• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
محتوا حرف اول رو میزنه!!!
خودتون عظمت فروم هایی مثل موبالستان و ترفندستان رو میدونید دیگه؟!!
3-2 نفر عشق x8 اومدن یه وبلاگ با آدرس x8.blogfa زد و توش جدید ترین مطالب آموزشی هک و رام و نرم افزار این گوشی رو از خودشون نوشتن..
این وبلاگ انفجار محض شد!!!! یعنی توی اینترنت ایران در مورد گوشی x8 حرف اول رو میزد!!
توی تاپیک های دو فروم ذکر شده مدام مطالب این وبلاک با ذکر منبع کپی میشدن!!!
یعنی خود بچه های آپدیت فروم ها هم به اینا دست مریضا میگفتن!!!

یعنی واقعا من به چشم دیدم که یه وبلاگ فقط بخاطر محتوا ..رو دست هرچی سایت و فروم شاخ و سابقه دار رو زد!!!

بدون هیچ حرفی فقط محتوا حرف اول رو میزنه همین

R.Haghighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تمام 6 صفحه رو خوندم و از ضررهای همکاران بسیار نارحت و از کسب درآمد برخی آن ها اول خوشحال و بعد بهشون حسودیم شد !!

من هم 3 سال سابقه در این دنیای بی در و پیگر نت رو دارم و از همون روز اول بدشانسی آورد و با یه هاستینگ خیر ندیده آشنا شدم که سایتم رو یکبار هک کردن یه بار هم اطاعتم کامل پاک شد به دلیل اینکه آقا سرورش ترکید و چند ماه هم ازش خبری نبود ...

بعد از اون روز های شوم که یه چند وقتی بیخیال سایت شده بودم دوباره سایت زدم و اینبار از یه آشنا هاستینگ گرفتم بد نبود و واسه کارم هدف داشتم والگو و ایده !! اما همیشه با اینکه مطالب همیشه تاپ بودن و خاص آمار خوبی نداشتم ! و 2 سال پیش که فیل+ترینگ به بالاترین حد خودش رسیده بود و روزی دو بار سایت ها رو فیل و سایت من هم یه 10 بار فکر کنم فیل شد دیگه تصمیم گرفتم بیخیال غیرمجاز بشم و تعهد نام دادم و با بدبختی تونستم دومین اصلیمون رقع فیلتر کنم بعد از 2 ماه و کارمو به صورت مجاز پیگیری کنم

حالا هم از اینکه وقت طراحی ندارم و طراحی هم خوب یاد نرگفتم خیلی ضرر کردم .. چندین بنر طراحی کردم برام که هیچکدون جالب نبود و ضرر و ضرر ..

بعد امدم فلش بنر با هزینه ی بالای 200 تومان دادم طراحی کردن و به خیال خودم دیگه وروردی خیالم راحت باشه تو سایت های که خودم فکر میکردم خوبه تبلیغ زدم که متاسفانه هیچکدوم فایده ایی نداشت و سرآخر هم به این نتیجه رسیدم که تو سایت هایی که من تبلیغ قرار دادم ملت اصلا فلش پلیر نصب نمیکنند و نمیدونن چی هست !

1- سعی کنید قبل از هرکاری خوب در موردش تحقیق کنید و تجربه کسب کنید و بعد سرمایتون رو توش بزارید با خیال راحت !

2- اگر میخواهید یه مدیر موفق واسه سایتتون باشد باید طراحی و برنامه نویسی و کار با سیستم های سایتتون رو خوب یاد بگیرید و بلد باشید وگرنه واسه هر کار کوچیکی که پیش میاد باید دست به دامن اینو اون باشید که این اصلا برای مدیر یک سایت جالب نمتونه باشه !!

3- دوستان تو تاپیک های قبل گفتند منم باز میگم همیشه سعی کنید از ایده و فکر خودتون استفاده کنید و مطالبی اختصاصی ارسال کنید تا اینکه با هدف یه سایت کپی از سایتی که قبلا دیدید بزنید و فقط مدیر یک سایت کپی باشید!.

