• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
برای امتحان میخواستم مقداری به حساب پی پلی که دادید واریز کنم که خطای زیر رو داد:

Currently PayPal accounts in Russia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

بنابر این شما تنها میتونید پول از حسابتون به حسابهای دیگر انتقال بدید و امکان دریافت برای شما نیست.
(احتمالا این یه نوع تحریم علیه روسیه باشه، البته مطمئن نیستم و تنها یه احتماله)

خوب آخه من چه طور پول توش بریزم پس

به ویزا کارت که نمی شه
از حساب پی پال به حساب دیگه هم نمی شه

پس چه طور می شه
با حساب بانکی معتبر منظورتون هست؟

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
خوب آخه من چه طور پول توش بریزم پس

به ویزا کارت که نمی شه
از حساب پی پال به حساب دیگه هم نمی شه

پس چه طور می شه
با حساب بانکی معتبر منظورتون هست؟

کارتی که باهاش پی پل خودتونو وریفای کردید مال دوستتونه و کاملا قانونیه؟

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
کارتی که باهاش پی پل خودتونو وریفای کردید مال دوستتونه و کاملا قانونیه؟
کارت از این مجازی ها بودهولی قانونی بوداکانت من وریفای هم شده و مشکلی ندارهعکس هم ازش گذاشتمفقط نمی تونم بهش موجودی بدم:blink:خیلی باحاله

Last edited:

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
کارت از این مجازی ها بوده
ولی قانونی بود
اکانت من وریفای هم شده و مشکلی نداره
عکس هم ازش گذاشتم

فقط نمی تونم بهش موجودی بدم:blink:
خیلی باحاله

عجب، راهی به ذهنم نمیرسه ولی فکر میکنم حداقل بتونید موجودیه کارتو با یه خرید خرج کنید.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
عجب، راهی به ذهنم نمیرسه ولی فکر میکنم حداقل بتونید موجودیه کارتو با یه خرید خرج کنید.

پس من اخه چی کار کنم
این پی پال هم دلش خوشه.اخه اگر نتونی پول بهش ارسال کنی پس می خوای چی کار این اکانت رو.

از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

کسی پی پال برای روسیه نداره؟

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
فکر کنم پول شویی روسیه زیاد شده، و بستنش.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0

اخه نمی شه که بالاخره یک راه باید باشه که بتونند پول به حساب پی پال روسیه خود بریزند

اینجوری تحریم بشه مثل ایران سنگین تره

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
اخه نمی شه که بالاخره یک راه باید باشه که بتونند پول به حساب پی پال روسیه خود بریزند

پیپال روسیه هم مثل قطر و چند تا کشور دیگه هست که فقط امکان این رو داره که حساب بانکی یا ویزا کارت بهش اضافه کنی و با اون خرید کنی.
هیچ راهی برای دریافت پول یا واریز موجودی به حساب بانکی نخواهی داشت برای همین هم همیشه وقتی می خوای از حساب بانکی توش پول بریزی یه پیقام میده که مطمئن باشی دقیقا همون مقداری که می خوای خرید کنی حسابتو شارز میکنی !
باید از یه کشور دیگه مثل امریکا، ترکیه و هند اقدام به باز کردن حساب بکنی.

یه لینک هم هست که توضیحاتو داده و وقتی پیدا کردم میزارمش.

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان من ميتونم تا 70 تومان هم بات اكانت وريفايد امريكا بدم اگر كسي بود بگه:eek:
البته همون طور كه گفتم پشتيباني در صورت ليميت شدن هم ميخوام

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من بهت تضمین میدم اگر حتی 1 میلیون هم خرج کنی کسی نمیتونه بهت تضمین بده با نام و مشخصات خودت پیپالی برات باز خواهد کرد که وقتی لیمیت شد 100% بتونه دسترسیت رو برگردونه !
حالا چرا امریکا رو انتخواب کردی که چندین نوع Verification از جمله SSN و TAX ID Number میخواد؟ حتی اگر 1 سال هم لیمیتت نکنن مطمئن باش سره سال که فرم مالیات رو برای IRS میفرستن گیر میوفتی و هیچ راهه فراری نداری ! مگر اینکه با حسابت کمتر از 100$ کار کرده باشی که البته هیچ کس نمیاد 70 خرج کنه که 100 خرید کنه !
یه ویزا کارت ویرچوال بگیر راحت ماله ترکیه رو استفاده کن وقتی هم لیمیت شد یکی دیگه !

