• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
بچه ها اين گوشي رو كه ميخريد برچسب صفحه روش چسبيده هست يا برچسب درون جعبه هست و خودتون بايد بچسبونيد براي اين ميپرسم كه ، يكي خريدم برچسب روش بود و صفحه اينقدر جاي اثر انگشت داشت كه با خودم گفتم نكنه دست دوم هست زنگ زدم به فروشنده ميگه خودمون تست ميكنيم خاطر شما جمع باشه ....
بده که تست کنه و بعد واست بفرسته ؟:p

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
بله تست بشه بهتره

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
اونایی که تو پی تی جنس قاب میکنن یوم القیامت باید جواب پس بدن، از ما گفتن:|

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها اين گوشي رو كه ميخريد برچسب صفحه روش چسبيده هست يا برچسب درون جعبه هست و خودتون بايد بچسبونيد براي اين ميپرسم كه ، يكي خريدم برچسب روش بود و صفحه اينقدر جاي اثر انگشت داشت كه با خودم گفتم نكنه دست دوم هست زنگ زدم به فروشنده ميگه خودمون تست ميكنيم خاطر شما جمع باشه ....
بله تست بشه بهتره
شاید واقعا بر اثر تست کردن اونقدر چرک شده!!!!!!! :wacko: چون یکی از فروشندهای PT هم تو تاپیک فروشش گفته که نسخه ی دو هسته ای کلا محافظ صفحه از اول روشه (عکسشم گذاشته) پس احتمالش هست گوشی شما هم آک بوده باشه فقط دست ایشون موقع تست گوشی خیلی خیلی چرک بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D;)

اونایی که تو پی تی جنس قالب میکنن یوم القیامت باید جواب پس بدن، از ما گفتن:|
از اونا هم همچنان قالب کردن :p اونایی که به ملت میندازن اگه خدا و روز قیامت میدونستن چیه که نمینداختن به ملت ;)

ای کسانی که این گوشی (W718 دو هسته ای) را خریده اید آیا گوشیتان از اول محافظ صفحه روش نصب بود؟؟؟؟؟؟؟؟
:p
(لطفا همه جواب بدین)

Last edited:

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
سلام نمایش مشخصات: rashidkn - PersianTools Forums
داداش یک روش جدید برای بازی های دیتا دار بذار این روش قبلیه خوب بود ولی رو بازی های گیم لافت اذیت میکنه
دوستان کسی روشی برای اجرای دیتا بازی از روی مموری یاد نداره؟

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
شاید واقعا بر اثر تست کردن اونقدر چرک شده!!!!!!! :wacko: چون یکی از فروشندهای PT هم تو تاپیک فروشش گفته که نسخه ی دو هسته ای کلا محافظ صفحه از اول روشه (عکسشم گذاشته) پس احتمالش هست گوشی شما هم آک بوده باشه فقط دست ایشون موقع تست گوشی خیلی خیلی چرک بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D;)

از اونا هم همچنان قالب کردن :p اونایی که به ملت میندازن اگه خدا و روز قیامت میدونستن چیه که نمینداختن به ملت ;)

ای کسانی که این گوشی (W718 دو هسته ای) را خریده اید آیا گوشیتان از اول محافظ صفحه روش نصب بود؟؟؟؟؟؟؟؟
(لطفا همه جواب بدین)

سلام

گوشی ارسالی واسه من از اول یه بر چسب موقت روش بود یعنی نمیشد دائم ازش استفاده کرد،در ضمن در اولین فرصت بررسی کامل این گوشی رو خدمت دوستان ارائه خواهم داد تا کسانی که مایل هستن بخرند با دید باز اینکار رو بکنن.

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
گوشی ارسالی واسه من از اول یه بر چسب موقت روش بود یعنی نمیشد دائم ازش استفاده کرد،در ضمن در اولین فرصت بررسی کامل این گوشی رو خدمت دوستان ارائه خواهم داد تا کسانی که مایل هستن بخرند با دید باز اینکار رو بکنن.
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

ایول داداش کار خوبی می‏‌کنی منتظریم :)

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
این لیست بازی های HD ایه که من تا حالا رو گوشی نصب کردم وجواب داده
اسفالت 7
real football 2013
dead triger 2
angy birds space HD
یکی دیگه هم بود الان یادم نمیاد

Last edited:

