• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
تاپیک خیلی خوبی هست

حدود 6 سال پیش بود منم یواش یواش تو اینترنت می گشتم و خواستم یه وب سایت داشته باشم خلاصه گشتم و سر کارم افتاد با یه از خدا بی خبر حقه باز برام یه سایت طراحی فرمودن و منم با کلی ذوق و شوق نشستم مطالب خوب فرستادن بعد از چند وقتی که گشتم تو نت دیدم ای دل غافل یارو نیوک رایگان رو به ما انداخته 150 تومن الان هم شرکتش هست نامرد خلاصه من دیگه ذوقی نموند به سایت سر بزنم و ساید هم موند همونطوری بعد یه مدت هم دامنشو وصل کردم به یه سایت دیگه بعد با سیستم ایستگاه آشنا شدم بله ما هم مثل همه فکر کردیم فردای راه اندازی پول پارو می کنیم یه اسکریپت ایستگاه به قیمت 160 گرفتیمو چند ماهی تبلیغ و تائید آگهی دیدیم اینه راست ار ما نیست زدیم تو کار سیستم کلیکی و یواش یواش تو این زمان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ویندوز به صورت خودجوش آقا سرت رو درد نیارم دیدم نه ما نمی تونیم سر وبمستر کلاه بزاریم و سیستم کلیکی رو هم بستیم بعد سایت های دانلود رو دیدیم و میهن دانلود و غیره و گفتیم بله ما هم میلیونر میشیم خلاصه یه دامنه جدید و موویل تایپ و قالب اورجینال هاستینگ برامون ردیف کردن حدود 260 دامنه آرش دانلود آقا رو اینم یه مدت مطلب گذاشتم ولی باز صبر نکردم و حوصله نکردمو سایت رو ول کردم به امان خدا والی آخر

نتایج اخلاقی:
1-هیچ وقت با دیدن سایت های موفق دهنت آب نیفته که تو هم دوروزه مثل اونا میشی
2-اگه مثل خود من حصله تولید محتوا نداری طرف سایت های محتوا محور نرو
3-از این شاخه به اون شاخه نپر یه زمینه رو بگیر برو تا ته
4-وقتی می خوای پول تو نت بزاری هزار با تو گوگل سرچ بزن ببین دیگران چی تجربه کردن
5-تو نت به هیچ کس اعتماد نکن

تنها نکته مثبت این بود که من برنامه نویسی و طراحی وب رو یاد گرفتم و به دردم می خوره

در ایران از قدیم سیاست تقلید از دیگران بسیار رایج بوده و هست. اصولا ما ایرانی ها آدمها مقلد و تقلیدگری بار اودیم و خودمون قدرت تفکر و پیدا کردن راه حل رو نداریم.

narinmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تایپک خوبی است.یک چیزی.الان که من تازه2است و وارد نت شم و هنوز هم وبلاگ نویس هستم و می خوام چگونگی راه اندازی سایت و کلا طراحی را از صفر یاد بگیرم چه سایتی خوب است

Mr.Diyaco

Registered User
لایک‌ها
85
هی روزگار من خیلی زیاد خیلی زیاد توی نت باختم :hmm:

1- اومدم CMS ایستگاه و خریدم سال 86 هاست و دامین خیلی خرجم در اومد فکر کنم نزدیک 500 برام آب خورد ولی ازش آبی گرم نشد و 500 دود شد رفت هوا عجب دامین خوبی بود یادش به خیر
2- اومدم سایت ارسال SMS بزنم سال 86 همون دوران انتخابات مجلس هم بود زمستون اینا بود از یه بنده خدا 1 میلیون و 500 هزار تومان دادم سایتشو بخرم خدا ازش .... کلی پول هاست و خط اس ام اس هم ازم گرفت بعدا که حالیم شد فقط یک لینک از سایت بود :blink:
سر همین SMS من ورشکست شدم آخه رفته بودم یه دفتر اجاره کرده بودم و وام گرفته بودم توی سن 20 سالگی :blush:
3- اومدم انواع و اقسام فروشگاه های اینترنتی و فروش هاست و دامین و تجربه کردم فقط پول سوخت شد :D

البته آخرش موفق شدم همین شغلی که دارم تهیه و عرضه تجهیزات پزشکی از یک فروشگاه در پیت که تم اونو از فروشگاه مجید آنلاین دیده بودم خوشم اومد 100 تومن دادم طراحی کردن :lol:
بعدا که کمی پیشرفت کردیم رفتم روی یه دامین فروشگاهی خوب یادم رفت ذومین قبلی تمدید کنم .... کسی ثبت کرد بهش زنگ زدم گفت 40 تومن :eek:

و باز هم توی نت انواع و اقسام تجربیات را بدستـــ می آوریم .....