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
من می خواهم از یکی از دوستانم دلار بگیرم و تنها حسابی که دارم پی پال هست ولی دوستم در حساب پی پالش پولی ندارد ، آیا راه حلی هست که من بتوانم از طریق مستر کارت اون یا کردیت کارت بانکیش مستقیم پول را به پی پالم بریزم.
مثلا از طریق اضافه کردن حساب بانکی اون در اکانت پی پالم، آیا امکانش هست؟

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
من بهت تضمین میدم اگر حتی 1 میلیون هم خرج کنی کسی نمیتونه بهت تضمین بده با نام و مشخصات خودت پیپالی برات باز خواهد کرد که وقتی لیمیت شد 100% بتونه دسترسیت رو برگردونه !
حالا چرا امریکا رو انتخواب کردی که چندین نوع Verification از جمله SSN و TAX ID Number میخواد؟ حتی اگر 1 سال هم لیمیتت نکنن مطمئن باش سره سال که فرم مالیات رو برای IRS میفرستن گیر میوفتی و هیچ راهه فراری نداری ! مگر اینکه با حسابت کمتر از 100$ کار کرده باشی که البته هیچ کس نمیاد 70 خرج کنه که 100 خرید کنه !
یه ویزا کارت ویرچوال بگیر راحت ماله ترکیه رو استفاده کن وقتی هم لیمیت شد یکی دیگه !

ممنون از شما اين شد يك دليل قانع كننده و كوبنده! منظور م داستان مالياته:(:(
حالا كه داشتن حساب امرييكايي غير ممكنه. ايا با ادرس كشور هاي ديگه هم نميشه حساب باز كرد؟ مثل تركيه ماليزي يا هند.
ايا تو اين كشور ها هم بايد اسم وادرس حقيقي داد و پي پل دنبالش رو ميگشره؟
ايا براي ريفاي كردنش يكي از همين ويزا كاردهاي 7 - 8 دلاري كه تو اينترنت ميفروشن بسه يا اينا هم بانك و قبض تلفن و از اين جور كوفت وزهر مارها ميخوان؟اي پي رو چي كار كنم؟ ايا اگه يه اي پي اختصاصي امريكايي بگيرم بعد ادرس حساب تركيه يا هند يا مالزي باشه خيلي تابلونيست:eek::eek: ايا به كشور هاي اروپايي هم سختگيري ميكنن يا نه مثلا اگه ادرس اكانت المان يا ايتاليا باشه؟

ببخشيد كه سوالها زياد شد.ممنون:D

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
من می خواهم از یکی از دوستانم دلار بگیرم و تنها حسابی که دارم پی پال هست ولی دوستم در حساب پی پالش پولی ندارد ، آیا راه حلی هست که من بتوانم از طریق مستر کارت اون یا کردیت کارت بانکیش مستقیم پول را به پی پالم بریزم.
مثلا از طریق اضافه کردن حساب بانکی اون در اکانت پی پالم، آیا امکانش هست؟

نمیتونید مستقیم از حسابش یا کارتش به پی پلتون پول بریزید(مگر با داشتن حساب تجاری) و حسابش هم نمیتونید به پیپلتون اضافه کنید(اولا به این خاطر که برای اضافه کردن حساب بانکی، حساب پی پلتون باید حتما آمریکایی باشه و دوم اینکه حساب شما به یک نامه و حساب بانکی دوستتون به یه نام دیگه).

اگه دوستتون کارتشو به پی پلش اضافه کرده باشه مهم نیست که موجودیه پی پلش چقدر باشه چون زمانی که بخواد به حساب شما انتقال بده یا خریدی انجام بده پی پل برای پرداخت یا انتقال هزینه اول موجودیش تو سایت رو برمیداره و اگر موجودی کم باشه به طور خودکار از کارت برداشت میشه.

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
يك سوال هم در مورد الرت پي داشتم.

