• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سوال درباره اعتبار فروشندگان اکانت وریفای پِی پال!
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان سوال من درباره اعتبار فروشندگان اکانت وریفای شده پی پل است.همون طور که احتمالا شما هم دیده اید.شرکت های بسیاری در اینترنت هستند که در اازای گرفتن مبالغی از 40 تا 150 هزار تومان اکانت وریفای پی پل میفروشند! من احتیاج به یک اکانت وریفای شده امریکا دارم و میخوام تا چند وقت دیگه از یکی از این سایت ها اکانت بگیرم . حالا میخواستم نظر شما رو درباره اعتبار این سایتها بدونم و بپرسم که ایا به نظر شما این سایتها معتبر هستند یا نه؟شتیبانی اونها در صورت لیمیت شدن حساب چه طوریه؟ وایا کسی از دوستان سابقه خرید این اکانتها رو داشته یا نه و اگر داشته خوشحال میشم اگر تجربه شون رو در اختیار ما بذاره>

سایتهایی مثل

http://hiwahost.ir/paypal.htm

epay.ir

و

امثال اینها .

وسوال دیگرم اینه که ایا میشه دلار موجود در ی پل رو به یک حساب دیگه مثل وبمانی یا لیبرتی واریز کرد.به طور مستقیم

ممنون.ومنتظر پاسخهای دوستان هستم

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
وسوال دیگرم اینه که ایا میشه دلار موجود در پی پل رو به یک حساب دیگه مثل وبمانی یا لیبرتی واریز کرد.به طور مستقیم

ممنون.ومنتظر پاسخهای دوستان هستم

سلام،

در مورد این سوالتون مستقیم نمیشه ولی شاید اینجا بتونید کسی رو پیدا کنید که دلار پی پلتون رو با دلار لیبرتی یا وبمانیش عوض کنه.

vahid67

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان اگه الان اقدام کنم برای باز کردن حساب پی پال تا چند روز دیگه یه حساب وریفای شده دارم که میتونم باهاش خرید یا انتقال پول انجام بدم؟؟؟؟؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان اگه الان اقدام کنم برای باز کردن حساب پی پال تا چند روز دیگه یه حساب وریفای شده دارم که میتونم باهاش خرید یا انتقال پول انجام بدم؟؟؟؟؟

سلام،

اگه کارت اعتباری یا حساب بانکی خارج از ایران و مدارک مورد نیاز پی پل رو داشته باشید نهایتا انشاا... تا 4 روز دیگه حساب وریفای شده دارید که میتونید باهاش خرید کنید.

zagrox

Registered User
لایک‌ها
9
برای افتتاح یک حساب پی پال شما تنها نیاز به کارت اعتباری معتبر ندارید!
paypal_verified.gif

دوستان عزیز لطفاً توجه کنید که برای یک حساب پی پال که در طولانی مدت جوابگو باشه باید چندین نکته را توجه داشته باشید.

اول اینکه کارت اعتباری که میخواهید به حساب وریفای بده باید خودش صحیح و اصولی صادر شده باشه.
دوم اینکه کارت های مجازی بعلت لیمیت داشتن هاشون همیشه با حسابهای پی پال در طول زمان به شمکل برخوردند
سوم اینکه نحوه اتصال شما به اکانت پی پال باید طبق یک نظم خواص باشه " مثلاً هر روز در یک ساعت خاص"
چهارم اینکه رموز پی پال را بدونید " مثلاً اینکه سقف پولهای انتقالی شما از 990 دلار بیشتر نباشه. چون پی پال کاملاً حساس و دقیق به این مسائل بخاطر پولشویی هست.

اما باز هم بحث های دیگه ای هست. :(
در این پست اولین راه کار را به شما میگم که از چه کارتهایی استفاده کنید.:happy:

کارتهایی که به نام شما صادر شده باشه " حک نام روی کارت " و با آدرس ایران شما مشکل نداشته باشند. پی پال هم بعنوان یک ربات مرکز بانک صادر کننده رو مورد بررسی قرار میده در درجه اول و بعد کاربر
ما در شبکه زاگرس پس از 8 سال کار حرفه ای روی تجارت و راهکار های الکترونیکی به چند راه حل خوب رسیدیم که کارتهای اعتباری رو فقط از دو بانک یکی از آذربایجان " ویزا " و دیگری ایتالیا " مستر" صادر میکنیم که کاملاً با ایران و هویت ایرانی شما صادر میشن.

من لینک مستقیم پی در اف این دو فایل را میذارم که دانلود کنید و با هم مقایسه کنید.:cool:
ویزا کارت: http://www.zagrox.com/files/visacard.pdf
مستر کارت: http://www.zagrox.com/files/mastercard.pdf
:)
پس از انتخاب هر کدوم از کارتها و صدورش برای شما، ما برای شما در پی پال با هزینه 50 هزار تومان وریفای میکنیم. البته همراه با وریفای، ما به شما کانکشن یکساله ارائه میکنیم تا با خیال راحت ازش استفاده کنید.
همچنین یکسری نکات را به شما میگیم که از لیمیت شده حساب شما خودداری کنه.

