• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
با سلام
بدون تبليغات يا خرج كردن هيچ وقت انتظار دريافت سرمايه خوب يا نتيجه مطلوب رو نداشته باشيد!
مگر در صورت همكاري با چند نفر يا داشتن يك ايده خوب!
من 100% تاييد ميکنم حرف شما رو
خودم تجربه اش کردم.

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
پیشنهاد من به دوستان اینه که اگه سایتتون گرفت درست موقع پیشرفتش قطعش نکنید مثه من که سال 91 یه فروم فوتبال داشتیم خیلی معروف شده بود هر روز 100-200 تا ثبت نامی داشتیم که به یکباره و به دلیل مسائل درسی بستیمش

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
اینو واقعا تجربه کردم
وقتی کاری رو شروع میکنید حتما مشکلاتی سر راه تون قرار میگیره، از مشکلات مالی مثل افزایش هزینه بگیر تا مشکلات فنی سایت و حتی مشکلاتی مثل کلاهبرداری، هک شدن، تهدید به قتل! (شوخی کردم)

کافیه این مشکلاتی که پیش میاد رو بتونید حل کنید و به پیش برید، اونوقته که یک مرتبه میبینید به جاهای خیلی خوبی رسیدید که قبلا آرزوشو داشتید
به نظرم نکته کلیدی و مهم همین حل کردن مشکلاته و اینکه رهاشون نکنید و تا یه مشکلی پیش اومد ناامید نشید
توانایی حل کردن مشکلات با کمترین هزینه در کمترین زمان به طوری که به روند پیشرفت شما آسیب نرسونه میشه گفت یه مهارت حیاتی هست

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اینو واقعا تجربه کردم
وقتی کاری رو شروع میکنید حتما مشکلاتی سر راه تون قرار میگیره، از مشکلات مالی مثل افزایش هزینه بگیر تا مشکلات فنی سایت و حتی مشکلاتی مثل کلاهبرداری، هک شدن، تهدید به قتل! (شوخی کردم)

کافیه این مشکلاتی که پیش میاد رو بتونید حل کنید و به پیش برید، اونوقته که یک مرتبه میبینید به جاهای خیلی خوبی رسیدید که قبلا آرزوشو داشتید
به نظرم نکته کلیدی و مهم همین حل کردن مشکلاته و اینکه رهاشون نکنید و تا یه مشکلی پیش اومد ناامید نشید
توانایی حل کردن مشکلات با کمترین هزینه در کمترین زمان به طوری که به روند پیشرفت شما آسیب نرسونه میشه گفت یه مهارت حیاتی هست
قطعا همینطوره !! بدون مشکل هیچ کاری پیش نمیره ...

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوتا دامنه رو حسرتش به دلمون موند :
ایران پرشین ، تک پاپ آپ
دست دست کردیم تا گرفتنش .
هر دامنینی رو که قصد ثبتش رو دارید سریع تر از آنچیزی که فکر بکنید ثبتش میکنند ! پس عجله کنید.

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
تجربه به من ثابت کرده تمامی وب مسترهای موفق چه ایرانی و چه غیر ایرانی برای پول کاری رو شروع نکردن
البته یه موقع هست شما یک کار تجاری میخواید انجام بدید فرق داره ولی اینکه طرف سایت فان میزنه و از روز اول به فمر درآمدشه مطمپن باشید هیچچ وقت به نتیجه نمیرسه
بخونید مصاحبه هایی رو که با وبمسترهای بزرگ کردن همشون برای تفریح یا پایان نامه یا هرچیز دیگه ای یک کار رو شروع کردن خیلی هم موفق شدن ولی خود من هر کاری رو که برای پل شروع کردم به هیچ جا نرسیدم کلی هم هزینه کردم

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
هعییییییییییییییی یعنی بعضی تجربه ها ادمو تا ته میسوزنه ها :دی
اولین خریتم خرید قالب بود از روی ندونستن چون یه قالب یکم اختصاصی میخواستم یه قالب خریدم 60 تومن که فقط شکل ظاهری شیک و خوبی داشت ولی انچنان به کار من نمیومد

