• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت چینی:تجربه ها و نظرات

sh1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه
من تبلت وین تاچ چینی m 76 دارم در کل خوب هست اندرود 4 روش نصب شده اما بازی های سنگین رو اجرا نمیکنه ، دوربین 2 مگا پیکسل جلو و عقب - دو تا سیم کارت - باطریش بد نیست - فونت فارسی - وای فای - بلوتوث- جی پی اس- 3g - ...

dgcatalog

Registered User
لایک‌ها
36

حکم کلی برای تبلت های چینی وجود نداره . نه خوب نه بد ....

تنها خوبی و البته مهمترین خوبی آنها قیمت پایین تبلتهاست که بزرگترین مزیت رقابتی چینی ها در همه زمینه هاست. درست مثل تبلت وینتاچ با بقیه تبلت ها...

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
منهم همین اوندای610w را داشتم بمدت تقریبا یکسال.نکته جالب پشتیبانی نرم افزاری قوی اوندا از محصولاتش هست.چون این تبلت از ارزان ترین تبلتها محسوب میشه و من در ایران با پول پست و کمسیون کسی که برام سفارش داده بود و کیف کیبورد دار و کابلotg خریدمش285000 تومان.
حالا برای این تبلت ارزان در سایت اوندا 4 یا 5 اندروید از اندروید2 تا جلی بین قرار گرفته!!
همگی هم بخوبی روی تبلت جواب میدادن و فقط بعضیهاشون باگهای خیلی کوچکی داشتن.
جالبتر اینجاست که تبلت بعد از یکسال فقط بعلت خرابی باتریش از کار افتاد.باتریش باد کرد.احتمال میدم باتری جدید براش سفارش بدم به زندگیش برگرده.
من برای امتحان و تست تبلت چینی این تبلت که ارزانترین بود خریدم الانم که اینجوری بسرش اومده یه تبلت چینی دیگه سفارش دادم:آینول ونوس که از همه نظر از اوندای قبلی قویتره و 550 خریدم.
احتمالا فردا میرسه بدستم.
ناگفته نماند استفاده کلی من مطالعه هست روی تبلت و این آینول جدید هم 1280*800 هست صفحه نمایشش و IPS هم هست.
اما روی همون اوندای قدیمی برای تست قدرت تبلت بازی زیاد نصب کردم و هر چی نصب کردم بدون مشکل جواب داد.
وکلام پایانی:
تبلت چینی را با تبلتهای برند نسنجید.قابل مقایسه نیست.تبلتهای چینی در حد بودجه ای که دارید خرج میکنید به شما بهترین جواب را میدهند.
وقتی 285000 یا 550000 خرج کردم چرا توقع دستگاهی داشته باشم که پاین ترین سطح قیمتش 1200000 هست؟!

arezo0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ببینید دوستان اگه بخواب حساب کنی الان تمام برند های معروف هم چینی هستند.مهم شرکت سفارش دهنده هست.
اینکه بچه ها میگن بی کیفیت ترین تو بازار ایران هست رو قبول ندارم
من خودم یه تبلت GS-Pad x8 رو خریدم ساخته کشور چینه .به سفارش ایران.بیمه و گارانتی هم داره.خیلی راضی هستم

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
منم برای اول بار که از تبلت استفاده میکردم وینتاچ 75 رو از فروشنده های فروم خریدم . چیز جالبی بود نسبت به پولی که میدادی ارزش داشت . طبق نظر دوستان این تبلت ها به مرور دارن بهتر میشن . الان یه سری مارک ها که از وینتاچ بهترن مثل آینول امکاناتی در حد سامسونگ یه ملیون تومنی دارن . خب آدم چرا خرج زیادی کنه که حتما جنس معتبر باشه ؟ مگر در یه حالت که بخواید آیپد بخرید که قضیش جداست . اما تب های چینی مدل بالاهاش رو بخرید خیلی امکانات و کیفیت دارند

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نظرتون در مورد تبلت آینول Ainol Novo 7 Venus Wi-Fi 16GB چی هست؟ کسی تا به حال از این تبلت استفاده کرده؟

من متاسفانه میخواستم آیپد بخرم ولی اصلا پولش رو ندارم و با وضعیت فوق العاده مسخرمون هم که هیچ جا محصولات اپل رو قسطی نمیدن (انگار چه تحفه یی هست) تمام راهها برای خرید آیپد به روم بسته شده
میخواستم گلکسی تب بخرم اون هم کیفیت صفحه ش رو دیدم تقریبا آزار دهنده س