موفق باشید و تا پست بعدی که راه کارهای دیگه ای را بنویسیم.

فایل های ضمیمه

• MasterCard.pdf
    302 KB · نمایش ها: 24
  • VisaCard.pdf
    371.2 KB · نمایش ها: 28

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
می خواستم بپرسم ایا به اکانت هایی که epay می فروشه اعتمادی هست؟
یهو 50 تومن ندیم فرداش لیمیت شه؟

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان!

میگم حالا که برای پی پال اینقدر محدودیت و مشکل هست مگه نمیشه با غی از پی پال خرید کرد؟
یعنی مستر کارت و ویزا کارت و ... چی هستن این وسط!؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام،

این همه مشکل و محدودیت برای کسیه که همون کارت اعتباری و حساب بانکی معتبر خارج از ایران رو نداره وگرنه پی پل ساده سریع و امن هست.

سلام دوستان!

میگم حالا که برای پی پال اینقدر محدودیت و مشکل هست مگه نمیشه با غی از پی پال خرید کرد؟
یعنی مستر کارت و ویزا کارت و ... چی هستن این وسط!؟

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام،

این همه مشکل و محدودیت برای کسیه که همون کارت اعتباری و حساب بانکی معتبر خارج از ایران رو نداره وگرنه پی پل ساده سریع و امن هست.

میخوام بدونم مگر نمیشه از طریق همون کارت ها از سایت های بزرگ دنیا خرید کرد؟ پس پی پال این وسط چیه؟
چند جا سرچ کردم ولی خیلی کلی گفته بودند کسی میتونه راهنمایی کنه !

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
خوب، اگر بخواید با کارت خرید کنید باید برای هر خرید اطلاعات مهم و محرمانه کارت خودتون رو در سایتهای مختلف وارد کنید که خوب بین این سایتها سایتهای کلاه بردار هم مسلما پیدا میشه یا در زمان وارد کردن اطلاعات کارت، توسط برنامه های جاسوسی که ممکنه روی کامیوتر شما باشه و خودتون هم متوجه نباشید اطلاعاتش دزدیده بشه که خوب با استفاده از پی پل شما یک بار اطلاعات کارتتون رو وارد میکنید و از اون به بعد برای خرید از یوزر نیم و پسورد پی پل استفاده میکنید(البته ممکنه یوزر و پسورد پی پل هم دزدیده بشه و شخص دیگری موجودی شما رو بخواد خرج کنه که خوب در این مورد هم پی پل راه کار خوبی داره که اگه خواستید بعدا براتون شرح میدم).
از مزایای دیگه پی پل سرعت در خرید کردنه.
شما برای انتقال پول از کارت خودتون به کارت یا حساب دیگری این امکان رو اینترنتی ندارید مگر در صورت داشتن حساب تجاری که خوب ماهیانه باید هزینه زیادی بابتش پرداخت کنید، در صورتی که از طریق پی پل کاربران میتونن به راحتی و در مواردی کاملا رایگان این انتقال رو انجام بدن.
فروشگاه های اینترنتی برای فروش اجناسشون یا سروس هاشون با هزینه کمتری پول رو از مشتری به حساب پی پلشون دریافت میکنن و از حساب پی پل به کارت یا حساب بانکیشون منتقل میکنن در صورتی که همونطور که عرض کردم اگه مشتریاشون بخوان با کارت هزینه کالا یا سرویس رو بدن فروشنده باید حساب تجاری (Merchant Account) داشته باشه که ماهیانه هزینه داره و برای مشتری هم امنیت کمتره که اگه فروشنده بخواد کاملا امنیت رو در سایتش برقرار کنه کلی هزینه جانبی دیگه هم باید بده.

در کل داشتن پی پل امنیت، سرعت در معاملات رو بالاتر میبره.

اگه توضیح بیشتری نیاز دارید بگید.

میخوام بدونم مگر نمیشه از طریق همون کارت ها از سایت های بزرگ دنیا خرید کرد؟ پس پی پال این وسط چیه؟
چند جا سرچ کردم ولی خیلی کلی گفته بودند کسی میتونه راهنمایی کنه !