4- تا میتونید با افرادی که تو نت با تجربه هستند دوست بشید و ارتباط برقرار کنید و با سایت هایی که فکر میکنید میتونه به دانشتون تو نت افزایش بده بیشتر بهش سر بزنید و فعالیت کنید نمونش همین سایت پرشین تولز ..!

موفق باشید ;)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دم همگی گرم منم خیلی سال پیش میخاستم یه سایت مزایده و مناقصه راه بندازم ولی هرگز نتونستم برم دنبالش تا اینکه دیگه هر ننه قمری یه همچین چیزی زده نمونش همین گوشه پایین سمت چپ مونیتورتون
الانم یه ایده دیگه دارم و فکر میکنم برای من که تقریبا تو نت هالو محسوب میشم وبلاگ بهتره واسه شروع که حداقل پول تو پاچم نره

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
منم 3-4 سالی هست تو نتم.
سایت زیاد نداشتم به جز 2-3 تا که هموشونو ول کردم و الانم یکیش هست که دیگه آپدیتش نمی کنم و 3-4 روز دیگه هاستش تموم میشه میره و فقط دامنه اش میمونه برام با یکی دو تا دامنه دیگه که خودم ثبتشون کردم.
حالا از اینا بگذریم ...
تو این مدت خیلی دنبال درآمد اینترنتی بودم و کلی تحقیق کردم در موردش و حدود 3 سالی با سیستم های درآمد خارجی کار میکردم و اون موقع که دلار ارزون بود ماهی 200-300$ هم درآمد داشتم.از شانس ما زد و ایران تحریم شد اکانت های ما هم تو اون سایت ها بسته شد و دیگه گفتم ببینم تو ایران چه خبره.
2-3 تا وبلاگ درست کردم و رفتم تو کار وبلاگ و بازدید گرفتم و همکاری در فروش توش گذاشتم ولی اصلاً ماهی به زور به 10-15 تومان می رسید که ارزش وقت گذاشتن پاشو نداشت.همکاری در فروش و ول کردم و رفتم تو کار کلیکی که اونم ماهی 40 تومان نهایتش در میاورد و اکثرشون هم که به یک بهانه ای نمی دادن به ما.
گفتم برم سراغ نویسندگی چون سابقه نویسندگی تو وبلاگ رو داشتم با یک سایت شروع کردم و پست اختصاصی براشون میدادم فقط پستی 400 تومان و روز 3 تا پست میدادم میشد روزی 1200 تومان و ماهی 36 تومان.با چند تا سایت دیگه هم شروع کردم که ماهی در کل از همشون 120-150 هزار تومان در میاوردم ولی خیلی وقت گیر بود.

الانم تصمیم گرفتم که خودم یک خدمتی تو وب فارسی ارائه کنم.به خاطر همین آموزش php,java,css,html,cms,wordpress,jquery و فتوشاپ و ایلاستراتور رو شروع کردم.و طبق برنامه ریزی تا 6 ماه دیگه حداقلش باید این ها رو یاد بگیرم.
همچنین یک ایده هم دارم که دارم روش تحقیق میکنم که اگه خوب بود تا 6 ماه دیگه بالا بیارمش که ایده فکر میکنم تو ایران شاید تک باشه (منظورم اینه که تو ایران شبیه این وبسایت نیست) و انشالله که اینم بگیره و من دارم به رتبه ی زیر 100 ایران نگاه میکنم.