باز یه قالب ساده 120 گرفتم که خوب از نظر لود عالی بود هنوزم دارمش ولی خوب یه جمله رو اعتقاد دارم عقل مردم به چشمشونه :دی
باز یه قالب دیگه گرفتم که الانم همین قالبو دارم با کمی ادیت و ایده های خودم به حد مطلوب رسندمش
پس تو کار عجله نکنید
دومین خریتم میخواستم انجمن نصب کنم یه رفیقم گفت 150
یکی گفت 70 اخر رفتم وی بی ایران با چهار تا اموزش خودم یاد گرفتم
پس تحقیق کنید همیشه
تمام این خرجا 3 نفری بود و تقسیم میشد
الانم یه ایده توپ دارم به دو نفر از رفیقام گفتم که طراحن چون باید قالبش اختصاصی باشه یکیش گفت 500
یکیش میگه 150 فقط قالب اگه از 0 تا 100 بزنم 500 این دو نفر رفیقامن ایده مو هم شکل شمایلشو یجور دیگه توضیح دادم تا انچنان ایده دزدی نشه :دی
پس تا میتونید به رفیق هم اعتماد نکنید
حلا واسه اینکه طولانی نشه بقیشو بعدا میگم :دی

یه ایده هم برای اینجا دارم توی ما خدومون فرادی پیدا میشن که واقعا ارزش دارن و کارشون تر تمیزه و معتبر هستن اگر یک تیم تشکیل بدیم میتونیم یه سایت بزنیم در انواع خدمات که کسی رو دستمون نمیتونه بیاد ولی فقط باید افرادی قرار بگیرن که
1 - طمع نکنن
2 - به قیمت هر چند کم راضی باشن
3- به مشتری اهمیت بدن و به کارشون
4- سفارشاتو به موقع تحویل بدن ( اعتماد سازی)
یه حالت مثل همین پرشین تولز ولی متاسفانه اینجا در هم بر همه
تجربه ایی دیگری بود بیان مینماییم :دی

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
دوستانی که چهار تا کد بلدین خواهشا کلاس نذارین
کسی که یه بنر میخواد و برای شما کار 5 دقیقست قیمت فضایی ندین یا کارشو راه بندازین
من خودم به شخصه برای رفیقام کم نذاشتم هر چی در توانم بوده براشون انجام دادم ولی بیشتریاشون بی انصافی میکنن که باعث میشن قطع رابطه کنم
شما مخ کامپیوتر نت باشی فردا با تمام اون اطلاعت توی دو متر جا میخوابی

Last edited:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
دوستانی که چهار تا ک بلدین خواهشا کلاس نذارین
کسی که یه بنر میخواد و برای شما کار 5 دقیقست قیمت فضایی ندین یا کارشو راه بندازین
من خودم به شخصه برای رفیقام کم نذاشتم هر چی در توانم بوده براشون انجام دادم ولی بیشتریاشون بی انصافی میکنن که باعث میشن قطع رابطه کنم
شما مخ کامپیوتر نت باشی فردا با تمام اون اطلاعت توی دو متر جا میخوابی
دو متر جا تاکیدآ اینروزا کمتر کسی تا 30 سال یا 80 میرسه !

TO FAN

Registered User
لایک‌ها
145
هییییییییییی!

تنها حرفم اینه :
من (آره من !دی:) کلی ایده دارم که واقعا خودم هم لذت میبرم ولی میدونم تا وقتی که پول نداشته باشم ...

میدونید چرا؟
چون من اون ایده رو فوقش پیاده میکنم اما وقتی تبلیغشو نکنم پس یکی که پولداره میاد تقلید و بعد تبلیغ و 4روز بعدشم میکن نگاه فلانی از روی این سایت با اون مدیر مخش و ایده خفنش کپی زده که اصل قضیه عکس قضیست !

لپ کلام : یا خودت پول داشته باش و یا یکیو داشته باش که پولدار باشه و بزاره وسط .

