اونموقع كه منم داشتم دكمه پاورش همينجوري بوداینجا کسی نیست؟ چقد سوت و کوره؟ لااقل یکی جواب منو بده!
Sent from my ABROAD using Tapatalk
سلام
عذر میخوام آیا کسی میدونه که محافظ صفحه و قاب ژله ای این گوشی رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
محافظ ايناشو بايد خودتون سفارش بدينمن این گوشی رو تازه خریدم. میگن اون هایی که زیرش 3 تا کلید لمسی داره قلابیه؟ درسته؟ آخه واسه من 3 تا کلید داره
خیلی ممنونمحافظ ايناشو بايد خودتون سفارش بدين
حرف و حديث هميشه زياده بخصوص اگه يكي يه چيز بگه بقيه همشون كارشناس ميشن
تقلبي بودن اين مدل هيچ وقت ثابت نشده و فقط از رو يه اسم به اين نتيجه رسيدن كه اون اسم هم مثه اب خوردن قابل تغييره!
يه كم از نظر كيفيت ال سي دي با مدل قبليش تفاوت داره كه هيچ گوشي مثه هم نيست و چون اين گوشي مدل جديد قبلي هستش مطمنا نميتونه توجيه كننده اين باشه كه حتما بايد بهتر باشه
من كه خودم حدود 2هفته داشتمش نسبت به قيمتش متوسط به بالا بود
Sent from my Q74 using Tapatalk 2
بعید می دونم مال خودش وجود داشته باشه.سلام
عذر میخوام آیا کسی میدونه که محافظ صفحه و قاب ژله ای این گوشی رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
آخه قاب های ژله ای باید کاملا فیت باشه و بعیده واسه دستگاه دیگه ای بهش بخورهبعید می دونم مال خودش وجود داشته باشه.
برای محافظ صفحه موبایل فروش ها خودشون براتون می برن و نسبتا خوبه
قاب ژله ای هم بهتره برین یه جایی که لوازم جانبی زیادی داره. یدونه توش کیپ وا میسته رو بر دارین. از هیچی بهتره
سلام ...سلام
من اگه بخوام بکاپی که قبلا گرفتم رو الا استفاده کنم باید چیکار کنم
من اولین نفریم که تو این فروم از شما کمک گرفتم دقیقا با همون روشی که خودتون یاد دادید بکاپ گرفتمسلام ...
با چی بکاپ گرفتی؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چیو بگیرم یا چیکار کنم؟فايل فلش كه تو سايت needromهستش ازونجا دانلود وفلش كنيد
ارسال شده از Haier HW-W910 با استفاده از تپاتالک 2
فايل فلشش موجوده و با نرم افزار spرو گوشيتون فلش كنيدمیشه یکم بیشتر توضیح بدید چیو بگیرم یا چیکار کنم؟