• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

میشه بفرمایید اونیکه هایر نوشته شده از لحاظ کیفیت بویژه زوایه دید صفحه نمایش با abroad فرقی داره یا نه ؟ تشکر

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk
نه فکر نکم تفاوت زیادی داشته باشه البته دقت نکردم

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
تشکر ! اینو قبلا دیدم :)
ای کاش از همون مدلی که نوشته هایر عکس میذاشتید !

تنها فرقش تو همون نوشتشه این نوشته ابرود اون نوشته هایر هیچ فرقی باهم ندارن البته خیلی دقت نکردم ولی فرقی ندارن

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
تنها فرقش تو همون نوشتشه این نوشته ابرود اون نوشته هایر هیچ فرقی باهم ندارن البته خیلی دقت نکردم ولی فرقی ندارن

راحت میشه اسم گوشی مشخصات اندروید,مشخصات کرنل و...به راحتی تغییر داد و مشخصات فیک قرار داد!زیاد رو این چیزا حساب نکنید

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
نه فکر نکم تفاوت زیادی داشته باشه البته دقت نکردم
داداش زاویه دید و اینجور چیزا چطوره میارزه به اون گرونفروشی فروشنده به بهانه ی هایر بودن؟

VSUN V3 هم تقریبا همین مشخصاتو داره بنظرتون اون بهتره یا هایر W718 ؟؟؟
از ظاهر اون خیلی خوشم اومده :blush: یجا هم زده بود صفحش IPS هست...(یادم نیست کجا:D)
تا 400 چی خوبه؟ از همین چینی مینیا هم باشه مشکلی نیست فقط پدرمادردار باشه واسم 2-3 سال راحت کار بده هر روز یجاش از کار نیفته :D

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
داداش زاویه دید و اینجور چیزا چطوره میارزه به اون گرونفروشی فروشنده به بهانه ی هایر بودن؟

VSUN V3 هم تقریبا همین مشخصاتو داره بنظرتون اون بهتره یا هایر W718 ؟؟؟
از ظاهر اون خیلی خوشم اومده، یجا هم زده بود صفحش IPS هست...(یادم نیست کجا:D)

اگه ضد ابی هایر رو کنار بزارید ویسان خیلی باکیفیت تره واصلا قابل مقایسه با 718نیستش!
فقط دوربینش به 718می ارزه!
دیگه طراحی عالی,کیفیت بسیار بالایه ساخت,صفحه بسیار باکیفیت و همچنین تو پک خودش لوازم جانبی کاملی مثه فلیپ کاور+برچسپ+باتری اضافه موجوده!
بازم میگم از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن!ومطمنا ویسان بهتره!

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
اگه ضد ابی هایر رو کنار بزارید ویسان خیلی باکیفیت تره واصلا قابل مقایسه با 718نیستش!فقط دوربینش به 718می ارزه!دیگه طراحی عالی,کیفیت بسیار بالایه ساخت,صفحه بسیار باکیفیت و همچنین تو پک خودش لوازم جانبی کاملی مثه فلیپ کاور+برچسپ+باتری اضافه موجوده!بازم میگم از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن!ومطمنا ویسان بهتره!Sent from my ST15i using Tapatalk 2
پردازنده VSUN V3 ؟؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
پردازنده VSUN V3 ؟؟

همین پردازنده 718هستش اما فرکانسو چک نکردم!تعویض مموری داخلی با خارجی رو هم داره
تا از نزدیک نبینید نمیدونید چقد گوشی زیباییه

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
اگه ضد ابی هایر رو کنار بزارید ویسان خیلی باکیفیت تره واصلا قابل مقایسه با 718نیستش!
فقط دوربینش به 718می ارزه!
دیگه طراحی عالی,کیفیت بسیار بالایه ساخت,صفحه بسیار باکیفیت و همچنین تو پک خودش لوازم جانبی کاملی مثه فلیپ کاور+برچسپ+باتری اضافه موجوده!
بازم میگم از هیچ نظری قابل مقایسه نیستن!ومطمنا ویسان بهتره!
همین پردازنده 718هستش اما فرکانسو چک نکردم!تعویض مموری داخلی با خارجی رو هم داره
تا از نزدیک نبینید نمیدونید چقد گوشی زیباییه
عکساشو تو نت دیدم واقعا زیباست به تمام معنا :cool:
منم فقط واسه فوکوس دوربین و زیباییش ازون خوشم اومده ولی ظاهرا کاستوم رام واسه هایر گیر میاد ولی واسه ویسان اصلا...

