• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
با سلام
به نظر دوستان آیا من با داشتن شرایط زیر میتونم از ایران حساب پی پال آمریکا باز کنم و وریفای هم کنم؟
-دارای ویزا کارت فیزیکی prepaid قابل شارز از مالزی(که البته این کارت دارای حساب بانکی نیست)
-یک حساب بانکی مجازی از آمریکا
-*** با آی پی اختصاصی از آمریکا
-به کمک آدرس یکی از آشنایان در آمریکا.
با تشکر.
بله میتونید!

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
میخواستم بپرسم ویزا کارتی که بخوایم تو Paypal اضافه کنیم باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من الان یه VCC خریدم از یه بابایی ! میخواستم ببینم میتونم موجودیش رو به Paypal انتقال بدم ؟ (البته من هنوز حساب پی پل باز نکردم.)

achamenids

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام مخصوص
مرثی که پاسخ دادید
راستش من نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد اگه حوصله و وقتشو داشتی لطفا بیشتر برام توضیح بده.ممنون.
-خوب اینکه کارت من prepaidهست و از مالزی و بدون حساب بانکی با billing address از مالزی به درد addکردن توی پی پال آمریکا میخوره؟اصلا لازمه addکنم برای verify شدن یا همون حساب بانکی مجازی آمریکا کافیه؟این حساب مجازی به قول فروشندش فقط برای verify کردن خوبه نه خوابوندن پول توش.
-آیا میتونم از حساب پی پال به این نوع ویزا کارت پول بریزم یا بر عکس؟
-آیا نیاز به شماره تلفن آمریکا به نام خودم جهت verify شدن دارم؟
-پی پال گیر نمیده که چرا کارتت از مالزی هست و حسابت از آمریکا؟
میخام پی پال به نام خودم باز کنم.و اینکه با این انتظاراتم چه نوع پی پالی باید باز کنم؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
میخواستم بپرسم ویزا کارتی که بخوایم تو Paypal اضافه کنیم باید چه مشخصاتی داشته باشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم که من الان یه VCC خریدم از یه بابایی ! میخواستم ببینم میتونم موجودیش رو به Paypal انتقال بدم ؟ (البته من هنوز حساب پی پل باز نکردم.)

با وی سی سی نمی شه پولش رو به حساب پی پل انتقال داد مگه به شرایطی که همش بر می گرده به کارت شما از کجا صادر شده نوع کارتتون چی هست بی نامه با نامه سورس بانکیش چیه با بیلینگ شما می خونه

تو بعضی از کشور های خاص نمیشه اصلا تو بعضی جا ها می شه خود پی پل نام کشور های که می شه رو اورده

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
ویزای من ماله تاجیکستانه نام هم داره ! یعنی میشه ؟
VCC هم ماله روسیه هست نام و بیلینگ روسی هم داره ! این میشه ؟

achamenids

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی میتونه جواب سوالای منو هم بده؟
سوالامو قبلا گفتم.
ممنون میشم.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام مخصوص
مرثی که پاسخ دادید
راستش من نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد اگه حوصله و وقتشو داشتی لطفا بیشتر برام توضیح بده.ممنون.
-خوب اینکه کارت من prepaidهست و از مالزی و بدون حساب بانکی با billing address از مالزی به درد addکردن توی پی پال آمریکا میخوره؟اصلا لازمه addکنم برای verify شدن یا همون حساب بانکی مجازی آمریکا کافیه؟این حساب مجازی به قول فروشندش فقط برای verify کردن خوبه نه خوابوندن پول توش.
-آیا میتونم از حساب پی پال به این نوع ویزا کارت پول بریزم یا بر عکس؟
-آیا نیاز به شماره تلفن آمریکا به نام خودم جهت verify شدن دارم؟
-پی پال گیر نمیده که چرا کارتت از مالزی هست و حسابت از آمریکا؟
میخام پی پال به نام خودم باز کنم.و اینکه با این انتظاراتم چه نوع پی پالی باید باز کنم؟

دوست عزیز شما نمیتونید از این کارت اعتباری در حساب پی پال آمریکا استفاده کنید . حسابهای آمریکا با حساب بانکی و اسم و آدرس ورفای میشند در نتیجه داشتن این اطلاعات برای کار با حساب الزامی هست ولی شاید بتونید در حساب کشورهای دیگه ازش استفاده کنید .

موفق باشید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ویزای من ماله تاجیکستانه نام هم داره ! یعنی میشه ؟
VCC هم ماله روسیه هست نام و بیلینگ روسی هم داره ! این میشه ؟

شما اول باید چک کنید کشور های مورد نظر شما جزو کشورهای هست که پی پل این قابلیت رو فعال کرده یا نه تو خود سایتش پی پل همه این کشور ها و تعر فه هاش رو تو ضیح داده

پی پل اجازه نمی ده شما با کارت یه کشوری تو یه کشور دیگه از پی پل استفاده کنید کارت از هرجا صادر شده همون جا باید پی پل رو باز کنید و کانفرم کنید تو بعضی شرایط می شه که کلی داستان داره شما باید با پی پل مکاتبه کنی مدارک بفرستی و تعرفه دوبل بدی و غیره