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
خوب، اگر بخواید با کارت خرید کنید باید برای هر خرید اطلاعات مهم و محرمانه کارت خودتون رو در سایتهای مختلف وارد کنید که خوب بین این سایتها سایتهای کلاه بردار هم مسلما پیدا میشه یا در زمان وارد کردن اطلاعات کارت، توسط برنامه های جاسوسی که ممکنه روی کامیوتر شما باشه و خودتون هم متوجه نباشید اطلاعاتش دزدیده بشه که خوب با استفاده از پی پل شما یک بار اطلاعات کارتتون رو وارد میکنید و از اون به بعد برای خرید از یوزر نیم و پسورد پی پل استفاده میکنید(البته ممکنه یوزر و پسورد پی پل هم دزدیده بشه و شخص دیگری موجودی شما رو بخواد خرج کنه که خوب در این مورد هم پی پل راه کار خوبی داره که اگه خواستید بعدا براتون شرح میدم).
از مزایای دیگه پی پل سرعت در خرید کردنه.
شما برای انتقال پول از کارت خودتون به کارت یا حساب دیگری این امکان رو اینترنتی ندارید مگر در صورت داشتن حساب تجاری که خوب ماهیانه باید هزینه زیادی بابتش پرداخت کنید، در صورتی که از طریق پی پل کاربران میتونن به راحتی و در مواردی کاملا رایگان این انتقال رو انجام بدن.
فروشگاه های اینترنتی برای فروش اجناسشون یا سروس هاشون با هزینه کمتری پول رو از مشتری به حساب پی پلشون دریافت میکنن و از حساب پی پل به کارت یا حساب بانکیشون منتقل میکنن در صورتی که همونطور که عرض کردم اگه مشتریاشون بخوان با کارت هزینه کالا یا سرویس رو بدن فروشنده باید حساب تجاری (Merchant Account) داشته باشه که ماهیانه هزینه داره و برای مشتری هم امنیت کمتره که اگه فروشنده بخواد کاملا امنیت رو در سایتش برقرار کنه کلی هزینه جانبی دیگه هم باید بده.

در کل داشتن پی پل امنیت، سرعت در معاملات رو بالاتر میبره.

اگه توضیح بیشتری نیاز دارید بگید.

سلام
خیلی جالب بود! پس لطفا در مورد اینکه پی پال چگونه این امنیت رو بر قرار می کنه یک توضیح بدین! راستی مگه کار کردن با ویزاو مستر کارت حتما باید جساب تجاری داشته باشیم و ماهیانه مبلغی رو پرداخت کنیم؟ مگه مثل کارت بانک های ایران نیستند و فقط فروشنده باید Merchant Account داشته باشه و مبلغی رو به بانک بده؟

بعد پس اینکه اینقدر کار کردن باهاش از طریق ایران سخته برای چی هست! یعنی فقط به خاطر تحریم ایرانه که اینقدر به آی پی ایران حساسیت نشون میده ؟

حساب دیگری مثل پی پال وجود نداره که این امکانات رو بده و با ایران مشکل نداشته باشه؟

و یک سوال دیگه اصلا بانک معتبری در دنیا وجود داره که با بانک های ایران رابطه داشته باشه و براحتی بتونن با هم تبادل وجه داشته باشن؟
ممنون که وقت میگذارید و پاسخ میدید چون برای جواب اینها خیلی سرچ کردم ولی به نتایج کمی رسیدم!

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
خیلی جالب بود! پس لطفا در مورد اینکه پی پال چگونه این امنیت رو بر قرار می کنه یک توضیح بدین!

سلام.

فرضا اگر کسی اطلاعات حساب شما رو دزدیده باشه و اقدام به خرید کنه زمانی که شما متوجه شدید به پی پل اطلاع میدید و اونا بعد از بررسی دقیق در بعضی موارد پول رو به حسابتون برمیگردونن(البته این بین، مراحلی هست که انجام میشه مثلا شما به عنوان صاحب حساب و فروشنده به عنوان گیرنده پول مورد سوال قرار میگیرید و الی آخر).

این مورد یکی از موارد جهت فراهم آوردن امنیت مشتریه و یکی از مواردی که برای امنیت فروشنده فراهم میکنه دقت و حساسیتیه که روی کاربران تازه حساب باز کرده داره و تا زمانی که از صاحب حساب اطمینان حاصل نکرده اونو زیر زره بینه خودش داره که مثلا آیا همیشه با یک آی پی ثابت وارد حساب میشه یا آی پیه متغیر، با چه کاربرانی معامله میکنه، چه مبلغ جابجا میکنه و با چه عنوان(همچنین برای جلوگیری از پول شویی)، استفاده از لایه های امن (SSL) برای کد کردن اطلاعات ارسالی و موارد دیگه.

بعد پس اینکه اینقدر کار کردن باهاش از طریق ایران سخته برای چی هست!

خوب یه واسطه امن و سریع برای خرید، فروش و انتقال پوله که دنیا داره ازش استفاده میکنه و کاربران ایرانی هم به دلیل نیازشون برای خرید سرویسهای مختلف اینترنتی از جمله نرم افزار، هاست، دامین و غیره ازش استفاده میکنن چون به دلیل تحریم، سرویسهایی که ذکر کردم تهیه آن در بازار ایران یا ممکن نیست یا مبلغش بالاست.

