• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
پنج شیش سال پیش تازه یکم به وردپرس مسلط شده یودم . یه سایت تفریحی زدم و با عشق کار میکردم و به فکر درامد هم نبودم . اون موقع هم هنو پاپ اپ و این چیزا نیود .
از رتبه بندی سایت ها هم خبر نداشتم .
ولی مطالبم اختصاصی بود . خلاصه یه بار خر شدیم و یه اهنگ از شادمهر گذاشتیم تو سایت . چند روز بعدش سایت فیلتر شد . منم تفکری ک داشتم این بود ک سایت ک فیلتر د دیگه باید قیدشو زد . و دیگه اون عشق و علاقه سراغم نیومد . پارسال داشتم نمودار الکسا اون دامین رو نگاه میکردم دیدم ماه اخری ک سایت فیلتر نشده یود رتبه الکساش دو هزار بود .. و واقعا چقد راحت و بی دردسر زحمتامون رو ب فنا میدن . یک سال و خورده ای هست سایت 600 ایرانم فیلتر و رفع فیلتر شده . دیگه نه امار و رتبه سایتم برگشت نه دیگه هیچ علاقه ای ب وب نویسی دارم..

Sent from my SM-G530H using Tapatalk
اون زمون چیزی به نام رفع فیلتر و ساماندهی و اینترنت دات ار نبود که

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
اون زمون چیزی به نام رفع فیلتر و ساماندهی و اینترنت دات ار نبود که
عزیز جریان برا سال هشتاد و هشت هشتاد و هفت بود . شما ی سر برو تاریخچه فقلترینگ ایرانو بخون.

Sent from my SM-G530H using Tapatalk

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296

saze20

Registered User
لایک‌ها
25
فکر میکنم بحث منحرف شد
یعنی واقعا کسی نیست که بخواد تجربه اش رو در اختبار کسی بزاره؟

یه تجربه ای که من داشتم اینه که توی وب نباید از این شاخه به اون شاخه کرد باید یک راه رو گرفت تا تهش رفت مطمئن باشید جواب میده ولی اگر این شاخه به اون شاخه کنید اصلا به هیچ جا نمیرسید
منم با شما هم عقیده ام

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تجربه های من ...

هیچ وقت سایت اسپم نزنید

تا اونجایی که میشه تولید محتوا کنید ( مثلا مدل ها رو از سایتهای خارجی بگیرید )

8 ماه رو هر سایتی اصولی کار کنید حتما به نتیجه میرسید

به هیچ کس بابت سئو پول ندید ، دروووووغه .

سعی کنید از پاپ آپ استفاده نکنید ، مردم از سایتی که پاپ آپ داره متنفرن .

با حوصله و علاقه برای سایت خودتون پست بگذارید .

و ...

باز هم تاکید میکنم راه آسونی نیست به درامد رسوندن یک سایت به صورت اصولی .

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
تایپیک خیلی جالبی بود دم همه گرم که تجربه هاشون رو در اختیار سایرین قرار دادند !

منم این مسائل رو به عنوان تجربه عرض میکنم :

* حتما حتما کمی برنامه نویسی بلد باشین html - css

یه کار کوچیکی بلد نباشین انجام بدین ... از یکی کمک میخوایین طوری حرف میزنن آدم باید سرشو بزاره زیر خاک ... والا :D

* یه سایتی که میزنید به موضوع سایت علاقه داشته باشید ... شعاری حرف نمیزنم خدایی ..

دیده شده رفتیم دیدیم به به سایت دانلود ها ، میهن دانلود عجب بازدیدی دارند عجب دارمدی دارند ... سریع فرداش هاست دامین . کپی از این نوع سایت ها .. بعد از یه مدت ولش میکنیم به امون خدا ...

آقا اگه به سایت موزیک علاقه داری . صرفا نه خاطر درآمدش اگه واقعا علاقه داری انجام بده درست کار کن حتما موفق میشی

* یه نکته دیگه .. برای هیچ چیزی هیچ وقت دیر نیست !!!! با کلی تحقیق تصمیم میگریم یه سایت فروشگاهی بزنیم ... یکم دیگه تحقیق میکنیم . ای وایی چقدر سایت با این موضوع هست ولش کن . دست زیاده من به گرد پای اینا هم نمیرسم ..!!!

آقا خدایی چند تا سایتو در نظر بگیرین وضعیت زمان حال این سایت رو ... با وضعیت سال پیش ... اصلا در دید نبودند الان جز بهترین ها شدند...

البته اینم بگم این مدل سایت زدن پشتکار میخواد ...

* هاست !!! یکی از بدبختی ها وبسمتر ها هاست بوده ... اینو برا تازه کار ها میگم ... حتما حتما وقتی میخواید هاست بخرید ... از اون سرویس دهنده کاملا مطئمن باشید . چون هاست بد ... تمام زحمات آدمو هدر میده اصلا آدمو فلج میکنه ...

* بحث سئو !!! ... این عقیده رو دارم سئو کار مئوکار رو بیخال اقا خودت یه روش ابداع کن برای دیده شدن، اگه سخته . چند تا سایت مشابه رو نظر بگیر از مجموع اینا به روش رو بیرون بکش و ادامه بده !!

* از این شاخه به اون شاخه !!!

متاسفانه این قضیه شاید برا خیلی هامون پیش اومده باشه .... یه سایتی میزنیم . کار میکنیم ... ول میکنیم دوباره یه سایت با یه موضوع دیگه ... اینجوری نباشیم .. من خودم سر همین قضیه خیلی ضرر کردم !!!

