• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یکی هست میگه پیپال وریفای با ssn و حساب بانکی (vba نه) بهت میدم 25 دلار!!! مدارک هم هر وقت لازم شد بده
قیمتش غیر معقول نیست؟

Jan 16, 2012: We need a little bit more information about you to help confirm your identity.
Jan 16, 2012: We need a little bit more information about your business and your account.
in this case paypal flaged your IP address as blacklisted IP or bad routing IP or the IP leaks its originating IP country so paypal will ban you as soon as you creat account.

دوست عزیز آی پی شما مشکل داره فرقی هم نمیکنه از وی پی استفاده میکنید یا پروکسی یا از این قند شکنها آی پی تون رو عوض کنید دوباره اکانت بسازید .
:)

در مورد Entropay پیشنهاد بنده به شما دوری از هرگونه استفاده این کارتها در پی پال هست.

موفق باشید

با پروکسیفیر رفتم آی پی هم آی پی هایی که تو نت پخشه :دی ... اما چیزی درباره آی پی نگفته بود. این متن بود Case ID Number: PP-001-628-586-681 شایدم این id number مربوط به آی پی باشه.
پس اون یکی آی پی که دارم مشکلی نداره؟ چون چند بار لاگین کردم هیچ پیغامی/خطایی نداد. اما این یکی تا رجیستر کردم لیمیت بود

واسه کارت هم سعی میکنم از گرین دات یا والمارت مانی استفاده کنم

ممنون

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
سلام.دوستان کسی هست یه لطفی به من بکنه من به حساب وب مانیش پول بریزم اون با حساب پی پال به یکی از فروشگاه های خارجی پول واریز کنه؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

siamakb1

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستانی که با پی پال کار می کنند بنظرشون کشور ترکیه برای باز کردن حساب پی پال مناسبه؟
چون احتمالا یکی ار دوستان از ترکیه بتونه واسم ویرا کارت بگیره.

چند تا سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدین:
هرینه mass payment چه طوری حساب میشه؟
ایا از طریق کارت میشه mass payment انجام داد؟اگه نه با کارت چطوری داخل پی پال انتقال پول انجام بدم؟

با تشکر فراوان

bach1088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي و خسته نباشيد
من براي يك موسسه آمريكايي كارهاي طراحي انجام ميدم براي دريافت دستمزد كارهام اين دوستان از من حساب پي پال خواستند حقيقتش پس از مقداري مطالعه ي مطالب دوستان و دردسرهاي حساب پي پال بهتر ديدم خودم حساب باز نكنم و با يكي از دوستان كه حساب پي پال فعالي داره و در اين زمينه تخصص داره همكاري كنم ،مي خواستم ببينم كسي از دوستان هست حاضر به همكاري باشه و در صورت همكاري چقدر ايشون دستمزد دريافت مي كنند و در شرايط فعلي هر دلار پي پال رو چند حساب مي كنند و از چه طريقي مبلغ رو به من پرداخت مي كنند، در ضمن مبالغ من كمتر از 45 دلار نيست ولي پرداختش بصورت دائمه و اضافه بر حساب پي پال من بايد آدرس حساب هم به اين موسسه بدم چه بهتر كه آمريكا نباشه كه مبلغ تكس نخوره ،خلاصه اگر دوست مورد اعتمادي پيدا بشه مدتي در خدمتشون هستيم

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
دوستانی که با پی پال کار می کنند بنظرشون کشور ترکیه برای باز کردن حساب پی پال مناسبه؟
چون احتمالا یکی ار دوستان از ترکیه بتونه واسم ویرا کارت بگیره.