یعنی فقط به خاطر تحریم ایرانه که اینقدر به آی پی ایران حساسیت نشون میده ؟

بله به خاطر تحریمه.

حساب دیگری مثل پی پال وجود نداره که این امکانات رو بده و با ایران مشکل نداشته باشه؟

سایتهای دیگری مثل پی پل هستن که کار مشابه میکنن ولی همگی با ایران مشکل دارن.

و یک سوال دیگه اصلا بانک معتبری در دنیا وجود داره که با بانک های ایران رابطه داشته باشه و براحتی بتونن با هم تبادل وجه داشته باشن؟

بله شما با داشتن حساب ارزی در یکی از بانکهای ایران میتونید ارسال و دریافت پول بصورت بین الملل داشته باشید.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
بله شما با داشتن حساب ارزی در یکی از بانکهای ایران میتونید ارسال و دریافت پول بصورت بین الملل داشته باشید.

سلام
و فکر کنم آخرین سوال!
برای حساب های ارزی میشه چیزی مثل در گاه های بانک ها در نظر گرفت؟ یعنی برای حساب ارزی هم Merchant Account صادر می کنن و در خارج میتونن با کارت هاشون به این صورت به ایران پول واریز کنن؟!!;)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
و فکر کنم آخرین سوال!
برای حساب های ارزی میشه چیزی مثل در گاه های بانک ها در نظر گرفت؟ یعنی برای حساب ارزی هم Merchant Account صادر می کنن و در خارج میتونن با کارت هاشون به این صورت به ایران پول واریز کنن؟!!;)

سلام،

کمتر بانکی در دنیا مثل سامان و پاسارگاد این امکان رو بهتون میدن که درگاه پرداخت داشته باشید و فروشگاه بزنید و برای این کار یعنی داشتن درگاه پرداخت و راه اندازی فروشگاه شرکت های دیگه ای هستن مثل پی پل، مانی بوکرز، 2co و authorize.net، به این شکل که شما شماره حساب یا کارتی رو که از بانکتون دریافت میکنید به حسابتون مربوط به شرکتهایی که عرض کردم متصل میکنید و الی آخر...

اینارو توضیح دادم که به اینجا برسم و اینو بگم که به دلیل تحریم و عدم ارتباط ما با شرکتهای ذکر شده بانک های ایران این سیستم محدود به داخل رو راه اندازی کردن که خوب اگه تحریم نبود با و جود آن شرکتها دیگه نیازی نبود که بانکها این سیستم ها رو راه اندازی کنن.

ara77-2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام،

کمتر بانکی در دنیا مثل سامان و پاسارگاد این امکان رو بهتون میدن که درگاه پرداخت داشته باشید و فروشگاه بزنید و برای این کار یعنی داشتن درگاه پرداخت و راه اندازی فروشگاه شرکت های دیگه ای هستن مثل پی پل، مانی بوکرز، 2co و authorize.net، به این شکل که شما شماره حساب یا کارتی رو که از بانکتون دریافت میکنید به حسابتون مربوط به شرکتهایی که عرض کردم متصل میکنید و الی آخر...

اینارو توضیح دادم که به اینجا برسم و اینو بگم که به دلیل تحریم و عدم ارتباط ما با شرکتهای ذکر شده بانک های ایران این سیستم محدود به داخل رو راه اندازی کردن که خوب اگه تحریم نبود با و جود آن شرکتها دیگه نیازی نبود که بانکها این سیستم ها رو راه اندازی کنن.

سلام
پس تنها راه داشتن یک درگاه و دریافت وجه از خارج کشور داشتن یک حساب یا کارت خارجی و اکانت یکی از شرکت ها مثل پی پال هست؟

خیلی ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.

sancho

Registered User
لایک‌ها
3
سلام . من یه حساب پی پال دارم می خوام پول توش بریزم باید چکار کنم؟اینجا کسی چنین کاری انجام می دهد؟

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
پس تنها راه داشتن یک درگاه و دریافت وجه از خارج کشور داشتن یک حساب یا کارت خارجی و اکانت یکی از شرکت ها مثل پی پال هست؟

خیلی ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.

بله همینطوره.

خواهش میکنم.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه سوال دارم
من الان داخل اکانت پی پالم مشخصات دو تا کارت رو زدم که وریفای هم نشده الان می خوام یکی از مشخصات کارت هام رو بردارم ولی نمی زاره و اررور می ده که باید مشخصات یه حساب بانکی رو بدید
چرا؟
چه طور می تونم مشخصات رو بردارم بدون دردسر؟

بالا