• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
خب درسته باید هم این پیغامو بده ... چون همه فایلها رو برای فلش زدن انتخاب نکردیم و نیازی هم نداریم ...ما فقط میخوایم دوتا فایل رو گوشی فلش بزنیم ... نه همشو...

خوب فقط همین پیغام رو میده چیز دیگه ای نمیاد
از زمانی که شما پیغام قبلی رو دادی کارا رو که گفتی انجام دادم ولی هیچ تغییری تو نرم افزار برای فلش زدن به وجود نیومده

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
خوب فقط همین پیغام رو میده چیز دیگه ای نمیاد
از زمانی که شما پیغام قبلی رو دادی کارا رو که گفتی انجام دادم ولی هیچ تغییری تو نرم افزار برای فلش زدن به وجود نیومده

عجیبه ... گوشی رو که بدون باطری به سیستم وصل میکنید یه لحظه صدای وصل و 2 ثانیه بعد صدای قطع شدن ارتباط نمیده؟؟؟
اون درایور بالا رو نصب کردین؟؟؟

اگه مطمئنید که جواب نمیده و کاملا همه راهها رو تست کرین ... یه راه دیگه بهتون میگم..البته باید قبلش توسط نرم افزار mtk droid tools بکاپ بگیرین از گوشیتون ... نه برای روز مبادا..چون فایلهاشون نیاز دارین برای این مرحله ...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
اقا بالاخره انجام شد و اون دایره سبز اومد
حالا چیکار کنم؟

حالا گوشی رو خاموش کن و کلید ولوم پایین رو نگه دار و دکمه پاور رو یه چند ثانیه نگه دار تا ریکاوری بیاد بالا

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
حالا گوشی رو خاموش کن و کلید ولوم پایین رو نگه دار و دکمه پاور رو یه چند ثانیه نگه دار تا ریکاوری بیاد بالا

من دستمو رو ولوم پایین نگه میدارم بعد چند لحظه پاور رو نگه میدارم گوشی کلا روشن میشه و نمیره تو ریکاوری باید چیکار کنم؟

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
من دستمو رو ولوم پایین نگه میدارم بعد چند لحظه پاور رو نگه میدارم گوشی کلا روشن میشه و نمیره تو ریکاوری باید چیکار کنم؟

دوباره سعی کن ....باطریو در بیار و بزار توی گوشی و دوباره اینکار رو انجام بده ...

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
نیستی داداش؟
بالاخره رفتم تو ریکاوری حالا میگی چیکار کنم؟

از توی ریکاوریت بروی به این مسیر :
mounts and storage
mount usb storage
این فایل رو بریز توی مموری کارتت
R-K-N
دکمه بک رو از روی صفحه نمایش بزن تا مموری کارت از سیستم جدا بشه ...
حالا چند بار منوی بک رو بزن تا برگردی به منوی اول ریکاوری ...
install zip
و سپس
chose zip from sdcard (اگه توی حافظه داخلی فایل رو ریختی گزینه chose zip from interal sdcard رو انتخاب کن)
فایلت رو انتخاب کن تا فلش بشه ...

پس از اینکه فلش زدن تمام شد... برو به صفحه اصلی ریکاوری و wipa cache رو بزن و تائید کن
سپس دوباره از صفحه اصلی ریکاوری برو به advanced و wipe dalvik cache رو بزن و تائید کن ...
حالا از منوی اول ریکاوری reboot system now رو انتخاب کن و صبر کن تا گوشیت بیاد بالا

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20

از توی ریکاوریت بروی به این مسیر :
mounts and storage
mount usb storage
این فایل رو بریز توی مموری کارتت
R-K-N
دکمه بک رو از روی صفحه نمایش بزن تا مموری کارت از سیستم جدا بشه ...
حالا چند بار منوی بک رو بزن تا برگردی به منوی اول ریکاوری ...
install zip
و سپس
chose zip from sdcard (اگه توی حافظه داخلی فایل رو ریختی گزینه chose zip from interal sdcard رو انتخاب کن)
فایلت رو انتخاب کن تا فلش بشه ...

پس از اینکه فلش زدن تمام شد... برو به صفحه اصلی ریکاوری و wipa cache رو بزن و تائید کن
سپس دوباره از صفحه اصلی ریکاوری برو به advanced و wipe dalvik cache رو بزن و تائید کن ...
حالا از منوی اول ریکاوری reboot system now رو انتخاب کن و صبر کن تا گوشیت بیاد بالا

اقا خدا خیرت بده دمت گرم درست شد
راهی نداری یک کپی از این حالت سالم و روپایی که الان داره داشته باشم که اگه مبادا اتفاقی افتاد کمکی باشه

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
یک سوالی برام پیش اومده
من این همه بدبختی کشید سر این بود که محل نصب فایل و دیتای بازی های پر حجم بره به مموری شما راهی برای اون سراغ نداری؟

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
اقا خدا خیرت بده دمت گرم درست شد
راهی نداری یک کپی از این حالت سالم و روپایی که الان داره داشته باشم که اگه مبادا اتفاقی افتاد کمکی باشه

یک سوالی برام پیش اومده
من این همه بدبختی کشید سر این بود که محل نصب فایل و دیتای بازی های پر حجم بره به مموری شما راهی برای اون سراغ نداری؟

خواهش میکنم داداش ... خداروشکر که جواب داد ...