الان به دلیل امتحان وقت ندارم وگرنه کلی تجربه تو این اینترنت دارم که که یواش یواش بعداً هم اینجا مینویسم.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من پنج سال پیش وبلاگ نویسی رو شروع کردم ، فکر میکردم که از روز اول همینطوری پول سرازیر میشه توی حسابم ،
اولین وبلاگی که راه انداختم زیاد بازدید نداشت یعنی روزی دویست نفر میومدن و من هنوز چیزی از کسب درآمد سرم نمیشد
توی اون روز ها دیگه کم کم داشتم به اینترنت معتاد میشدم به معنای واقعی شده بودم ولگرد اینترنتی که بی هدف توی اینترنت میچرخه
بعد از چند ماه با کسب درامد کلیکی آشنا شدم و از هر سیستمی یه بنر توی سایتم گذاشته بود ولی از هیچ کدوم درآمدی نداشتم بعد از همه اینها تصمیم گرفتم وبلاگی بزنم که ارزشش رو داشته باشه و بعد از دو روز آپدیت نشدن بازدیدش کم نشه و به همین خاطر وبلاگ تعبیر خواب زدم و بعد از چند ماه تونستم 20 هزار تومن بعد از 12 سال از اکسین ادز بگیرم
منم مثل همه فکر میکردم که درآمد ریخته توی اینترنت ولی بعد از جون کندن و پول کارت اینترنت و .... و خرج های دیگه فهمیدم که اینا همش کشکه
سه سال پیش بود که با سیستم نیوک آشنا شدم و یه هاست رایگان گرفتم و شروع کردم به وبسایت داری که فقط نرم افزار بودش اما بعد از یه سال فیلتر شد و منم بی خیالش شدم فکر میکردم نیوک بهترین سیستم مدیرت محتوی است ( البته از نظر امنیت هستش ) اما اگر برگردم به شیش سال قبل وردپرس رو انتخاب میکنم
البته اون زمان هم همه سیستم ها رو امتحان کردم ولی باز برگشتم به نیوک
اما هنوز آدم نشده بودم و هر روز 6 ساعت پای اینترنت بودم و فکر میکردم که بالاخره به کسب درامد میرسم دو سال پیش بود که سایت اسکریپت رو راه اندازی کردم به امید اینکه لااقل از درامد تبلیغات هاستینگ یه چیزی گیرم بیاد که باز نشد و 200 تومن هم هزینه وبسایت داریش هست
اما باز هم آدم نشدم و یه سایت در مورد فیلم زدم که البته قصدم درآمد زایی نبود و فقط میخواستم خدمات بدم
بعد از این ها بودش که با تجربه ای که به دست آوردم شروع به کار سئو کردم دیگه اینقدر امتحان و خطا کرده بودم که راه و چاه رو یاد گرفته بودم و سایتی که با سیستم نیوک داشتم رو علارغم همه ضعف های نیوک در ضمینه سئو به صفحه اول گوگل و جزو شیش سایت برتر درمورد کلمه کلیدی ( دانلود اسکریپت ) آوردم
الان هم با اینهمه هزینه ای که کردم و انواع و اقسام درد های مفصلی و مینیسک زانو که از زیاد نشستن جلوی کامپیوتر اومد سراغم درآمدم از وبلاگم هستش که به صورت رایگان ایجادش کردم
نکته دیگری هم که یادم رفت و اضافه میکنم اینه که سعی کنید با هر کسی مثل خودش رفتار کنید من همیشه سعی میکنم رک و راست باشم ولی میبینم که مردم فکر میکنن ساده ای و میخوان سوارت بشن اگر میخوایت که سرتون کلاه نره با هر کس مثل خودش رفتار کنید

اما نتیجه اخلاقی :

اول از همه هیچ کاری رو تنها شروع نکنید ، به عنوان یک وبمستر باتجربه میگم : هیچ وقت تنهایی شروع نکنید ، عجله نکنید دنیای اینترنت و مردم جهان منتظر شما نیستند ، خوب فکر کنید و چند نفری یه سیستم راه اندازی کنید

