• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا کی دروغ راجب Seo بشنویم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من وااااااااقعا عذرمیخوام بابت این حرفم ولی "این داستانا چیه سره هم میکنید؟ما تو سئو هنوز داریم از بک لینک تبلیغاتی به صورت انبوه و یکجا و یه مشت الگوریتم منقرض شده ی 4 سال پیش حرف میزنم و اسم خودمونو میزاریم سئو کار؟؟ داستان لینک بیلدینگ یه چیزه دیگست و نباید هر تازه واردی اینجا تز بده تا یه مشت وبلاگ نویس بیچاره بیان و به حرفاشون گوش بدن و وقتشون تلف بشه و بلاگ هاشونم تو نتایج کلا نباشن . اول از همه که سئو فقط محتوا نیست دوست عزیز. من یه سایت خالی شما رو فقط و فقط با تگ تایتل میارم لینک یک . فقط فرکانس کلمه اش این وسط مهمه . ولی محتوا آیتم هایی رو به شما میده که یه سئوکار حرفه ای به شما اون آیتم هارو بدون هیچ محتوایی میده.به همین سادگی. 10 یا 20 هزار آی پی گوگل چیزی نیست که خیلی آدم رو وسوسه کنه ، واسه پروژه های زیر 6000 جهانی باید بیشتر فکر بشه. "

اما هدف من الکی یه چیزی گفتن نبود
میخواستم بدونم اگر کسی هست که "فکر میکنه "سئوی حرفه ای داره و میتونه سئو تو کلمات خارجی هم انجام بده من یه تیم با درآمد شاهکار میشناسم که اصلا کارشون رویاییه .
رزمه کاریشونو پ خ کنن
اگر الگوریتمی هم کشف یا ایجاد کردن بگن :) کمک میکنه.
موفق باشید
بازم عذرخواهی
شما با تایتل چطوری میخوای مثلا سایتی مثل دانلود فیلم رو بیاری بالا ؟!!!

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو الکیه دروغ میگن

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
:) شما پول خوب بده من میارم

بخوابونم دهنـــت ...

1378352831.jpg

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
نکته ای که هست اینه که سئو واقعی و امکان پذیر هستش اما مشکلی که وجود داره این که مثل بقیه ی بخش های مرتبط به کامپیتر یه شخص کاملا حرفه ای برای این کار نیست و اونایی هم که هستن فکر میکنن حرفه ای هستن (حالا نخواستیم بگیم دروغ میگن) میبینی یارو تازه یه هفته نیست PHP یاد گرفته برا من شده سئو کار!!!دقیقا مثل تعمیرات گوشی که 90 درصدشون فقط باز کردن و عوض کردن مدار های گوشی رو بلد هستن اما وقتی موضوع به تمیر یک مدار میرسه باید کل شهرو بگردی تا یه ادم واقعا حرفه ای پیدا کنی .
یکی از رفقای من وقت ارزونی 250 تومن داد برای سئو سایتش بعد چند ماه گذشت اب از اب تکون نخورده بود از یارو پرسیده بود میگفت چون کپی میکنی بالا نیمیاد!!! در صورتی که مطالب کپی نبودن خلاصه یه روز گفت بیا یه نیگا به سایت بنداز رفتم دیدم کل سئو این اقا نصب یه پلاگین بوده واسه اونم 250 تومن پول گرفته.

crow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سئو الگوریتمش تغییر کرده بک لینک هم مفیده فقط با سایت های همکار همچنین بیشتر گوگل اهمیت میده به اتصال سایت به سوشیال نتورک وب سایت ها

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
بخوابونم دهنـــت ...

1378352831.jpg
:) بازم اسگل های مشنگ تو وب حضور جدی دارن ... حتما باید دایی بشن تا وب و ول کنن... داریم بحث میکنیم دیگه این چرندیات چیه دیگه میگی تو بچه؟ حرفتو بزن اگه حال کردیم تأیید میکنیم اگر نه که میری واسه فامیل سئو میکنی تو کلمات اب و فاضلاب دیگه . سلام برسون

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
ممکن نیست...! نمونه کار بده
سایت 7 ایرانی معروف که برای یکی از دوستانه توی کلمات کلیدی + وب تولزفا توی رنک گوگل هر دو با صفحه خالی نابود کردن وب فارسی رو و پرچم سئو رو بردن بالا :) میشناسین دیگه؟
اگذ اطلاعات بیشتری از این وبسایت ها خواستید بنده در خدمتم

