• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت تا 800 تومان. پیشنهاد شما?

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
به نظرم ۸ بگیر.
یا گلکسی نوت ۸ یا آیپد مینی.ترجیحا سیم کارت خور.یه رایتل بنداز تنگش.
سایز بزرگتر درسته بهتره ولی وقتی یه تبلت کوچیکتر داشته باشی که هر جا بخوای راحت بتونی ببری و واقعا سبک باشه اون اختلاف صفحه جبران میشه.
اگه خواستی ۱۰ بگیری و بودجه ات اجازه داد sony tablet z بگیر که همینجا سیم کارت خورش رو ۲.۳۰۰ میدن.تو ۱۰ اینچی ها سبک ترینه و اندازه و وزن اش عالیه.
هر کسی هم میگه سایز ۸ همون موبایله اشتباه میکنه.من خواهرم گلکسی نوت ۲ داره و در برابر تبلت من با صفحه ۷.۷ همچنان خیلی کوچیکه به نظرم.
درود،

سپاس. خب من نمیخوام زیاد هزینه کنم. روز اول میخواستم 250 هزینه کنم ک الان رسیده ب 1200 متاسفانه و اصلا راضی نیستم 1200 برای خوندن پی دی اف هزینه کنم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

امروز قرار بود بخرم. رفتم بیست تا مغازه سوال کردم. 1140 پایینترین قیمت بود برای p5100. موقع پول دادن برای برچسب و محافظ صفحه پرسیدم. گفت سی تومن محافظ، هفتاد تومن کاور، پنجاه تومن نرم افزار. یکه خوردم. از مغازه اومدم بیرون و برگشتم سر کار.

یکی از مغازه ها آیپد یک 64 گیگ داشت میداد یک تومن با 72 ساعت تست. خوب نبود?

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
آیپد 1 پایین رزولیشنش
درود،

امروز قرار بود بخرم. رفتم بیست تا مغازه سوال کردم. 1140 پایینترین قیمت بود برای p5100. موقع پول دادن برای برچسب و محافظ صفحه پرسیدم. گفت سی تومن محافظ، هفتاد تومن کاور، پنجاه تومن نرم افزار. یکه خوردم. از مغازه اومدم بیرون و برگشتم سر کار.

یکی از مغازه ها آیپد یک 64 گیگ داشت میداد یک تومن با 72 ساعت تست. خوب نبود?

30 تومن محافظ ؟:wacko:
50 تومن نرم افزار ؟

شما اگه تهرانی باید بری طبقه های بالایی علائدین 5 و6 اونا دیگه نرم افزار و اینا نمیکنن تو پاچه آدم
البته همین بازارچه pt رو یه نگاه بنداز تاپیک های مهم بخش موبایل و تبلت اونجا هم قیمت خوب میدن

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

این چطوره؟

تبلت ایسوس Transformer TF101

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام اخووی
بالاخره چه کردی؟؟
چی خریدی؟
درود پیام جان،

حقیقتا کم آوردم. نمیتونم بخرم. از لحاظ مالیشو نمیگم. از لحاظ تعداد وسیع مدل و اندازه. الان مثلا p6800 رو ی بنده خدایی 1100 میده و کارکردست. اون یکی هواوی داره. اون یکی فلان و بهمان. تصمیم گیری بشدت سخت هست.

از بس پروژه ی و پروسه ی خریدن تبلت برام طولانی شده ک کم کم دارم ب این نتیجه میرسم ک من اصلا تبلت لازم ندارم. همون 4 تا پی دی اف رو توی لپتاپم میخونم یا موبایل 4.3 اینچی اچ تی سیم. :(

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
سلام بزرگوار
کمی صبر و تامل نمایید ببنید اگه نیاز نداشتید که منصرف بشید از خرید...ولی اگه دیدین لازم هست باز بیایید توی این تاپیک باهم دیگر کمی مشورت کنیم ببینیم چی تهیه نمایید براتون بهتره..
ولی اگه نظرتون روی خرید تبلت باز مثبت شد بهتره تعیین بودجه دقیق کنید تا بشه بهترین تبلت با اون بودجه تهیه کرد..چون هرچقدر شما بخواهید بودجتونو افزایش بدید بازم تبلت مدل دیگری هست که یکم از بودجه شما بیشتره و اینطوری خرید کردن سبب اذیتتون میشه اخووی..
در خدمتم دادا