خیلی زیاد فقط تا اینجا بسه ....

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
به عنوان کسی که سه تا سایت داره و ضرر هم کرده به همه پیشنهاد میکنم
که هیچ کاری رو تنهایی شروع نکنید حداقل حداقل سه نفره سایت رو بالا بیارید تا اگر هم شکست خوردید ضرر تقسیم بر سه بشه
البته من دوستای تنبل و بی عاری داشتم که میخواستم برن توی اون چند میلیون دکتر و مهندس مملکت گم بشن ولی من خواستم ویژه باشم که ضایع شدم شما هم صداشو در نیارید

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
تاپیک خیلبی جالبیه واقعا من فکر نمی کردم یه عده تو این ممکلت تا این حد کلاهبردار باشن که یه اسکریپت فری رو 150 تومن بفروشن و .... (البته فکر که می کردم به ایمان نرسیده بودم!!)

*اگر وبمستر هستید حتما تا حدی برنامه نویسی و شبکه بلد باشین تا از ماهیت پروژه هایی که به بیرون میسپارید مطلع باشین( طرف نیاد بگه نمی دونی برات چی زدم! با سی شارپ پیشرفته برات کد زدم!! شما هم ذوق کنید.)

*در ایران ایده عملی نخواهد شد مگر این که یا خودتون مثل مرد! پیاده سازیش کنید (ماکزیمم گرافیک و اینترفیسشو برون سپاری کنید) یا این که یه تیم مطمئن جمع جور کنید و با هم کارو پیش ببرید.به شرکت های بیرونی اعتماد کردن سخته

*ایده خوب ایده ای نیست که برا هر کی تعریف می کنید کفش ببره ایده خوب ایده ای هست که هرچند ظاهر معمولی داره امکان سنجی شده باشه و با فرمولیشن های مختلف سود و ضررش در اومده باشه و نتیجه احتمالیش سود باشه..رو هوا به یک ایده اعتماد نکنید(از روی هوا و هوس به یک ایده جذب نشید)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بيش از 5 سال سابقه در نت دارم .
وقتي كه وارد نت شدم . با واژه كسب درامد از اينترنت اشنا شدم و دنبالش را گرفتم .
حدود شش ماه دنبال راه هاي مختلفش رفتم و انها را ياد گرفتم . و الان 4 سال و شش ماه هست كه درامد دارم .
ولي خوشبختانه يك قرون هم تا الان ضرر نكردم . چون اول براي هر كاري شده يك ماه تحقيق بكنم مي كنم . و با اطمينان مي روم جلو .
مثلا حدود چند سال پيش مي خواستم دامين بخرم . مي ديدم طرف يك دامين خوب داره . بهش يك وبلاگ پيج رنك سه مي دادم و دامين را ازش مي گرفتم يا پيج رنك دو .

كلا تو اين زمينه ها در اين چند سال تجربه كسب كردم
نويسندگي سايت و وبلاگ و انجمن . مديريت سايت و وبلاگ و انجمن . خريد و فروش سايت و وبلاگ و انجمن . خريد و فروش دامين و بك لينك . كار با سيستم هاي همكاري در فروش . بازي سازي دو بعدي . هك و امنيت . مشاوره در زمينه كسب درامد از اينترنت . بازار يابي شبكه اي .

و ديگر موارد ......

متاسفانه وقتي وارد انجمن ها مي شوي مي بيني بعضي از كساني كه تازه وارد اين عرصه شده اند زود وارد سيستم هاي كليكي مي شوند با چه شوق و اشتياقي و بعد از مدتي كه فعاليت زياد مي كنند و زير مجموعه مي گيرند . ولش مي كنند .
در صورتي كه اگر قبلش مثلا يك ساعت تحقيق مي كردند مي ديدند به صرفه نيست .

سعي كنيم . قبل از هر كاري در موردش تحقيق بكنيم .

بعد هيچ وقت ارزش كار خودمان را نياوريم پايين .

مثلا در مورد همين نويسندگي .

طرف مي بيني چندين كار ازت مي خواهد و قيمت پايين داده است بعد بهش مي گي بابا اين قيمتش نيست بيشتره .مي گه بهت خوب افرادي هستند كه با قيمت كم كار كنند
درسته شايد اين گونه افراد باشند . ولي اين گونه افراد چرا با قيمت كم كار مي كنند . يا ارزش كار خود را نمي دانند
يا حرفه اي نيستند . يا پول لازم هستند . و ديگر موارد .

فعلا گفتم يك ذره بنويسيم .

انشالله وقت بكنم . تجربه ها ديگري را نيز بنويسيم .

ثانيه به ثانيه اين كسب درامد از اينترنت تجربه هست .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سعي كنيم چيز هاي را كه بلديم . به كساني كه واقعا نياز دارند منتقل كنيم .

