• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

ahora-kabir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پنج شش سال پیش که تازه سایت راه اندازی کردم و چیز زیادی نمی دونستم برای یک ایندکس خیلی ساده 60 تومان دادم
پنج شش سال پیش هم مثل الان تورم اینقدر نبود و ارزش چندین برابر الان بود:D

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
پنج شش سال پیش که تازه سایت راه اندازی کردم و چیز زیادی نمی دونستم برای یک ایندکس خیلی ساده 60 تومان دادم
پنج شش سال پیش هم مثل الان تورم اینقدر نبود و ارزش چندین برابر الان بود:D

خیلی جالب بود این یکی

من همیشه اینو میگم اگر میخواید سایتی هم برای طراحی سفارش بدید به یه شرکت درست و حسابی بدید، پول بیشتر بدید ولی خیالتون راحت باشه من 2 سال پیش با یک شرکت درپیتی یه قرار داد بستم 200 تومن دادم برای اجرای کار شرکتهای خوب میفتن 1.5 میلیون اون طرف گفت 800 تومن منم دادم کار رو به این طرف الان دو سال گذشته میگه بیا پولتو بگیر خیلی جالبه میگم مرد حسابی ضرر و زیان چی میگه تو باید ضرر زیان بدی حلاصه ...
هیچ وقت هم سراغ سایتهای تکراری نرید
سعی کنید چیز نو داشته باشید مثلا اگر ایستگاه سود داره همه نرید دنبال ایستگاه اگر هم میرید چند امکان جدید روش بزارید بعد کار کنید

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95

chatbaran.ir

Registered User
لایک‌ها
58
روز های اول باورتون میشه اصلا نمیدونستم ایندکس چیه اصلا حتی ریپ قالب بلد نبودم و ....

مثلا برای گذاشتن یک عکس به یکی 2 ساعت التماس کردم آخر گفت چته چیه بنال :
گفتم داداش بیا اینو عکس اینجا وبم میخوام بزارم دمت گرم کمکم کن
گفت 20 تومان اول برو به این شماره ××××× واریز کن بعد بیا درخواست بده : دی

از یکی هاست گرفته بودم تو سایتش نوشته بود بک اپ هفتگی امنیت بالا لایت اسپید و... هزار جور امکانات...
بعدش هاست رو که گرفتم دیدم هر شب ساعت 2 کلا سایت من بالا نمیاد هنگ میکنه
بعدش دیدم اقا داره با سرور فیک هیت ارسال میکنه برای همین سرورش هنگ میکنه فشار میاد : دی سایت خودشو گوگل به همین خاطر بن کرد

هاست در پیتی رو به ما انداخته بود یادش بخیر

همیشه سعی کنید برای پیشرفت سایتتون از اسم های که معروف شده اند استفاده نکنید

اگه واقعا میخواهید تو اینده سایتتون حرفی برای گفتن داشته باشه باید یک اسم گمنام رو بیارید بالا و معروفش کنید

این نتیجه ی تجربه ی این دو سال من از اینترنت بود

بازم خاطره و تجربه زیاد دارم بعدا سر فرصت میگم

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
یه تجربه دیگه از اینترنت دارم اینه که چیزی که براش زحمت کشیدید رو الکی از دست ندید دقیقا با به همون نکته این شاخه اون شاخه میرسیم من تازه ایستگاه راه افتاده بود که زدم تو خط مدیریت آگهی کلی تبلیغات و از این جور چیزا درآمد نداشت نه اینکه نداشت ماهی 100 تومن منم حال نکردم سایت رنکینگ 3 رو تمدید نکردم کل اطلاعاتشم از روی هاستم پاک کرذم
جالب بود نه؟؟
چون این همه هزینه کردم ولی به خاطر این شاخه اون شاخه کردنم اون سایت رو از دست دادم

نکته

هیچ وقت به درآمد کسی حسودی نکن چون همه چیز از دستت میره

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
یادمه یه بار برا طراحی یه صفحه ورود 90 هزار تومن دادیم.:hmm:

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود
تجربه 6 ساله من از وب

1- دامینی که به نظرتون خوب میاد رو نزارین اکسپایر بشه . یکی دیگه ثبت می کنه شما باید بشینید بسوزید .
2-برای هر سایتی نگاه نکن ملت چی کار کردن . اول فکر کن چقد می تونه پیشرفت داشته باشه بعد شروع کن یا اصلا شروع نکن
3- یا سایتی رو شروع نکنید یا شروع کردی باید بشی جز بهترین ها ( این در زندگی هم صدق می کنه البته)
4- همیشه حرفه ای کار کنید و تقلید نکنید
5- ایده جدید وارد کار کنید هر از چند مدتی
6- سایت های متنوع داشته باشید که اگر یکیش کم آورد یا خز شد اون یکی جبران کنه
7- ایده هاتونو نرید به برنامه نویس ها مفت مفت بدید اونا هم استفاده کنند بدزدند بره پی کارش( در قالب قرارداد کار کنید)
... فعلا همینا خاطرم بود

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
يه موردي پيش اومده دارم ميسوزم. نميشه گفتش.