دوم : به حرف پدر و مادرتون گوش کنید که زیاد پشت رایانه نشینید ، به خدا ضرر داره ما که ضررش رو کشیدیم و از درس و مشق و سلامتی و ... افتادیم آخرش شدیم اینی که میبینید ، مثل معتادا پاتوقمون شده کافه پرشین تولز بلکه یه کار فریلنسری به ما بدن

سوم : برید برنامه نویسی و گرافیک یاد بگیرید ، بچگی پدرم میگفت برو ورد و اکسل و اتوکد یابگیر من حالیم نمیشد ولی الان میفهمم که اگر مثلا رفته بودم سراغ فتوشاپ و گرافیک لا اقل میتونستم پول تو جیبی خودم رو پیدا کنم ، خلاصه که برید دنبال اینجور چیزا + درس و مشق خودتون
اگر فکر میکنید که باید به آرزوتون برسید و درس و مشق مزاحم شماست بهتره بدونید اشتباه میکنید ، کنار درس و مشق هم میشه به ارزو ها رسید

امید وارم لااقل چند نفر با خوندن این مطلب به راه راست هدایت بشن

Last edited:

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
من خودم خیلی از این تجربه های دوستان استفاده کردم

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
اگر می خواین در اینترنت کسب درآمد کنید هیچ وقت به فکر تقلید نباشید
از ایده دیگران در جهت مثبت استفاده کنید
سایت می خواین بزنید یکی دو ماه فقط بگردین و بررسی انجام بدین
عجله نکنید
من عجله کردم یک سایت زدم
14 ماه وقت گذاشتم
پول مترجم هم دادم
عاقبت چون طمع کردم واسه بازدید گرفتن نابود شد سایتم
الان دوباره شروع کردم

tak-graph

Registered User
لایک‌ها
76
هییییییییییی!

تنها حرفم اینه :
من (آره من !دی:) کلی ایده دارم که واقعا خودم هم لذت میبرم ولی میدونم تا وقتی که پول نداشته باشم ...

میدونید چرا؟
چون من اون ایده رو فوقش پیاده میکنم اما وقتی تبلیغشو نکنم پس یکی که پولداره میاد تقلید و بعد تبلیغ و 4روز بعدشم میکن نگاه فلانی از روی این سایت با اون مدیر مخش و ایده خفنش کپی زده که اصل قضیه عکس قضیست !

لپ کلام : یا خودت پول داشته باش و یا یکیو داشته باش که پولدار باشه و بزاره وسط .

من که ندیدم دور و بر خودم .
من از نت فقط ضررش بهم رسید .
ای بابا .

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
اگر میخاین معامله کنید با یک نفر تو نت همیشه سعی کنید اگر بناست پولی رد و بدل بشه با واسطه مطمئن باشه
من 200 دادم یه نفر
40 روز طول کشید تا ازش گرفتم
کار که واسم انجام نداد هیچ
40 روز هم مدام گیر این بودیم تا بالاخره پول منو داد

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
تو اینترنت ایران هم میشه پول خوب درآورد
ولی اگر میخاین زیر 3 سال در بیارین شروع نکنید
حدال 2-3 سال باید بگذره تا تجربه های فراوان به دست بیارید
سایت های دیگه که الان چند میلیون در میارن الکی به اینجا نرسیدن
تلاش کردن
پول خرج کردن
پس نمیشه رو هوا به پای اونها برسید

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
اگر از کسی پرسیدین درآمد چطوره هیچ وقت راستش را نمیگه
مثل خود من :)
ولی بدونید در آمد یک وبمستر پر تلاش و خوب بیشتر از درآمد سایر شغل ها میتونه باشه
سختی های خودش را داره
ولی همچین بد هم نیست
نه که فردا به خاطر حرف من بیاین سایت بزنید
گفتم
کاری که درست پیش بره
و صبوری به خرج بدین جواب میگیرین