بنده خودم را مثال مي زنم . تا اون جايي كه توانستم ياد دادم . و ياد گرفتم .

هميشه با مشورت دادن مي توانيد . نظرات مختلف را در بياوريد . و انها را در كارهايتان دخالت بدهيد . و به موفقيت برسيد .

bfgf5600

Registered User
لایک‌ها
284
شما همتون گفتید سیستم های کلیکی خوب نیست ولی من یک وبلاگ دارم که ماهی 130 تومان از سیستم کلیکی بابتش میگیرم البته بازدیدش 30000 تاست

و از همکاری در فروش هم خیری ندیدم 10 روز بنرهاشونو گذاشتم فقظ 1400 تومان گیرم اومد اگه راهه دیگه ای به جز همکاری در فروش مد نظرتونه کمکم کنید

این را هم ملاک قرار بدید که چون وبلاگم در مورد رمانه همه ی بازدید کننده ها دخترن دو ساله دارم روش کار میکنم پیرم در اومده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
منم توی وبلاگ تعبیر خوابم روزی 40 تا کلیک روی تبلیغات پورسانتی داشتم اما فروشم صفر بودش
توی اکسین ادز هم که معتبره شماره حسابم توی لیست سیاهه ولی با شماره حساب رفیقم پول گرفتم

کل درامد های فروش برای وبلاگ واقعا خرج حمالیه تبلیغات کلیکی و فروش و کوتاه کردن لینک و ... همه شون فقط پول زحمتش در میاد
بهترین اه گرفتن اسپانسر تبلیغاتی هستش که پول رو اول به جیبت بریزه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
شاید اینجا جاش نباشه ولی یه چیزی واقعا تو دلم مونده که بگم... توی اینترنت افراد زیادی هستن که تجربیات خودشون رو به رایگان در اختیار دیگران میذارن. تجربه های گرون قیمتی که اگه نمیگفتن ممکن بود وقت و هزینه های زیادی رو بابتوش می پرداختیم.
درصد زیادی از این دوستان منتظر نمی شینن که کسی بیاد و سوال بکنه.. خودشون میشینن و متن هایی طولانی و یا به جرات بگم مقاله هایی مینویسن که واقعا قیمت ندارن..
واقعا درود بر همچین آدم هایی...

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
شاید اینجا جاش نباشه ولی یه چیزی واقعا تو دلم مونده که بگم... توی اینترنت افراد زیادی هستن که تجربیات خودشون رو به رایگان در اختیار دیگران میذارن. تجربه های گرون قیمتی که اگه نمیگفتن ممکن بود وقت و هزینه های زیادی رو بابتوش می پرداختیم.
درصد زیادی از این دوستان منتظر نمی شینن که کسی بیاد و سوال بکنه.. خودشون میشینن و متن هایی طولانی و یا به جرات بگم مقاله هایی مینویسن که واقعا قیمت ندارن..
واقعا درود بر همچین آدم هایی...

برای این پست لایک کم بود گفتم یک تشکر بزرگی هم کرده باشم از نیما

cup

Registered User
لایک‌ها
111
تو اينترنت يه مطلبي را خوندم يه مطلب سياسي بي خودي بود اون را در يه موقعيت نامناسب تكرار كردم گرفتنم كار به دادگاه كشيد و نزديك بود جونم را از دست بدم!

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
تو اينترنت يه مطلبي را خوندم يه مطلب سياسي بي خودي بود اون را در يه موقعيت نامناسب تكرار كردم گرفتنم كار به دادگاه كشيد و نزديك بود جونم را از دست بدم!

از قدیم گفتن قبل از گفتن حرف اول مزه مزه کن بعد حرف بزن که درد سر درست نکنی برای خودت

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
دیگه کسی نیست یکم تجربه بنویسه ما هم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
محتوا حرف اول رو میزنه!!!
خودتون عظمت فروم هایی مثل موبالستان و ترفندستان رو میدونید دیگه؟!!
3-2 نفر عشق x8 اومدن یه وبلاگ با آدرس x8.blogfa زد و توش جدید ترین مطالب آموزشی هک و رام و نرم افزار این گوشی رو از خودشون نوشتن..
این وبلاگ انفجار محض شد!!!! یعنی توی اینترنت ایران در مورد گوشی x8 حرف اول رو میزد!!
توی تاپیک های دو فروم ذکر شده مدام مطالب این وبلاک با ذکر منبع کپی میشدن!!!
یعنی خود بچه های آپدیت فروم ها هم به اینا دست مریضا میگفتن!!!

یعنی واقعا من به چشم دیدم که یه وبلاگ فقط بخاطر محتوا ..رو دست هرچی سایت و فروم شاخ و سابقه دار رو زد!!!

بالا