هيچ وقت به كسي كه قصد داره ايده شمارو بخره ايده تون رو نگين چون مثل من ميشين.
يه بابايي كه ادعاي سابقه كاري بالايي داره ايده خودم رو گفتم . با اين حساب كه قول مردونه داد با كسي به جز من كار نميكنه. دريغا ...

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
یادمه 12 سال پیش بود اولین سایتمو اوردم بالا دامین بسیار زیبا و اما از محتوا حالیم نبود با ار اس اس محتواشو تولید می کردم رتبه بسیار عالی هم داشت البته از رتبه حالیم نبود یه بنده خدایی بهم نشون داد حدود 500 ایران بود

موقع تمدید قیمت دامین رفته بود بالا حدود 4 5 تومان طرف گفت برای تمدید اینقدر باید بدی منم فکر کردم می خواد سرم کلاه بزاره دیگه تمدید نکردم سایتم پرید :D همیشه حسرتشو می خورم

5 سال پیش یه سایتی داشتم که رسونده بودمش به زی 400 ایران مشتری اومد اون موقع 5 تومان می خرید ندادم فرداش فیلتر شد دهنم سرویس شد سایتی بعد از 4 سال فیلتر گشت و دیگر باز نگشت :|

یادمه یه سیستم همکاری توپ داشتم اون زمان جز پایگان کسی شناخته شده نبود وب مستر های عالی هم داشتم روزی 40 سفارش به بالا هم بود و همیشه 2 تا داپلیکیتور مثل خر کار می کردن طمع ورم داشت اومدم عضویت رو ازاد کردم یه گاوی اومده بود سی دی ها رو به عنوان فیلم های سکسی به فروش کرده بود اداره محترم پست هم زحمت کشیدن منو بلوکه کردن و تا اومدم دوباره ردیفش کنم بچه های فیتیله فیتیلشو پیچوندن ماهی 4 5 تومان سود پرید

یادشان گرامی

Enter Your User Name

Registered User
لایک‌ها
109
یادمه 12 سال پیش بود اولین سایتمو اوردم بالا دامین بسیار زیبا و اما از محتوا حالیم نبود با ار اس اس محتواشو تولید می کردم رتبه بسیار عالی هم داشت البته از رتبه حالیم نبود یه بنده خدایی بهم نشون داد حدود 500 ایران بود

موقع تمدید قیمت دامین رفته بود بالا حدود 4 5 تومان طرف گفت برای تمدید اینقدر باید بدی منم فکر کردم می خواد سرم کلاه بزاره دیگه تمدید نکردم سایتم پرید :D همیشه حسرتشو می خورم

5 سال پیش یه سایتی داشتم که رسونده بودمش به زی 400 ایران مشتری اومد اون موقع 5 تومان می خرید ندادم فرداش فیلتر شد دهنم سرویس شد سایتی بعد از 4 سال فیلتر گشت و دیگر باز نگشت :|

یادمه یه سیستم همکاری توپ داشتم اون زمان جز پایگان کسی شناخته شده نبود وب مستر های عالی هم داشتم روزی 40 سفارش به بالا هم بود و همیشه 2 تا داپلیکیتور مثل خر کار می کردن طمع ورم داشت اومدم عضویت رو ازاد کردم یه گاوی اومده بود سی دی ها رو به عنوان فیلم های سکسی به فروش کرده بود اداره محترم پست هم زحمت کشیدن منو بلوکه کردن و تا اومدم دوباره ردیفش کنم بچه های فیتیله فیتیلشو پیچوندن ماهی 4 5 تومان سود پرید

یادشان گرامی

عجب زجری کشیدی تو :دی
من که دارم میخونم سوختم دیگه چه برسه به خودت :دی

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
يه موردي پيش اومده دارم ميسوزم. نميشه گفتش.

هيچ وقت به كسي كه قصد داره ايده شمارو بخره ايده تون رو نگين چون مثل من ميشين.
يه بابايي كه ادعاي سابقه كاري بالايي داره ايده خودم رو گفتم . با اين حساب كه قول مردونه داد با كسي به جز من كار نميكنه. دريغا ...

عجب آدمایی پیدا میشن!

