• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من 11 سال در اینترنت فعالیت میکنم. تجربه من اینو میگه:
سایت مفید و با ارزش داشته باشید / قوانین مربوط به جرایم رایانه ای رو مدنظر داشته باشید و هماهنگ با اون فعالیت کنید / درآمد حلال کسب کنید / صبور باشید

m3b

Registered User
لایک‌ها
72
7 ساله تو زمینه های مختلفی تو اینترنت تجربه داشتم و بزرگترین تجربم اینه که کاری رو که شروع کردی همونو به سرانجام برسون و سایتی رو بزن که بهش علاقه داری یعنی علاقه داشتی باشی که سایتت رو گسترش بدی و ...
و انتظار نداشته باش همون روزهای اول پول سرازیر بشه تو حسابت

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
خب خداروشکر لنگ کسی نبودم هرچی بوده خودم رفتم دنبالش و یاد گرفتم..
من مدیریت سایت رو از سایت پیک مجاز که مدیریش ازم کمک خواست یاد گرفتم خیلی سریع.. و سایتش رو از 100 هزار آوردم رو 5 هزار ایران سوزشم اینجا بود که دوز دخترمو آورده بودم انجمن سایت و مدیرش تورش کرد :D
بگزریم..

دومین سایتم پاتوق یو بود 10 ترابایت فیلم وسریال و مستند و موزیک.... سرور و هاست دانلود ماهی 2 میلیون 2-3 سال پیش.. کلی زحمت به پاش ریختم.. ولی چون شریک داشتم و خلقیاتمون فرق داشت همیشه به مشکل میخوردیم و وضع مالیش مثل من خوب نبود.. همش من خرج میکردم ولی چون هاست دی ال به اسمش بود و همه چیز به نفعش بود زیاد سر به سرش نمیزاشتم سر انجام جدا شدیم و سایت با 400 هزار بازدید هوتوتو سابید به الک..
نتیجه : به کسی 100% اعتماد نکنید حتی خودتون..
نقطه مثبتش اینجا بود که کلی از تجاربشو گرفتم و وارد شدم.. (اون زمان خیلی بدخواه داشت سایتم و توی فیلم و سریال خدا بود)

سومین سایتم گلدن پی بود.. سایت چیز پی ان با اینکه 6 ماه زده بودم ماهی 2 میلیون در آمدم شده بود و 4 تا فروشنده داشتم که بهشون درصد میدادم از سود.. حسابی پول در آوردم تا اینکه خرجم از دخلم بیشتر شد(امان از ولخرجی) سر ماه دیدم باید 700 پول 7 تا سرور بدم ولی کو پول؟؟ :D با نهایت حسرت سابید به الک..
حتی چندروز نگهش داشتم تو همین انجمن بفروشمش که خلاف قوانین بود و بستن منم بدون بک آپ همه چیو پاک کردم..
نتیجه : ولخرجی خر است :D

تجربه من : 1.رو یه چیز بمون عزیزم دلبندم :D
2.انرژیتو همزمان صرف چندتا چیز نکن.. زده میشی.. گاماس گاماس داداشم..
3.اگه میخوای یه سایت مثلا مثل دانلودها بزنی بزن.. فدا سرت.. ولی خب دیگه همونو کپی پیست نکن تو سایتت به امید موفقیت!!
4. جو گیر نباشی.. یهو جو گیر بشی یه چیز راه بندازی توش بمونی.. اول فکر بعد قدم بردار..
5.مورد 4 رو انقد هم جدی نگیر.. بعضی وقتا لازمه که اول قدم برداری بعد فکر راه کار باشی.. بزار همه چیز خودش پیش بره و تو فقط روونش ترش کن..
6.همیشه تو آستینت چندتا مثل هم داشته باش.. مثلا نویشنده های سایت رو بشناس... با چندتا طراح دوست باش.. و... شاید نویسنده سایتت مرد تو که نباید سایتت بخوابه.. من خیلی از این نقطه کشیدم که کسیو جایگزین نداشتم..
7.دلتو به قرار داد زیاد خوش نکن.. بخوان پولتو بخورن میخورن :D
8. آخر هم اینکه من 2 تا سایت موفق داشتم که با خریت خودم و ولخرجی و اعتماد بی جا از دستشون دادم.. پس همیشه حواست به خرجت باشه.. پول زاپاس داشته باش.. همه رو چار چشمی بپا.. و اگه میخوای سایت راه بندازی حداقل برای ماه های اول به روزی 15 ساعت وقت آزاد و انرژی نیاز داری.

