• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل K750 به W800 ٠٠٠ 100% تضمینی ٠

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از eghbalr2007 :
اول داونلودشون کنین تا روش نصب و فایده رو بگم

Download Radio patch

Download Black List

شرایط: مهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ورژن فیرم ور گوشی حتما باید R1BC002 و حتما EMEA (فرقی نمی کنه از EMEA-1 تا EMEA-8)

و گوشی هم باید W800 باشه

اگر مشخصات گوشی چیز دیگه ای بود به هیچ وجه اینکارو نکنین

و اما چطوری نصب کنین

این دو تا فایل رو اکسترکت کنین و تو یه مسیر مشخص بذارین و بعد گوشی رو به far متصل کنین ولی وارد بخش FLASH بشین و نه FS

وارد که شدین تو ستون شمت راست فایل هایی رو که داونلود کردین پیدا کنین و روی یکی از اونها کلیک کرده و سپس کلید F5 رو بزنین تا کپی بشه و بعدش گوشی فلش موضعی میشه و تغییرات مورد نظر تو فایل MAIN گوشی ایجاد میشه

بعد از کپی تو پنجره های ایجاد شده تغییری ایجاد نکنین و همه رو تایید کنین و آخر سر گوشی رو جدا و باتری رو در بیارین و روشنش کنین

اما این دو تا فایلی که گذاشتم به چه دردی می خورن

اولی پچ رادیو هستش که با نصب اون بدون هندزفری میتونین رادیو رو فعال کنین (البته انتظار کییفیت خوب رو نباید داشته باشین)

دومی که خیلی مورد پسند خودمه ایجاد لیست سیاه تو قسمت call manegment گوشیه (تو حالت عادی شما لیست سفید دارین یعنی میتونین مشخص کنین که کیا میتونن بهتون زنگ بزنن اما این کار این روند رو بر عکس می کنه یعنی مشخص می کنین که کی نمیتونه بهتون زنگ بزنه ) چه حالی میده :lol:
..........................
تمام حقوق این مطالب برای آقای سیاوش می باشد
p30world.com iranshowtime.net persiantools.com

حقوق نشر این مطلب در انحصار سایت p30world می باشد...
اینو که دیدم کیف کردم ..
راهی نداره رو کا 750 انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوست عزیز من تمام مراحل که شما گفتیدو رفتم ولی موقعی که میخوام گوشی را update کنم سونی اریکسون پیغام خطا میده میگه Update Inavlible

حتما باید update کرد؟
شما که گفتید 100% هست ولی الان هیچ تغییری تو گوشی من پیدا نشده در ضمن موقع وارد کردن CDA من از برنامه داوینچی استفاده کردم و CDA گوشی رو از اونجا تو برنامه w800.exe وارد کردم

حالا منتظر راهنمایی شما هستم :happy:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از se-k750i :
نتیجه گیری:

3. افزایش حافظه اس ام اس هم با موفقیت انجام شد 21000 تا جا داره الان!!!!

این افزایش حافظه SMS مربوط به پوشه templates گوشی میشه یا حافظه Saved Messages رو زیاد میکنه ؟

به نقل از se-k750i :
همون موقع که دیدم این جور شده درایور اصلی رو گذاشتم درست شد سوال من اینه که فایل مشکلی نداره؟ آیا برای کسی همچین مشکلی پیش اومده یا نه؟

من مشکلی نداشتم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از k750i :
سلام دوست عزیز من تمام مراحل که شما گفتیدو رفتم ولی موقعی که میخوام گوشی را update کنم سونی اریکسون پیغام خطا میده میگه Update Inavlible

من هم این مشکل رو تجربه کردم و اخطار داده بودم . ظاهراً سرورهای SE بعد از تغییراتی که ما به وجود میاریم ، نمی تونن با گوشی ارتباط برقرار کنن و در واقع گوشی برای اونا غریبه میشه . البته این نظر شخصی منه .

