Tiva
Registered User
- نوشتهها
- 711
- لایکها
- 113
تاپیک خیلی خوبی هست
حدود 6 سال پیش بود منم یواش یواش تو اینترنت می گشتم و خواستم یه وب سایت داشته باشم خلاصه گشتم و سر کارم افتاد با یه از خدا بی خبر حقه باز برام یه سایت طراحی فرمودن و منم با کلی ذوق و شوق نشستم مطالب خوب فرستادن بعد از چند وقتی که گشتم تو نت دیدم ای دل غافل یارو نیوک رایگان رو به ما انداخته 150 تومن الان هم شرکتش هست نامرد خلاصه من دیگه ذوقی نموند به سایت سر بزنم و ساید هم موند همونطوری بعد یه مدت هم دامنشو وصل کردم به یه سایت دیگه بعد با سیستم ایستگاه آشنا شدم بله ما هم مثل همه فکر کردیم فردای راه اندازی پول پارو می کنیم یه اسکریپت ایستگاه به قیمت 160 گرفتیمو چند ماهی تبلیغ و تائید آگهی دیدیم اینه راست ار ما نیست زدیم تو کار سیستم کلیکی و یواش یواش تو این زمان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی تحت وب و ویندوز به صورت خودجوش آقا سرت رو درد نیارم دیدم نه ما نمی تونیم سر وبمستر کلاه بزاریم و سیستم کلیکی رو هم بستیم بعد سایت های دانلود رو دیدیم و میهن دانلود و غیره و گفتیم بله ما هم میلیونر میشیم خلاصه یه دامنه جدید و موویل تایپ و قالب اورجینال هاستینگ برامون ردیف کردن حدود 260 دامنه آرش دانلود آقا رو اینم یه مدت مطلب گذاشتم ولی باز صبر نکردم و حوصله نکردمو سایت رو ول کردم به امان خدا والی آخر
نتایج اخلاقی:
1-هیچ وقت با دیدن سایت های موفق دهنت آب نیفته که تو هم دوروزه مثل اونا میشی
2-اگه مثل خود من حصله تولید محتوا نداری طرف سایت های محتوا محور نرو
3-از این شاخه به اون شاخه نپر یه زمینه رو بگیر برو تا ته
4-وقتی می خوای پول تو نت بزاری هزار با تو گوگل سرچ بزن ببین دیگران چی تجربه کردن
5-تو نت به هیچ کس اعتماد نکن
تنها نکته مثبت این بود که من برنامه نویسی و طراحی وب رو یاد گرفتم و به دردم می خوره
در ایران از قدیم سیاست تقلید از دیگران بسیار رایج بوده و هست. اصولا ما ایرانی ها آدمها مقلد و تقلیدگری بار اودیم و خودمون قدرت تفکر و پیدا کردن راه حل رو نداریم.