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
منم فقط واسه فوکوس دوربین و زیباییش ازون خوشم اومده ولی ظاهرا کاستوم رام واسه هایر گیر میاد ولی واسه ویسان اصلا...

کاستوم رام واسه این مدل هایر نیستش واسه تک هسته ای بودش!
من همه گوشی رو امتحان کردم و مطمن باشید این دو تا مدل زمین تا اسمون باهم فرق دارن

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
کاستوم رام واسه این مدل هایر نیستش واسه تک هسته ای بودش!
من همه گوشی رو امتحان کردم و مطمن باشید این دو تا مدل زمین تا اسمون باهم فرق دارن
حتی اگه کاستوم هم گیر نیاوردی حداقل دوستان اینجا روش روت و بکآپشو لطف کردن نوشتن
کاستوم واسه دو هسته ایش هم داره رلیز میشه یدونه، به vondroid سر بزن داداش
تازه اندروید اصلی هایر 4.2 هست ولی ویسان 4.1.2 که فکر کنم بعضا اشتباها زدن 4.2 چون تو سایت اصلیش زده 4.1!
چون آپ واسشون نمیاد از لحاظ اندروید ظاهرا هایر بهتره ولی فقط به خاطر فوکوس دوربین و فلشش و البته زیباییش من ویسان رو ترجیح میدم فعلا

دوستان کلا تا 400تومن چی بهترینه به نظرتون؟

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
حتی اگه کاستوم هم گیر نیاوردی حداقل دوستان اینجا روش روت و بکآپشو لطف کردن نوشتن
کاستوم واسه دو هسته ایش هم داره رلیز میشه یدونه، به vondroid سر بزن داداش
تازه اندروید اصلی هایر 4.2 هست ولی ویسان 4.1.2 که فکر کنم بعضا اشتباها زدن 4.2 چون تو سایت اصلیش زده 4.1!
چون آپ واسشون نمیاد از لحاظ اندروید ظاهرا هایر بهتره ولی فقط به خاطر فوکوس دوربین و فلشش و البته زیباییش من ویسان رو ترجیح میدم فعلا

دوستان کلا تا 400تومن چی بهترینه به نظرتون؟

نحوه بکاپ از ویسان هم دقیقا همین هایر 718 هستش فرقی نداره!
اندروید ویسان هم 4.2.1هستش
بعدش یه چیز مهمتر که گارانتی داره

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
روشی که عرض کردم ، دقیقا انجام دادی ؟
اگه انجام داده باشی باید فعال بشه
دقیقا بفرمایید کجای کار مشکل دارید ؟[/QUOTE

ممنون از شما
وقتی تنظیمات انجام شد و data connn در استاتوس بالا فعال گردید
علامت آنتن سیمکارت تغییری نکرده و وقتی روی اتصال به ایمیل که میزنم ، پیغام میدهد unable to connect و میخواهد که wifi یا mobile net روشن شود.

بنده پیشنهاد میکنم یه بار فاکتوری ریست کنید بعد طبق تنظیمات عمل کنید،حتما قبل از ریست از برنامه هاتون بکاپ بگیرین.