من که ندیدم دور و بر خودم .
من از نت فقط ضررش بهم رسید .
ای بابا .
دقیقا حرف منه این :دی
منم ایده زیاد میاد ذهنم نمیگم شاخه
ولی با 5 سال ولگردی توی نت دیگه میدونم کاربر چیو دوست داره چیو نمیخواد
ولی به قول دوستمون شما بیا ایده تو با 10 هزار تومنم پیاده کن وقتی برای اون کار تبلیغ نشه یکی میاد ایدتو میزنه بعد تو میشی تقلید کار :دی

javid_blog

Registered User
لایک‌ها
95
تجربه من هیچ وقت برای خرید هاست نرید ببینید فلان سایت معروف رو فلان هاسته بعدا شما هم برید از همونجا هاست بخرید ! چون اصولا این خدمات دهنده ها سایت های معروف رو روی هاست های خاص و سبک و گاها اختصاصی میزبانی می کنن ولی شما که هاست می خری می ری رو یه هاستی با شونصد هزار مشتری ! بعد یکم سایتت سنگین شه دان می شه !

برا اولین سایتی ک زدم برای خرید هاست همین اشتباه رو کردم هنو یه ماه نشده بود سایت بالا بود یه شب خوابیدم صب بیدار شدم دیدم سایتم دان شده به پشتیبانی اون هاست معروف ک نمی خوام اسمشو بیارم تماس گرفتم جواب دقیقشون این بود سایت شما شیش نفر به صورت همزمان اومدن توش به سرور فشار اومده ما هاست شما رو باز می کنیم ولی دیگه اینقد آدم با هم نذارید وارد سایتتون بشن :/ بعد یه هفته هم هاستم رو عوض کردم که هاست جدیدم مشکلی که داشت تازه سی پنل تحریم شده بود رو پلاسک بود بعدا قابلیت آنزیپ آنلاین نداشت پنلشون دهنم صاف شد کل فایل های cms رو منتقل کردم یه شیش هفت ساعتی طول کشید !

اون هاسته از قدیمی ها و معروف های همین الانم هست و هنوزم همون سیاست رو داره سایت های معروف زیادی رو پشتیبانی می کنه برای جلب مشتری ... ولی پشتیبانی در حد جلبک !

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یه تجربه براتون بنویسم :)

1- برای رسیدن به درامد پایدار به محض راه انداختن سایت منتظر درامد نباشید باید روی سایت وقت بزارید و هیچوقت تعطیلش نکنید یا خسته نشید ولش کنید بعد از یکسال کم کم سایت به درامد میرسه و درامد هم پایدار خواهد بود بعضی سایت ها بسته به روش درامد زایی و موضوع و میزان مخاطب تا سه سال هم ممکنه طول بکشه تا به درامد مناسبی برسن ! عمر درحال گذره بهتره سایت رو داشته باشید و روش کار کنید تا نتیجه بگیرید به جای اینکه حسرت بخورید چرا تعطیلش کردم یا درست روش کار نکردم ...

2- این تجربه جایزه است چون میخواستم یکی براتون بنویسم :دی دیگه گفتم دومیش هم بنویسم
روی سایتی کار کنید که بعد از چند سال زحمت به ان سایت و حاصل زحمتتان افتخار کنید و بتوانید بگید این سایت من مدیرشم :) همین جمله هزارتا حرف توش هست دیگه بازش نمیکنم :دی

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
یه تجربه براتون بنویسم :)

1- برای رسیدن به درامد پایدار به محض راه انداختن سایت منتظر درامد نباشید باید روی سایت وقت بزارید و هیچوقت تعطیلش نکنید یا خسته نشید ولش کنید بعد از یکسال کم کم سایت به درامد میرسه و درامد هم پایدار خواهد بود بعضی سایت ها بسته به روش درامد زایی و موضوع و میزان مخاطب تا سه سال هم ممکنه طول بکشه تا به درامد مناسبی برسن ! عمر درحال گذره بهتره سایت رو داشته باشید و روش کار کنید تا نتیجه بگیرید به جای اینکه حسرت بخورید چرا تعطیلش کردم یا درست روش کار نکردم ...

