• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117

اینو قبلا دیدم ..اگه دقت کرده باشی خودمم اونجا پست هم دادم ... ساختار پارتیشن بندی گوشیمون فرق میکنه و این اسکریپتها روش جواب نمیده ... اصلا شما این اسکریپت به دردتون نمیخوره چون گوشیتون اصلا اون فایل فلش روش تاثیر نمیزاره چون رامتون از اسکریپتهای init.d پشتیبانی نمیکنه یا اینطور بگم براش فعال نیست ... یا اگر هم با نرم افزار این قابلیت براش فعال بشه با این اسکریپت دیگه بالا نمیاد...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20

اینو قبلا دیدم ..اگه دقت کرده باشی خودمم اونجا پست هم دادم ... ساختار پارتیشن بندی گوشیمون فرق میکنه و این اسکریپتها روش جواب نمیده ... اصلا شما این اسکریپت به دردتون نمیخوره چون گوشیتون اصلا اون فایل فلش روش تاثیر نمیزاره چون رامتون از اسکریپتهای init.d پشتیبانی نمیکنه یا اینطور بگم براش فعال نیست ... یا اگر هم با نرم افزار این قابلیت براش فعال بشه با این اسکریپت دیگه بالا نمیاد...

فایلی یا نرم افزاری که مشابه این عمل بکن ه برای گوشی ما هست؟
دیگه شما که حرفه ایی یک روشی براش پیدا کن
یک موضوع دیگه که هستش من اومدم با روشی که گفتید بکاپ بگیرم ولی نرم ازار اصلا گوشی رو نشناخت باید چیکار کنم؟

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
باید بشناسه دیگه.‌‌‌‌‌‌‌.اینجا دیگه باید درایورهای اندروید نصب باشه واسه گوشیت

Sent from my ABROAD using Tapatalk

چند بار امتحان کردم نشناخت دفعه قبلی هم که شناخت مال وقتی بود که اون adb رو نصب کرده بودم ولی الان اونم حتی نصب نمیشه

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
چند بار امتحان کردم نشناخت دفعه قبلی هم که شناخت مال وقتی بود که اون adb رو نصب کرده بودم ولی الان اونم حتی نصب نمیشه

خوب چی میگه که نصب نمیشه؟؟؟
وقتی گوشیتو وصل میکنی به سیستم آیکن usb debuging توی گوشیت ظاهر میشه ؟؟؟؟‌اصلا usb debuging توی گوشیت فعاله؟؟؟؟ وقتی گوشی رو وصل میکنی به سیستم برو توی دیوایس منیجر سیستمت ببین اون بالا یه گزینه اضافه شده به اسم android phone ؟؟؟

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
وقتی گوشیتو وصل میکنی به سیستم آیکن usb debuging توی گوشیت ظاهر میشه ؟؟؟؟‌اصلا usb debuging توی گوشیت فعاله؟؟؟؟ وقتی گوشی رو وصل میکنی به سیستم برو توی دیوایس منیجر سیستمت ببین اون بالا یه گزینه اضافه شده به اسم android phone ؟؟؟

حواسم نبود usb debuging غیر فعال بوده

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
فقط اگه بتونی یک روش برای رفع محدودیت حجم حافظه داخلی پیدا کنی عالی میشه اصلا نمیشه چیزی نصب کرد اکثر بازی ها حجمشون چند گیگه من واقعا موندم چجوری روی 718 تک هسته ای بازی چند گیگی ریختن درحالی که مقدار حافظه داخلی جفتشون یکیه

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
فقط اگه بتونی یک روش برای رفع محدودیت حجم حافظه داخلی پیدا کنی عالی میشه اصلا نمیشه چیزی نصب کرد اکثر بازی ها حجمشون چند گیگه من واقعا موندم چجوری روی 718 تک هسته ای بازی چند گیگی ریختن درحالی که مقدار حافظه داخلی جفتشون یکیه

داداش تا تغيير حافظه ها از نرم افزار folder mountاستفاده كن تموم بازي هايه hdرو راحت انتقال ميده

Sent from my JXD-S6600 using Tapatalk 2

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
این اخرش که رسی گفت packing back up من هم yes رو زدم حالا داره یک فایل zip درست میکنه و گزینه to prepare blocks for flash tools فعلا خاموشه الان من اشتباه کردم ؟

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
داداش تا تغيير حافظه ها از نرم افزار folder mountاستفاده كن تموم بازي هايه hdرو راحت انتقال ميده

