• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل K750 به W800 ٠٠٠ 100% تضمینی ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jasoosk :
باید لینکش رو تو یه دانلود منیجر add کنی.

دانلود منجیرم فعاله . اگه لینک اکتیو باشه ، خودش می فهمه .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از eghbalr2007 :
فایل رو باید تو این مسیر کپی کنید: FS\ifs\settings\camera

از درایور خود گوشی یه بک آپ بگیرین

چطوری ؟!! لطفاً بیشتر و ساده تر توضیح بدید. چطوری فایل رو تو این مسیر FS\ifs\settings\camera کپی کنم(فکر کنم منظور شما از طریق برنامه فار باشه ؟ در اینصورت یه توضیح مختصر از روش اینکار بدید)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ببخشيد، من موبايلم CID اش36 نيست! آن راهي هم كه براي موبايل هايي مثل موبايل من گفتيد را خواندم ولي چيزي نفهميدم! مي شود كاملتر و شفاف توضيح دهيد! و اينكه آيا روش اول اصلا روي موبايل من جواب نمي دهد؟

با تشكر از زحمات شما

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از LH2005 :
از جناب eghbalr2007 به خاطر مطالب عالی و قشنگشون ممنونم

زیاد مهم نیست که دستوراتی که گفتید اجرا بشه یا نه . مهم اینه که دید همه ما نسبت به این موضوع باز شده و فهمیدیم هر کاری ممکنه .

به افتخارشون :
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif

تایید میشه :specool:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
دانلود منجیرم فعاله . اگه لینک اکتیو باشه ، خودش می فهمه .
دوست عزیز هیچ دانلود منیجری از تمام پسوندها پشتیبانی نمیکنه، بلکه پسوندهای شایع برای دانلود رو می پذیره مثل:Zip,RAR,exe,... لذا شما باید این جور فایلها رو از طریق Add Url به نرم افزارتون آدرس بدی. یا مثلا در IDM در قسمت تنظیمات پسوند مربوطه رو به پسوندهای از پیش تنظیم شده اضافه کنی.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از LH2005 :
چطوری ؟!! لطفاً بیشتر و ساده تر توضیح بدید. چطوری فایل رو تو این مسیر FS\ifs\settings\camera کپی کنم(فکر کنم منظور شما از طریق برنامه فار باشه ؟ در اینصورت یه توضیح مختصر از روش اینکار بدید)

وقتی کپی کردیم ، چطوری Paste کنیم ؟
مثلاً برای تغییر منو ، رفتم روی menu.ml و F5 رو زدم اما گزینه ای به نام Paste یا مثل اون که فایل رو جایگزین کنم . خدا رحم کرد ، همینطوری Quit کردم اومدم بیرون چون دیگه اون ".." نبود ! گوشی 1 دقیقه طول کشید تا بیاد بالا
13.gif
184.gif
203.gif

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
راستی آقا ترفندی سوراغ ندارید برای عوض کردن رنگ چراغ صفحه کلید؟ :cool:

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 1353 :
اگه CID49 باشه باید چکار کرد
و یه سوال دیگه من با برنامه منیجر به روش که گفته شده عمل کردم ولی داخل پوشه FS خالی است
و فایل هایی که گفتید وجود نداره و قتی روی پوشه فلش میرم تا 50 درصد میره و قفل میکنه
دوست عزیز برای منم CID 49 است و دقیقا مشکل شما رو داشتم.به نظر میآد برنامه فقط با CID 36 سازگاری داره.
اقبال جان یه سوال داشتم غیر روش کپی کردن اطلاعات راه دیگه ای برای بکاپ گرفتن نیست. فکر نمیکنم این راه بتونه مثمر ثمر باشه. چون تمام اطلاعات گوشی رو که نمیشه کپی کرد.

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گپی گرفتن که خیلی ساده ست اول یه پوشه هر جا که خاستید درست کنید بعد توسط همین برنامه به سادگی میشه این کار رو کرد وقتی گوشی متصل شد و وارد فایل اصلی شدید سمت دیگه برنامه ائن پوشه ای که دست کرده بودید رو باز کنید بعد یکی یکی روی فایلهای گوشی کلیک کنید و کپی در چایین صفحه برنامه رو بزنید بعد یه صفحه باز میشه که باز باید کپی رو بنید خدش کپی میشه دیگه پست نمیخاد

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی دستت درد نکنه از این همه آموزش نمیدونم چه جور تشکر کنم چیزایی که آموزش دادید کار میکنه من به همه بچه ها اطمینان میدم که کار میده من فعلا" فقط زیاد کردن حافضه مسیج رو امتحان کردم همین الان 200 تا اس ام اس تو اینباکس گوشی من هست ولی فقط 1 درصد پر شده !!!!ولی هنوز دبلیو 800 گیرم نیومده که تبدیل کنم...

farzin_silver

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
من یه مشکلی دارم cid گوشی من 46 و نرم افزار تاکید داره که از همین cid 46 باید استفاده کنم و دوم اینکه نرم افزار W800.exeبرای من Erore میده و و میگه :
0byte recieve,phone disconnected , close me و اجراش متوقف میشه
سوم اینکه حجم فایل dvt که دانلود میشه چقدره میشه با خط تلفن دانلود کرد یا نه

ممنون میشم اگه جوابم رو بدید

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
البته لازم دیدم یه نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم . من قبلاً هم گفتم که گوشی خودمو با کابل فلش به W800 تبدیل کردم . یعنی FirmWare گوشی W800 رو زدم رو K750 که اینکار حدوداً 40دقیقه طول کشید !
فکر نکنم این ترفندی که اینجا آمورزش داده شده دقیقاً اینکار رو اونم در مدت زمان کمتر از 5 دقیقه انجام بده !! شاید در حد همون ترفند باشه یعنی این امکان رو بده که گوشی بدون سیمکارت بیاد بالا همینو بس .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
بعد محتویات پوشه پلاگین رو تو مسیر فولدر \Far\Plugins\ folder نرم افزارFar Manager قرار بدین
یعنی فولدر SEFP رو تو فولدر پلاگین های فار منیجر میذارین

بالاخره تو شاخه plugins بریزیم با یک شاخه فولدر تو plugins درست کنیم اون تو بریزیم؟ pluguns\folder ?

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
نتیجه 2 :
15.gif

عملیات تغییر منو هم با موفقیت انجام شد.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از noisymind :
بالاخره تو شاخه plugins بریزیم pluguns\folder ?

همینه خودشه . وقتی SEFP06098 رو Unzip کنی ، توش یه فولدر دیگه به اسم SEFP هست . همونو کپی کن تو Plugin .

Rabinhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بچه ها لطف کنه فایلهای W800 رو یه کپی بگیره و روی اینترنت قرار بده تا ما که دستمون به W800 نمیرسه هم بتونیم یه حالی ببریم

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر منم این کار عالیه چون بعضیا دبلیو 800 در دسترسشون نیست. اگه بزارین که عالیه....

بالا