• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
اسم این تاپیکو گذاشتم تجربه های من در اینترنت و میخوام این تاپیک یک تاپیکی باشه که هر کسی هر تجربه موفق و نا موفق داشته اینجا بیان کنه تا همه استفاده کنند تا سایتها و وبلاگهای ما پیشرفتشون چند برابر بشه
هر کسی این تاپیکو باز کرد لطفا تجربه هایی که داشته راههای موفق و ناموفقی که داشته رو بنویسه
مطمئنم خیلی ها نمینویسن چون ادمای خیلی موفق بخاطر حسادت هیچ وقت من ندیدم راههای موفقیتشونو بگن

منتظرم

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
روزهای اولی که دامین فارسی اومده بود..فقط یک شرکت بودد که ثبتنام میکرد..به ازای هر دامینی 50 هزارتومن..
دیدیم همه دارن میرن اسم دامین ای خیلی رند و اسم شرکت ها و موسسات مختلف رو میگیرن که بعدا به خودشون بفروشن..
ما هم طمع کردیم.. 450 تومن دادیم 9 تا نوشتیم!! به همه شرکت ها مربوط ایمیل فرستادم. ولی هیچکدوم نخواستن!!
آخرشم هیچ به هیچ.. همه دامین ها منقضی شد و 450 دود شد رفت!!

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
بر هرچی دزده لعنت!!

04217292621192677726.jpg

من هم موافقم حتی اینجوریش
4unuqujy.jpg

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
به نظر من هیچ وقت از سیستم های کلیکی استفاده نکنید
فقط وقتتون رو می گیرن و اخرش هم هیچ بهتون نمی رسه

به نظر من هم همینطور هیچ وقت سودی برای وبمسترها نداشته برای من که اینطوریه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
روزهای اولی که دامین فارسی اومده بود..فقط یک شرکت بودد که ثبتنام میکرد..به ازای هر دامینی 50 هزارتومن..
دیدیم همه دارن میرن اسم دامین ای خیلی رند و اسم شرکت ها و موسسات مختلف رو میگیرن که بعدا به خودشون بفروشن..
ما هم طمع کردیم.. 450 تومن دادیم 9 تا نوشتیم!! به همه شرکت ها مربوط ایمیل فرستادم. ولی هیچکدوم نخواستن!!
آخرشم هیچ به هیچ.. همه دامین ها منقضی شد و 450 دود شد رفت!!

این خیلی جالب بود

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
درست میفرماید. مثل اینکه من اشتباه کردم..
لطفا پست ها مربط به اون موضوع رو حذف کنید..

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
فکر میکنم بحث منحرف شد
یعنی واقعا کسی نیست که بخواد تجربه اش رو در اختبار کسی بزاره؟

یه تجربه ای که من داشتم اینه که توی وب نباید از این شاخه به اون شاخه کرد باید یک راه رو گرفت تا تهش رفت مطمئن باشید جواب میده ولی اگر این شاخه به اون شاخه کنید اصلا به هیچ جا نمیرسید

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
مدت یک سال یه سایت ماشینی داشتم با نامcarinfo.ir بعدش کم کم خودم رو پیدا کردم دیگه بیخایلش شدم...
هاست سایت + دامین منقضی شدن.. مدتی بعد به خودم اومدم دیدم دامین خیلی نازی داشتم و میتونستم بفروشمش..
برگشتم دیدم یکی گرفتتش..!!!!
با استفاده از هو ایز شماره ش رو پیدا کردم تماس گرفتم باهاش.. گفت فعلا قصد فروشش رو ندارم..,ولی پیشنهاد 350 تومنی هم بهم شده!!
مرد مسن و محترمی بود و معلوم بود الکی حرف نمیزنه..
خداوکیلی تا گفت 350 تومن مشتری داشت.. از ته سوختم!!! قضیه مال سال 89 هستش!! اون زمان 350 تومان واقعا پولی بود واسه خودش!!!

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
مدت یک سال یه سایت ماشینی داشتم با نامcarinfo.ir بعدش کم کم خودم رو پیدا کردم دیگه بیخایلش شدم...
هاست سایت + دامین منقضی شدن.. مدتی بعد به خودم اومدم دیدم دامین خیلی نازی داشتم و میتونستم بفروشمش..
برگشتم دیدم یکی گرفتتش..!!!!
با استفاده از هو ایز شماره ش رو پیدا کردم تماس گرفتم باهاش.. گفت فعلا قصد فروشش رو ندارم..,ولی پیشنهاد 350 تومنی هم بهم شده!!
مرد مسن و محترمی بود و معلوم بود الکی حرف نمیزنه..
خداوکیلی تا گفت 350 تومن مشتری داشت.. از ته سوختم!!! قضیه مال سال 89 هستش!! اون زمان 350 تومان واقعا پولی بود واسه خودش!!!

منم یک همچین داستانی داشتم نه به این شکل ولی تقریبا این طوری بود

cup

Registered User
لایک‌ها
111
هيچ وقت سراغ سايت هايي كه از زير مجموعه گيري استفاده مي كنند نرفتم . ..... و هر جا هم مي بينم اين مدلي هست بدون هيچ گونه شك و شبهه اي اطمينان دارم كه عاقبتش كلاهبرداري هست.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
هیچ وقت سایت کارت شارژ نزنید .. فقط وقتتون رو میگیره آخرش هم به هیچی نمی رسید

بالا