من قبلا یه اسکریپت نصب کرده بودم که اینکارو انجام میداد ... ولی گوشی تقریبا سرعتش نصف شده بود ... با اینکه مموری کارتم sandisk 16gb u1 بود برای همین پاکش کردم... چون زیاد اهل بازی نصب کردن نیسم برای همین این فضای موجود برام کافیه ... و نرفتم دنبال راههای دیگه .... اگه یه روز روشی رو روی گوشیم تست کردم و جواب داد حتما توی پست اول اضافه میشه ....
البته یه برنامه بود که محل نصب بازیها رو عوض میکرد ..دقیق اسمش یادم نیست folder link یا یه همچین چیزی بود ... شما بگرد شاید پیدا کنی ...ولی دیگه فایلهای سیستمی رو عوض نکن اگه راهی بود حتما خدمتتون میگفتم ...
شما با برنامه mtk droid tools یه بکاپ بگیر ... گوشیت اگه بریک هم بشه بازم راحت زنده میشه .... البته هر از چند گاهی از طریق ریکاوری یه بکاپ بگیر از بهترین حالت گوشیت بگیر و کپی کن توی سیستمت ...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
خواهش میکنم داداش ... خداروشکر که جواب داد ...

من قبلا یه اسکریپت نصب کرده بودم که اینکارو انجام میداد ... ولی گوشی تقریبا سرعتش نصف شده بود ... با اینکه مموری کارتم sandisk 16gb u1 بود برای همین پاکش کردم... چون زیاد اهل بازی نصب کردن نیسم برای همین این فضای موجود برام کافیه ... و نرفتم دنبال راههای دیگه .... اگه یه روز روشی رو روی گوشیم تست کردم و جواب داد حتما توی پست اول اضافه میشه ....
البته یه برنامه بود که محل نصب بازیها رو عوض میکرد ..دقیق اسمش یادم نیست folder link یا یه همچین چیزی بود ... شما بگرد شاید پیدا کنی ...ولی دیگه فایلهای سیستمی رو عوض نکن اگه راهی بود حتما خدمتتون میگفتم ...
شما با برنامه mtk droid tools یه بکاپ بگیر ... گوشیت اگه بریک هم بشه بازم راحت زنده میشه .... البته هر از چند گاهی از طریق ریکاوری یه بکاپ بگیر از بهترین حالت گوشیت بگیر و کپی کن توی سیستمت ...

اون نرم افزار انتقال که میگید تا جایی که من میدنم فکر کنم اول بازیو باید نصب کرد بعد میشه انتقال داد درحالی که من فضای کافی برای نصب کردن رو ندارم مشکل همینه الان
نظرت در مورد این چیه ؟اون قسمتیش که رفته شماره هارو تغییر داده تو VOLD.FSTAB بنظرت درسته یا اشتبهه
اگه بتونی یک روش پیدا کنی واقعا عالیه

rashidkn

Registered User
لایک‌ها
117
اون نرم افزار انتقال که میگید تا جایی که من میدنم فکر کنم اول بازیو باید نصب کرد بعد میشه انتقال داد درحالی که من فضای کافی برای نصب کردن رو ندارم مشکل همینه الان
نظرت در مورد این چیه ؟اون قسمتیش که رفته شماره هارو تغییر داده تو VOLD.FSTAB بنظرت درسته یا اشتبهه
اگه بتونی یک روش پیدا کنی واقعا عالیه

راستش خودم یه بار کنجکاو شدم و اعداد رو دستکاری کردم ولی اصلا تغییری نکرد یا اینطور بگم که این گوشی کلا دوتا مموری رو آدرس دهی کرده یکی مموری داخلی و یکیش مموری مجازی خارجی و مموری کارت رو اونجا من ندیم ... دوباره توی روزهای آتی میگردم دنبال یه روش بهتر... یا اینطور بگم ترجیحا برای این مدل سخت افزار تا بهترین بازدهی رو داشته باشه ...

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
راستش خودم یه بار کنجکاو شدم و اعداد رو دستکاری کردم ولی اصلا تغییری نکرد یا اینطور بگم که این گوشی کلا دوتا مموری رو میشناسه یکی مموری داخلی و یکیش مموری مجازی خارجی و مموری کارت رو اصلا اونجا آدرس دهی نکرده ... دوباره توی روزهای آتی میگردم دنبال یه روش بهتر... یا اینطور بگم ترجیحا برای این مدل سخت افزار تا بهترین بازدهی رو داشته باشه ...

الان برای من سوال شده چجوری بچه هایی که تک هسته ایشو دارن تونستن توش مست وانتد نصب کنند در حالی که بازی نزدیک 2 گیگ دیتا داره حتما یک روشی داشتن که تونستن یا تونستن حجم بیشتری از 4 گیگی که موبایل داره بگیرن خلاصه هر کار بوده کردن شما میتونی یک نگاهی بندازی؟ ببینی اونا چیکار کردن من متوجه نمیشم شما حرفه ایی تری

amirrezamalekza

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من اومدم از گوشی طبق چیزی که یاد دادید بکاپ بگیرم ولی اصلا دستگاه رو نمیشناسه چند بار هم کابل رو قطعو وصل کردم ولی بازم جواب نداد

بالا