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از se-k750i :
نتیجه گیری:
من چند تا از این کارا رو انجام دادم حالا گفتم اگه بیام نتیجه رو اعلام کنم شاید به درد بعضی ها بخوره ..
1. موفق شدم اسکین مدیا پلیر رو تغییر بدم ولی نمیدونم بعضی اوقات همون قبلی رو نشون میده (آیا باید فایلهای فبلی رو پاک کنم؟)
2. تغییر منو هم با موفقیت انجام شد از این کار خیلی راضی هستم..
4. در مورد تبدیل به دبلیو 800 هم باید بگم که هنوز گیر نیوردم که تبدیل کنم..
امیدوارم این آخری هم جواب بده...

من هم همه ایننا رو با موفقیت انجام دادم (به جز مدیا پلیر که از طرحاش خوشم نیومد)
ضمن اینکه من صدای دوربین رو هم قطع کردم.;)

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از se-k750i :
نتیجه گیری:
من چند تا از این کارا رو انجام دادم حالا گفتم اگه بیام نتیجه رو اعلام کنم شاید به درد بعضی ها بخوره ..
1. موفق شدم اسکین مدیا پلیر رو تغییر بدم ولی نمیدونم بعضی اوقات همون قبلی رو نشون میده (آیا باید فایلهای فبلی رو پاک کنم؟)
2. تغییر منو هم با موفقیت انجام شد از این کار خیلی راضی هستم..
4. در مورد تبدیل به دبلیو 800 هم باید بگم که هنوز گیر نیوردم که تبدیل کنم..
امیدوارم این آخری هم جواب بده...

من هم همه ایننا رو با موفقیت انجام دادم (به جز مدیا پلیر که از طرحاش خوشم نیومد)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jasoosk :

اون دوستمون که جواب ندادن حالا شما بفرمایید که این افزایش حافظه SMS مربوط به پوشه templates گوشی میشه یا حافظه Saved Messages رو زیاد میکنه ؟

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از LH2005 :
اون دوستمون که جواب ندادن حالا شما بفرمایید که این افزایش حافظه SMS مربوط به پوشه templates گوشی میشه یا حافظه Saved Messages رو زیاد میکنه ؟
ببین شما تا الان 250 تا sms تو inbox ت میتونستی داشته باشی الان هوارتا یعنی همون حافظه Saved Messages میشه به گمونم.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از jasoosk :
ببین شما تا الان 250 تا sms تو inbox ت میتونستی داشته باشی الان هوارتا یعنی همون حافظه Saved Messages میشه به گمونم.

ممنونم . همونطور که حدس میزدم ربطی به حافظه Saved Messages نداره (که این گزینه برای همه مهمه) و ظاهراً به سیمکارت ربط داره .

eghbalr2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
ممنونم . همونطور که حدس میزدم ربطی به حافظه Saved Messages نداره (که این گزینه برای همه مهمه) و ظاهراً به سیمکارت ربط داره .

چی؟:lol: . چه ربطی به سیمکارت داره. با این کار می تونید بر روی مموری خود بیش از مقدار محدود خود گوشی sms ذخیره کنید:D :D

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از eghbalr2007 :
چی؟:lol: . چه ربطی به سیمکارت داره. با این کار می تونید بر روی مموری خود بیش از مقدار محدود خود گوشی sms ذخیره کنید:D :D

وقتی با My Phon Explorer وضعیت حافظه گوشی رو ببینید ، قسمتی به اسم SMS-SIM داره که ظرفیتش 50 تاست . اگه اشتباه نکنم این همونیه که تو گوشی به اسم Saved Messages هست . ترفندی که برای افزایش حافظه بوده باید اینو زیاد کنه در غیر اینصورت یا حافظه Inbox رو زیاد میکنه که زیاد فایده نداره یا حافظه پوشه Templates

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال : برای اینکه زمینه منوی WalkGreen که تو صفحه 6 گذاشتید تو گوشی هم سبز باشه باید چیکار کنم؟ نکنه اون عکسی که همرا پوشه بود رو هم باید کپی کنم ؟

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
این افزایش حافظه SMS مربوط به پوشه templates گوشی میشه یا حافظه Saved Messages رو زیاد میکنه ؟

