همیشه برام جالبه افرادی که کمترین هزینه رو میکنند بیشترین امکانات رو از یک وسیله انتظار دارند . این گوشی جز ارزونترین گوشی های اندرویدی هست و نمیشه انتظار یک گوشی حرفه ای رو ازش داشت مطمعنا مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری خودش رو هم داره چون قیمتش 300 هزار تومان هست پس باید هم این مشکلات رو داشته باشه .
من هایر 910 داشتم که رفت زیر ماشین و به رحمت خدا رفت و تا گوشی جدید از چین خریداری کنم این هایر 718 رو دم دستی خریدم بنظرم گوشی خوبی هست ولی نه چندان ضعیف و قوی . بقیه ایتم هاش راضی کننده هست البته ویبره اش اصلا خوب نیست خیلی ویز ویز میکنه .
بنظرم اندرویدی که روش هست خوبه و نیازی به تغییر نداره من شخصا مشکلی باهاش نداشتم و ضعفی هم ندیدم البته چون اطلاعات خیلی زیادی درباره اندروید ندارم نمتونم نظر کارشناسی بدم در این رابطه ولی این رو میدونم از یه گوشی ارزون قیمت 300 تومنی نمیشه انتظار یه ایکس باکس رو داشت مطمعنا هر دستگاهی برای کاربرد خاصی تولید شده . در غیر اینصورت اسم این دستگاه رو cell phone نمیزاستن بهش میگن game box
در کل تو رنج این قیمت گوشی مناسبی برای خرید هست
چند نفر هم برای خرید سوال کرده بودن من از اقای احسانی خرید داشتم . شخصیت قابل احترامی دارند و متفاوت از فروشنده های دیگه کار میکنند . گوشی خریداری شده از ایشون تاچش از کار افتاده بود تماس گرفتم و یک گوشی جدید بهم دادن البته اون گوشی هم سوکت تاچش قطع شده بود که درستش کردن .
http://forum.persiantools.com/threa...ier-thl-hdc-vsun.407615/page-106#post-9426000