دوستان مثل اینکه این مدل گوشی w718j هست و اینجا رامش موجوده
Custom Firmware - Haier W718J Offical Rom + Root | VonDroid Community
دوستان مثل اینکه این مدل گوشی w718j هست و اینجا رامش موجوده
تنها راه پی بردن به اینکه شرکت هایر w718 دو هسته ای تولید کرده یا نه همونیه که دوستمون گفتن :
دوستان کسی زبانش خوبه یه ایمیل بزنه به هایر همه چیز را رو کنه
تنها اسمبل شده در شرکت aboard نیست بلکه برد گوشی هم توسط همین شرکت ساخته شده ! شاید شرکت هایر اصلا w718 دو هسته ای تولید نکرده باشه !!!haier w718j اسمبل شرکت aboard هست . از نظر کیفیت هم توی بررسی سایت های خارجی کیفیت خوبی داره و مهمترین نکته منفیش نداشتن زاویه دید بالا هست که اگر زیاد حساس نباشید اذیتتون نمیکنه .. توی رنج 300 هیچ گوشی ای به پاش نمیرسه! اگر از یک برند معتبر بود حداقل 600 تا 700 قیمتش بود.
آره و جالبی دیگش اینه که نسخه ی دوهسته ایش تو آمازون از تک هسته ای ارزونتره!تنها اسمبل شده در شرکت aboard نیست بلکه برد گوشی هم توسط همین شرکت ساخته شده ! شاید شرکت هایر اصلا w718 دو هسته ای تولید نکرده باشه !!!
اگه اشتباه نکنم از ehsan90a هم w718 خریدی ! داریش هنوز ؟؟ اگه داری عکس از نرم افزار cpu-z بذار لطفالیست بازی های اجرا شده توسط این گوشی
اسفالت 8
اسفالت 7
real racing 3
nfs most wanted
real footbal 2013
dead triger 2
angry birds HD
اگه اشتباه نکنم از ehsan90a هم w718 خریدی ! داریش هنوز ؟؟ اگه داری عکس از نرم افزار cpu-z بذار لطفا
سلام دوستان
من هایرتک هسته ای دارم(همان مدل قدیمی)
دو سیمکارت داخلش انداختم ( یکی ایرانسل و یکی همراه اول)
لطفا راه اندازی GPRS هردو سیمکارت ( بصورت جداگانه ) را توضیح دهید
چون هر کاری کردم وصل به اینترنت نشد
ممنون
سلام
شما از تنظیمات گوشیتون و قسمت wireless & networks برید توی more،بعد قسمت mobile networks،بعد access point names بعد در قسمت APNs روی دکمه منوی گوشی کلیک کنید و از منوی ظاهر شده New APN رو انتخاب کنید،حالا شما وارد صفحه Edit access point شده اید ،روی Name کلیک کنید و یک حرف یا کلمه دلخواه بنویسید و OK کنید و در قسمت APN هم همینطور یه چیز دلخواه بنویسید و OK کنید،بعد روی دکمه منوی گوشی کلیک کنید و Save رو بزنید،تمام. در اخر برگردید تظیمات گوشی در قسمت wireless & networks و روی Sim management کلیک کنید و اینترنت سیمکارتی رو که میخوای فعال بشه،روی data connection کلیک کن تا اینترنت فعال بشه.
این راهنمایی طبق منوی تنظیمات هایر دو هسته ایی هستش شاید بعضی جاها با گوشی شما فرق داشته باشه.
این روش دستی فعال کردن اینترنت سیمکارت هست که در همه سیمکارت ها یکسانه.
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk
سلامسلام دوست عزیز
هر کاری کردم جواب نداد.
لطفا راهنمایی کنید.
خیلی نیاز دارم.
ممنون
تشکر ! اینو قبلا دیدماینم عکس cpu-z برای دوستان
ولی مدلی که من خریدم abroad ننوشته
نوشته هایر که بنظرم فرقی نداره اسمش چی باشه
اینم عکس cpu-z برای دوستان
ولی مدلی که من خریدم abroad ننوشته
نوشته هایر که بنظرم فرقی نداره اسمش چی باشه
سلام
روشی که عرض کردم ، دقیقا انجام دادی ؟
اگه انجام داده باشی باید فعال بشه
دقیقا بفرمایید کجای کار مشکل دارید ؟[/QUOTE
ممنون از شما
وقتی تنظیمات انجام شد و data connn در استاتوس بالا فعال گردید
علامت آنتن سیمکارت تغییری نکرده و وقتی روی اتصال به ایمیل که میزنم ، پیغام میدهد unable to connect و میخواهد که wifi یا mobile net روشن شود.