الان مشکل انتقال دادن نیست
اول باید جا باشه که نصب بشه بعد انتقال داد
الان بازی ریل ریسینگ 3 فقط 3.5 گیگ دیتا داره اخه اینو چجوری میشه اتقال داد درحالی که اصلا نمیشه نصبش کرد

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
الان مشکل انتقال دادن نیست
اول باید جا باشه که نصب بشه بعد انتقال داد
الان بازی ریل ریسینگ 3 فقط 3.5 گیگ دیتا داره اخه اینو چجوری میشه اتقال داد درحالی که اصلا نمیشه نصبش کرد

اشتباه شمام همينه!
با اين برنامه يه پوشه بساز فرضا obbكه الان اكثرا بازي ها اين پوشه هستن
بعدش با برنامه كه گفتم مسير اين پوشه رو عوض كن الان رو مموريت يه پوشه با اين اسم ميسازه!
حالا نميخواد كه 2كارو انجام بدي!
فقط كافيه فايل نصبي بازي رو نصب بعدش ديتا رو مستقيم بريز تو پوشهobbداخل مموريت
يعني مثه برنامه هايه ديگه نيست كه اول كامل رو گوشي نصب كني بعدش moveكني

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
اشتباه شمام همينه!
با اين برنامه يه پوشه بساز فرضا obbكه الان اكثرا بازي ها اين پوشه هستن
بعدش با برنامه كه گفتم مسير اين پوشه رو عوض كن الان رو مموريت يه پوشه با اين اسم ميسازه!
حالا نميخواد كه 2كارو انجام بدي!
فقط كافيه فايل نصبي بازي رو نصب بعدش ديتا رو مستقيم بريز تو پوشهobbداخل مموريت
يعني مثه برنامه هايه ديگه نيست كه اول كامل رو گوشي نصب كني بعدش moveكني

که اینطور پس اگه میشه یک توضیح کامل و قدم به قدم همرا با لینک بذارید که اگه بشه بذارنش رو صفحه اول همه بتونن استفاده کنن
دستتون درد نکنه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20

سلام
میشه این قسمت رو یک توضیحی بدید چون من بعد همون گزینه فلش تولز کلا یک فایل زیپ با یک غیر زیپ تو بکاپم داررم

بعد از پایان کار برنامه یه پوشه در داخل همون پوشه بکاپتون ایجاد میشه به اسم !Files_to_FlashTool ...
فایل scatter که پسوندش .txt هستش را حذف کنید و اونو جایگزین فایل مرحله بعد آموزش کنید ...
این پوشه رو zip ش کنید و یه جای امن برای روز مبادا کپی کنید

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20

این نرم افزاری که میگید همون gl to sd نیست؟
اخه الان نرم افزارو سرچ کردم با این اسم اوردش

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
این نرم افزاری که میگید همون gl to sd نیست؟
اخه الان نرم افزارو سرچ کردم با این اسم اوردش

نه داداش نحوه كارشون خيلي فرق داره و بسيار كاراتر و راحتر ازون هستش و اصلا نميخواد انتقالي انجام بشه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
نه داداش نحوه كارشون خيلي فرق داره و بسيار كاراتر و راحتر ازون هستش و اصلا نميخواد انتقالي انجام بشه

شرمنده داداش ببین درست میگم یا نه؟
الان شما میگی با این نرم افزار یک پوشه به اسمی که بازی توش ریخته میشه رو مموری درست کنم (نگفتم obb چون گیم لافت بعضی وقتا فایلاش کلا بیرون از جایی که باقی هستن ریختهه ونصب میشه)

بعد چیکار باید بکنم؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
شرمنده داداش ببین درست میگم یا نه؟
الان شما میگی با این نرم افزار یک پوشه به اسمی که بازی توش ریخته میشه رو مموری درست کنم (نگفتم obb چون گیم لافت بعضی وقتا فایلاش کلا بیرون از جایی که باقی هستن ریختهه ونصب میشه)

بعد چیکار باید بکنم؟

ببين 4مسير بيشتر تو اندرويد نداريم
شما ميتونيد همين گيم لافت رو كه ميگيد پوشه رو تو حافظه داخلي بسازين بدون اينكه بازي داخلش باشه!كه به مشكل كمبود حافظه نخوريد
بعدش با اين برنامه همين پوشه خالي رو انتقال بديد رو مموري خارجي
الان كار تمومه و شما هر بازي گيم لافتي كه هست رو ميتونيد تو اين پوشه بريزيد بدون اينكه اين پروسه تكرار بشه!
روش قبليا كه تو نت هستش ميگه پوشه هر بازي رو انتقال بديد!كه مشكلش اينه شما بايد واسه هر بازي اين كارو تكرار كنيد!
درحالي كه اين روشي كه من ميگم شما مياييد فرضاobbرو انتقال ميديد حتي اگه ٢٠٠بازي هم تو اين پوشه باشه يه بار كارو انجام ميدي