ببخشید سرتونو درد اوردم

الان هم 1 ساله طراحی گرافیک وب شدم
:D

Last edited:

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
بک لینک مگه تاثیر عکس نداره؟ الگوریتم پنگوئن گوگل اینو میگه!
سئو کار خوب سراغ داری معرفی کن!
سئو درست حسابی می خوای فقط سایت 3eo.ir
من یک مدت سایت داشتم به اینا دادم سئو کنن کلا اون موقع صد هزار تومن از من گرفتن و زود هم سایتم اومد بالا
ماجرا واسه 2 سال پیشه

afshar44

Registered User
لایک‌ها
113
1.قبل از هر کاری خیلی زیاد تاکید میکنم خیلی زیاد فکر کنید که پشیمون نشید مثل من
2.برای شروع هزینه ی اضافی ندید چ میدونم نرید هاست بالا بیرید قالب اختصاصی بخرید پایینترین هاست رو بگیرید کار که گرفت کم کم ارتقا بدید
3.گول قیمت پایین رو نخورید
4.صبرتون رو بالا ببرید
5.به قول قدیمیا اگر شریک خوب بود خدا یه دونه برای خودش میگرفت اعتماد نکنید حتی به چشماتون .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آقا نذارید این تاپیک خاک بخوره...
اگه تازه کارا نخونن خودشون باید چند سالی خاک بخورن تو نت تا این تجربه ها رو کسب کنند!

استارتر کجایی؟! بیا میخوایم ازت تشکر کنیم :general601:
@poozhan

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
آقا نذارید این تاپیک خاک بخوره...
اگه تازه کارا نخونن خودشون باید چند سالی خاک بخورن تو نت تا این تجربه ها رو کسب کنند!

استارتر کجایی؟! بیا میخوایم ازت تشکر کنیم :general601:
@poozhan
اره به نظرم هر کس که می خواد تازه شروع کنه خوبه این تاپیک رو بخونه تجربیات رایگانی هست که ما بلاخره بابت اونا کلی پول و زمان صرف کردیم و اینجا داره بیان میشه دوستان که تازه شروع می کنن براشون خوبه از قدیم گفتن آزموده را آزمودن خطاست

m3b

Registered User
لایک‌ها
72
یه تجربه دیگه اینکه
برخی از دوستان بر این اعتقاد دارند که برای داشتن درآمد خوب تو نت حتما باید یک ایده ای داشت، بنده این رو قبول دارم ولی اعتقادم براینه که بدون ایده هم میشه موفق بود فقط کافیست کار و ایده ای که دیگران در حال انجام آنند شما بهتر از آنها اون کار و ایده رو اجرایی کنید...

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
یه تجربه دیگه اینکه
برخی از دوستان بر این اعتقاد دارند که برای داشتن درآمد خوب تو نت حتما باید یک ایده ای داشت، بنده این رو قبول دارم ولی اعتقادم براینه که بدون ایده هم میشه موفق بود فقط کافیست کار و ایده ای که دیگران در حال انجام آنند شما بهتر از آنها اون کار و ایده رو اجرایی کنید...
درسته

afshar44

Registered User
لایک‌ها
113
یه تجربه دیگه اینکه
دقیقا اگر بخوای تو انجام کاری موفق بشی یا باید اولین باشی یا بهتر از بقیه

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
یه تجربه ای دارم که از نظر خودم خیلی مهم و ضروریه برای وبمستر ها و سایت ها.
مطالب اختصاصی هستش و به موقع مطلبی رو نوشتن.
اگر کسی میخواد وقتی که برا سایتش میزاره ثمر بده و بی نتیجه نباشه باید پست اختصاصی بزنه با عنوان های جدید تر اما طبق تجربیات من این پست اختصاصی هم کافی نیست.
هم باید پست اختصاصی باشه هم باید به موقع زده شده باشه.
هم از زود زدنش ضربه دیدم هم از دیر زدنش.

تجربه بعدی کپی رایت
دو سال پیش بود تو سایت بیتوته . کام داشتم میگشتم یه عنوان زده بود اس ام اس های عاشقانه جدید.
رفتم توش و خوندمش و از دو سه تاش خوشم اومد !
اومدم کپیش کنم با کمی ادیت بزارم تو سایتم , از بالا که کپی کردم رسیدم پایین دیدم نوشته منبع : و جلوش هم آدرس سایت من !
اون موقع سایت من اصلا هزار تا هم عضو نداشت و هیچ اسم و رسمی نداشت اما حرفه ای گری مدیر بیتوته رو نشون میده که اومده و کپی رایت و رعایت کرده و برا خودش و سایتش ارزش قائل شده.
منم از این کار ایشون درس بزرگی گرفتم و هر وقت از جایی مطلبی بردارم درسته خیلی ادیتش میکنم تا حداقل نیمه اختصاصی بشه اما منبعش رو حتما مینویسم

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
یه تجربه ای دارم که از نظر خودم خیلی مهم و ضروریه برای وبمستر ها و سایت ها.
مطالب اختصاصی هستش و به موقع مطلبی رو نوشتن.
اگر کسی میخواد وقتی که برا سایتش میزاره ثمر بده و بی نتیجه نباشه باید پست اختصاصی بزنه با عنوان های جدید تر اما طبق تجربیات من این پست اختصاصی هم کافی نیست.
هم باید پست اختصاصی باشه هم باید به موقع زده شده باشه.
هم از زود زدنش ضربه دیدم هم از دیر زدنش.