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو دروغه

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
تا قیامت دروغ باید بشنوی

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
سئو دروغه

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان عزیزی که میگقتند نمیشه و اون یکی که خیلی زر میزد :) برید ببینید هم وطنای خودمون دارن سئو میکنن بین المللی که بدون محتوا برای تست الگوریتم ها کلمات رو بالا میارن ، بریدگوگل بزنید "hugetags" این هم یک شرکته و هم الگوریتم و ... . وارد صفحه دوم شید . یک وبسایت میبینید به آدرس www.Webtoolsfa.com که توسط تیم هیوج تگز فارسی امسال ترکوند و پیج رنک 9 رو گرفت و پنالتی نرفت :) اونم به مدت 2 سال که که با فیک پیج رنک بالاست . حالا برید ببینید :) اصلا کلمه hugetags تو این سایت نیست :)))))))) اره عزیز. این کاره باشی همه طوره میتونی بیاری بالا. دلیل داره یکی واسه سئو 100 تومن میگیره یکی 100 میلیون تومن. اگر دوباره به اون صفحه نگاه کنید سایت hugetags.com رو هم میبینید که باز مدیرعامل ایرانی و سایت بدون محتوا بالا هستش :) سوالی دیگه؟

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
اقا بسه دیگه اگه قرار باشه نظر دیگران رو ب نظر خودت تحمیل کنی ک الان هیچی رو هیچی بند نمیشه .باشه اقا شما فکر کن دروغه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان عزیزی که میگقتند نمیشه و اون یکی که خیلی زر میزد :) برید ببینید هم وطنای خودمون دارن سئو میکنن بین المللی که بدون محتوا برای تست الگوریتم ها کلمات رو بالا میارن ، بریدگوگل بزنید "hugetags" این هم یک شرکته و هم الگوریتم و ... . وارد صفحه دوم شید . یک وبسایت میبینید به آدرس www.Webtoolsfa.com که توسط تیم هیوج تگز فارسی امسال ترکوند و پیج رنک 9 رو گرفت و پنالتی نرفت :) اونم به مدت 2 سال که که با فیک پیج رنک بالاست . حالا برید ببینید :) اصلا کلمه hugetags تو این سایت نیست :)))))))) اره عزیز. این کاره باشی همه طوره میتونی بیاری بالا. دلیل داره یکی واسه سئو 100 تومن میگیره یکی 100 میلیون تومن. اگر دوباره به اون صفحه نگاه کنید سایت hugetags.com رو هم میبینید که باز مدیرعامل ایرانی و سایت بدون محتوا بالا هستش :) سوالی دیگه؟
شما تازه عزیزم چشمت خورده به این سایت... برای همین خیلی با حرارت داری ازش تعریف میکنی و ندانسته کردیش برای خودت سند
توی همین پرشین تولز بارها در موردش بحث کردیم ... جستجو کنید
یه بنده خدایی هم ازش بکلینک میفروخت که بچه ها با سند شستن گزاشتنش کنار

صفحات بدون محتوا هم بله چیز عجیبی نیست بالا اوردنشون ...
شخصا صفحاتی که چند کلمه داشتن رو اوردم بالا

موضوع سر حرف بدون اساسی بود که شما گفتید بواسطه تگ توضیخات و تایتل و تنها بر این اساس سایت رو میاری بالا که بنده هم گفتم نمیشه و غیر ممکنه و باز هم میگم

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
اقا اسپم ندین از پیام خصوصی استفاده کنید

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
شما تازه عزیزم چشمت خورده به این سایت... برای همین خیلی با حرارت داری ازش تعریف میکنی و ندانسته کردیش برای خودت سند
توی همین پرشین تولز بارها در موردش بحث کردیم ... جستجو کنید
یه بنده خدایی هم ازش بکلینک میفروخت که بچه ها با سند شستن گزاشتنش کنار

صفحات بدون محتوا هم بله چیز عجیبی نیست بالا اوردنشون ...
شخصا صفحاتی که چند کلمه داشتن رو اوردم بالا