کارت شما باید متصل به حساب بانکی مستقیم با بیلینگ ادرس یکسان باشه چرا؟ چون پی پل از امسال پرایویسی جدید رو اعمال می کنه تا 25 همین ماه هم مهلت داده تا اگه مشکلی هست اکانت هولدر ها حل کنن یا اکانتشون رو کنسل کنن تو اون جا همه چی شما باید با هم بخونه ادرس کارت با ادرس پی پل حساب بانکی با نام یکسان و ادرس یکسان این روش درستشه حالا ممکنه بشه بدون این داستانا هم پی پل باز کرد و استفاده کرد اما اگه یه روز مشکلی پیش بیاد دیگه نمیشه مشکل رو حل کرد

شما اگه می خوای کارت اد کنی دو تا موضوعه یکی اینکه شما کارت اد می کنی که دایم با کارتت از طریق پی پل کنش و تراکنش داشته باشی اینجا باید همه چی شفاف باشه کارت با نام شما متصل به حساب بانکی مستقیم باید با نام شما و بیلینگ شما در پی پل یکسان باشه

یه مو فع هست می خوای موردی با کارت پول بریزی تو پی پل اینجا می شه از کارتهای دیگه استفاده کرد اما پی پل باید این کارت رو تایید کنه هر کارتی نمیشه بهتره کارتی باشه که با همون اکانتت رو وریفای کردی چون اگه متفاوت باشه احتیاج به ریو یو پی پل داره

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
خوب من الان رفتم تو پی پل یه اکانت ساختم کشور رو تاجیکستان زدم آدرس رو هم همون بیلینگ آدرس کارتم که ماله تاجیکستان بود زدم ولی هنوز کارتم رو نزدم !
میخواستم بپرسم برای کارت مشکلی پیش نمیاد اگه تو اونجا بزنم ؟
یعنی الان نمیشه VCC روسیم رو تو اکانتم اضافه کنم ؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خوب من الان رفتم تو پی پل یه اکانت ساختم کشور رو تاجیکستان زدم آدرس رو هم همون بیلینگ آدرس کارتم که ماله تاجیکستان بود زدم ولی هنوز کارتم رو نزدم !
میخواستم بپرسم برای کارت مشکلی پیش نمیاد اگه تو اونجا بزنم ؟
یعنی الان نمیشه VCC روسیم رو تو اکانتم اضافه کنم ؟

چرا می شه اما باید پی پل تایید کنه پی پل بسته به میزان اعتبار کارت ها اونا رو تایید یا رد می کنه اعتبار منظور موجودی نیست اعتبار مرجع صادر کننده کارت هست شما اول از کسی که کارت خریدی بپرس با این کارت ها می شه پی پل وریفای کرد؟ پی پل یه کد می فرسته به کارت هولدر شما باید اون کد رو بدی اکانت رو وریفای کنی

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
چرا می شه اما باید پی پل تایید کنه پی پل بسته به میزان اعتبار کارت ها اونا رو تایید یا رد می کنه اعتبار منظور موجودی نیست اعتبار مرجع صادر کننده کارت هست شما اول از کسی که کارت خریدی بپرس با این کارت ها می شه پی پل وریفای کرد؟ پی پل یه کد می فرسته به کارت هولدر شما باید اون کد رو بدی اکانت رو وریفای کنی
مرسی !

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82
راستی پی پل کد رو میفرسته به بانک صادر کننده کارت ؟
اونوقت من اون کد رو چطور باید بگیرم ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
راستی پی پل کد رو میفرسته به بانک صادر کننده کارت ؟
اونوقت من اون کد رو چطور باید بگیرم ؟

یه کد چهار رقمی رو تو statement (مثل صورت حساب هست) مینویسه. اون کد رو باید وارد پیپال کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
همینجوری یه پیپال روسیه ساختم تا لاگین کردم دیدم limit شده
به خاطر:
Jan 16, 2012: We need a little bit more information about you to help confirm your identity.

Jan 16, 2012: We need a little bit more information about your business and your account.

مخصصات ویزا کارت مجازی entropay رو هم وارد کردم این ارور رو داد (کارت خالی بود و هنوز load بود)
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

علت اینا چی بوده؟

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
همینجوری یه پیپال روسیه ساختم تا لاگین کردم دیدم limit شده
به خاطر:
Jan 16, 2012: We need a little bit more information about you to help confirm your identity.

Jan 16, 2012: We need a little bit more information about your business and your account.

مخصصات ویزا کارت مجازی entropay رو هم وارد کردم این ارور رو داد (کارت خالی بود و هنوز load بود)
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

علت اینا چی بوده؟

It means paypal flaged your IP address as blacklisted IP or bad routing IP or the IP leaks its originating IP country so paypal will ban you as soon as you creat account.

دوست عزیز آی پی شما مشکل داره فرقی هم نمیکنه از وی پی استفاده میکنید یا پروکسی یا از این قند شکنها آی پی تون رو عوض کنید دوباره اکانت بسازید .
:)

در مورد Entropay پیشنهاد بنده به شما دوری از هرگونه استفاده این کارتها در پی پال هست.

موفق باشید

Last edited:

siamakb1

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
می خواستم یه مسترکارت از رویال بانک آذربایجان بگیرم و تو پی پال استفاده کنم.

موقع باز کردن حساب در پی پال از چه *** استفاده کنم؟و شماره تماس و آدرس چی بنویسم؟
ممنون

Last edited:
بالا