• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
من نکته ای که برام عجیبه اینه که چرا دوستان Huawei Y320 رو ول کردن رفتن سراغ این گوشی!

300 الی 310 تومن!

قیمتش خیلی خوبه اما مثل اینکه دوربین جلو نداره !! دوربین پشتی هم 2 مگاپیکسل هست !
بعلاوه y320 ضد آب نیست رادیو هم نداره باتریشم ضعیفتره تنها قوت اون نسبت به w718j ظاهرا فقط بلوتوث3 هست

دوستان اگه کسی فرق ABROAD با اصلی رو پرسید اینجا هم بزاره
راستی اگه خراب شد تعمیرکارش گیر میاد؟ قاب ژله‌ای و محافظ صفحه چطور؟ کیفیت صداش با هندزفری سوزنی چطوره؟ موقع فروش دست دوش افت قیمتش مثل گوشیا برنده یا نه؟ چطوریه؟ دست دوش تو بازار گیر میاد الآن؟

Last edited:

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان کسی زبانش خوبه یه ایمیل بزنه به هایر همه چیز را رو کنه

زبانم که خوب نیست داداش ولی اگه سایت اصلی سازنده ی این گوشیارو میدونی بده ببینیم اصلا سازنده دارن این گوشیا یا دستسازن؟ :D;)

Last edited:

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان من هایر 718 ساخت ABROAd رو داشتم به واقع می گم که یه گوشی فیکه به تمام معناس اولاً هایر اصل با توجه به تحقیقات من پشتش نشان هایر رو نداره بعدشم هایر اصل زیرش 4 تا دکمه لمسی داره که تو مدل فیک 3 تا دکمه داره محافظ برد گوشی اصل یه تیکس ولی در گوشی فیک 3 تکه اس بعدشم گوشی اصلی با توجه به پرس و جویی که کردم شمار سریال منحصر به فرد داره ولی گوشی های ABROAD همشون سریال نامبرشون 123456abcd مثل خیلی از گوشی های فیک موجود در بازار .
حالا میرسیم به بحث مزایا و معایب
مزایا .
باطری واقعاً عالی
پردازنده مناسب
صدای رسا
معایب
کیفیت به شدت پایین ال سی دی فقط از یه طرف زاویه دید خوبی داره
میزان رم کم در بهترین شرایط 70 تا 117 مگ رم آزاد داره
دوربین کم کیفیت نمی گم بی کیفیت که سو تعبیر نشه در حد 3
رنگ اون پیچ های کنارش می ره که خیلی آزار دهندس
ضخامت زیاد گوشی
دوستان من روی هیچ چیزی تعصب ندارم چون می دونم ساخته ی دست بشر حتما یه معایبی داره گوشی های هم که تا حالا داشتم xperia sola , lenovo a820 , haier 910 , ABROAD W718 پس گوشی های خیلی سطح بالای نداشتم که سطح توقعاتم بالا باشه .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
زبانم که خوب نیست داداش ولی اگه سایت اصلی سازنده ی این گوشیارو میدونی بده ببینیم اصلا سازنده دارن این گوشیا یا دستسازن؟ :D;)

والا من نمیدونم، دوستان گفتن گوشی پدر مادر داریهo_O
اینجا هم فروشنده ها دارن مثل هایر 910 که قیمت واقعیش 800 بود یدفعه شد 450 لاپوشانی میکنند اصل قضیه را نمیگن...

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان من هایر 718 ساخت ABROAd رو داشتم به واقع می گم که یه گوشی فیکه به تمام معناس اولاً هایر اصل با توجه به تحقیقات من پشتش نشان هایر رو نداره بعدشم هایر اصل زیرش 4 تا دکمه لمسی داره که تو مدل فیک 3 تا دکمه داره محافظ برد گوشی اصل یه تیکس ولی در گوشی فیک 3 تکه اس بعدشم گوشی اصلی با توجه به پرس و جویی که کردم شمار سریال منحصر به فرد داره ولی گوشی های ABROAD همشون سریال نامبرشون 123456abcd مثل خیلی از گوشی های فیک موجود در بازار .
حالا میرسیم به بحث مزایا و معایب
مزایا .
باطری واقعاً عالی
پردازنده مناسب
صدای رسا
معایب
کیفیت به شدت پایین ال سی دی فقط از یه طرف زاویه دید خوبی داره
میزان رم کم در بهترین شرایط 70 تا 117 مگ رم آزاد داره
دوربین کم کیفیت نمی گم بی کیفیت که سو تعبیر نشه در حد 3
رنگ اون پیچ های کنارش می ره که خیلی آزار دهندس
ضخامت زیاد گوشی
دوستان من روی هیچ چیزی تعصب ندارم چون می دونم ساخته ی دست بشر حتما یه معایبی داره گوشی های هم که تا حالا داشتم xperia sola , lenovo a820 , haier 910 , ABROAD W718 پس گوشی های خیلی سطح بالای نداشتم که سطح توقعاتم بالا باشه .