2- این تجربه جایزه است چون میخواستم یکی براتون بنویسم :دی دیگه گفتم دومیش هم بنویسم
روی سایتی کار کنید که بعد از چند سال زحمت به ان سایت و حاصل زحمتتان افتخار کنید و بتوانید بگید این سایت من مدیرشم :) همین جمله هزارتا حرف توش هست دیگه بازش نمیکنم :دی

واقعا این دو مرد خیلی خیلی مهم و بجا هستش

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
حدودآ 10 ماه قبل بازدیدم شد روزی 100 تا ! از 10.000 تا رسیدم به روزی 50 تا آی پی بقول معروف جای اینکه در سایتو گل بگیرم نشستم روی کیفیت پست هام کار کردم با خیلی صبر اینقدر پیر شدم تا دوباره رسوندمش به ... بازدید که امروز صبح به همون 100 تا بازدید فکر میکنم خندم میگیره . شکست خوردید اصلآ ناامید نشوید بشینید راحلی برای پیروزی بر این مشکل پیدا کنید ،
چند هدف داشته باشید تا سایت به اشباه شدن نرسه :
1. هدف از ایجاد سایت
2. قصد داری 5 ماه دیگه کجا باشی ؟
3. چگونه و با چه کیفیتی پست بزاریم ؟
یعنی با یه برنامه ریزی و پشتکار میتونید پیشرفت کنید .
دوتا اصول من داشتم :
فرهنگ سازی داخل سایت ؟
بخش سئو و پشتیبانی
خنده داره ولی من این اصول رو برای خودم دارم سایت رو به دیده یک باشگاه میبینم :
رضایت و جلب تماشاگران
آنالیز ، رقابت با سایت های مرتبط با موضوع سایتم
کیفیت پست ها و دکوراسیون سایت
آقا سرتون درد نیارم خلاصه زندگی میکنیم ها :D

amirsarab3

Registered User
لایک‌ها
328
حدودآ 10 ماه قبل بازدیدم شد روزی 100 تا ! از 10.000 تا رسیدم به روزی 50 تا آی پی بقول معروف جای اینکه در سایتو گل بگیرم نشستم روی کیفیت پست هام کار کردم با خیلی صبر اینقدر پیر شدم تا دوباره رسوندمش به ... بازدید که امروز صبح به همون 100 تا بازدید فکر میکنم خندم میگیره . شکست خوردید اصلآ ناامید نشوید بشینید راحلی برای پیروزی بر این مشکل پیدا کنید ،
چند هدف داشته باشید تا سایت به اشباه شدن نرسه :
1. هدف از ایجاد سایت
2. قصد داری 5 ماه دیگه کجا باشی ؟
3. چگونه و با چه کیفیتی پست بزاریم ؟
یعنی با یه برنامه ریزی و پشتکار میتونید پیشرفت کنید .
دوتا اصول من داشتم :
فرهنگ سازی داخل سایت ؟
بخش سئو و پشتیبانی
خنده داره ولی من این اصول رو برای خودم دارم سایت رو به دیده یک باشگاه میبینم :
رضایت و جلب تماشاگران
آنالیز ، رقابت با سایت های مرتبط با موضوع سایتم
کیفیت پست ها و دکوراسیون سایت
آقا سرتون درد نیارم خلاصه زندگی میکنیم ها :D

شما تو نیویورک نشستی گرمی نمیدونی اینجا چه خبره

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
شما تو نیویورک نشستی گرمی نمیدونی اینجا چه خبره

خیر داداش من نیویورک نیستم :D
ما هم یه زمانی صبح پول نداشتیم پنیر مربا بخریم این صبحونه اعیونا بود نون چایی میزدیم به بدن . من آدم های زحمت کش رو بیشتر دوست دارم . تاکید میکنم نون و چایی صبحانه دیروز خیلی از بروبچ پی تی
کلآ میدونم اینجا چه خبره کی نداره ، کی لنگ یه کرایه یا نان شبه
ولی در مورد گرم بودنم درست گفتی من خیلی وقته که مردم ولی هنوز داغم نمیدونم :general112::general712::D
اول یه یاعلی وتوکل به خدا بعد هدف درست بهمراه خلاقیت ، تلاش و پشتکار میتونید از هیچ به خیلی جاها برسید و حرفی برای گفتن داشته باشید .