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام بزرگوار
کمی صبر و تامل نمایید ببنید اگه نیاز نداشتید که منصرف بشید از خرید...ولی اگه دیدین لازم هست باز بیایید توی این تاپیک باهم دیگر کمی مشورت کنیم ببینیم چی تهیه نمایید براتون بهتره..
ولی اگه نظرتون روی خرید تبلت باز مثبت شد بهتره تعیین بودجه دقیق کنید تا بشه بهترین تبلت با اون بودجه تهیه کرد..چون هرچقدر شما بخواهید بودجتونو افزایش بدید بازم تبلت مدل دیگری هست که یکم از بودجه شما بیشتره و اینطوری خرید کردن سبب اذیتتون میشه اخووی..
در خدمتم دادا

درود مجدد،

اصلا منصرف نشدم. فقط میخوام پول رو بدم ب یکی، بره بخره و برام بیاره. چون من نمیتونم انتخاب کنم.

بودجه هم 1200 هست.
البته آیه نازل نشده ک 1200 همش خرج تبلت بشه. ی تبلت هفتصد تا یک تومنی هم عالیه. حتی کارکرده.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
سلام اخووی
دوست عزیزم مثلا بنده میتونم بگم پول تبلت بریزید به حسابم واستون تهیه کنم سپس ارسال کنم ولی اخووی ممکنه که چیزی براتون تهیه کنم مورد قبولتون واقع نشود...
بهرصورت من الان نظرم اینه اینو تا امشب که پیشنهاد شگفت انگیز داده تهیه نمایید:
Apple iPad mini WiFi-16GB - تبلت اپل آی پد مینی وای فای 16 گیگابایت
دلایل انتخابم اینا هستن:
1)شما روی لب تاپتون ویندوز دارین روی گوشیتون آندروید..تجریه ios روی تبلت براتون جذاب خواهد بود.
2)اپل نسبت به سایر برندها افت قیمت کمتری پیدا میکند و اکثر اوقات قیمتش ثابت میموند.پس ضررتون خیلی کم خواهد بود.
3)از نظر نرم افزاری و بازی ios از همشون سرتره...
در خدمتم دادا...

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
مورد خوبی رو پیشنهاد کردند مرحوم ند استارک (آقا پیام ( اشتب شد ) ):D

شما هم انقدر سخت گیر نباش برو gsmarena بین هر چیزی که شک داره قسمت compare مقایسه کن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مورد خوبی رو پیشنهاد کردند مرحوم ند استارک (آقا پیام ( اشتب شد ) ):D

شما هم انقدر سخت گیر نباش برو gsmarena بین هر چیزی که شک داره قسمت compare مقایسه کن
مرحوم ند استارک::D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من این آیپده چیز خوبیه صفحش هم 8 اینچه خوبه دیگه.بنظر من تنوع خیلی مهمه چون آندروید داشتی باشی تبلتم باز آندروید بگیرید دلزده میشید

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان این ایپده ظاهرا رمش 512 هست مشکل درست نمیکنه؟ چون برای آندروید که 100 درصد مشکل درست میکنه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود و سپاس از همه،

یعنی شما اگه جای من بودین، بین نکسز هفت و هواوی اف اچ دی و p5100، همین آیپد مینی رو میگرفتین?

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
درود و سپاس از همه،

یعنی شما اگه جای من بودین، بین نکسز هفت و هواوی اف اچ دی و p5100، همین آیپد مینی رو میگرفتین?

سلام
دادا بستگی داره..مثلا از خودم میگم من چون گوشی آندرویدی دارم ترجیح میدم تبلتم ios باشه و 100% آیپد مینی نو میگرفتم(البته بشرطیکه یکم بتونید تحمل کنید محدودیتهاشو)..چون از همه لحاظ اپل برتر..
ولی اگه گوشیت آندروید نیست و حوصله کلنجار رفتن با ios نداری(چون ios باید یکم وقت بزاری و یاد بگیری) همون nexus 7 asus بگیر دادا..

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درود و سپاس از همه،

ایشونو نمیدونم ولی من باشم اول 10اینچی که هواوی بهتره.اگه 7 خواستم صبر میکردم نکسوز7 دو وارد ایران بشه یا همون نکسوز7 یک.البته2خیلی بهتره

بالا