من بیشترین کاربردم کار با اینترنت و خوندن پی دی اف هست
اگر میتونین کمکم کنید در مورد این تبلتی که گفتم
یا یک تبلت چینی،غیر چینی،....هرچی که خوب باشه بهم معرفی کنین
مرسی :)

arezo0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نظرتون در مورد تبلت آینول Ainol Novo 7 Venus Wi-Fi 16GB چی هست؟ کسی تا به حال از این تبلت استفاده کرده؟

من متاسفانه میخواستم آیپد بخرم ولی اصلا پولش رو ندارم و با وضعیت فوق العاده مسخرمون هم که هیچ جا محصولات اپل رو قسطی نمیدن (انگار چه تحفه یی هست) تمام راهها برای خرید آیپد به روم بسته شده
میخواستم گلکسی تب بخرم اون هم کیفیت صفحه ش رو دیدم تقریبا آزار دهنده س

من بیشترین کاربردم کار با اینترنت و خوندن پی دی اف هست
اگر میتونین کمکم کنید در مورد این تبلتی که گفتم
یا یک تبلت چینی،غیر چینی،....هرچی که خوب باشه بهم معرفی کنین
مرسی :)
من تبلت GS -Pad x8 رو بهت پیشنهاد میکنم
طرح مینی آیپد هستش
رزولوشن بالایی داره و مناسب واسه وب گردی و پی دی اف هستش
هر جا ببری همه فک میکنن آی پد داری
از همه مهمتر قیمتش خیلی مناسبه

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کیفیت صفحه نمایش ونوس از نظر اعداد و ارقام با ایپد مینی برابر هست.من دارمش و برای مطالعه واقعا ایده آل هست.خیلی هم شیک و زیباست.فقط خیلی ظریف ساختنش بنظرم باید بخصوص در حمل ونقل با احتیاط باهاش رفتار کرد

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
بین برند هایه چین کدوم بهتره ؟

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان نا گفته نماند تبلت هایpipo هم خیلی خوب هستن
مخصوصاpipo m9. با سی پی یو 4 هسته ای1.8گیگا و گرافیگ4 هسته ایMali400+ صفحه ips
من یه نیم ساعتی review از این تبلت تو یوتوب دیدم واقعا میشه گفت گلکسی تب2 رو میخوره.
ان شاالله پوله جور شده از سایتpandawill بخریمش

Sent from my Live With Walkman using Tapatalk 2

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من که کلا علاقه ای به این تبلت ها ندارم ولی بعضی هاشون به نسبت قیمتشون خوب هستن.

saeed26gorgan

Registered User
لایک‌ها
0
q73 الان قیمتش چنده ؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوستان نا گفته نماند تبلت هایpipo هم خیلی خوب هستن
مخصوصاpipo m9. با سی پی یو 4 هسته ای1.8گیگا و گرافیگ4 هسته ایMali400+ صفحه ips
من یه نیم ساعتی review از این تبلت تو یوتوب دیدم واقعا میشه گفت گلکسی تب2 رو میخوره.
ان شاالله پوله جور شده از سایتpandawill بخریمش

Sent from my Live With Walkman using Tapatalk 2
درود
چنده قیمتش البته در ایران؟؟؟؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پیر کاردین pc7518
کیفیت بدنه: متوسط و از وین تاچ q74 پایین تره، به پشت تبلت فشار بیاد ال سی دی موج بر میداره، قابش لقی داره (برای من اینطوری بود) تو شب نور پس زمینه ال سی دی از پشت تبلت معلومه
صفحه نمایش : 800*480 - کیفیت قابل قبول مثل وینتاچ q74 - زاویه دید پایین (محصوصاً از پایین)
پورت ها: micro usb ساپورت usb otg - جک 3.5 میلیمتری صدا - پورت mini hdmi
پردازنده: cortex a9 1.08 ghz
رم: 512 مگابایت
حافظه : حافظه داخلی 1 گیگابایت - حافظه nand ا 2 گیگابایت - ساپورت میکرو اس دی تا 32 گیگ
گرافیک: mali 400mp
امکانات: وای فای، g-sensor