Last edited:

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
با اجازه استاتر این یک سخن از رئیس مایکروسافت برای وبمستر های عزیز :
بیل گیتس :
پس از فارغ‌التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام، کسی به شما رقم فوق‌العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد. به همین ترتیب قبل از آن‌که بتوانید به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسید، باید برای مقام و مزایایش زحمت بکشید.

poozhan

Registered User
لایک‌ها
148
با اجازه استاتر این یک سخن از رئیس مایکروسافت برای وبمستر های عزیز :
بیل گیتس :
پس از فارغ‌التحصیل شدن از دبیرستان و استخدام، کسی به شما رقم فوق‌العاده زیادی پرداخت نخواهد کرد. به همین ترتیب قبل از آن‌که بتوانید به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسید، باید برای مقام و مزایایش زحمت بکشید.
تشکر کم بود
عالی بود

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من یک زمانی http://bfu.ir رو به ثبت کرده بودم اما چون نمی دونستم دومین ارزشمندی هست تمدیدش نکردم !
یک بار هم برای قفل گذاشتن روی نرم افزارهام از شرکتی ایرانی که ادعای امنیت و سابقه 6 ساله اش گوش فلک رو کر می کنه مبلغ یک ملیون و چهارصدتومن قفل خریدم که بعدا متوجه شدم قفل اینا نسخه کرک شده یه نرم افزار خارجی هست که یکم هم بهش امکانات اضافه کردن ! کاش اول تحقیق می کردم !

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
حالا یه تجربه دیگه برای پیشرفت در درآمد: (میدونم هیچکسی به تجربیات من علاقه نداره از تشکرها مشخصه) :دی

1- برای اینکه بدونید وضعیت درامدی سایتتان چجوریه حتما درامد سایت رو روزانه ، ماهانه ، سالیانه بررسی کنید و همچین امکانی توی مدیریت سایت درنظر بگیرید این رو بدونید وب مستر باهوش فردی هست که به زمان خودش آگاه باشه ! یعنی شما باید بعد از یکسال دیگه بدونی فصل درامد این سایت چه موقع هست ، تعطیلات چه تاثیری داره ، فلان مناسبت مذهبی چه تاثیری داره برای چه موقعی باید برنامه ریزی کنی خلاصه باید بدونی رفتار مردم در اینترنت و فرهنگ ایرانی چجوری روی درامد شما تاثیر میزاره :)

2-حالا باتوجه به مورد قبلی یه فرمول ساده برای تلاش بیشتر و ارزیابی درامد من دارم فکر میکنم بدرد همه بخوره :) درامد روزانه رو درنظر بگیرید و هدفتان افزایش درامد روزانه با گام 30 هزارتومان باشه :) یعنی اگر یه سایت دارید که تازه به درامد رسیده و قصد دارید روی افزایش درامدش کار کنید ، هدف اول رو بزارید رسیدن به درامد 30هزارتومن در روز که این یعنی حدود یک میلیون درامد از آن سایت در ماه ، حالا وقتی به 30 هزارتومن در روز رسیدید هدف بعدی باشه 60 هزارتومن درامد روزانه یعنی حدود 2 میلیون درامد ماهیانه ، با همین هدف گزاری سعی کنید پیشرفت کنید و هر کاری میکنید روزانه نسبت به این گام های 30 تومنی بسنجید که درامدتون بهتر شده یا کمتر شده ... همیشه نکته اول رو هم که گفتم درنظر بگیرید

بالا