• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
هیچ وقت سایت کارت شارژ نزنید .. فقط وقتتون رو میگیره آخرش هم به هیچی نمی رسید

من چند نفر رو میشناسم که سایت شارژ زدن و به هیچ دردشون نخورده جز درد سر هیچی نداشته ولی کسی رو میشناسم که در کنار سایت تفریحیش یا ساب دومین شارژ زده و موفق بوده

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من چند نفر رو میشناسم که سایت شارژ زدن و به هیچ دردشون نخورده جز درد سر هیچی نداشته ولی کسی رو میشناسم که در کنار سایت تفریحیش یا ساب دومین شارژ زده و موفق بوده
من به همراه چند تا از دوستام رفتیم سایت شارژ راه اندازی کردیم میلیونی هم خرج کردیم برای تبلیغات خودمون هم سایت تفریحی و گروه یاهو هم داشتیم ولی با این همه آخرش ضرر خالص بود و جمع کردیم

mehdi098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
مد شده همه مهندس شدن و يك بسته كسب درآمد ميدن بيرون چطور يكي هم ما درست كنيم

mokhtari313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شاید باورتون نشه ولی تمام صفحه ها رو خوندم.
از همه دوستان ممنونم که به ما تازه کارا تجربیاتشون رو یاد میدن.

ntfm2000

Registered User
لایک‌ها
33
تجربه دوستان بسیار عالی بود !!!
من یه سایت کارت شارژ راه اندازی کردم که همه تون الان میبینم گفتین این کارو نکن :(

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
با ستاره یک مربع کی دیگه سراغ سایت شارژ می ره؟
پیام بازرگانی بود خخخ

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
واقعا اینم حرفیه !!!
اما فک کنم اگه ارزونتر بدی مردم بیان
درسته ؟؟؟
مردم باید از کجا بدونن داری ارزون میدی؟! راه اش این هست که تبلیغات کنی که خودش هزینه زیادی می خواد. مورد بعدی چطور میخوایی ارزون بدی؟ یه عده اومدن از سود خودشون کم کردن و برای ارزون دادن میزان سفارش رو هم گفتن مثلا باید 20 هزار به بالا بخری و... که خب همین که الان دیگه این وب سایت ها وجود ندارن نشان از شکست خوردن هست!

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
بیشتر از 10 ساله که تو اینترنت حضور دائمی دارم . تو این مدت تقریبا هرروز روزی 6 تا 8 ساعت آنلاین بودم
از سال پیش کار بیرون نت میکنم و از وبمستری خداحافظی کردم .
پول درآوردن خارج از وب واقعا راحته و پیشرفت شغلی و درسی فوق العاده ای داره
وبمستری مثل مواد مخدر و قمار میمونه هرچقدر بیشتر شکست میخوری بیشتر آلوده ش میشی
باور کنید وبمستری به استرس و آسیب زدن به کمر و گردن و چشم و .! و افسردگی خفیف و غیراجتماعی شدن و ورزش نکردن و خود ارضایی و صد تا عیب و مشکل دیگه هیچی نداره

تو این مملکت فقط اگه پول زیاد دارید یا باباتون پول داره بیایید تو این کار که آینده خوبی داره و همچنین اگه تجربه خیلی زیادی دارید در غیر این صورت وقت خودتونو تلف نکنید

درس بخونید برید باشگاه به تیپ و هیکلتون برسید زبان یاد بگیرید اجتماعی باشید و عضو گروه و انجمن های مختلف بشید
دوست دختر خوب پیدا کنید از زندگی لذت ببرید
ببرید