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سعی کنید تا سایت زدین سریع با پاپ آپ و تبلیغ زیاد خرابش نکنید
یکی دو سال صبر کنید و بعد بهره برداری کنید
الان کسانی هستن 5-6 سال هست سایت دارن
ولی در جا میزنن
سایتشون هم پر از لینک باکس و پاپ آپ و تبلیغ زرد هست
حالا اونا بهترن که به زور دارن کار میکنن
یا سایت سیمرغ که الان کم کم ماهی 25 میلیون درامد داره ؟
سایت های زیادی هستن مثل سیمرغ ولی کاربر را فراری میدن
خودت فکرش را بکن
رفتی تو یه سایت 2 تا پاپ آپ داشت باز هم میری به اون سایت ؟

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
از همون اول یک هاستینگ خوب پیدا کنید
حتی المقدور دامین ملی ثبت نام کنید
مزیتش اینه به نام خودتون هست و مالکیت 100 درصد دارین
دامین دات کام هم خوب هست
ولی خودم به شخصه ملی را ترجیح میدم
خیالم راحت تره

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
خسته شدم از بس اینو گفتم ولی باز میگم
سئو را خودتون انجام بدین
یاد بگیرین
منابع رایگان فارسی و انگلیسی زیاد هست
منم انگلیسی ام خوب نیست
میدم یکی واسم ترجمه میکنم
خیلی چیزها یاد گرفتم
کسی که میگه سئو میکنم
فردا آمارت میشه چند هزار
دورش خط قرمز بکش
سئو کارها اگر اینکاره بودن
خودشون الان یک سایت بزرگ میزدن لااقل
سایت را به هیچ وجه ندین دست کسی
خودتون انجام بدین
چند تا سایت هم به ف رفت اشکال نداره
در عوض تجربه میشه
برخی میگن بهتره یک دامین الکی ثبت کنید
روش آزمایش انجام بدین تجربه میشه
خوبه به کار میاد

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
سعی کنید هر خدمتی انجام میدین به فکر این باشین که مشتری راضی باشه
حتی اگر به ضرر تون تمام بشه
خودت را بزار جای مشتری
همیشه حق با مشتری هست

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
اگر فروشگاه میزنی
دنبال جنس خلاف مثلا فروش فیلم نباشین
چون دائمی نیست و همیشه ترس و لرز داره
خدا را شکر من طرفش نرفتم
ولی بودن کسانی که گرفتنشون و جریمه هم شدن

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
واسه شروع کار
مخصوصا اگر کار شما و سایت تتون
حالت خبری داره
سرگرمی
عکس
با یک وردپرس رایگان و قدرتمند
و قالب های خوب و رایگان تا یک سال هم کارتون راه میوفته
اول کار الکی هزینه قالب ندین
چون هر سال قالب های جدیدتری میاد و تکنولوژی های جدید تر
پس صبر کنید خوب سایت تون جا بیوفته بعد خرجش کنید
البته خودتون میدونید شاید پول دارین و مهم نیست که خب اون قضیه اش فرق داره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز تجربیات خوبی نوشتند حالا ما هم کمی بنویسیم .
هیچ وقت در اینترنت سی دی های کسب درامد را نخرید . یعنی اگرم خواستید بخرید با چند تا از بزرگان بحث بکنید .
چون خیلی چیز های که در انها اموزش داده است . در اینترنت هستند و خیلی هاشون هم بچه های این جا نوشتن .
در ضمن در هر کاری می خواهید وارد بشوید . حتما مطالعه داشته باشید .
مثلا نیاید . بگویید یک جا خواندم . یک سایت مثلا 800 میلیون درامد دارد . یا یک شخصی که تو کار دامین هست میلیونر است بیایم بزنیم تو این کار
در هر کاری باید اول اطلاعات و مطالعه داشته باشید بعد علاقه .
فعلا همین ها بسه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یکی دیگر از نکات سعی بکنید زبان های برنامه نویسی
html وcss را یاد بگیرید . خیلی وقت بگذارید میشه یک هفته ای یادش بگیری.
به دردتان می خورد .

بالا