بازیهایی که راحت اجرا کرد، Pes 2012 - Real Racing 2 - Need for Speed Hot Pursuit - Battlefield Bad Company 2 -
طراحیش مثل q74 هست (میشه گفت کاملاً شبیه هم هستن، فقط جای دوربین فرق میکنه و q74 اسپیکر مکالمه داره) و از q73 بهتره،
نبودن فیرمور و پشتیبانی و روت هم عییب بزرگیه براش - اگه مشکلی براش پیش اومد، معلوم نیست چطور باید به حالت ریکاوری برد و وایپ کرد
درایور هم براش نیست که به pc شناسایی بشه، بیشتر گوشیها رو با داریور AndroidWinUsb به کامپیوتر شناسوندم (حتی وین تاچ رو) اما این شناسایی نشد، کلاً از نظر ساپورت نرم افزار ضعیفه،

اما در کل نسبت به قیمتش می ارزه، دیمو 700 و gs pad x7 با همین مشخصات (و پردازنده نسبتاً ضعیفتر) 200 تومن گرونتره،

----------------------------------------------------------------
کسی میدونه ارتباط 3g و gps چیه؟؟ :d
(تبلت gs pad
[FONT=&amp]قابلیت پشتیبانی [/FONT]3G[FONT=&amp] و درنتیجه استفاده از اینترنت همراه، مکالمه تلفنی، [/FONT]GPS[FONT=&amp]و [/FONT]GPRS

Last edited:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز 3g یعنی پشتیبانی از نسل سوم(یعنی رایت رو پشتیبانی میکنه) و 2g هم همون نسل دوم هستش که شامل همراه اول و ایرانسل میشه.
gps هم قطعه سخت افزاری برای پیدا کردن محل شما روی نقشه تبلتتون با استفاده از ماهواره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوست عزیز 3g یعنی پشتیبانی از نسل سوم(یعنی رایت رو پشتیبانی میکنه) و 2g هم همون نسل دوم هستش که شامل همراه اول و ایرانسل میشه.
gps هم قطعه سخت افزاری برای پیدا کردن محل شما روی نقشه تبلتتون با استفاده از ماهواره
میدونم میگم ربط پشتبانی از 3g با gps چیه؟؟
گفته قابلیت پشتیبانی 3g در نتیجه استفاده از gps

aking

Registered User
لایک‌ها
49
منهم همین اوندای610w را داشتم بمدت تقریبا یکسال.نکته جالب پشتیبانی نرم افزاری قوی اوندا از محصولاتش هست.چون این تبلت از ارزان ترین تبلتها محسوب میشه و من در ایران با پول پست و کمسیون کسی که برام سفارش داده بود و کیف کیبورد دار و کابلotg خریدمش285000 تومان.
حالا برای این تبلت ارزان در سایت اوندا 4 یا 5 اندروید از اندروید2 تا جلی بین قرار گرفته!!
همگی هم بخوبی روی تبلت جواب میدادن و فقط بعضیهاشون باگهای خیلی کوچکی داشتن.
جالبتر اینجاست که تبلت بعد از یکسال فقط بعلت خرابی باتریش از کار افتاد.باتریش باد کرد.احتمال میدم باتری جدید براش سفارش بدم به زندگیش برگرده.
من برای امتحان و تست تبلت چینی این تبلت که ارزانترین بود خریدم الانم که اینجوری بسرش اومده یه تبلت چینی دیگه سفارش دادم:آینول ونوس که از همه نظر از اوندای قبلی قویتره و 550 خریدم.
احتمالا فردا میرسه بدستم.
ناگفته نماند استفاده کلی من مطالعه هست روی تبلت و این آینول جدید هم 1280*800 هست صفحه نمایشش و IPS هم هست.
اما روی همون اوندای قدیمی برای تست قدرت تبلت بازی زیاد نصب کردم و هر چی نصب کردم بدون مشکل جواب داد.
وکلام پایانی:
تبلت چینی را با تبلتهای برند نسنجید.قابل مقایسه نیست.تبلتهای چینی در حد بودجه ای که دارید خرج میکنید به شما بهترین جواب را میدهند.
وقتی 285000 یا 550000 خرج کردم چرا توقع دستگاهی داشته باشم که پاین ترین سطح قیمتش 1200000 هست؟!

آینول ونوس رو از کجا خریدی 550 ؟! منم میخواهم همین مدل رو بگیرم
میشه ادرس واسم پخ کنی
مرسی دوست من ; )

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
اقا هر چه قدر پول بدي اش ميخوري ديگه.اما هيوندايش خوبه.يه دونه وينتاچشم واسه رفيقم گرفتم نسبت به قيمتش عاليه.اخه با ٢٥٠تومان كه ديگه نبايد انتظار داشت اپولو هوا كنه واسمون.

بالا