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
خوب دوستان منم باید تجربه هامو بگم :D
من از سال 89 اومدم وارد اینترنت
راستش من وراد اینترنت شدم فقط آهنگ دانلود میکردم و بعدش به فکر ساخت ایمیل افتادم که یادم میهن میل بود که ایمیلم رو داخل درست کردم بعد از اینکه انواع ایمیل رو درست کردم گفتم خوب وبلاگ چجوریه رفتیم سراغ وبلاگ البته فقط درست میکردم یعنی اینکه بگم کار میکردم روش نه اینجوری نبود فقط میخواستم ببینم محتواش چجوریه و سیستمشون رو ببینم که وبلاگ چیه بعدش هم اصلا دنبال این قضایا نرفتم حدودا یکسال بعد دیدم یه مسئولیتی رو از یه جا بهم دادن که سایتمون رو تو نگه دارو بروز کن خوب منم با ورد پرس کار نکردم نمیدونستم اصلا وردپرس یعنی چی (وقتی اسم چیزی رو نمیدونی خیلی خیلی اون قضیه برات بزرگ میشه)هیچی دیگه رفتم داخل ورد پرس دیدم چقدر راحته خیلی راحت کار کردیم بعدش از مسئول قبلیش گفتیم که آقا یوزر و پس هاست رو بدم ببینیم چطور اونم نمیداد و میگفت خراب میکنی منم تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم ببینم قضیش چیه رفتیم هاست گرفتیم گفتیم بر خلاف اسمش واسه کسی که نمیدونه چیه خیلی هم بزرگ نیست
هیچی دیگه وقتی فهمیدم هاست چیه و وردپرس چیه رفتیم سایت زدیم اولین سایت خبری بود که بستیم و بعدش هم دوتا سایت موزیک زدیم که بستیم البته به خاطر اینکه شریک داشتیم و هر روز سئو رو تغییر میداد دیگه سایت رفت رو هوا
بعد اینکه تجربه کسب کردم تا الان (البته تا الان درآمدی نداشتم)که جدیدا یه چند ماهی هست که هاستینگ زدیم و رفتم تو کار هاست و دامنه

دوستان فقط نظر من اینکه اگه به دنبال سایت زدن هستین حتما خودتون تک باشین و مدیر باشن و اینکه فقط صبر کنید و تبلیغ تا سایتتون بالا بیاد و به نتیجه برسید
چون خودم با سایتای خبری و موزیکی که زدم هم همیشه میخواست که به روز باشیم خسته شدم و ولش کردم البته ما راهش رو بلد نبودیم که تو همین سایتایی که زدیم تجربه شده برامون میخواستیم با کمترین خرج برای سایت بیشترین سود رو ببریم

الانم بعد از چند وقتی که تو کار جدید هستم به هیچ عنوان نمیخوام رهاش کنم چون دارم به صورت بلند مدت نگاش میکنم و هزینه دوسال رو هم کنار گذاشتم براش-در ضمن یه چیزی بگم در مورد همین هاستینگ که میخواستم برای یه چیزی که میترسیدم که این نوع رو استفاده کنم و سخت باشه میخواستم یه فنی بزنم که راحت باشه برام برای همین دو برابر خرج خواستم بکنم که خودم رفتم آموزش دیدم که هم جلو ضرر رو گرفتم و سود کردم هم اینکه هز چیزی که میگن سخته واقعا سخت نیست باید برای آزمایش هم شده بری و ببینی که واقعا نحوه کارش چطوره

ببخشد که طولانی شد

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
تجربه 14 ساله من :
به جا اینکه مثل بعضیا میرید 10 تا سایت میزنید و روز هر سایت 5 دقیقه زمان میزارید و آخرشم هیچی نمیشه
1 دونه سایت درست حسابی بزنید و 50 دقیقه روش وقت بزارید و مطلب درست حسابی بزنید
دوم اگه صبر ندارید اصلا سایت نزنید حده اقل برای به درآمد رسیدن یه سایت یک سال و نیم زمان نیازه
سوم اگه روزی 1000 تومن هم که شده بزارید پس انداز واسه تبلیغات موفق سایتتون خرجی که الان میکنید در آینده بازدهی داره و بر میگرده
چهارم اینکه اگه قراره روزی 8 ساعت کار کنید 5 ساعتشو بیرون از اینترنت کار کنید 3 ساعتشو تو اینترنت .هیچوقت اینترنت و وبمستری را به کار بیرون ترجیح ندید
پنجم اینکه واسه سایتتون کلاس کاری قائل باشید عقده ای بازی در نیارید مثل خیلی از سایتها بخواید از هر طریقی به درآمد برسید از فروش شورت گرفته تا دستمال کاغذی و 100 تا پاپ آپ و کوفت و زهر مار از سایت برترین ها یاد بگیرید 1000 درصد درآمدش تبلیغات بنری با کیفیتش هستش دنیا به زمین نمیاد اگه 2 دو سال صبر کنید و بعد درآمد زایی درست حسابی برسید ولو کم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بیشتر از 10 ساله که تو اینترنت حضور دائمی دارم . تو این مدت تقریبا هرروز روزی 6 تا 8 ساعت آنلاین بودم
از سال پیش کار بیرون نت میکنم و از وبمستری خداحافظی کردم .
پول درآوردن خارج از وب واقعا راحته و پیشرفت شغلی و درسی فوق العاده ای داره
وبمستری مثل مواد مخدر و قمار میمونه هرچقدر بیشتر شکست میخوری بیشتر آلوده ش میشی
باور کنید وبمستری به استرس و آسیب زدن به کمر و گردن و چشم و .! و افسردگی خفیف و غیراجتماعی شدن و ورزش نکردن و خود ارضایی و صد تا عیب و مشکل دیگه هیچی نداره