ايا الرتپي هم به اندازه پي پل سختگيره؟ ايا الرت پي هم مه موقع انتقال پول به يك حساب الرت پي ديگه مليت طرف رو به گيرنده يا فرستنده نشون ميده؟
ايا ميشه الرت پي رو با يك ويزا كارد وريفاي كرد يا اونم حساب بانكي ميخواد؟
ممنون از شما

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

حساب های هند هم به یه شکل دیگه محدود شده، به این صورت که ارسال و دریافت به یا از حسابهای Personal هند مسدود شده که البته فکر نمیکنم به خاطر پولشویی باشه، اگر اطلاع داشته باشید حجم عظیمی از کاربران سرویس دهنده و برنامه نویس از هند(البته پاکستان هم زیاده) هستن و دریافت حجم بالایی از ارز رو دارن و با این وجود سعی میکنن از حساب پرسونال استفاده کنن که فی پی پلو دور بزنن که به نظرم پی پل حساب پرسونال رو واسه همین برای هند بسته که مجبور بشن از حساب بزنس استفاده کنن.

و البته تا جایی که میدونم پول شویی رو با حسابهای بزنس انجام میدن که غیر قانونی بودنش رو به راحتی قانونی کنن وگرنه با حساب پرسونال پی پل، انتقال پول ها قانونی نیست چون انتقال تجاری نیست بلکه شخصیه و به این نمیشه گفت پولشویی(در پولشویی سعی میشه پولهای غیر قانونی با اسناد، قانونی بشه و تراکنشهای بزنسی سوری (با ذکر دلیل تراکنش که البته به راحتی میشه دروغ گفت که به فرض دلیل تراکنش گرفتن فلان سرویس از فلان شخص است) هست که این پولها رو قانونی میکنه نه تراکنش با حسابهای پرسونال)

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44

به نظرم دلیل دیگر محدودیت کشورهای دیگر مثل روسیه و غیره، میشه گفت یک طرفه تحریم شدن(از این جهت که مثل ایران خرید و فروش بسته نیست و حداقل یک طرف معامله یعنی خرید رو دارن) به این دلیل باشه که کمابیش با ایران رابطه ای دارن و کاملا جبهشون مشخص نیست و اصطلاحا یکی به نعل میزنن یکی به میخ و علاوه بر این رابطه خوبی هم با آمریکا ندارن.

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
پیپال روسیه هم مثل قطر و چند تا کشور دیگه هست که فقط امکان این رو داره که حساب بانکی یا ویزا کارت بهش اضافه کنی و با اون خرید کنی.
هیچ راهی برای دریافت پول یا واریز موجودی به حساب بانکی نخواهی داشت برای همین هم همیشه وقتی می خوای از حساب بانکی توش پول بریزی یه پیقام میده که مطمئن باشی دقیقا همون مقداری که می خوای خرید کنی حسابتو شارز میکنی !
باید از یه کشور دیگه مثل امریکا، ترکیه و هند اقدام به باز کردن حساب بکنی.

یه لینک هم هست که توضیحاتو داده و وقتی پیدا کردم میزارمش.

پس من یه ویزا کارت مجازی بهش اضافه می کنم مثلا 100 دلار بعد با اون خرید می کنم
وقتی هم خرید می کنم خود پی پال به صورت خودکار از حساب ویزا کارت مجازی کم می کنه

درست متوجه شدم؟

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
پس من یه ویزا کارت مجازی بهش اضافه می کنم مثلا 100 دلار بعد با اون خرید می کنم
وقتی هم خرید می کنم خود پی پال به صورت خودکار از حساب ویزا کارت مجازی کم می کنه

درست متوجه شدم؟
بله درسته

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان: كسي جواب سوالات بالاي من رو نميدونه؟

ممنون

Ely-Discover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اینطور که من متوجه شدم . باید حتمی حتمی از ای پی اختصاصی استفاده بشه !؟ حالا یعنی من یه ای پی اختصاصی برای انگلیس بگیرم و ادرس درست و معتبر فامیلم تو لندن رو بدم " البته به اسم خودم " دیگه هیچ وقت حسابم لیمیت نمیشه !؟
در مورد این وریفای کردن . خوب من کارت اعتباری یا حساب بانکی ندارم . بی خیال وریفای دیگه !؟ فقط میخوام یه حساب داشته باشم که بشه توش پول ریخت و برداشت کرد !؟ اونم از طریق صرافی های اینترنتی تو ایران انجام میدم !؟

چیزی رو از قلم ننداختم !؟

پ ن : حالا حتمی ای پی واس اختصاصی باشه !؟ نمیشه ای پی انگلیس باشه ولی حالا اختصاصی نباشه !؟

ممنون​
:blink:

Last edited:
بالا