به نقل از jasoosk :باید لینکش رو تو یه دانلود منیجر add کنی.
دانلود منجیرم فعاله . اگه لینک اکتیو باشه ، خودش می فهمه .
به نقل از jasoosk :باید لینکش رو تو یه دانلود منیجر add کنی.
به نقل از eghbalr2007 :فایل رو باید تو این مسیر کپی کنید: FS\ifs\settings\camera
از درایور خود گوشی یه بک آپ بگیرین
به نقل از LH2005 :از جناب eghbalr2007 به خاطر مطالب عالی و قشنگشون ممنونم
زیاد مهم نیست که دستوراتی که گفتید اجرا بشه یا نه . مهم اینه که دید همه ما نسبت به این موضوع باز شده و فهمیدیم هر کاری ممکنه .
به افتخارشون :
دوست عزیز هیچ دانلود منیجری از تمام پسوندها پشتیبانی نمیکنه، بلکه پسوندهای شایع برای دانلود رو می پذیره مثل:Zip,RAR,exe,... لذا شما باید این جور فایلها رو از طریق Add Url به نرم افزارتون آدرس بدی. یا مثلا در IDM در قسمت تنظیمات پسوند مربوطه رو به پسوندهای از پیش تنظیم شده اضافه کنی.به نقل از LH2005 :دانلود منجیرم فعاله . اگه لینک اکتیو باشه ، خودش می فهمه .
به نقل از LH2005 :چطوری ؟!! لطفاً بیشتر و ساده تر توضیح بدید. چطوری فایل رو تو این مسیر FS\ifs\settings\camera کپی کنم(فکر کنم منظور شما از طریق برنامه فار باشه ؟ در اینصورت یه توضیح مختصر از روش اینکار بدید)
:blink: :blink: :blink:به نقل از k750i :راستی آقا ترفندی سوراغ ندارید برای عوض کردن رنگ چراغ صفحه کلید؟
دوست عزیز برای منم CID 49 است و دقیقا مشکل شما رو داشتم.به نظر میآد برنامه فقط با CID 36 سازگاری داره.به نقل از 1353 :اگه CID49 باشه باید چکار کرد
و یه سوال دیگه من با برنامه منیجر به روش که گفته شده عمل کردم ولی داخل پوشه FS خالی است
و فایل هایی که گفتید وجود نداره و قتی روی پوشه فلش میرم تا 50 درصد میره و قفل میکنه
بعد محتویات پوشه پلاگین رو تو مسیر فولدر \Far\Plugins\ folder نرم افزارFar Manager قرار بدین
یعنی فولدر SEFP رو تو فولدر پلاگین های فار منیجر میذارین
اینم لازمه Far Manager 1.7 development Pack از اینجا: http://www.farmanager.com/files/FarM...170DevPack.rar
به نقل از noisymind :بالاخره تو شاخه plugins بریزیم pluguns\folder ?