تو این مملکت فقط اگه پول زیاد دارید یا باباتون پول داره بیایید تو این کار که آینده خوبی داره و همچنین اگه تجربه خیلی زیادی دارید در غیر این صورت وقت خودتونو تلف نکنید

درس بخونید برید باشگاه به تیپ و هیکلتون برسید زبان یاد بگیرید اجتماعی باشید و عضو گروه و انجمن های مختلف بشید
دوست دختر خوب پیدا کنید از زندگی لذت ببرید
ببرید
مدت زمان (10 سال و روزی 6 تا 8 ساعت) ملاک نیست! تو این مدت زمان ممکن هست اصلا شما 1 ساعت مفید کار نکرده باشید و بقیه زمان رو صرف کارهای بی ارزش کرده باشید که می تونم بگم بیش از نصف وبمسترها همینطور هم هستند!
در مورد پول درآوردن هم بستگی به طرف داره، یکی میاد وقت میذاره ایده پردازی می کنه و با برنامه جلو میره و موفق میشه و یکی هم میره یک سایت کپی میزنه وآخرش هم به نتیجه ای قابل قبول نمی رسه!
اما مورد اصلی که باعث شد این متن رو بنویسم اشاره شما به "تو این مملکت فقط اگه پول زیاد دارید یا باباتون پول داره بیایید تو این کار که آینده خوبی داره و همچنین اگه تجربه خیلی زیادی دارید در غیر این صورت وقت خودتونو تلف نکنید" بود. بیان این جلمه حداقل از طرف شما درست نیست! وقتی کسی وارد کاری نشده است چطور می تواند تجربه کسب کند؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
مدت زمان (10 سال و روزی 6 تا 8 ساعت) ملاک نیست! تو این مدت زمان ممکن هست اصلا شما 1 ساعت مفید کار نکرده باشید و بقیه زمان رو صرف کارهای بی ارزش کرده باشید که می تونم بگم بیش از نصف وبمسترها همینطور هم هستند!
در مورد پول درآوردن هم بستگی به طرف داره، یکی میاد وقت میذاره ایده پردازی می کنه و با برنامه جلو میره و موفق میشه و یکی هم میره یک سایت کپی میزنه وآخرش هم به نتیجه ای قابل قبول نمی رسه!
اما مورد اصلی که باعث شد این متن رو بنویسم اشاره شما به "تو این مملکت فقط اگه پول زیاد دارید یا باباتون پول داره بیایید تو این کار که آینده خوبی داره و همچنین اگه تجربه خیلی زیادی دارید در غیر این صورت وقت خودتونو تلف نکنید" بود. بیان این جلمه حداقل از طرف شما درست نیست! وقتی کسی وارد کاری نشده است چطور می تواند تجربه کسب کند؟
داداش حرفهای من همه ش اصن اشتباه . حس بحث ندارم. این تجربه من بود. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
شما برو وبسمتری کن و ان شاالله با وب مستری به آرزوهات برسی
و من الله توفیق

amin230

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام....اسم من امین هست..الان 2سال هست که دارم به صورت حرفه ای با اینترنت کار میکنم.خیلی اشتباهات داشتم،ولی تجربه های بزرگی هم به دست اوردم که میخوام به شما بگم...برخلاف اون افراد موفقی که تجربه هاشون رو به کسی نمیگن،ولی من میگم.

