• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
فايل فلشش موجوده و با نرم افزار spرو گوشيتون فلش كنيد

ارسال شده از Haier HW-W910 با استفاده از تپاتالک 2
من نرم افزار sp رو دارم بکاپ رو هم دارم ولی این فلشی رو که میگید باید چی سرچ کنم تا پیدا بشه
وقتی پیدا کردم چیکار کنم؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من نرم افزار sp رو دارم بکاپ رو هم دارم ولی این فلشی رو که میگید باید چی سرچ کنم تا پیدا بشه
وقتی پیدا کردم چیکار کنم؟
بريد تو سايت اسم گوشي سرچ كنيد كافيه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
الان نرم افزار sp-flashtools رو دانلود کردم بکاپ رو هم که از قبل دارم حالا باید دقیقا چیکار کنم؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
الان نرم افزار sp-flashtools رو دانلود کردم بکاپ رو هم که از قبل دارم حالا باید دقیقا چیکار کنم؟
من نميدونم بكاپ را با چي گرفتي و چه چيزايي از فايلو موجود داري
ولي اگه از سايت بگيريد فايل اسكاتر رو واسه نرم افزار اس پي تعريف ميكنيد بعدش گوشي رو وصل ميكنيد و فلش ميشه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
من نميدونم بكاپ را با چي گرفتي و چه چيزايي از فايلو موجود داري
ولي اگه از سايت بگيريد فايل اسكاتر رو واسه نرم افزار اس پي تعريف ميكنيد بعدش گوشي رو وصل ميكنيد و فلش ميشه

من بکاپ رو با MtkDroidTools گرفتم وطبق اموزش اول همین تاپیک گرفتم بنظرتون چیزی کمو کسر داره؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من بکاپ رو با MtkDroidTools گرفتم وطبق اموزش اول همین تاپیک گرفتم بنظرتون چیزی کمو کسر داره؟
اگه درست گرفته باشيد راحت ريستور ميشه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
اگه درست گرفته باشيد راحت ريستور ميشه

من اینطوری که یاد دادن بکاپ گرفتم ولی الان برای اسکترش موندم چیکار کنم؟
بکاپ رو دارم ولی اسکتر رو همینی که تو پست اوله فقط ذارم

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
من تا حالا ریکاوری انجام ندادم میشه قشنگ توضیح بدید باید چیکار کرد اطلاعات من بیشتر از اموزش این تاپیک نیست

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
چه بر سر پرشین تولز اومده که تاپیک پرسش و پاسخ اینقدر خلوته !!

3 روزه مشکلی رو عنوان کردم دریغ از یه جواب :(
سلام برادر

شما به این مسیر برید که شاید بدردتون بخوره،من که از این روش بهره برده ام،موفق باشین

http://and-roid.ir/Forum/thread102960.html

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
همیشه برام جالبه افرادی که کمترین هزینه رو میکنند بیشترین امکانات رو از یک وسیله انتظار دارند . این گوشی جز ارزونترین گوشی های اندرویدی هست و نمیشه انتظار یک گوشی حرفه ای رو ازش داشت مطمعنا مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری خودش رو هم داره چون قیمتش 300 هزار تومان هست پس باید هم این مشکلات رو داشته باشه .
من هایر 910 داشتم که رفت زیر ماشین و به رحمت خدا رفت و تا گوشی جدید از چین خریداری کنم این هایر 718 رو دم دستی خریدم بنظرم گوشی خوبی هست ولی نه چندان ضعیف و قوی . بقیه ایتم هاش راضی کننده هست البته ویبره اش اصلا خوب نیست خیلی ویز ویز میکنه .
بنظرم اندرویدی که روش هست خوبه و نیازی به تغییر نداره من شخصا مشکلی باهاش نداشتم و ضعفی هم ندیدم البته چون اطلاعات خیلی زیادی درباره اندروید ندارم نمتونم نظر کارشناسی بدم در این رابطه ولی این رو میدونم از یه گوشی ارزون قیمت 300 تومنی نمیشه انتظار یه ایکس باکس رو داشت مطمعنا هر دستگاهی برای کاربرد خاصی تولید شده . در غیر اینصورت اسم این دستگاه رو cell phone نمیزاستن بهش میگن game box o_O:) در کل تو رنج این قیمت گوشی مناسبی برای خرید هست