چند تا سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدین:
هرینه mass payment چه طوری حساب میشه؟
ایا از طریق کارت میشه mass payment انجام داد؟اگه نه با کارت چطوری داخل پی پال انتقال پول انجام بدم؟

با تشکر فراوان

تا جایی که اطلاع دارم محدودیت هایی از طرف پیپال، روی اکانت های کشور ترکیه اعمال میشه به عنوان مثال امکان ارسال مبلغی از بالانس حساب به اکانتی غیر از کشور ترکیه وجود نداره و می بایست از کارت اعتباری متصل به حساب استفاده کنید البته در این لحظه که این مطلب رو می نویسم مطمئن نیستم که محدودیت ها همچنان باقی هست یا خیر،

راجع به masspay هم حتما می بایست از بالانس حساب پرداخت بشه و در حال حاظر حداکثر کارمزد پیپال جهت ارسال Masspay یک دلار ایالات متحده هستش

موفق باشید

Last edited:

siamakb1

Registered User
لایک‌ها
2
تا جایی که اطلاع دارم محدودیت هایی از طرف پیپال، روی اکانت های کشور ترکیه اعمال میشه به عنوان مثال امکان ارسال مبلغی از بالانس حساب به اکانتی غیر از کشور ترکیه وجود نداره و می بایست از کارت اعتباری متصل به حساب استفاده کنید البته در این لحظه که این مطلب رو می نویسم مطمئن نیستم که محدودیت ها همچنان باقی هست یا خیر،

راجع به masspay هم حتما می بایست از بالانس حساب پرداخت بشه و در حال حاظر حداکثر کارمزد پیپال جهت ارسال Masspay یک دلار ایالات متحده هستش

موفق باشید

ممنون از جوابتون
ولی برای هزینه mass pay به این صورت کارمزد رو حساب کرده؟!!!
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_batch-payment-overview-outside
paypal2payp.png
آیا با حساب ترکیه موقع پرداخت از طریق mass pay باید 45دلار کارمزد داد؟!!!!!!!!!!!!!!!

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان،

من میخوام یه حساب وریفای از یکی بچه های فروم بخرم و قراره شخصی مبلغی بیشتر از $500 $600 دلار به حسابم واریز کنه.

آیا مشکلی برام پیش نمیاد،چون تراکنش اول حسابم میشه؟

طرف رو هم نمیشناسم که بگم خرد خرد بریزه و یکجا واریز میکنه.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام دوستان،

من میخوام یه حساب وریفای از یکی بچه های فروم بخرم و قراره شخصی مبلغی بیشتر از $500 $600 دلار به حسابم واریز کنه.

آیا مشکلی برام پیش نمیاد،چون تراکنش اول حسابم میشه؟

طرف رو هم نمیشناسم که بگم خرد خرد بریزه و یکجا واریز میکنه.

احتمال زیاد حساب لیمیت بشه

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
احتمال زیاد حساب لیمیت بشه

راه دیگه ای بجز واریز خرد خرد نیست؟

با ارائه مدارکی که شخص باز کننده حساب به من میده از لیمیت در میاد؟

آخه کسی حاظر نیست این مبلغ رو از شخص ناشناس(خریدار سایت) قبول کنه،یعنی من که پیدا نکردم.

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
اگه حسابت واقعی باشه، مشکلی براش پیش نمیاد ...

جناب فخرایی حساب قراره با اسم خودم و با پاسپورت و ... باز بشه(حتما همکارتون که این کارو میکنه میشناسید).

البته ممکنه مبلغ واریزی تا $1000 هم برسه بازم برای تراکنش اول ایرادی نداره؟

یه سوال دیگه:
اگر من از شخصی دلار پی پال دریافت کنم و دلارهارو بفروشم،بعد از مدتی شخص واریز کننده برگشت بزنه آیا برای اشخاصی که من به حسابشون واریز داشتم،مشکل پیش میاد؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اگه با مدارک خودتون باشه، پس مشکلی ندارید
وقتی پول سالم باشه، پی پال چیکار داره که ترنزکشن اوله یا دهم ... / مشکلی پیش اومد، نگی فُلانی گفته ها :دی (فقط نظر شخصیه)

بله، مشکل پیش میاد 100%
حساب شما هم منفی میشه ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آخه کسی حاظر نیست این مبلغ رو از شخص ناشناس(خریدار سایت) قبول کنه،یعنی من که پیدا نکردم.
اگه دلاری 1000 هم بدی، احتمال 99% کسی قبول نمیکنه. من که به شخصه قبول نمیکنم. حتی اگه حاضر باشی پولتو 45 روز دیگه بگیری ...

