• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا حالا چقدر پول توی تجارت الکترونیک از دست دادید؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
عجب تجارتایی
منظور استارتر تجارتای 10-15 هزاری نبودا

فردای قیامت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
280 دادم طراحی چندتا سایت جهت پورتال ثبت نامی سمینار، البته شرکت کارشو خوب انجام داد،
امّا کسی نیومد اینترنتی ثبت نام کنه !!!!!!!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سال 84 فروشگاه اینترنتی زدیم شرکت طرف قرار داد با پست پول ما که بالای یه میلیون بود ( خوردش رو یادم نیست) خورد یه آبم روش خورد
سال 90 همین پی تی یه پولی دادیم یه نفر یه سایت برامون بنویسه پول پیش 18000 تومن بود فکر کنم ایشون هم دیگه هیچ وقت دیده نشدن
تو کاره تبلیغات بعضی شرکتا سال 82 پول ما رو ندادن اونم به خاطر اعتماد بی مورد خودم به این دوستان بود

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
سال 84 فروشگاه اینترنتی زدیم شرکت طرف قرار داد با پست پول ما که بالای یه میلیون بود ( خوردش رو یادم نیست) خورد یه آبم روش خورد

کدوم شرکت واسطه ؟
297.gif

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
دو میلیون و هفتصد از پرداخت طلب دارم از سال 85-86 ولی نمیدن
240 دلار هم یک آمریکایی خورد
500 تومن هم بابت سرور که تقصیر خودم بود
دومین الکی هم زیاد ثبت کردم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
منم یکی همین جا فکرکنم سرم کلاه گذاشته(هنوز معلوم نیست)
2-3 روز گوشیش رو جواب نمیده /جوب pm هم نمیده
فکرکنم سرم کلاه گذاشت رفت نامرد اما یه سایت داره که ادرسش رو بلدم بنظر شما چیکارش کنم؟

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
اواخر سال 86 دی یا بهمن بود
پول دادم اسکیریپت ایستگاه خریدم ( از coms ) و خدا تومان هم دادیم هاست و دامین خریدم .... !!! برام مشکلات مالی ایجاد شده بود سال دیگش از خودم رفته بودم یادم رفت هاست تمدید کنم ! 500 تومان پول پرید :دی (( شانس آوردم هنوز دامینشو دارم ))
سال 87 بعد از عید اومدم تو کار ارسال اس ام اس تبلیغاتی ! نمایندگی از عصر فرا ارتباط گرفتم فکر کنم 250 پول دادم ! اصلا ازش استفاده نکردم :دی
یک میلیون و 500 هزار تومان هم دادم به یک اصفهانی سایت اس ام اس برام بیاره بالا ! با مرام به جای اینکه سایت بده فقط یک لینک داد از سایتش بهم :)) بعد از چند وقت بعد سایت عوض کرد بهانه آورد اگر سایت و میخوای کلش 5 میلیون نمی خوای هم هیچی .... سایت و پول من پرید ! سایت طرف اول پارک اس ام اس بود بعد شد کلوب اس ام اس

هاست و دامین داشتم ... رفتم یک فروشگاه ساز بخریم از سپنتا چنین اسمی بود ! طرف بهانه آورد که هاستت مشکل داره پول بده هاست جدید بگیر :دی هم فروشگاه رفت هم هاست هم دومین :))

و چند تا اشتباه دیگه ....!!!

کلا همه این اتفاق ها توی 6 ماه افتاد یعنی از اول بهار 87 تا پایان تابستان 87 ! بعد از اون شغلمو عوض کردم رسما هم نجات پیدا کردم هم جلوب کلی ضرر و گرفتم :))

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
پرداخت اصفهان؟
فکر کنم اولین شرکت واسطه بوده ...
فکر می کنم همون پرداخت بود ولی داخل قرار داد نوشته بود رهنما همون اولین شرکت پرداختی بود ماما فکر کنم اولین فروشگاه های این مدلی بودیم که پولامون رفت غیر ما پول خیلیا رو مثل اینکه خوردن پولایی که ما مبلغمون مقابل اونا رقمی نبود

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
50 تومن واسه تبلیغ تو گوگل.
50 تومن واسه فروم.
50 تومن واسه ایمیل مارکتینگ.(بی ناموس)
50 هاست و دامین.
500 تومن هم غیره.(چیزهای مختلف مثل سایت و سیستمهای تبلیغاتی و کالاهای اینترنتی و غیره)
و همینها هم برام تجربه شد که وقتمو بزارم توی دنیای واقعی نه دنیای مجازی.:)

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
340 هزار تومن بابت راه اندازی سیستم وبلاگدهی + هاست و دامین به یکی دادم، آخرش یه اسکریپت آشغال نال شده روی یه هاست تحویلم داد گفت اینم سایتت
150 هزار تومن برای تبلیغات تو ادزگاه دادم که حتی 1000 تومن هم برام نفع نداشت.
110 تومن دادم یه نفر که برام ایمیل تبلیغاتی بفرسته (اسپم :دی) که اونم به گفته خودش ارسال شد ولی من که چیزی ندیدم!
حدود 120 هزار تومان برای تبلیغات توی بلاگ اسکای دادم که اونم هیچ نتیجه ای نداشت.
شاید دهها مورد دیگه بوده که زیر 100 تومن خرج کردم و همش از جیبم رفته ...

ولی خدا رو شکر این ضررا از جاهای دیگه جبران شدن ...

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
همش تجربه هست .. تجربه های گرانبها و مفید.

توصیه اینکه: هر کسی هر چیزی بهتون گفت، زود قبول نکنید. ازش دلیل بخواهید و سپس با چندتا متخصص دیگه هم مشورت کنید.

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
منم یکی همین جا فکرکنم سرم کلاه گذاشته(هنوز معلوم نیست)
2-3 روز گوشیش رو جواب نمیده /جوب pm هم نمیده
فکرکنم سرم کلاه گذاشت رفت نامرد اما یه سایت داره که ادرسش رو بلدم بنظر شما چیکارش کنم؟

یه هو اییز (whois) از سایتش بگیر آدرس و شماره تلفنش میاد
domaincheck - MihanHost domain iran domain hosting iran web design , domain register webdesign low price in tehran

Last edited:

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
تا به حال زیاد ضرر نکردم ، تو فارکس یه بار 100 تومن کال شدم . اما سود کردم و کشیدم بیرون و گذاشتمش کنار
یه سایت هم بود که کلی روش کار کردیم بعد تیم از هم پاشید و یکی از بچه ها سایت رو برداشت واسه خودش . مام بیخیال شدیم
یه 100 تومنم که از ملت طلب کارم که ندادن

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
منم ۶۰۰ تومن تو همین خراب شده سرمو کلاه گذاشتن

۱ ماه دویدم پدرشو دراوردم

پولمم گرفتم ازش

بالا