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
این اخرش که رسی گفت packing back up من هم yes رو زدم حالا داره یک فایل zip درست میکنه و گزینه to prepare blocks for flash tools فعلا خاموشه الان من اشتباه کردم ؟

فرقی نمیکنه ... این فایل زیپ همون فایلهای غیر زیپ هستند که شما توی پوشه بکاپ میبینید... همین فایل زیپ رو یه جای امن بزارش برای روز مبادا...
سلام
میشه این قسمت رو یک توضیحی بدید چون من بعد همون گزینه فلش تولز کلا یک فایل زیپ با یک غیر زیپ تو بکاپم داررم

بعد از پایان کار برنامه یه پوشه در داخل همون پوشه بکاپتون ایجاد میشه به اسم !Files_to_FlashTool ...
فایل scatter که پسوندش .txt هستش را حذف کنید و اونو جایگزین فایل مرحله بعد آموزش کنید ...
این پوشه رو zip ش کنید و یه جای امن برای روز مبادا کپی کنید

فایل scatter که داخل پوشه بکاپتون هستش برای ریستور کردن و فلش زدن با sp flash tools بدرد شما نمیخوره...یا اینطور بگم این نرم افزار از این فایل برای فلش زدنه این گوشی با این مدل چیپ پشتیبانی نمیکنه و نمیتونه اونو فلش بزنه ... برای همین این فایل رو پاک می کنیم ... و بجاش اون فایلی رو که قبلا باهاش بوت و ریکاوری رو فلش زدین رو میزارین جاش... اگه می خواین بهتر متوجه بشین هر دوتا فایل رو با نوت پد باز کنید و مقایسه کنید .میبینید که کاملا ساختارشون با هم فرق میکنه ...

برای اون قست prepare block هم .. توی صفحه اول خیلی راحت و روان توضیح دادم ...این گزینه اگه گوشی رو به سیستم هم وصل نکنید باز هم فعاله و اصلا غیر فعال نمیشه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
ببين 4مسير بيشتر تو اندرويد نداريم
شما ميتونيد همين گيم لافت رو كه ميگيد پوشه رو تو حافظه داخلي بسازين بدون اينكه بازي داخلش باشه!كه به مشكل كمبود حافظه نخوريد
بعدش با اين برنامه همين پوشه خالي رو انتقال بديد رو مموري خارجي
الان كار تمومه و شما هر بازي گيم لافتي كه هست رو ميتونيد تو اين پوشه بريزيد بدون اينكه اين پروسه تكرار بشه!
روش قبليا كه تو نت هستش ميگه پوشه هر بازي رو انتقال بديد!كه مشكلش اينه شما بايد واسه هر بازي اين كارو تكرار كنيد!
درحالي كه اين روشي كه من ميگم شما مياييد فرضاobbرو انتقال ميديد حتي اگه ٢٠٠بازي هم تو اين پوشه باشه يه بار كارو انجام ميدي

من الان بازی رو نصب کردم پوشه اصلی تو حافظه موبایل درست شد که خالی هم هست بعد با نرم افزار پوشه مبدا رو مشخص کردم خودش مقصد رو گذاشت مموری بعدم اکی کردم بعد اومدم بایک نرم افزار دیگه دیتا بازیرو که 2 گیگ هم هست ریختم روی پوشه جدید که تو مموریه ولی بازی باز هم میگه دیتا رو دانلود کن الان من چیو اشتباه رفتم؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
من الان بازی رو نصب کردم پوشه اصلی تو حافظه موبایل درست شد که خالی هم هست بعد با نرم افزار پوشه مبدا رو مشخص کردم خودش مقصد رو گذاشت مموری بعدم اکی کردم بعد اومدم بایک نرم افزار دیگه دیتا بازیرو که 2 گیگ هم هست ریختم روی پوشه جدید که تو مموریه ولی بازی باز هم میگه دیتا رو دانلود کن الان من چیو اشتباه رفتم؟

الان همه چيز درسته اما تو نرم افزار كنار اون پوشه اي كه انتقال داديو نگاه كن يه شكل هست كه پيش فرض سفيده رو اون كليك كن تا سبز بشه منظور از اون رنگ سبز اينه كه جايه اون پوشه عوض شده و به نوعي بهش ميگن مونت شدن
وقتي به كامپيوتر ميزني بايد ان مونت كني

بالا