به نقل از eghbalr2007 :همه روش ها 100% روی 5 نمونه از هر گوشی تست شده اند. نگران نباشید....
من که الان همشو رو گوشی خودم دارم....
مرسی بابت جوابتون
یه سوالی درباره تبدیل K750 به w800 بعد اینکه تبدیل انجام شد چه فرقهای توش وجود داره؟؟؟؟؟
به نقل از eghbalr2007 :همه روش ها 100% روی 5 نمونه از هر گوشی تست شده اند. نگران نباشید....
من که الان همشو رو گوشی خودم دارم....
به نقل از se-k750i :یعنی برای تبدیل کا750 به دبلیو800 با این برنامه دیگه نیازی به اینترنت نیست؟؟؟
من که از دیدن این همه اطلاعات نمیدونم چه کار کنم ...ینی گیج شدم
اینا رو اگه کس دیگه ای هم تست کرد حتما" بگه که منم خیالم راحت بشه....
مرسی
به نقل از eghbalr2007 :طبق آموزش عمل کنید.... خیالتون راحت :blush: .... هیج مشکلی پیش نمی یاد.
اگه از روش اول استفاده کنید احتیاج به اینترنت و آپدیت دوباره گوشی با نرم افزار سونی اریکسون دارین. اگه از روش دوم که با نام هک (البته فقط اسمش اینه ) استفاده کنید نیازی به اتصال به اینترنت ندارین....
به نقل از k750i :دوست عزیز فقط یه سوالی در مورد بدست آمدن CID اینکه روشی سراغ ندارید برای فهمیدن CID گوشیم غیر از این Software که گذاشتید یعنی با استفاده از خوده گوشی یا یه سایت معتبر چون من به هر فایل exe اعتماد ندارم
به نقل از eghbalr2007 :این فایل همراه درایور دوربین رو تبدیل میکنه به درایور هیبرید این دو تا گوشی
کیفیت عکس ها امتحان شده و افزایش داشته
مهمتر افزایش کیفیت فیلم برداریه که به 17 فریم رسیده. درایور های دیگه هم هست منتها این بهترینشونه
درايور
فایل رو باید تو این مسیر کپی کنید: FS\ifs\settings\camera
از درایور خود گوشی یه بک آپ بگیرین
چند تا اسکین مدیا پلیر برای W800 و K750 گیرم اومده تو اولین فرصت با عکس میذارم
فونت های جدید که دیگه تو حالت تایپ مسیج فونت ها بولد نیستن و حروف بیشتری رو میتونین ببینین
درایور تغییر یافته صفحه نمایش که گاما و کنتراست رو بهتر میکنه
به نقل از 1353 :اگه CID49 باشه باید چکار کرد
و یه سوال دیگه من با برنامه منیجر به روش که گفته شده عمل کردم ولی داخل پوشه FS خالی است
و فایل هایی که گفتید وجود نداره و قتی روی پوشه فلش میرم تا 50 درصد میره و قفل میکنه
به نقل از hamed1297 :جریان تبدیل brown به red چی هست؟
به نقل از LH2005 :یه کم ساده تر توضیح بدید .
1- چگونگی بک آپ گرفتن از درایورهای گوشی
2- فایلی رو که لینکشو گذاشتید با چه فرمتی ذخیره کنیم ؟ وقتی روش کلیک می کنم به صورت Text باز میشه .
3- لینک http://www.farmanager.com/files/Far...r170DevPack.rar کار نمیکنه
به نقل از عادل :اگر من اين كار را كردم و firmware گوشي ام w800 شد! شما مي گوييد وقتي خاموش شد و روشن شد همه IMEI و غيره به حالت عادي باز ميگردد! يعني اگر من دوباره با SEUS آن را اپديت كنم، firmware K750 رويش مي گذارد! اصلا راهي براي بازگشت وجود دارد يا خير؟
به نقل از LH2005 :می خوام همه آموزش ها رو امتحان کنم و نتیجه رو بگم . خوشبختانه درصد ریسکم بالاستالبته من قبلاً گوشیمو با کابل فلش ، به W800 تبدیل کرده بودم . اولین کاری که کردم ، افزایش میزان حافظه ذخیره SMS بود :
همونطور که شکل داره میگه ، هیچ اتفاقی نیوفتاد . البته همه دستورات رو مو به مو انجام دادم ، یعنی :
1- اول فایل SEFP06098 رو Unzip کردم و پوشه داخلشو ریختم تو Plugin در دایرکتوری اصلی برنامه Far
2- برنامه Far رو اجرا کردم و Alt+F1 رو زدم و گزینه SEFP رو اجرا کردم
3- گوشی رو خاموش کردم ، گزینه Enter tht Matrix رو زدم و ... شناخت و پنجره بعدی باز شد
4- FS رو انتخاب کردم ==> ifs ===> ....
5- smsdata رو به tpa تبدیل کردم و F2 و بعدش F10 رو زدم
6- همه مراحلی رو که اومده بودم ، با زدن اینتر روی .. برگشتم و Shutdown و yes رو زدم .
مشکل از کجاست ؟
به نقل از LH2005 :eghbalr2007 عزيز ، بي زحمت درايور Hybrid K750 / W900 Camera رو تست کن ببين احتمالا موردي نداره !! آخه وقتي روش کليک مي کنم صفحه اينترنت اکسپلورر باز ميشه(عکس زير)
يعني صفحه اينترنت اکسپلورر رو بايد تو جايي که گفتي Save کنيم ؟!!! مگه نباید یه فایل باشه ؟ چطورياست ؟