موضوع سر حرف بدون اساسی بود که شما گفتید بواسطه تگ توضیخات و تایتل و تنها بر این اساس سایت رو میاری بالا که بنده هم گفتم نمیشه و غیر ممکنه و باز هم میگم
من گفتم اگر سئو حرفه ای باشه اصلا نیازی به این موضوعات نیست . سئوکار حرفه ای از بک لینک های الکی حرف نمیزنه و از یه سری محتوای جدید نمیگه . شما یه آپلود سنتر رو در نظر بگیر . 70% آپلود سنترهایی که بالای روزی 10.000 آی پی دارن از یه سیستم استفاده میکنن و خیلی از گنده هاشون دارن از قالب مشابه بقیه استفاده میکنن. بازم محتوا برا گوگل مهمه؟ کانتنت مارکتینگ سودهای خوش رو داره ولی کسی که محتوا داشته باشه و همه چیشم قوی و با کیفیت و اختصاصی باشه به سئوسازی تو کلمات کلیدی یا ... نیازی نداره .یه بهینه سازی کدنویسی راحت کافیه .این سایت ها کارای بزرگترین تیم های ایرانن که میشه سئوکار خطابشون کرد. سئوسازی حرفه ای یعنی از هیچی یه جلوه ی خوب ساختن .

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من گفتم اگر سئو حرفه ای باشه اصلا نیازی به این موضوعات نیست . سئوکار حرفه ای از بک لینک های الکی حرف نمیزنه و از یه سری محتوای جدید نمیگه . شما یه آپلود سنتر رو در نظر بگیر . 70% آپلود سنترهایی که بالای روزی 10.000 آی پی دارن از یه سیستم استفاده میکنن و خیلی از گنده هاشون دارن از قالب مشابه بقیه استفاده میکنن. بازم محتوا برا گوگل مهمه؟ کانتنت مارکتینگ سودهای خوش رو داره ولی کسی که محتوا داشته باشه و همه چیشم قوی و با کیفیت و اختصاصی باشه به سئوسازی تو کلمات کلیدی یا ... نیازی نداره .یه بهینه سازی کدنویسی راحت کافیه .این سایت ها کارای بزرگترین تیم های ایرانن که میشه سئوکار خطابشون کرد. سئوسازی حرفه ای یعنی از هیچی یه جلوه ی خوب ساختن .

سئو در ایران مجموعه ای از چرندیات + بکلینک بیش نیست ... این رو به اطمینان بهتون میگم که مطرح ترین سئوکاران ایرانی هیچ چیزی بیشتر از وبمستران عادی ایرانی بازشون نیست... فقط و فقط ازطمع و عدم اطلاع وبمستر ها سو استفاده میکنند.
آخرین نمونه اش هم رو شدن دست 2 تا از آقایونی هست که ادعای لینک بیلدینگ و سئوی وایت هت و روشی نوین داشتن که مشخص شد این آقاییون هم کل زحمتشون قرار دادن بکلینک بصورت مخفی در سایت های خارجی رنک دار هست.

khashayar-emami

Registered User
لایک‌ها
35
سئو در ایران مجموعه ای از چرندیات + بکلینک بیش نیست ... این رو به اطمینان بهتون میگم که مطرح ترین سئوکاران ایرانی هیچ چیزی بیشتر از وبمستران عادی ایرانی بازشون نیست... فقط و فقط ازطمع و عدم اطلاع وبمستر ها سو استفاده میکنند.
آخرین نمونه اش هم رو شدن دست 2 تا از آقایونی هست که ادعای لینک بیلدینگ و سئوی وایت هت و روشی نوین داشتن که مشخص شد این آقاییون هم کل زحمتشون قرار دادن بکلینک بصورت مخفی در سایت های خارجی رنک دار هست.
تیم هیوج تگز که اصلا 80 درصدش ایران نیست . اون وبسایت پیج رنک 9 هم که توش اصلا تبلیغات نمیرفت و یه مشت کلاهبردار ایران اعلام مالکیت الکی کردن و دستشونم رو شد :) اونایی هم که پیج رنک فیک دارن رو باید رفت دید چه تیمی پیج رنک فیک رو به ایران معرفی کرده که احتمالا میدونید :) اما ایران کلا شاید 3 تا یا 4 تا سئوساز داشته باشه که نویسنده ها و فعالان حرفه ای سئو هستن و توی بزرگترین سایت های جهانی مثل moz.com هم مقاله دارن که قطعا نمیشه گفت کارشون بده .

بالا