من مشکلی نداشتم .
این هیچ ربطی به saved meseage (حافظه سیمکارت) نداره مربوط به inbox و draft و sent mesege هست من الان حدود 250 تا اس ام اس تو اینباکس دارم وقتی با my phone explorer نگاه کرده فقط 1% از حافظه پر شده!!
سیمکارت همون 50 تا میمونه (نمیشه اینو زیاد کرد!)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
متاسفانه مثل اين که واسه cid 49 هيچ راهی نيست، ومن و کسانی که گوشيشون cid 49 بايد در انتظار
بمونن تا در آينده هک بشه

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
وقتی با My Phon Explorer وضعیت حافظه گوشی رو ببینید ، قسمتی به اسم SMS-SIM داره که ظرفیتش 50 تاست . اگه اشتباه نکنم این همونیه که تو گوشی به اسم Saved Messages هست . ترفندی که برای افزایش حافظه بوده باید اینو زیاد کنه در غیر اینصورت یا حافظه Inbox رو زیاد میکنه که زیاد فایده نداره یا حافظه پوشه Templates
چطور شما میگی فایده نداره ؟؟!!
خوب دوست عزیز وقتی برات اس ام اس میاد میره تو inbox نه تو saved mesage
مگه شما فکر میکنی میشه حافظه سیمکارت رو افزایش داد؟؟؟؟؟!!

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
یه سوال : برای اینکه زمینه منوی WalkGreen که تو صفحه 6 گذاشتید تو گوشی هم سبز باشه باید چیکار کنم؟ نکنه اون عکسی که همرا پوشه بود رو هم باید کپی کنم ؟
شما باید اون تم که همراه هست رو تو گوشی ت نصب کنی ...:cool:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
چطور شما میگی فایده نداره ؟؟!!
خوب دوست عزیز وقتی برات اس ام اس میاد میره تو inbox نه تو saved mesage
مگه شما فکر میکنی میشه حافظه سیمکارت رو افزایش داد؟؟؟؟؟!!

ای کاش میشد
80.gif

Saved Messages از این جهت مهمه که در واقع یه جور پوشه Favorite محسوب میشه و شما SMS های باحالتو می تونی اون تو ذخیره کنی اما Inbox یه پوشه فعاله و همیشه در حال پر شدن هست ، چه مطلوب شما باشه چه نباشه . بنابراین اگه شما بخوای از Inbox به جای Saved Messages استفاده کنی باید هر دفعه اون رو از پیامهای غیر مطلوب پاکسازی کنی که کار پر زحمتیه . این قضیه برای Sent Message هم صادقه .

مشکل Templates اینه که پیامها رو به همون فرمت SMS ذخیره نمیکنه بلکه به صورت یه متن ذخیره میکنه و اون هم دردسرهای مربوط به خودشو داره

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
دیشب خواستم گوشیم رو تبدیل کنم به w800 همه اون کارایی که نوشته بودین رو انجام دادم و وقتی برای آپدیت رفتم گوشیم رو هم w800 شناخت و شروع کرد به دانلود نرم افزار w800 ولی بعد از چند دقیقه پیغام داد که مشکل پیش اومده و دوباره سعی کن و از این حرفا .
چند بار دیگه هم سعی کردم ولی همونجوری بود. به نظرتون اشکال از کجاست؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
آقا واقعا دستت درد نکنه
من منو گوشی و مدیا پلیر رو عوض کردم قشنگ شد
کیفیت صدا هم بالا رفته
کیفیت فیلمبرداری هم از حداکثر 10 فریم در ثانیه به حداکثر 15 در ثانیه رسیده
34000 تا اس ام اس هم میتونه تو inbox ذخیره کنه

آقا اگه چیزهای جدید گرفتی ما رو هم بی خبر نذار

راستی نمیشه فایل گوشی خودتو که همه کارها رو روش کردی رو بزاری که همه بتونن خیلی راحت تر اونو کپی کنن

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سعی میکنم فردا بزارم تا همه بتونن بدون زحمت همه اینا رو داشته باشن..

بالا