تمام 6 صفحه رو خوندم و از ضررهای همکاران بسیار نارحت و از کسب درآمد برخی آن ها اول خوشحال و بعد بهشون حسودیم شد !!
من هم 3 سال سابقه در این دنیای بی در و پیگر نت رو دارم و از همون روز اول بدشانسی آورد و با یه هاستینگ خیر ندیده آشنا شدم که سایتم رو یکبار هک کردن یه بار هم اطاعتم کامل پاک شد به دلیل اینکه آقا سرورش ترکید و چند ماه هم ازش خبری نبود ...
بعد از اون روز های شوم که یه چند وقتی بیخیال سایت شده بودم دوباره سایت زدم و اینبار از یه آشنا هاستینگ گرفتم بد نبود و واسه کارم هدف داشتم والگو و ایده !! اما همیشه با اینکه مطالب همیشه تاپ بودن و خاص آمار خوبی نداشتم ! و 2 سال پیش که فیل+ترینگ به بالاترین حد خودش رسیده بود و روزی دو بار سایت ها رو فیل و سایت من هم یه 10 بار فکر کنم فیل شد دیگه تصمیم گرفتم بیخیال غیرمجاز بشم و تعهد نام دادم و با بدبختی تونستم دومین اصلیمون رقع فیلتر کنم بعد از 2 ماه و کارمو به صورت مجاز پیگیری کنم
حالا هم از اینکه وقت طراحی ندارم و طراحی هم خوب یاد نرگفتم خیلی ضرر کردم .. چندین بنر طراحی کردم برام که هیچکدون جالب نبود و ضرر و ضرر ..
بعد امدم فلش بنر با هزینه ی بالای 200 تومان دادم طراحی کردن و به خیال خودم دیگه وروردی خیالم راحت باشه تو سایت های که خودم فکر میکردم خوبه تبلیغ زدم که متاسفانه هیچکدوم فایده ایی نداشت و سرآخر هم به این نتیجه رسیدم که تو سایت هایی که من تبلیغ قرار دادم ملت اصلا فلش پلیر نصب نمیکنند و نمیدونن چی هست !
1- سعی کنید قبل از هرکاری خوب در موردش تحقیق کنید و تجربه کسب کنید و بعد سرمایتون رو توش بزارید با خیال راحت !
2- اگر میخواهید یه مدیر موفق واسه سایتتون باشد باید طراحی و برنامه نویسی و کار با سیستم های سایتتون رو خوب یاد بگیرید و بلد باشید وگرنه واسه هر کار کوچیکی که پیش میاد باید دست به دامن اینو اون باشید که این اصلا برای مدیر یک سایت جالب نمتونه باشه !!
3- دوستان تو تاپیک های قبل گفتند منم باز میگم همیشه سعی کنید از ایده و فکر خودتون استفاده کنید و مطالبی اختصاصی ارسال کنید تا اینکه با هدف یه سایت کپی از سایتی که قبلا دیدید بزنید و فقط مدیر یک سایت کپی باشید!.
4- تا میتونید با افرادی که تو نت با تجربه هستند دوست بشید و ارتباط برقرار کنید و با سایت هایی که فکر میکنید میتونه به دانشتون تو نت افزایش بده بیشتر بهش سر بزنید و فعالیت کنید نمونش همین سایت پرشین تولز ..!
موفق باشید