خوب نسخه‌ای که زیرش 4 تا دکمه داره تک هسته ایه و اندرویدش 4 هست بجای 4.2 و تنها مزیتش فوکوس دوربینه ظاهرا، بنظرم معایبی که گفتین بجز سریال نامبر دلیلی بر فیک بودنش نمیشه!
نگاهی به عکس های این لینک بیاندازید که تقریبا از همه ی مشخصات اسکرینشات گذاشته (نسخه‌ی ABROAD)، منظورتون از سریال نامبر چیه؟ لطفا نشون بدین یا لطفا اگه ممکنه از سریال نامبر فیک خودتون عکس بگیرین شاید اینی که دوستان میارن اونی نباشه که تو اون لینک هست چون این IMEIش 123456abcd نیست! مگه اصلا IMEI میتونه غیر عددی باشه؟؟ داریم؟ واقعا داریم؟ ;)
راستی چه رنگیش بهتره؟
به نظرت اینو بگیرم یا 60 بزارم روش Y300 بگیرم؟ LCD و پیچاش و درکل چقدر افتضاحه؟

والا من نمیدونم، دوستان گفتن گوشی پدر مادر داریهo_O
اینجا هم فروشنده ها دارن مثل هایر 910 که قیمت واقعیش 800 بود یدفعه شد 450 لاپوشانی میکنند اصل قضیه را نمیگن...

انشاالله که واقعا پدرمادردار باشن... من که هنوز سایتی واسشون پیدا نکردم!
(چه ABROAD چه غیر ABROAD)
w910 اگه قیمتش واقعا 800 بود که همه میرفتن Sony SP بگیرن بجاش احتمالا اولاش داشتن خیلی گرونفروشی میکردن... (نوبرانه بوده)

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
خوب نسخه‌ای که زیرش 4 تا دکمه داره تک هسته ایه و اندرویدش 4 هست بجای 4.2 و تنها مزیتش فوکوس دوربینه ظاهرا، بنظرم معایبی که گفتین [COLO

انشاالله که واقعا پدرمادردار باشن... من که هنوز سایتی واسشون پیدا نکردم!
(چه ABROAD چه غیر ABROAD)
w910 اگه قیمتش واقعا 800 بود که همه میرفتن Sony SP بگیرن بجاش احتمالا اولاش داشتن خیلی گرونفروشی میکردن... (نوبرانه بوده)

اوایل یکی از فروشنده ها تاپیک زد قیمتش 800 هست کسی میخواد تا بیارم
بعد از یه ماه دونه ای 450 اورد،چطور؟با توجه به خرابی ها که پیش اومد مشخصه که جنس درجه 3 وارد کردن انداختن به ملت...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
قیمتش خیلی خوبه اما مثل اینکه دوربین جلو نداره !! دوربین پشتی هم 2 مگاپیکسل هست !

چرا دوربین جلو داره
دوربین پشتیش تو روز میشه گفت عکس های خیلی خوبی میندازه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
مطمئنی ؟؟ خودت داشتی این گوشی رو ؟؟ دوربین پشتیش فوکاس اتوماتیک داره ؟؟

دوربين جلو داره
دوربين عقبشم فوكو س دستي داره
وحتي حالتhdrهم داره
اما اونموقع كه من داشتم دوربينش به نظرم كيفيت نداشت

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
خوب نسخه‌ای که زیرش 4 تا دکمه داره تک هسته ایه و اندرویدش 4 هست بجای 4.2 و تنها مزیتش فوکوس دوربینه ظاهرا، بنظرم معایبی که گفتین بجز سریال نامبر دلیلی بر فیک بودنش نمیشه!
نگاهی به عکس های این لینک بیاندازید که تقریبا از همه ی مشخصات اسکرینشات گذاشته (نسخه‌ی ABROAD)، منظورتون از سریال نامبر چیه؟ لطفا نشون بدین یا لطفا اگه ممکنه از سریال نامبر فیک خودتون عکس بگیرین شاید اینی که دوستان میارن اونی نباشه که تو اون لینک هست چون این IMEIش 123456abcd نیست! مگه اصلا IMEI میتونه غیر عددی باشه؟؟ داریم؟ واقعا داریم؟ ;)
راستی چه رنگیش بهتره؟
به نظرت اینو بگیرم یا 60 بزارم روش Y300 بگیرم؟ LCD و پیچاش و درکل چقدر افتضاحه؟

IME که مشکلی نداست و به صورت منحصر بفرد بود ولی تست نکردم که ببینم درسته یا نه
منظور من از سریال نامبر شماره سریال گوشی که تو قسمت تنظیمات نشون می ده که اون مثل گوشی One X فیک یکی از دوستام 123456abcd
بعدشم گوشی رو من رد کردم رفت و یه مورد دیگه که یادم اومد اینکه لمسشم خیلی خوب نبود یعنی در حد 910 نبود .