*برای کسب درامد بالا از اینترنت فقط باید با شرکت های پرسود خارجی کار کرد و فقط هم 5 شرکت پرسود خارجی داریم:1)گوگل ادسنس که زیر مجموعه گوگل هست 2)یاهو+بینگ3)اینفولینک4)امازون5)ebay
*در مورد گوگل ادسنس همه یه چیزهایی میدونن و خیلی معروف است..شبکه کلیکی که قیمت هر کلیک بین 20سنت تا 20دلار هست.
*اگه یکی خارج از ایران اشنای مورد اعتماد داره و اینقدری بهش اعتماد داره که پولاش رو اون ازگه بانک بگیره،شروع به یاد گرفتن نحوه کسب درامد از گوگل ادسنس کنه.
*اگه یکی هست که خارج از ایران اشنا داره و میتونه با استفاده از اون اشناش یه سری چیزها رو به دلار بخره(هاست قوی-دامین-خدمات اینترنتی-خرید مقاله خارجی و...)،،اگه تو این شرایط عزیزی هست،حتما بره دنبال گوگل ادسنس..با هر دانشی میتونه میلیونر بشه....بعدا خودش میفهمه قضیه چیه!!!!
*****************************************************************************************************************************************
*دوست من برای کسب درامد از اینترنت شما نیاز به ترافیک بالا دارید.....خوپ برای کسب درامد از اینترنت باید یک وب سایت پر ترافیک و یا چند وب سایت پر ترافیک داشته باشید.....حالا بازم دو راه دارید:1)یا وب سایت خوب طراحی کنید و سالها وقت بگذارید و اخرش هم روزانه 2000ای پی!!!!! که اصلا بدرد نمی خوره و وقت شما رو میگیره2)خرید وب سایت های متوسط و اینده دار با قیمت بین 500ت تا 2میلیون تومان و خریدن زمان که به نظر روش قابل قبولی هست....شک نکنید روش دوم خوب هست.

*برای اینکه سایتتون پر بازدید باشه،زیاد به فکر تبلیغ وب سایتتون نباشید،بلکه تو فکر ساخت و یاذ خرید بک لینک باشید!!!!!!!!یعنی دنبال دوست های قوی باشید که بتونید بهشون تکیه کنید.....baclklink.....به جای اینکه 200تا مطلب کپی تو وب سایت بزارید،4تا مطلب اورجینال و کاملا مورد نیاز بازار رو بزارید...یادتون باشه مطلب اورجینال بدون بک لینک،باد هواست!!!!
*از هاست وب سایت غافل نشید....همیشه هاست پرسرعت بخرید.......هاستی که چند 10 تا وب سایت روی سرورهای ان میچرختد،این سایت از نظر گوگل،وبلاگ هست.
*تو ایران اکثر مردم دنبال مطالب تفریحی و پوچ هستن....فقط 2درصد دنبال مطالب علمی هستن....سعی نکنید اون 2 درصد رو جذب کنید.....شما در مورد نحوه انتخاب لباس عروس مطلب بنویسید و نه در مورد نحوه مطالعه در شب!!!!!!!!
-**************************************************************************************************************************************
*************************برای کسب درامد سریع اینترنتی از ایران یه 2 تا راه خوب میگم که کاملا عملی هست:1)3 تا وب سایت با با زدید روزانه 2000ای پی مختلف می خرید و بعد خودتون شروع به ساخت تبلیغات برای خودتون می کنید و اون تبلیغات رو روی سایت های خودتون می ذارید و بعد هر چی خواستید می فروشید(فایل و عکس و فیلم اموزشی و....)2)میتونید نحوه کار با سیستم google adword رو یاد بگیرید....گوگل از شما بابت فرستادن هر مشتری راغب یه مبلغی رو از شما دریافت میکنه...شما هم از اون ور محصولات پر زرق و برق خودتون رو به مشتری می فروشید و از یه طرف به گوگل به ازای هر بازدید 2سنت میدید و از طرف دیگه 10دلار کاسب میشید.
*راه های دیگه ای هم هست که باید کلمون رو به کار بندازم و تن تن اینور و اونور نریم!!!!!!!
***************************************************************************************************************************************
هر کی هم که خواست از گوگل ادسنس سر دربیاره و مطالب مهم در مورد اون رو بدونه به وبلاگ(googleadsens.blogfa.com)سر بزنه.

sours:barfiha.ir/googleadsens.blogfa.com/shop-everything.com

tak-site.ir

Registered User
لایک‌ها
72
پنج شیش سال پیش تازه یکم به وردپرس مسلط شده یودم . یه سایت تفریحی زدم و با عشق کار میکردم و به فکر درامد هم نبودم . اون موقع هم هنو پاپ اپ و این چیزا نیود .
از رتبه بندی سایت ها هم خبر نداشتم .
ولی مطالبم اختصاصی بود . خلاصه یه بار خر شدیم و یه اهنگ از شادمهر گذاشتیم تو سایت . چند روز بعدش سایت فیلتر شد . منم تفکری ک داشتم این بود ک سایت ک فیلتر د دیگه باید قیدشو زد . و دیگه اون عشق و علاقه سراغم نیومد . پارسال داشتم نمودار الکسا اون دامین رو نگاه میکردم دیدم ماه اخری ک سایت فیلتر نشده یود رتبه الکساش دو هزار بود .. و واقعا چقد راحت و بی دردسر زحمتامون رو ب فنا میدن . یک سال و خورده ای هست سایت 600 ایرانم فیلتر و رفع فیلتر شده . دیگه نه امار و رتبه سایتم برگشت نه دیگه هیچ علاقه ای ب وب نویسی دارم..