چند نفر هم برای خرید سوال کرده بودن من از اقای احسانی خرید داشتم . شخصیت قابل احترامی دارند و متفاوت از فروشنده های دیگه کار میکنند . گوشی خریداری شده از ایشون تاچش از کار افتاده بود تماس گرفتم و یک گوشی جدید بهم دادن البته اون گوشی هم سوکت تاچش قطع شده بود که درستش کردن .
http://forum.persiantools.com/threa...ier-thl-hdc-vsun.407615/page-106#post-9426000

saeed2041

Registered User
لایک‌ها
26
سلام من گوشیم روت بود و جای کارت حافظه با حافظه گوشی را عوض کرده بودم با root explorer . حالا فکتوری ریست که زدم super user پاک شده و دیگه نمیتونم با root explorer کار کنم پیغام میده که روت نیست . خواستم که دوباره روتش کنم با srs که بازم روت نمیشه تمام مراحل میره ولی کاری انجام نمیشه حتی unroot هم زدم چیکار میتونم انجام بدم (ریکاوری هم نصب بوده ولی بالا نمیاد)

Smart phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان عزیز به داد من برسید من یه گوشی هایر مدل W718 از مدل همون دوهسته ای دارم . الان روشن نمیشه و به سیستم میزنی میشناسه مطمنم از رامش هست یکی لینک دانلود رام و به همراه Flash tool برام بفرسته لطفا سریع سریع خیلی ضروریه.

Smart phone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یه سوال دیگه دوستان می خواستم یه تایپیک بزارم اما بلد نیستم کمک
:(:mad::mad::mad::mad:;););)

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
دوستان عزیز به داد من برسید من یه گوشی هایر مدل W718 از مدل همون دوهسته ای دارم . الان روشن نمیشه و به سیستم میزنی میشناسه مطمنم از رامش هست یکی لینک دانلود رام و به همراه Flash tool برام بفرسته لطفا سریع سریع خیلی ضروریه.
سایت needrom

Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk 2

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
اساتید عزیز کمک!
گوشیم مدل آبرواد هست که توی تنظیمات نمیرفت منم ری استارت کردم که ارور داد Encryption unsuccessful و فقط یک گزینه داره اونم reset phone هست
وقتی این گزینه رو میزنم وارد ریکاوری میشه و توی ریکاوری هر کدوم از گزینه ها رو که میزنم فقط عکس یک ادمک اندروید رو نشون دمیده که دراز کشیده و درش بازه
لازم به ذکر هست که من روی گوشی ریکاوری نصب نکرده بودم و فقط گوشی رو روت کرده بودم
یک گوشی دیگه هم از همین مدل موجود هست که سالمه اگه لازم باشه
فقط نمیدونم باید چکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
اساتید عزیز کمک!
گوشیم مدل آبرواد هست که توی تنظیمات نمیرفت منم ری استارت کردم که ارور داد Encryption unsuccessful و فقط یک گزینه داره اونم reset phone هست
وقتی این گزینه رو میزنم وارد ریکاوری میشه و توی ریکاوری هر کدوم از گزینه ها رو که میزنم فقط عکس یک ادمک اندروید رو نشون دمیده که دراز کشیده و درش بازه
لازم به ذکر هست که من روی گوشی ریکاوری نصب نکرده بودم و فقط گوشی رو روت کرده بودم
یک گوشی دیگه هم از همین مدل موجود هست که سالمه اگه لازم باشه
فقط نمیدونم باید چکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید
برو تو نيد رام اونجا رامش موجوده و تست شده

Sent from my A23VIP using Tapatalk 2

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
برو تو نيد رام اونجا رامش موجوده و تست شده

ممنون از راهنماییتون ولی برای نصب رام هم نمیدونم باید چیکار کنم:general509::general111::general207::(
من یک گوشی دیگه از همین مدل هم میتونم گیر بیارم آیا میشه از اون بک آپ بگیرم و روی این گوشی خراب نصب کنم؟ چطور باید این کارو انجام بدم؟
من طبق آموزشی که در پست اول هست گوشی داداشم که همین مدل هست ولی سالمه رو روت کردم (البته با Eroot) و بک آپ گرفتم ولی هرکاری کردم ریکاوری نصب نشد یعنی در مرحله ای که باید باتری رو در بیاریم و دوباره جا بزنیم و کابل رو وصل کنیم تا ریکاوری نصب بشه نصب نمیشه و روی 0% باقی میمونه و شاید گوشی رو شناسایی نمیکنه (فکر کنم همش قطع و وصل میشه)
این کارا رو انجام دادم تا در آخر بک آپ اون رو روی گوشی خودم بزنم که نتونستم ریکاوری رو بنصبم
اگه کاری که کردم درست بوده مشکل از کجاست؟ و اگه درست نبوده دقیقا باید چیکار کنم
بازم ممنون که کمک میکنید:general510:

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
شما رام رو از نيد رام بگيريد به يه گوشي ديگه هم نياز نيست چون اينجوري فقط كاره خودتون رو بيشتر ميكنيد
واسه نصب هم تو گوگل كافيه بزنيد اموزش sp flash toolبه صورت فارسي موجوده

بالا