• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت تا 800 تومان. پیشنهاد شما?

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
درود،

این مدل رو چ کسی الان موجود داره؟ خوب هست برای خریدن؟ قیمت؟ سایتی چیزی؟

PIPO M9 Quad Core First RK3188 Tablet PC 10.1 IPS Screen Android 4.2 2G RAM Bluetooth Dual Camera Black
یکی از بهترین مدل های 10 اینچی هست شک نکن.
خودت از همونجا سفارش بده ارزونتر در میاد تا بگی برات بیارن.
با دلار وبمانی میتونی پرداخت کنی.
231 قیمت تبلت+10 دلار پست سنگاپور میشه 241
الان دلار 3 تومن شده وبمانی 3200 گیر میاد771 تومن که 40 تومنم گمرکیت میشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بالاخره دادا چه تصمیمی گرفتی؟؟؟

درود بر دوستِ عزیز،

والا قراره تبلت زیر رو بخرم و پسندیدم. اما اصلا و ابدا نمیدونم کجا داره و من سر از دلار و ... در نمیارم و نمیخوام 1 ماه صبر کنم و تبلت با هواپیما بیاد دمِ در خونه. شانس نداریم. هواپیما سقوط میکنه. ترجیح میدم تبلتی بخرم ک همین الان مثلا فلان شخص اینجا داشته باشه و یا مغازه ای تا ازش خرید کنم. توی اینجا (مشهد) فقط اسمارت تاچ و نکسز و سامسونگ و اکستروم و پیرگاردین و وینتاچ و لنو وو دارن. مدل دیگه ای اصلا و ابدا ندیدم توی مجتمع تک و یا احمد آباد.

تا حالا برای خرید ی چیز، اینقدر وسواس بخرج نداده بودم.

PIPO M9 Quad Core First RK3188 Tablet PC 10.1 IPS Screen Android 4.2 2G RAM Bluetooth Dual Camera Black

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
درود بر دوستِ عزیز،

والا قراره تبلت زیر رو بخرم و پسندیدم. اما اصلا و ابدا نمیدونم کجا داره و من سر از دلار و ... در نمیارم و نمیخوام 1 ماه صبر کنم و تبلت با هواپیما بیاد دمِ در خونه. شانس نداریم. هواپیما سقوط میکنه. ترجیح میدم تبلتی بخرم ک همین الان مثلا فلان شخص اینجا داشته باشه و یا مغازه ای تا ازش خرید کنم. توی اینجا (مشهد) فقط اسمارت تاچ و نکسز و سامسونگ و اکستروم و پیرگاردین و وینتاچ و لنو وو دارن. مدل دیگه ای اصلا و ابدا ندیدم توی مجتمع تک و یا احمد آباد.

خودت بخری بنفعته. چون تو بازار که اصلا من ندیدم. تو بازار چینی ها اکثرا اشغالن برای سود بیشتر(پیر گاردین و وینتاچ و ولف پدی و...)
اگه خودت نمیتونی بخری تو این تاپیک سفارش بده یه 30 40 تومنی گرونتر میفته ولی همه کاراش با خودشه. فقط شما میری از گمرک تحویل میگیری و پول گمرک رو میدی.
اگرک تو ایران پیدا کنی مطمئن باش 200 تا 300 تومن گرونتر از این رواشای بالا در میاد.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
از بین این 3 تا کدوم بهتره مارکش؟ FreeLander - PIPO - CUBE
freelander که قطعا سومه.ولی به نظر من Cube اوله.هم ظاهر تبلتا بهتره.هم پشتیبانی و دادن اندروید جدید برا تبلتا.برو سایت پیپو اصلا آپدیت نداره.ولی cube خوب پشتیبانی میکنه.درکل به نظرم:
1-cube
2-pipo
3-freelander

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
درود بر دوستِ عزیز،

سلام اخووی
تبلت خوبی انتخاب کردی ولی دادا اگه داری سراغ تبلت چینی میری سعی کن بیشتر از یکی دوسال نگهش نداری.اینم خدمت شما:
http://barsashop.com/?p=3238
خوبیشم اینه که توی مشهد به درب منزلتون تحویل میده بعدش پولشو بهش پرداخت میکنی دادا..
حالا بازم میگردم ببینم جایی میتونم ارزونتر واست گیر بیارم دادا..

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

خیلی عالیه. فردا ساعت 5 قرار بود برم مجتمع تابان و سعدی. اگر آدرس این سایت رو میدونین بهم بگین تا فردا حضوری برم ببینم و صحبت کنم و بخرم.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
درود،

خیلی عالیه. فردا ساعت 5 قرار بود برم مجتمع تابان و سعدی. اگر آدرس این سایت رو میدونین بهم بگین تا فردا حضوری برم ببینم و صحبت کنم و بخرم.

دوست عزیزم آدرس ننوشته..شماره دفترشو نوشته که اینه:
۰۵۱۱۵۲۳۲۵۳۲
و شماره همراهش نوشته که اینه دادا:
09190156787
09190293686

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
درود،

دوست عزیز حالا گفتم این 20 روز رو تحمل کنی بهتره بعد شما دارید اینو میگیرید.
الان این تبلتی که میخواید بگیرید قیمت دلاریش 194 با 10 تا پست میشه 204 که دلاری 3200 بزنیم برای وبمانی میشه 655 تومن با 45 تومن گمرکی میشه 700 تومن در حالی که این سایت داره میده 832
بازم هر جور راحتی اگه 20 روز ارزش 130 تومن رو داره بگیر

ehsanpulse

Registered User
لایک‌ها
27
١٠٠ هزار تومن بزار روش يدونه asus fonepad بگير دوست عزيز !

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
حتی دوام و ماندگاری؟
خیلی اغراق کردم.
ولی ایسوس من توی همین دوام و ماندگاری میپرستمش. الان مادربوردم ایسوس. بخوای حساب کنی تو این 2 سال- 18 ساعت روز رو روشن بوده ولی اخ نگفته.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
خیلی اغراق کردم.
ولی ایسوس من توی همین دوام و ماندگاری میپرستمش. الان مادربوردم ایسوس. بخوای حساب کنی تو این 2 سال- 18 ساعت روز رو روشن بوده ولی اخ نگفته.
چشمش نزنی حالا.به نظر شما تبلت های خوب چینی مثل اوندا-cube-pipo-ainol بعد چه مدت خراب میشن؟شنیدم فقط باتریشون زود خراب میشه.کلا قابل مقایسه با برندهای معتبر هستند از این نظر؟

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
چشمش نزنی حالا.به نظر شما تبلت های خوب چینی مثل اوندا-cube-pipo-ainol بعد چه مدت خراب میشن؟شنیدم فقط باتریشون زود خراب میشه.کلا قابل مقایسه با برندهای معتبر هستند از این نظر؟
در مورد باتری های تبلت چینی تا حالا در مورد برندای معروفشون مثل cube وpipoوonda تا حالا چیزی نشنیدم.
از لحاظ اینکه با برند مقایسه شم در چه حدین بستگی داره. اول اینکه هیچکدومشون کیفیتش به برندای معروف مثل سامسونگ و سونی و ایسوس و غیره نمیرسه ولی به نظر من همین پیپو از لحاظ کیفیت تا 80 درصد گلکسی تب 2 در کل پیپو ام 9 یا cube 35 ورژن دومش رو ترجیح میدم به تبلتای سامسونگ

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بالا