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
هیچ وقت طمع نکنید
من که سایتم زیر 200 ایران بود طمع کردم پوکید رفت
درآمد خوبی هم ازش داشتم دیگه هیچ وقت درست نشد
طمع نکنید خیلی خیلی بده
تو هر کاری طمع زیادی کار دست آدم میده

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
هیچ وقت طمع نکنید
من که سایتم زیر 200 ایران بود طمع کردم پوکید رفت
درآمد خوبی هم ازش داشتم دیگه هیچ وقت درست نشد
طمع نکنید خیلی خیلی بده
تو هر کاری طمع زیادی کار دست آدم میده
چرا پوکید؟

ZxGroup

Registered User
لایک‌ها
174
سلام

هیچ وقت هم اگه میبینید هاستتون جنبه نداره به این افزایش بازدید ها و ... وصلش نکنید !!!

بعد از یک سال سایتم توی اون کلمه کلیدی ای که میخواستم اومد صفحه اول تقریبا سایت 4-5 بود گفتیم سیاه چاله بهش وصل کنیم شاید اومد اول یا دوم ...

شانس ما فرداش هم میخواستیم بریم مسافرت !!!

امروز بهش وصل کردم فردا صبح قبل از رفتن اومدم دیدم هاست بهش فشار اومده بسته شده !!! :-s

منم تنها کاری که تونستم کنم این بود که سریع دامین رو ریدایرکت کردم روی اون یکی دامنه ( هردامنه روی یک هاست بود )

بعدشم که از سفر برگشتم دیدم سایتم ایندکسش رو از دست داد :(

و به این ترتیب بود که سایت من فقط 3 روز توی صفحه اول بود و رنکش هم از 5 هزار ایران الان شده 20-30 هزار !!! ( چون بعدش دیگه حال نداشتم بهش برسم ... )

موفق باشید

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
تجربه منم میگه اگه حتی خواستی ب گ .ری اول یه گوگل کن چون حتما راه درستش رو پیدا میکنی
تاپیک خوبیه

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

ZxGroup

Registered User
لایک‌ها
174
سیاه چاله چیه؟

این یارو افزایش بازدیدها که آمار همه رو جمع میکنه و میده به هم ...

یعنی تو مثلا 200 تا بازدید داری روزانه سیاه چاله طرف 300 تا بعد برای عضویت باید کدی که بهت میده رو بذاری توی وبت که اون کد بدون اینکه بازدیدکننده ی تو بفهمه میره توی یک صفحه که آی فریم های سایت های عضو سیستم توش هست میاد یعنی وقتی شما کد رو میذاری طرف سایت شما رو به صورت آی فریم میذاره توی اون صفحه و بدین ترتیب شما روزی 500 بازدید میگیری ... ( 200+300=500 )

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
درود
تجربه 6 ساله من از وب

1- دامینی که به نظرتون خوب میاد رو نزارین اکسپایر بشه . یکی دیگه ثبت می کنه شما باید بشینید بسوزید .
2-برای هر سایتی نگاه نکن ملت چی کار کردن . اول فکر کن چقد می تونه پیشرفت داشته باشه بعد شروع کن یا اصلا شروع نکن
3- یا سایتی رو شروع نکنید یا شروع کردی باید بشی جز بهترین ها ( این در زندگی هم صدق می کنه البته)
4- همیشه حرفه ای کار کنید و تقلید نکنید
5- ایده جدید وارد کار کنید هر از چند مدتی
6- سایت های متنوع داشته باشید که اگر یکیش کم آورد یا خز شد اون یکی جبران کنه
7- ایده هاتونو نرید به برنامه نویس ها مفت مفت بدید اونا هم استفاده کنند بدزدند بره پی کارش( در قالب قرارداد کار کنید)
... فعلا همینا خاطرم بود

با مورد هفتم شدیدا موافقم با بقیش هم همینطور ولی مورد هفت حرف نداشت حرف دل منه

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

هیچ وقت هم اگه میبینید هاستتون جنبه نداره به این افزایش بازدید ها و ... وصلش نکنید !!!

بعد از یک سال سایتم توی اون کلمه کلیدی ای که میخواستم اومد صفحه اول تقریبا سایت 4-5 بود گفتیم سیاه چاله بهش وصل کنیم شاید اومد اول یا دوم ...

شانس ما فرداش هم میخواستیم بریم مسافرت !!!

امروز بهش وصل کردم فردا صبح قبل از رفتن اومدم دیدم هاست بهش فشار اومده بسته شده !!! :-s

منم تنها کاری که تونستم کنم این بود که سریع دامین رو ریدایرکت کردم روی اون یکی دامنه ( هردامنه روی یک هاست بود )

بعدشم که از سفر برگشتم دیدم سایتم ایندکسش رو از دست داد :(

و به این ترتیب بود که سایت من فقط 3 روز توی صفحه اول بود و رنکش هم از 5 هزار ایران الان شده 20-30 هزار !!! ( چون بعدش دیگه حال نداشتم بهش برسم ... )

موفق باشید

جالب بود و بسیار کار آمد

بالا