شاید کسایی که منو بشناسن سایت های موفقی داشتم اما سر همین پریدن به شاخه دیگه ... خیلی ضرر کردم و افسوس خوردم ... یه راهو بگیرید و ادامه بدید . اگر فکر میکنید . دارید شکست میخورید .

یه سایت دیگه بزنید در کنارش اونم ادامه بدین تا کمبود های اون سایت اینجا جبران بشه ....

* تو نت برا خودتون اشنا پیدا کنید !!!!

یه روزی فرض کنید سر صورت حساب هاستتون پول کم اوردید . یکی باشه مثل دوست واقعی بهتون کمک کنه . یادمه یکی از دوستان مجازی بهشون یک میلیون فرض دادم سر یه مشکل شهریه دانشگاه ... و بعد از اون با هم خیلی صیمیمی شدیم . من از اون پول قرض میگریم . چند ساله این روند ادامه داره ...

* سعی کنید چیزایی که یاد گرفتین به بقیه یاد بدین .. من خودم به شخصه سعی کردم .هر چی یاد گرفتم به بقیه یاد دادم.. با چند نفر در ارتباط باشید هر چی یاد میگرید با هم تبادل کنید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه ..

* ایده جدیدی اگر دارید .. اگر میخواید با کسی در میون بزارید حتما با یه شخص مورد اعتماد در میون بزارید.. اگر شخص مورد اعتمادی ندارید ... صبر کنید خودتون قدرت بالا اوردن اون ایده رو داشته باشید ...

شرمنده طولانی شد. منتظر تجربیات سایز عزیزان هستم

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
اینم بگم که وب فارسی رو به نابودیه !!
نه به خاطر اسپم ... همه جا اسپم هست !!!

به خاطر فیلترینگ های بیجا ... و محدودیت ها و تفکرات محدود حکومتی ... وب ایران از هم پاشیده میشه . یعنی دیگه کسی واقعا با اون وضعیت حس و حال وبمستری نداره !!!
دست رو هر کاری میزاریم ... فیلتر میکنند ..o_O:general208:

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اینم بگم که وب فارسی رو به نابودیه !!
نه به خاطر اسپم ... همه جا اسپم هست !!!

به خاطر فیلترینگ های بیجا ... و محدودیت ها و تفکرات محدود حکومتی ... وب ایران از هم پاشیده میشه . یعنی دیگه کسی واقعا با اون وضعیت حس و حال وبمستری نداره !!!
دست رو هر کاری میزاریم ... فیلتر میکنند ..o_O:general208:
اینجوری فقط اپارات و اینا میمونن.
همون چیزی که میخوان

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بزرگترین تجربه من تو این چندین سال
رو اینترنت ایران و سایت های ایرانی وقت نزارید
اگه میخواهید کار کنید فقط خارجی
سایت ایرانی مثل یه خواب شیرینه ممکنه خیلی در امد خوبی بده ولی صبح پا میشی میبینی سایت و زحماتت همه و همه به فنا رفته

sepidarchat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام
حاصل چند سال نت گردی بنده این شده (۵-۶سال)+ خودم(اسفالت)
http://forum.persiantools.com/threa...9-102-ثبت-شده-در-سایت-های-مفید-ایرانی.572717/

داستان من رو اون بالایی فقط میدونه
یه کلام قبل استفاده از هر چیزی فرهنگ وعلمش رو یاد بگیر
امام علی علیه السلام می فرمایند؛
شخص بی علم مانند دونده بی هدف است هر چه می دود به هدف نمی رسد.

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
حاصل چند سال نت گردی بنده این شده (۵-۶سال)+ خودم(اسفالت)
http://forum.persiantools.com/threa...9-102-ثبت-شده-در-سایت-های-مفید-ایرانی.572717/

داستان من رو اون بالایی فقط میدونه
یه کلام قبل استفاده از هر چیزی فرهنگ وعلمش رو یاد بگیر
امام علی علیه السلام می فرمایند؛
شخص بی علم مانند دونده بی هدف است هر چه می دود به هدف نمی رسد.

انشاالله که موفق باشید دوستمن.بدجوری غم داری تو صحبتهات

aloneface21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.دوست عزیز.من خودم تو سایتهای کلیکی چند مدتیه کار میکنم و دریافتی هم داشتم.از این سایت و سند برداشتش .لطفا ببینید و اگه خواستید
سلام به همه دوستان.اولین برداشت موفق از سایت بسیار خوب و عالی twickerz که بعد از یک روز به حسابم واریز شد.این هم سند برداشت
18.01.16 02:53 Receive Received Payment 1.43 USD from account U7800900 to account U6240496. Batch: 116746758. Memo: Twickerz send you money. Member aloneface21.

این هم سایت
http://www.twickerz.com/?ref=aloneface21

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
سلام.دوست عزیز.من خودم تو سایتهای کلیکی چند مدتیه کار میکنم و دریافتی هم داشتم.از این سایت و سند برداشتش .لطفا ببینید و اگه خواستید
سلام به همه دوستان.اولین برداشت موفق از سایت بسیار خوب و عالی twickerz که بعد از یک روز به حسابم واریز شد.این هم سند برداشت
18.01.16 02:53 Receive Received Payment 1.43 USD from account U7800900 to account U6240496. Batch: 116746758. Memo: Twickerz send you money. Member aloneface21.

این هم سایت
http://www.twickerz.com/

من هیچ وقت اعتقادی به سایت های کلیکی نداشتم و فکر هم نکنم کسی برداشتی داشته تاحالا از این سایتها البته شما مثل اینکه داشتید

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بالا