تجربه بعدی کپی رایت
دو سال پیش بود تو سایت بیتوته . کام داشتم میگشتم یه عنوان زده بود اس ام اس های عاشقانه جدید.
رفتم توش و خوندمش و از دو سه تاش خوشم اومد !
اومدم کپیش کنم با کمی ادیت بزارم تو سایتم , از بالا که کپی کردم رسیدم پایین دیدم نوشته منبع : و جلوش هم آدرس سایت من !
اون موقع سایت من اصلا هزار تا هم عضو نداشت و هیچ اسم و رسمی نداشت اما حرفه ای گری مدیر بیتوته رو نشون میده که اومده و کپی رایت و رعایت کرده و برا خودش و سایتش ارزش قائل شده.
منم از این کار ایشون درس بزرگی گرفتم و هر وقت از جایی مطلبی بردارم درسته خیلی ادیتش میکنم تا حداقل نیمه اختصاصی بشه اما منبعش رو حتما مینویسم
البته که حرفاتون خیلی درسته ممنون.. ولی اگه از سایت خارجی کپی کردید منبع نیازی نیست.. تا وقتی که سایتتوت پارسی زبان باشه..

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
البته که حرفاتون خیلی درسته ممنون.. ولی اگه از سایت خارجی کپی کردید منبع نیازی نیست.. تا وقتی که سایتتوت پارسی زبان باشه..
صحيحه
اما بودنش بازم ضرري نداره

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
نکته ایی که جالبه اینه که با این که این همه تجربه داریم باز هم شکست میخوریم ! :mad: اصلا خداوند جماعت وبمستر رو با شکست آفرید :D

ali181818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
من 14 سال سن دارم و از حدود 3-2 سال است که در زمینه کسب درآمد در اینترنت کار کرده ام .
تجربه های تلخ من :
1- کار با سایت هایی که ایران را تحریم کرده اند . به هیچ عنوان سراغ این سایت ها نرید چون یه روزی می فهمن که ما ایرانی هستیم در تنیجه کل اطلاعات یا پول مان را می دزدن میرن !!
2- با سایت کلیکی ، زیر مجموعه ، همکاری در فروش یا هر نوع سایت که مفت دارن به شما پول میدن کار نکنید چون این ها کارشان کلاهبرادی است . مثلا سایت باکس 24 که حدود 2 میلیارد از هموطنان کلاهبرداری کرده !!!
توصیه های من :
1- مواظب خودتون باشید که به طرف کار های غیر مجاز نرید ولی عیبی ندارد به کار های غیر قانونی بروید .
2- از سایت هایی که دارای نماد اعتماد هستند فقط خرید کنید .
3- شما می توانید با مرجعه به سایت پلیس فتا توصیه های آنان را گوش کنید و به آن ها عمل نمایید ."http://www.cyberpolice.ir"
4- اگر دیدید سایتی سر شما کلاه گزاشت به سایت که می گم برید و ازش شکایت کنید ."http://samandehi.ir"
5- به هیچ عنوان از ف ی ل ت ر شکن های رایگان استفاده نکنید زیرا آنها اطلاعات شما را می دزدند !!!
6- از کار هایی که انجام دادن آنها سخت است به هیچ عنوان نترسید چون اگر می خواهید از اینترنت پول دار شوید باید با ریسک بازی کنید .
7- به حرف متخصصان ، پدر و مادر ، فامیل ، بزرگان که در زمینه های اینترنت تجربه دارند گوش دهید !!!
8- به هیچ عنوان سر کسی کلاه نزارید چون در قیامت باید جوابگو باشید !!!
9- فقط با خدا جلو بروید .
10- به سمت ایده های نو بروید و کار هایی که دیگران انجام داده اند را تقلید نکنید .
11- اطلاعات کامپیوتری خود را مجانی در اختیار دیگران قرار ندهید .
12 - همیشه گران ترین بهترین نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
13- اول پول بعدش درس ( اونایی که درس خواندن به کجا رسیدن ؟؟؟؟ )
تجربه های شیرین من :
1- یادگیری زبان Html و Css
2- حرفه شدن با وردپرس خیلی به کار شما میاد . با وردپرس می توانید هر موقع خواتید برای خود سایت بزنید و هزینه های گزاف برای طراحی سایت ندهید .
3- تجارت و کسب درآمد از طریق «« بیت کوین »»
4- تبلیغات ایمیلی
و بقیش که سکرت است که مجانی در اختیار دیگران نمی گزارم .
بخوانید و استفاده کنید .

