• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
سلام

بنده میخوام از این گوشی بگیرم چندتا سوال داشتم,دوستان یاری فرمایند.

1: کیفیت صفحه نمایش و بدنه خوبه یا نه ؟
2: با این که دو هسته ایه در اجرای فیلم و بازی های با گرافیک عملکردش چیه ؟
3: فیلم برداریش اچ دیه یا معمولی و کیفیت عکس بردارییش چطور ؟
4: فروشنده ای سراغ دارید که اصل بودن خود گوشی و لوازم جانبیش رو تظمین کنه ؟ اگه هست پ خ بدید

ممنونم.

1-صفحه نمایشش از همه جهات خوب نیست ولی از رو به رو کیفیت خیلی خوبی داره بدنه هم در حدی هست از یک متری بیفته رو زمین کاری نشه
2در مورد فیلم که اصلا کم نمیاره اما بازی چون حافظه داخلیش کمه امتحان نکردم اما دوستان دارن رو این مشکل کار میکنن که یک راه حل هم تا حالا پیدا کردند
3-عکساش تو روز خوبه فیلم برداری 720 هم داره ولی در کل دوربینش معمولیه یک چیزی بین خوب و عالی
4-این گوشی هایر اصلو غیر اصل نداره پس درگیر تبلیغات نشو برای فروشنده هم یک سرچ بزنی پیدا میکنی

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
داداش اون کارایی که شما میگی من انجام دادم ولی فقط برای یک بازی قسمت انالیزش که میرفتی دیتاش فعال بود بقیه همه غیر فعال بودن اون یکی هم که فعال بود فکر کنم سنگین تر از توانایی گوشی بود جواب نداد بازیه کال اف دیوتی بود
ولی در مجموع گیم لافت یا بازی های دیگه رو که ریختم قسمت انالیزش کار نمیکرد
شما خودتون چی رو امتحان کردید که جواب داد؟

داداش دیتای اولی اصلا نیاز نیست منتقلش کنی.... این قسمت رو واسه این گفتم که بازی رو بطور کامل از مموری داخلی منتقلش کنی توی مموری خارجی ... حجم زیادی رو هم نمیگیره این قسمت خیلی حجمش کمه... شما دیتای دومی که اصلیش همینه رو با روش دستی منتقلش کن که توی پست اول توضیح دادم ... از روش دستی استفاده کن از توی دیتا آنالیز نمیخواد برید ...اصلا برنامه علم غیب نداره که دیتای اصلی رو باید از کجا بخونه واسه همین قسمت دوم غیر فعاله ... قسمت اول هم که میبینی بعضی اوقات که بازم فکر میکنم بازی اجرا بشه برای بار اول بدون دیتا این قسمت هم همیشه فعاله ... همون صفحه اصلی روی علامت + تپ کن و بقیه مراحل رو طبق توضیحات پست اول طی کنید 100 درصد جواب میگیرید ... من بازی dead triger 2 رو براحتی منتقلش کردم روی مموری خارجی ...

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
البته اینم اضافه کنم که همه بازیهارو نمیتونه منتقل کنه...روی بازیهای گیملافت یه خورده گیر میده...دنبال یه روش دیگه هستم

Sent from my ABROAD using Tapatalk

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
البته اینم اضافه کنم که همه بازیهارو نمیتونه منتقل کنه...روی بازیهای گیملافت یه خورده گیر میده...دنبال یه روش دیگه هستم

بله دقیقا من هم روی گیم لافت مشکل داشتم که کار نمی کرد

vahidi_v

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
rashidkn
این haier و abroad که دوستان میگن چقدر تفاوت کیفی دارند؟

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
من الان بازی که شما برای تست گرفتید رو دانلود کردم ولی حتی وقتی بازی رو بدون نرم افزار و مستقیم داخل حافظه موبایل میریختم بازی اجرا نمیشد
پوشه دیتایی که براش دانلود کرد داخلش یک فایل داره ولی پوشه ایی که بازی برای خودش میسازه داخلش چند تا پوشه داره باز الان باید چیکار کرد؟

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
سلام...
والا ما هم نمیدونیم ...اگه شما هم یه وقت فهمیدین که چه فرقی میکنند به ما هم بگین...
خود جناب فروشنده هم نمیدونند که چه تفاوتی دارند....همینجوری واسه بازار گرمی یه چیزی رو سرزبونا انداختن ....وگرنه مدل دیگه ای وجود نداره همش همینه حتی توی سایتهای خارجی هم همینه یعنی abroad یا w718j
اینم یه لینک :
http://vondroid.com/resources/cfw-haier-w718j-v1-x.403/

Last edited:

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
من الان بازی که شما برای تست گرفتید رو دانلود کردم ولی حتی وقتی بازی رو بدون نرم افزار و مستقیم داخل حافظه موبایل میریختم بازی اجرا نمیشد
پوشه دیتایی که براش دانلود کرد داخلش یک فایل داره ولی پوشه ایی که بازی برای خودش میسازه داخلش چند تا پوشه داره باز الان باید چیکار کرد؟

چجوری اجرا نمیشه...یعنی اجرا میشه و دیتا میخواددانلودکنه؟
خود بازی یه پوشه داره...که توی
Android/obb
کپی میشه...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
چجوری اجرا نمیشه...یعنی اجرا میشه و دیتا میخواددانلودکنه؟
خود بازی یه پوشه داره...که توی
Android/obb
کپی میشه...