بهترین راه اینه که به حساب بانکیتون واریز کنن.
Webmoney هم فکر کنم گزینه مناسبی باشه / اطلاعات زیادی در موردش ندارم.

komiser185

Registered User
لایک‌ها
60
نظرتون در مورد سایت http://www.escrow.com چیه؟
کسی با این سایت کار کرده یه راهنمایی کنه؟
اگر من دلار پی پال رو به این سایت انتقال بدم،دلارهام بهتر فروش نمیره؟(با توجه به ابن که سابقم کمه)

اگر با IP ایران ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟

و...

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
یه چند تا سوال
من یه جایی پیدا کردم با 130 تومن اکانت پی پال از امارات میده .
سوال مهم اول آیا ایشون با اون مدارکی که داره می تونه یه زمالنی با ارائه اونها به پی پال اکانت من رو بگیره ؟!
دومیشم این که بعد ها اگه من بخوام این پول رو بگیرم، با پاسپورت ایرانی می تونم تو امارات یه حساب باز کنم و این پول رو به حسابم تو امارات واریز کنم ؟!
سومیم این که یه جایی تو همین پرشین تولز دیدم که یه سری مدارک هم ارائه میداد مثل قبض و گواهینامه برای جلوگیری از لیمیت شدن ... اینها قضیه اش چطوریه ؟! آیا با همین مدارک که اونها به من میدن می تونن خودشون به پی پال ارائه بدن و اکانت من رو بگیرن ؟!

ممنون !

Dr.Web

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون از جوابتون
ولی برای هزینه mass pay به این صورت کارمزد رو حساب کرده؟!!!
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_batch-payment-overview-outside
مشاهده پیوست 104784
آیا با حساب ترکیه موقع پرداخت از طریق mass pay باید 45دلار کارمزد داد؟!!!!!!!!!!!!!!!
اخیرا تعرفه پرداخت Masspay خصوصا جهت ارسال به حساب غیر US ، تغیر کرده که تصویری رو از تعرفه های جدید از اکانت ایالات متحده ضمیمه کردم ، شما می تونید تعرفه های مشابه رو برای اکانت کشور ترکیه از قسمت Policy سایت پیپال پیدا کنید :

policy.jpg

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برادران عزیز چند تا سوال کلی در مورد افتتاح حساب پی پال دارم :

1. من ویزا کارت دارم از آذربایجان باید با آیپی آذربایجان اکانت بسازم ؟
  2. برای وریفای کردن تنها اطلاعات کردیت کارت لازم هست ؟
  3. برای در آوردن حساب از لیمیت چه اطلاعاتی لازم هست ؟
  4. چقدر طول می کشه تا حساب از لیمیت در بیاد ؟
  5. بعد از وریفای حساب با کردیت کارت موجودی کردیت تو پی پال قابل استفاده هست ؟
  6. حساب لیمیت شد موجودی کردیت کارت چی میشه ؟

ممنون میشم جواب بدید ،
سپاس .

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
نظرتون در مورد سایت http://www.escrow.com چیه؟
کسی با این سایت کار کرده یه راهنمایی کنه؟
اگر من دلار پی پال رو به این سایت انتقال بدم،دلارهام بهتر فروش نمیره؟(با توجه به ابن که سابقم کمه)

اگر با IP ایران ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد؟

و...

این سایت Exchange نیست دوست عزیز یک Merchant هست که برای خرید و فروش محصولات پی پال قبول میکنه مثل Plimus-2CO-Paypay.com-...در ضمن شما باید حساب پی پال آمریکا داشته باشید و شما رو با مدارک و آدس تایید میکنند که بعید میدونم به این راحتی تایید کنند. چون کلا" حسابهای آمریکا از کلی فیلتر برای تایید عبور میکنند. پیشنهاد بنده برای شما استفاده از گزینه های راحت تر هست مثل همکارانی که موجودی پی پال رو تحت شرایط خاص میخرند.:)

موفق باشید

بالا