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
نحوه بکاپ از ویسان هم دقیقا همین هایر 718 هستش فرقی نداره!
اندروید ویسان هم 4.2.1هستش
بعدش یه چیز مهمتر که گارانتی داره
داداش اندرویدش بنا به منبع خود سایت ویسان 4.1 هست
پردازندش هم با هایر فرق داره ولی تقریبا در یه سطحه پس احتمالا روش روت و ... هم میفرقه لطفا منبع بدید واسه روت و ...
گارانتی کجا؟ هایر هم گارانتی چین رو داره ولی گوشی تا بره برگرده خرجش از خرید آکش بیشتر میشه ;):D
گارانتی داخل هم هایر رو یکی از فروشنده ها همینجا می‌گفت 45-40 میکشه رو قیمت گارانتی میکنه یکساله همراه با کارت گارانتی
کسی این ترکیب رنگشو آورده ؟ خیلی جالبه (البته یکمم شبیه اسباب بازیه;))
b5.jpg

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
داداش اندرویدش بنا به منبع خود سایت ویسان 4.1 هست
پردازندش هم با هایر فرق داره ولی تقریبا در یه سطحه پس احتمالا روش روت و ... هم میفرقه لطفا منبع بدید واسه روت و ...
گارانتی کجا؟ هایر هم گارانتی چین رو داره ولی گوشی تا بره برگرده خرجش از خرید آکش بیشتر میشه ;):D
گارانتی داخل هم هایر رو یکی از فروشنده ها همینجا می‌گفت 45-40 میکشه رو قیمت گارانتی میکنه یکساله همراه با کارت گارانتی
کسی این ترکیب رنگشو آورده ؟ خیلی جالبه (البته یکمم شبیه اسباب بازیه;))
b5.jpg
[/
اون چیزی گه گوشی میگه همین اطلاعاته که گفتم خدمتتون

با همون برنامه mtk toolsهم روت میشه هم بکاپ میتونی بگیر.ریکاوری و....
تمام مراحل شبیه 718هستش
بعدش پردازنده همون 6572هستش که رو هایرم هستش

به اون گارانتی نمیشه گفت:D
ازاقای احسانی تهیه کنید اگه خواستید بخرید!
این ترکیب واسه این گوشی نیست فقط سیاه وسفید
این مدلی که عکسشو گذاشتین مدل v3cهستش وچیپ پردازنده فرق میکنه!
پردازنده مدلی که شما میگید4هسته ای هستش و یه نوار دور گوشی هستش!
اینی که من توصیه میکنمv3هستش!
همه مدلاشو من داشتم
تو قیمت پایینش v3بهترین بودش

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان.
لطفا کمک کنید.
من گوشیم -هایر 718- امروز خودش حاموش شده بود.زدمش یه شارژر اما موقع روشن شدن تو لوگوی هایر هنگ میکرد.مجبور شدم باطریشو در بیارم ولی بازم درست نشد.دکمه پاور و ولوم رو با هم گرفتم نوشت factory mode ولی بازم هیچ کاری نکرد یک بار دیگه باطری رو در اوردم.
حالا دیگه اصلا نه روشن میشه نه هیچ کار دیگه میکنه.به کامپیوتر هم میزنم اول میشناسه بعد از مدتی دوباره صدا میده و قطع میشه و همینطور ....
حالا باید چه کنم؟؟!!

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان.
لطفا کمک کنید.
من گوشیم -هایر 718- امروز خودش حاموش شده بود.زدمش یه شارژر اما موقع روشن شدن تو لوگوی هایر هنگ میکرد.مجبور شدم باطریشو در بیارم ولی بازم درست نشد.دکمه پاور و ولوم رو با هم گرفتم نوشت factory mode ولی بازم هیچ کاری نکرد یک بار دیگه باطری رو در اوردم.
حالا دیگه اصلا نه روشن میشه نه هیچ کار دیگه میکنه.به کامپیوتر هم میزنم اول میشناسه بعد از مدتی دوباره صدا میده و قطع میشه و همینطور ....
حالا باید چه کنم؟؟!!

