huawei fhd بهتره.درود،
نظرتون راج ب سامسونگ P5100 چیه؟ 1200 قیمتشه. انتخاب خوبی هست؟ آکبند بدون گارانتی. هواوی 10.1 اینچ بهتر نیست؟
P5100 هم 10.1 هست.
سپاس از همه و مخصوصا از دوست خوبم Payamb،
الان نسبتا متقاعد شدم ک کدوم مدلها رو میخوام بخرم. دیشب حدود 50 صفحه مطلب راج ب خرید تبلت 7 و یا 10 اینچی رو بزبان بیگانه (انگلیسی) خوندم. یکی میگفت هفت گرفتم رفتم پس دادم و 10 گرفتم و یکی برعکسش. یعنی با خوندن سایتهای انگلیسی زبان هم نتونستم متقاعد بشم ک تبلت 7 خوبه یا 10. کل مطلب این هست ک 7 رو نسبتا همه جا میتونی ببری و سبک هست و توی ی دست جا میشه و خسته نمیکنه دستات رو، ولی تبلت 10 فیلم و بازی و پی دی اف و وبگردیش عالی و محشر هست و برای نوشتن مطلب و آپدیت سایت و .. خوب هست اما توی جیب جا نمیشه! و دست رو خسته میکنه و نمیشه موقعی ک دراز کشیدیم و میخوام بخوابین (من خودم 1 تا 1.5 ساعت پروسه ی خوابیدنم طول میکشه ک بخواب برم) از تبلت 10 استفاده کنیم. مگر اینکه قرص خواب آور مصرف کنیم. (این ها چکیده ای بود ک دیشب از توی سایتهای استکبار جهانی خوندم)
البته این پست زیر توی یکی از تایپکهام من رو متقاعد کرده ک 7 بگیرم و حالا شاد 8 البته.
این پست : (کلیک کنید) http://forum.persiantools.com/t423751.html#post7697515
من میگم10اینچ.درود،
کسی نظری نداره راج ب ای پست بالا?
تو بازار که چینی نیست.درود و سپاس از دوستان،
فردا (سه شنبه) ساعت 5 عصر قراره بخرم. میرم دوباره بازار. 100 درصد فردا خریدم. فقط اینکه مستطیلی خوبه یا مربعی؟ چون بعضی ها مثلا 10 یا 9 اینچی مستطیلی ان و بعضی ها مربع. (4.3) و (16.9)
در ضمن مداد رو هم صد درصد میخوام بخرم. چ نوع مدادی (قلم) بخرم؟
تو بازار که چینی نیست.
نسبت 16 به 9بهتره برا فیلم.ولی خوب شما که کتاب میخونی 4به 3هم خوبه.من خودم 16به 9 را ترجیح میدم.چی میخوای بخری؟
داداش هیوندای اصلا خوب نیستا.درود،
هنوز تصمیم نگرفتم. یا هوآوی یا هیوندا یا سامسونگ یا نمیدونم. سایز رو هم هنوز مطمئن نیستم. فقط میدونم اگه تا سه ماه دیگه هم بررسی کنم، بازم یکی میگه هفت و یکی میگه ده. میدونم هر چی بگیرم پشیمون میشم.
من p5130 دارم سوالی داشتین بپرسین در خدمتم تنها فرقی که دارن فقط سیم کارت نمیخوره فرقش با 5100 اینه