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29

(لطفا همه جواب بدین)

واسه من هم برچسب روش بود ولی حباب زیاد داره البته من برچسب رو برنداشتم و همینجوری باهش دارم سر میکنم! :blush:

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
این لیست بازی های HD ایه که من تا حالا رو گوشی نصب کردم وجواب داده
اسفالت 7
real football 2013
dead triger 2
angy birds space HD
یکی دیگه هم بود الان یادم نمیاد
ایول پس گوشی خوبیه ;)
ماله منم یه به اصطلاح محافظ روش بود که همه جاش پر حباب بود...منم کندمش...کلا فکر کنید بدون محافظه
Sent from my ABROAD using Tapatalk
واسه من هم برچسب روش بود ولی حباب زیاد داره البته من برچسب رو برنداشتم و همینجوری باهش دارم سر میکنم! :blush:
یعنی اینقدر وضع محافظ خرابه که نمیشه با یه وسیله ای حباباشو درآورد؟ :wacko:
خوب اگه محافظو برداریم باید از محافظ چه گوشی ای استفاده کنیم؟ :blink:

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
دقیقا چیه صفحش افتضاحه؟ تاچش؟ زاویه دیدش؟ رنگش؟
از لحاظ تاچ یا رنگ کیفیتش عالیه تنها مشکلش اینه از بعضی جهات زاویه دید مناسبی نداره ولی حتی تو افتاب مستقیم هم صفحه به خوبی دیده میشه
ولی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری واقعا با این قیمت حرف نداره و بهترین گزینس

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
از لحاظ تاچ یا رنگ کیفیتش عالیه تنها مشکلش اینه از بعضی جهات زاویه دید مناسبی نداره ولی حتی تو افتاب مستقیم هم صفحه به خوبی دیده میشه
ولی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری واقعا با این قیمت حرف نداره و بهترین گزینس
مرسی داداش من که اگه مشکلش فقط زاویه دید باشه باهاش مشکلی ندارم آخه کی گوشی رو موقع کار کردن باهاش کجکی میگیره؟ :D
البته موقع بازی زاویه دید واقعا خیلی لازمه...
گوشی بهتری تو این رنج قیمت سراغ دارین؟

Last edited:

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
مرسی داداش من که اگه مشکلش فقط زاویه دید باشه باهاش مشکلی ندارم آخه کی گوشی رو موقع کار کردن باهاش کجکی میگیره؟ :Dالبته موقع بازی زاویه دید واقعا خیلی لازمه...گوشی بهتری تو این رنج قیمت سراغ دارین؟
نه !!!

m_tavakoli9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد،قصد خريد هاير910 يا 718 دارم ولي بخاطر باطريش تو شك افتادم،راهنماي كنيد لطفاايا باطري گوشي هاي ديگه بهش نميخوره؟از كجا بدونم شارژر اصلا؟
يكي ميگه عاليه يكي ميگه بخاطر باطريش به درد نميخوره
پخ بدين لطفا

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
سلام و خسته نباشيد،قصد خريد هاير910 يا 718 دارم ولي بخاطر باطريش تو شك افتادم،راهنماي كنيد لطفاايا باطري گوشي هاي ديگه بهش نميخوره؟از كجا بدونم شارژر اصلا؟
يكي ميگه عاليه يكي ميگه بخاطر باطريش به درد نميخوره
پخ بدين لطفا

۹۱۰ رو باهاش کارنکردم ولی زیاد از باطریش خوب تعریف نمیکنند...ولی ۷۱۸ که خودم دارم باطریش بسیار عالیه و از انتظاری که ازش داشتم هم بهتر عمل کرده...

Sent from my ABROAD using Tapatalk

saeed2041

Registered User
لایک‌ها
26
اموزش جابجا کردن sdcard با حافظه دستگاه . هنوز خودم تست نکردم
Note: this steps will swap/change the sdcard become phone storage and vice versa

1. what we need :
- rooted device
- sdcard (I recommend to use sdcard class 10)
- root explorer

2. using root explorer find "vold.fstab" file inside /system/etc, long press and edit in text editor (make sure to change the permission to read and write)
3. find this section :

dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard1 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host
change to this :

dev_mount sdcard /storage/sdcard1 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
dev_mount sdcard2 /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host
4. save and exit
5. reboot

then see the result by checking the phone storage space in settings

بالا