با دیدن پست ایشون خیلی به گارانتی علاقه‌مند شدم
mellowsmiley.gif

اون چیزی گه گوشی میگه همین اطلاعاته که گفتم خدمتتون
با همون برنامه mtk toolsهم روت میشه هم بکاپ میتونی بگیر.ریکاوری و....
تمام مراحل شبیه 718هستش
بعدش پردازنده همون 6572هستش که رو هایرم هستش
به اون گارانتی نمیشه گفت
biggrinsmiley.gif

ازاقای احسانی تهیه کنید اگه خواستید بخرید!
این ترکیب واسه این گوشی نیست فقط سیاه وسفید
این مدلی که عکسشو گذاشتین مدل v3cهستش وچیپ پردازنده فرق میکنه!
پردازنده مدلی که شما میگید4هسته ای هستش و یه نوار دور گوشی هستش!
اینی که من توصیه میکنمv3هستش!
همه مدلاشو من داشتم
تو قیمت پایینش v3بهترین بودش

به اون لینک اگه میرفتی میدیدی اون عکس دقیقا واسه مدل V3 هست و دو هسته ای هم هست، میتونی ادرسبار و جاهای مختلف صفحه رو هم ببینی که نوشته V3 نه V3c ...
ولی شما که میگی گوشی دستتونه پس همینی که شما میگی درسته در مورد گوشی‌ای که تو ایران داره تحت عنوان V3 بفروش میرسه، ولی این تفاوت نسخه‌ی اندروید با سایت رسمی هم شک برانگیز میشه که شاید اصل نباشه! نمیشه؟
آقای احسانی هم تو تاپیکشون زدن که فقط همون دو مدل 718 و 910 رو دارن، تاپیک مربوط به ویسانشون رو پیدا نکردم
ضمنا من گوشی دستم بیاد یک ماه نشده روت میکنمش پس گارانتی پر...
biggrinsmiley.gif

با گارانتی چند میدادن؟ منظورتون از گارانتی‌دار بودن چی بود پس؟ میشد گارانتی یه ماهه ازشون گرفت ارزونتر دربیاد؟
biggrinsmiley.gif

حالا که شما ویسان V3 داری داداش بگو زاویه دید چطوره؟ IPS هست؟ رامش برنامه چینی زیاد داره؟ کیفیت دوربینش واقعا در حد 8 هست؟ اتوفوکوس یا تاچ فوکوس داره یا نه؟
یه جا Vsun v3 بدون گارانتی دیدم 356 خوبه قیمتش؟

Last edited:

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوستان.
لطفا کمک کنید.
حالا باید چه کنم؟؟!!

سلام

ای کاش قبل از هر کاری یک کپی از رام گوشیتون میگرفتین تا میتونستید گوشیتون رو زنده کنید.
حالا سوال : گوشیتون رو روت کردین ؟
اگه روت کردین ،ریکاوری نصب کردین ؟

Sent from my NexusHD2

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

ای کاش قبل از هر کاری یک کپی از رام گوشیتون میگرفتین تا میتونستید گوشیتون رو زنده کنید.
حالا سوال : گوشیتون رو روت کردین ؟
اگه روت کردین ،ریکاوری نصب کردین ؟

سلام.
خیلی ممنون از پاسختون.
فقط روتش کردم.
می دونید مشکل اینجاست که به کامپیوتر میزنم قطع و وصل میشه اجازه هیچ کاری رو نمیده.
اول یک صدا برای وصل بعد از مدتی یک صدا برای قطع و دو صدای پشت سر هم که این دو صدا باید نشونه یک مورد باشه.

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام.
خیلی ممنون از پاسختون.
فقط روتش کردم.
می دونید مشکل اینجاست که به کامپیوتر میزنم قطع و وصل میشه اجازه هیچ کاری رو نمیده.
اول یک صدا برای وصل بعد از مدتی یک صدا برای قطع و دو صدای پشت سر هم که این دو صدا باید نشونه یک مورد باشه.

شما طبق اموزش صفحه اول این تایپک ریکاوری نصب کن و از داخل ریکاوری،فاکتوری ریست کن که شاید درست بشه،اول از همه مطمئن بشید درایور گوشی بدرستی نصب شده

Sent from my NexusHD2

بالا