تایپیک خیلی جالبی بود دم همه گرم که تجربه هاشون رو در اختیار سایرین قرار دادند !
منم این مسائل رو به عنوان تجربه عرض میکنم :
* حتما حتما کمی برنامه نویسی بلد باشین html - css
یه کار کوچیکی بلد نباشین انجام بدین ... از یکی کمک میخوایین طوری حرف میزنن آدم باید سرشو بزاره زیر خاک ... والا
* یه سایتی که میزنید به موضوع سایت علاقه داشته باشید ... شعاری حرف نمیزنم خدایی ..
دیده شده رفتیم دیدیم به به سایت دانلود ها ، میهن دانلود عجب بازدیدی دارند عجب دارمدی دارند ... سریع فرداش هاست دامین . کپی از این نوع سایت ها .. بعد از یه مدت ولش میکنیم به امون خدا ...
آقا اگه به سایت موزیک علاقه داری . صرفا نه خاطر درآمدش اگه واقعا علاقه داری انجام بده درست کار کن حتما موفق میشی
* یه نکته دیگه .. برای هیچ چیزی هیچ وقت دیر نیست !!!! با کلی تحقیق تصمیم میگریم یه سایت فروشگاهی بزنیم ... یکم دیگه تحقیق میکنیم . ای وایی چقدر سایت با این موضوع هست ولش کن . دست زیاده من به گرد پای اینا هم نمیرسم ..!!!
آقا خدایی چند تا سایتو در نظر بگیرین وضعیت زمان حال این سایت رو ... با وضعیت سال پیش ... اصلا در دید نبودند الان جز بهترین ها شدند...
البته اینم بگم این مدل سایت زدن پشتکار میخواد ...
* هاست !!! یکی از بدبختی ها وبسمتر ها هاست بوده ... اینو برا تازه کار ها میگم ... حتما حتما وقتی میخواید هاست بخرید ... از اون سرویس دهنده کاملا مطئمن باشید . چون هاست بد ... تمام زحمات آدمو هدر میده اصلا آدمو فلج میکنه ...
* بحث سئو !!! ... این عقیده رو دارم سئو کار مئوکار رو بیخال اقا خودت یه روش ابداع کن برای دیده شدن، اگه سخته . چند تا سایت مشابه رو نظر بگیر از مجموع اینا به روش رو بیرون بکش و ادامه بده !!
* از این شاخه به اون شاخه !!!
متاسفانه این قضیه شاید برا خیلی هامون پیش اومده باشه .... یه سایتی میزنیم . کار میکنیم ... ول میکنیم دوباره یه سایت با یه موضوع دیگه ... اینجوری نباشیم .. من خودم سر همین قضیه خیلی ضرر کردم !!!
شاید کسایی که منو بشناسن سایت های موفقی داشتم اما سر همین پریدن به شاخه دیگه ... خیلی ضرر کردم و افسوس خوردم ... یه راهو بگیرید و ادامه بدید . اگر فکر میکنید . دارید شکست میخورید .
یه سایت دیگه بزنید در کنارش اونم ادامه بدین تا کمبود های اون سایت اینجا جبران بشه ....
* تو نت برا خودتون اشنا پیدا کنید !!!!
یه روزی فرض کنید سر صورت حساب هاستتون پول کم اوردید . یکی باشه مثل دوست واقعی بهتون کمک کنه . یادمه یکی از دوستان مجازی بهشون یک میلیون فرض دادم سر یه مشکل شهریه دانشگاه ... و بعد از اون با هم خیلی صیمیمی شدیم . من از اون پول قرض میگریم . چند ساله این روند ادامه داره ...
* سعی کنید چیزایی که یاد گرفتین به بقیه یاد بدین .. من خودم به شخصه سعی کردم .هر چی یاد گرفتم به بقیه یاد دادم.. با چند نفر در ارتباط باشید هر چی یاد میگرید با هم تبادل کنید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه ..
* ایده جدیدی اگر دارید .. اگر میخواید با کسی در میون بزارید حتما با یه شخص مورد اعتماد در میون بزارید.. اگر شخص مورد اعتمادی ندارید ... صبر کنید خودتون قدرت بالا اوردن اون ایده رو داشته باشید ...
شرمنده طولانی شد. منتظر تجربیات سایز عزیزان هستم