Sent from my SM-G530H using Tapatalk

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوستان همه تجربیاتتون رو یکبار دیگه خوندم !
بسیار زیبا بود ،
من خیلی تجربیات تلخ و شیرین دارم ولی اکثرشون تلخ هستند ، تا امروز که چند سایت دارم .
چند نکته که بنده تجربشو دارم خدمت دوستان عرض میکنم ،
1- اگر سایت سرگرمی راه اندازی کردید حتمآ مطالب کاربر پسند و جذاب داخلش بزارید سعی کنید به ازای هر بازدیدی که شخصی از سایت شما انجام می دهد چیز تازه ای عایدش بشه ، مطالب کاربر پسند در کنار تصاویر بسیار جذاب ،
2- بدونید اکثر کاربران سایت شما چه کسانی هستند و کیفیت مطالبتون رو با این افراد تنظیم کنید .
3- از پکیج بکلینک سایت های بکلینک استفاده نکنید بک لینک هاتون رو دونه دونه با آنالیز بخرید ،
4- بصورت هدفمند محصولاتتون رو بفروشید ، ببینید افرادی که به سایت شما سر میزنند بیشتر طالب چه چیز هستند محصولاتتون رو متناسب با بازدید کننده ارسال کنیدقرار دهید ، کسی که سرگرم خواندن یک مطلب کاربردی در مورد آشپزی هستش مطمعنآ ذهنش به خرید محصولی که متناسب با آشپزی قرار دادید رهنمود میشه ! :D

Last edited:

stanger

Registered User
لایک‌ها
125
روز های اول باورتون میشه اصلا نمیدونستم ایندکس چیه اصلا حتی ریپ قالب بلد نبودم و ....

مثلا برای گذاشتن یک عکس به یکی 2 ساعت التماس کردم آخر گفت چته چیه بنال :
گفتم داداش بیا اینو عکس اینجا وبم میخوام بزارم دمت گرم کمکم کن
گفت 20 تومان اول برو به این شماره ××××× واریز کن بعد بیا درخواست بده : دی

از یکی هاست گرفته بودم تو سایتش نوشته بود بک اپ هفتگی امنیت بالا لایت اسپید و... هزار جور امکانات...
بعدش هاست رو که گرفتم دیدم هر شب ساعت 2 کلا سایت من بالا نمیاد هنگ میکنه
بعدش دیدم اقا داره با سرور فیک هیت ارسال میکنه برای همین سرورش هنگ میکنه فشار میاد : دی سایت خودشو گوگل به همین خاطر بن کرد

هاست در پیتی رو به ما انداخته بود یادش بخیر

همیشه سعی کنید برای پیشرفت سایتتون از اسم های که معروف شده اند استفاده نکنید

اگه واقعا میخواهید تو اینده سایتتون حرفی برای گفتن داشته باشه باید یک اسم گمنام رو بیارید بالا و معروفش کنید

این نتیجه ی تجربه ی این دو سال من از اینترنت بود

بازم خاطره و تجربه زیاد دارم بعدا سر فرصت میگم
به شدت موافق.الان هر کسی یه دامنه موفق میبینه میره مشابهش رو برای خودش ثبت میکنه

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مثلا برای گذاشتن یک عکس به یکی 2 ساعت التماس کردم آخر گفت چته چیه بنال :
گفتم داداش بیا اینو عکس اینجا وبم میخوام بزارم دمت گرم کمکم کن
گفت 20 تومان اول برو به این شماره ××××× واریز کن بعد بیا درخواست بده : دی
من یه هفته طول کشید همین کپی پیست ساده عکس تو وب رو یاد بگیرم :D

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
صحبتهای maysam.m کاملا تایید میشه اگه به وبمستری علاقه دارید نهایتا روزی یکی دو ساعت بیشتر وقت نگذارید و تیمی کار کنید.

بالا