tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,731
یکی هست میگه پیپال وریفای با ssn و حساب بانکی (vba نه) بهت میدم 25 دلار!!! مدارک هم هر وقت لازم شد بده
قیمتش غیر معقول نیست؟
با پروکسیفیر رفتم آی پی هم آی پی هایی که تو نت پخشه :دی ... اما چیزی درباره آی پی نگفته بود. این متن بود Case ID Number: PP-001-628-586-681 شایدم این id number مربوط به آی پی باشه.
پس اون یکی آی پی که دارم مشکلی نداره؟ چون چند بار لاگین کردم هیچ پیغامی/خطایی نداد. اما این یکی تا رجیستر کردم لیمیت بود
واسه کارت هم سعی میکنم از گرین دات یا والمارت مانی استفاده کنم
ممنون
قیمتش غیر معقول نیست؟
Jan 16, 2012: We need a little bit more information about you to help confirm your identity.
Jan 16, 2012: We need a little bit more information about your business and your account.
in this case paypal flaged your IP address as blacklisted IP or bad routing IP or the IP leaks its originating IP country so paypal will ban you as soon as you creat account.
دوست عزیز آی پی شما مشکل داره فرقی هم نمیکنه از وی پی استفاده میکنید یا پروکسی یا از این قند شکنها آی پی تون رو عوض کنید دوباره اکانت بسازید .
در مورد Entropay پیشنهاد بنده به شما دوری از هرگونه استفاده این کارتها در پی پال هست.
موفق باشید
با پروکسیفیر رفتم آی پی هم آی پی هایی که تو نت پخشه :دی ... اما چیزی درباره آی پی نگفته بود. این متن بود Case ID Number: PP-001-628-586-681 شایدم این id number مربوط به آی پی باشه.
پس اون یکی آی پی که دارم مشکلی نداره؟ چون چند بار لاگین کردم هیچ پیغامی/خطایی نداد. اما این یکی تا رجیستر کردم لیمیت بود
واسه کارت هم سعی میکنم از گرین دات یا والمارت مانی استفاده کنم
ممنون