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
دوربين جلو داره

وحتي حالتhdrهم داره

پس چرا توی اکثر سایتهای خارجی زده که دوربین جلو نداره ؟؟؟:wacko:
کجاشه ؟؟
huawei-y320.jpg

Last edited:

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
چرا دوربین جلو داره
دوربین پشتیش تو روز میشه گفت عکس های خیلی خوبی میندازه
مطمئنی ؟؟ خودت داشتی این گوشی رو ؟؟ دوربین پشتیش فوکاس اتوماتیک داره ؟؟
دوربين جلو داره
وحتي حالتhdrهم داره
پس چرا توی اکثر سایتهای خارجی زده که دوربین جلو نداره ؟؟؟
wacsmiley.gif

کجاشه ؟؟
مشاهده پیوست 501857
بحث سر این بود که چرا Y320 نمیگیرین بجای W718، ایشونم ایرادات Y320 رو گفتن ولی ظاهرا بحثا قاطی شده تو پستا بالا :)

اوایل یکی از فروشنده ها تاپیک زد قیمتش 800 هست کسی میخواد تا بیارم
بعد از یه ماه دونه ای 450 اورد،چطور؟با توجه به خرابی ها که پیش اومد مشخصه که جنس درجه 3 وارد کردن انداختن به ملت...
ظاهرا اشکال فقط از شارژره تو اون مدل... نیست؟

IME که مشکلی نداست و به صورت منحصر بفرد بود ولی تست نکردم که ببینم درسته یا نه
منظور من از سریال نامبر شماره سریال گوشی که تو قسمت تنظیمات نشون می ده که اون مثل گوشی One X فیک یکی از دوستام 123456abcd
بعدشم گوشی رو من رد کردم رفت و یه مورد دیگه که یادم اومد اینکه لمسشم خیلی خوب نبود یعنی در حد 910 نبود .
من تو تنظیمات گوشی خودم (SE X8) چیزی تحت عنوان سریال نامبر نمیبینم ولی اینجوری که شما میگین احتمالا فیک بوده واقعا...

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
[

ظاهرا اشکال فقط از شارژره تو اون مدل... نیست؟

...

ظاهرا اینطوره ولی باطن قضیه فرق میکنه
روایت داریم روز قیامت واردکنندها و فروشنده هاش غل و زنجیر میشن و اعتراف میکنن:-D:p

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
بچه ها اين گوشي رو كه ميخريد برچسب صفحه روش چسبيده هست يا برچسب درون جعبه هست و خودتون بايد بچسبونيد براي اين ميپرسم كه ، يكي خريدم برچسب روش بود و صفحه اينقدر جاي اثر انگشت داشت كه با خودم گفتم نكنه دست دوم هست زنگ زدم به فروشنده ميگه خودمون تست ميكنيم خاطر شما جمع باشه ....

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
ظاهرا اینطوره ولی باطن قضیه فرق میکنه
روایت داریم روز قیامت واردکنندها و فروشنده هاش غل و زنجیر میشن و اعتراف میکنن:p:D
گوشیا تقلبیشونم ذوب میکنن میریزن تو حلقشون :eek:

بچه ها اين گوشي رو كه ميخريد برچسب صفحه روش چسبيده هست يا برچسب درون جعبه هست و خودتون بايد بچسبونيد براي اين ميپرسم كه ، يكي خريدم برچسب روش بود و صفحه اينقدر جاي اثر انگشت داشت كه با خودم گفتم نكنه دست دوم هست زنگ زدم به فروشنده ميگه خودمون تست ميكنيم خاطر شما جمع باشه ....

از کی خریدی داداش حواسم باشه ازش نخرم :)
راستی میشه لطفا از وسایل گوشیتون (شارژر و هندزفری و ...) و سریال نامبر تو تنظیماتش یه عکس بگیرین ببینیم واقعا 123456abcd هست؟؟؟؟

اندرویدیا (شایدم فقط بعضی گوشیا) یه سری کد دارن که بزنی میزان مکالمه و ... رو میزنه البته مطمئنا قابل تغییر دادن هست ولی خوب بهتر از هیچیه، کسی این کدارو میدونه بگه؟

Last edited:
بالا