داداش من اصلا تو پوشه اندوریدم پوشه ایی به اسم obb وجود نداره فقط یک پوشه دیتاست که همه فایل بازی ها پوشش اونجا درست میشه

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
داداش من اصلا تو پوشه اندوریدم پوشه ایی به اسم obb وجود نداره فقط یک پوشه دیتاست که همه فایل بازی ها پوشش اونجا درست میشه

داداش خداییش یه چیزی میگم نارحت نشی یه وقت... اصلا دقت نمیکنی...
خب عزیزم موقعی که بازی رو از اون سایت میگیری اونجا مگه ننوشته کجا بریزی بازی رو؟
خب obb یه پوشه عمومیه واسه اکثر بازیها اصلا خود دیتاش داد میزنه که باید بریزیش توی این فولدر .. و فرمت دیتاش هم obb هستش... هر بازی هم اونجا توی پوشه خودشه ...اگه پوشه obb نبود خوب بسازش دیگه...

Last edited:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
چند تا سوال در مورد W718 داشتم

دوال استندبای هست؟ یعنی میشه یه سیم کارت رایتل گذاشت روش و از اینترنتش استفاده کرد و همزمان با سیم کار دیگه زنگ زد؟

هدفون موجود در جعبه میکروفون هم داره یا فقط برای گوشی دادن موزیکه؟ (تو مشخصاتش نوشته که داره ...)

اگه فروشنده قابل اطمینان با قیمت مناسب هم سراغ دارین اگه خلاف قوانین نیست لطفا معرفی کنید ...

دوستان اگه سوال من در مورد دوال استندبای و استفاده همزمان از اینترنت رایتل و یه سیم کارت دیگه رو هم توضیح بدم ممنون میشم ...

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
هنوز نخریدم احتمالا تا یکی دو ماه دیگه میخرم، X8 دارم ساپورت فوق العاده ای میشد از لحاظ کاستوم رام و ... هنوز هم واسش رام کوک میکنن از 2.1 که آخرین آپ رسمیش بود تا 4.3 همش رو کاستوم رام پورت کردن ،
این هایر 718 دوهسته ای‌ها هم بنظرتون رام بالاتر واسشون پورت میشه یا نه؟
هایر که اصلا گوشی تولید نمیکنه! میکنه؟ هیچ سایتی واسش ندیدم حتی چینی!
همشون فقط سایت فروشن! نه سایت شرکت سازنده!
سایت
رسمی سازنده ی این گوشی های هایر چیه دقیقا؟
بصورت دیفالت روش پلی استور هست یا باید بنصبیش؟ چجوری؟ لینک خارجی هم بدین کافیه
از کی بخرم که از همه جا ارزونتر دربیاد و طرف قابل اعتماد باشه؟

مرسی

Last edited:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام دوستان

هاير 718 مدل abroad چه تفاوتي داره با هاير 718 اصل از لحاظ قيمت و كيفيت

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
این haier و abroad که دوستان میگن چقدر تفاوت کیفی دارند؟
در این مورد باید کاربر نمایش مشخصات: ehsan90a - PersianTools Forums توضیح بدن چون ایشون در تاپیک فروششون گفتن :
هایر 718 دو هسته ای ساخت شرکت خود هایر نه Aboard
دقت کنید مال خود هایر
330 تومان مال برند هایر

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
آره واقعا...همینجوری نمیشه که یه چیزی گفت ... باید مدرکی هم در این مورد ارائه بدن تا بقیه از این سردرگمی که ایجاد کردن در بیان ...
اگه توی نرم افزار cpu-z سازنده برد گوشی رو abroad بزنه اینکه در کدوم شرکت اسمبل شده زیاد مهم نیست !

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
اره اگه ترفندي براي فروش هست كه ... اما اگه فرقي داره از لحاظ قيمت و كيفيت بگن كه متوجه بشيم (خطاب به دوستان فروشنده)

من هاير گرفتم ولي همين abord هست حداقل بدونيم كه از دو دلي دربيايم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من نکته ای که برام عجیبه اینه که چرا دوستان Huawei Y320 رو ول کردن رفتن سراغ این گوشی!

بالا