خوب دوستان منم باید تجربه هامو بگم
من از سال 89 اومدم وارد اینترنت
راستش من وراد اینترنت شدم فقط آهنگ دانلود میکردم و بعدش به فکر ساخت ایمیل افتادم که یادم میهن میل بود که ایمیلم رو داخل درست کردم بعد از اینکه انواع ایمیل رو درست کردم گفتم خوب وبلاگ چجوریه رفتیم سراغ وبلاگ البته فقط درست میکردم یعنی اینکه بگم کار میکردم روش نه اینجوری نبود فقط میخواستم ببینم محتواش چجوریه و سیستمشون رو ببینم که وبلاگ چیه بعدش هم اصلا دنبال این قضایا نرفتم حدودا یکسال بعد دیدم یه مسئولیتی رو از یه جا بهم دادن که سایتمون رو تو نگه دارو بروز کن خوب منم با ورد پرس کار نکردم نمیدونستم اصلا وردپرس یعنی چی (وقتی اسم چیزی رو نمیدونی خیلی خیلی اون قضیه برات بزرگ میشه)هیچی دیگه رفتم داخل ورد پرس دیدم چقدر راحته خیلی راحت کار کردیم بعدش از مسئول قبلیش گفتیم که آقا یوزر و پس هاست رو بدم ببینیم چطور اونم نمیداد و میگفت خراب میکنی منم تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم ببینم قضیش چیه رفتیم هاست گرفتیم گفتیم بر خلاف اسمش واسه کسی که نمیدونه چیه خیلی هم بزرگ نیست
هیچی دیگه وقتی فهمیدم هاست چیه و وردپرس چیه رفتیم سایت زدیم اولین سایت خبری بود که بستیم و بعدش هم دوتا سایت موزیک زدیم که بستیم البته به خاطر اینکه شریک داشتیم و هر روز سئو رو تغییر میداد دیگه سایت رفت رو هوا
بعد اینکه تجربه کسب کردم تا الان (البته تا الان درآمدی نداشتم)که جدیدا یه چند ماهی هست که هاستینگ زدیم و رفتم تو کار هاست و دامنه
دوستان فقط نظر من اینکه اگه به دنبال سایت زدن هستین حتما خودتون تک باشین و مدیر باشن و اینکه فقط صبر کنید و تبلیغ تا سایتتون بالا بیاد و به نتیجه برسید
چون خودم با سایتای خبری و موزیکی که زدم هم همیشه میخواست که به روز باشیم خسته شدم و ولش کردم البته ما راهش رو بلد نبودیم که تو همین سایتایی که زدیم تجربه شده برامون میخواستیم با کمترین خرج برای سایت بیشترین سود رو ببریم
الانم بعد از چند وقتی که تو کار جدید هستم به هیچ عنوان نمیخوام رهاش کنم چون دارم به صورت بلند مدت نگاش میکنم و هزینه دوسال رو هم کنار گذاشتم براش-در ضمن یه چیزی بگم در مورد همین هاستینگ که میخواستم برای یه چیزی که میترسیدم که این نوع رو استفاده کنم و سخت باشه میخواستم یه فنی بزنم که راحت باشه برام برای همین دو برابر خرج خواستم بکنم که خودم رفتم آموزش دیدم که هم جلو ضرر رو گرفتم و سود کردم هم اینکه هز چیزی که میگن سخته واقعا سخت نیست باید برای آزمایش هم شده بری و ببینی که واقعا نحوه کارش چطوره
ببخشد که طولانی شد