی ده سال دیگه میفهمی:confused:
تا چشت درآد:D
اولا که 10 سال بزرگتر نیستم، X سال بزرگترم:p.... ثانیا که من به جوونیت حسودیم میشه :confused: ثالثا که اگر تجربه الان منو با جوونی خودت با هم مخلوط کنی، به سن من که برسی، خدا میدونه چقدر از الان من موفقتر خواهی بود... حیف که عقل درست درمون نداری که از تجربیات دیگران استفاده کنی:general304:

Last edited:

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
بی شرفا امون نمیدن خوباشو میزنن نخاله هاش میمونه واسه ما !!
تو دخترا نگاه میکنی دختر خوبش 1 در هزار میفته دست ی پسر لاشی ولی سرزبون دار.والا ما ک ارزومونه.
پسرش هم ک ماشالا دوستیا در حد فست فود و کافی شاپ و دور دوره
کلا الان من ی رفیق بیشتر ندارم ک میدونم ادم درستیه کاری از دستش بر بیاد واقعا میکنه اخلاقای بچه گانه نداره ادم با شعوریه خصوصا (خیلی مهم)
بقیه ک کلا مرخصن چند دوتا دوست پولدار داشتم خیلی با هم میرفتیم کافه و اینا خودشون ک اصن نگو ی وضی تا 3 4 نصفه شب با هم بیرون و اینا
الان اکیپ شون از هم پاشید چرا؟ چون همش میدیدم پوز پولاشونو ب هم میدادن ( ماشینی ک باباشون پولشو داده !) این ب اون دروغ میگفت سواری بگیره (سر چند لیتر بنزینم ک براشون پولی نیس دروغ میگفتن) حالا ب این روز افتادن
فرصتش پیش میاد. عجله نکن.... فوقش اگه کسی رو پیدا نکردی میای خواستگاری خودم دیگه :p

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
تا چشت درآد:D
اولا که 10 سال بزرگتر نیستم، X سال بزرگترم:p.... ثانیا که من به جوونیت حسودیم میشه :confused: ثالثا که اگر تجربه الان منو با جوونی خودت با هم مخلوط کنی، به سن من که برسی، خدا میدونه چقدر از الان من موفقتر خواهی بود... حیف که عقل درست درمون نداری که از تجربیات دیگران استفاده کنی:general304:
خداییش وقت ادامه بحث ندارم وگرنه جواب دارم
تجربه تو به درد من نمیخوره زیرا علاقه ای به مسیری که رفتی ندارم:general606:
خودت عقل درست درمون نداری بی ادب:general210:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722

فقط اعضای درجه 1 خانواده ارزشش رو دارن

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
حالا اگر زوایه بین دو تا دوست صفر نباشه
آقا من این اشتباه تایپی( زوایه= زاویه) رو دیروز تصحیح کردم، چرا دوباره برگشت ؟:eek:o_O

خداییش وقت ادامه بحث ندارم وگرنه جواب دارم
تجربه تو به درد من نمیخوره زیرا علاقه ای به مسیری که رفتی ندارم:general606:
خودت عقل درست درمون نداری بی ادب:general210:
:p:p:p کوشا اخیرا در اذیت کردنت لذتی هست که در اذیت کردن مهران نیست:D

بالا