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
من 14 سال سن دارم و از حدود 3-2 سال است که در زمینه کسب درآمد در اینترنت کار کرده ام .
تجربه های تلخ من :
1- کار با سایت هایی که ایران را تحریم کرده اند . به هیچ عنوان سراغ این سایت ها نرید چون یه روزی می فهمن که ما ایرانی هستیم در تنیجه کل اطلاعات یا پول مان را می دزدن میرن !!
2- با سایت کلیکی ، زیر مجموعه ، همکاری در فروش یا هر نوع سایت که مفت دارن به شما پول میدن کار نکنید چون این ها کارشان کلاهبرادی است . مثلا سایت باکس 24 که حدود 2 میلیارد از هموطنان کلاهبرداری کرده !!!
توصیه های من :
1- مواظب خودتون باشید که به طرف کار های غیر مجاز نرید ولی عیبی ندارد به کار های غیر قانونی بروید .
2- از سایت هایی که دارای نماد اعتماد هستند فقط خرید کنید .
3- شما می توانید با مرجعه به سایت پلیس فتا توصیه های آنان را گوش کنید و به آن ها عمل نمایید ."http://www.cyberpolice.ir"
4- اگر دیدید سایتی سر شما کلاه گزاشت به سایت که می گم برید و ازش شکایت کنید ."http://samandehi.ir"
5- به هیچ عنوان از ف ی ل ت ر شکن های رایگان استفاده نکنید زیرا آنها اطلاعات شما را می دزدند !!!
6- از کار هایی که انجام دادن آنها سخت است به هیچ عنوان نترسید چون اگر می خواهید از اینترنت پول دار شوید باید با ریسک بازی کنید .
7- به حرف متخصصان ، پدر و مادر ، فامیل ، بزرگان که در زمینه های اینترنت تجربه دارند گوش دهید !!!
8- به هیچ عنوان سر کسی کلاه نزارید چون در قیامت باید جوابگو باشید !!!
9- فقط با خدا جلو بروید .
10- به سمت ایده های نو بروید و کار هایی که دیگران انجام داده اند را تقلید نکنید .
11- اطلاعات کامپیوتری خود را مجانی در اختیار دیگران قرار ندهید .
12 - همیشه گران ترین بهترین نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
13- اول پول بعدش درس ( اونایی که درس خواندن به کجا رسیدن ؟؟؟؟ )
تجربه های شیرین من :
1- یادگیری زبان Html و Css
2- حرفه شدن با وردپرس خیلی به کار شما میاد . با وردپرس می توانید هر موقع خواتید برای خود سایت بزنید و هزینه های گزاف برای طراحی سایت ندهید .
3- تجارت و کسب درآمد از طریق «« بیت کوین »»
4- تبلیغات ایمیلی
و بقیش که سکرت است که مجانی در اختیار دیگران نمی گزارم .
بخوانید و استفاده کنید .
خیلی به صورت کتابی و مبتدی نوشتید.
اکثر دوستانی که سایت راه میندازن اینارو بلدن
اینا زمینه وارد شدن به نت هستن که الحمد الله همه داریم
موضوع ابزاریه که سرعت پیشرفت رو زیاد کنه و کیفیت کار رو بالا ببره

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

saj-jad

Registered User
لایک‌ها
47
متاسفانه تو مملکت ما جای درس و پول بر عکس شده.
برای مثال همه مکانیک ها و اونایی که تو صنف ماشین کار میکنن همه تجربی کارشون رو از بچگی یاد گرفتن و رفتن به این کار رسیدن و الان ما پراید تولید میکنیم اونم با کلی اوف و پف!

اما تو کشورای خارجی به تجربه خیلی کمتر بها میدن
میگن تو نمیگی مکانیک فلان ماشین هستی ؟ مدرکت رو نشون بده و استخدام شو
یا پارتی بازی ندارن که تو شرکت های خودرو سازی اونی که واقعا توانایی داره رو بزارن کنار و اشناشون و بیارن که مدرکش و با پول گرفته و اونا لامبورگینی میسازن / مرسدس بنز میسازن /

این تفاوت کشور ما با کشواری توسعه یافته اس البته تو زمینه تولید خودرو

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
متاسفانه تو مملکت ما جای درس و پول بر عکس شده.
برای مثال همه مکانیک ها و اونایی که تو صنف ماشین کار میکنن همه تجربی کارشون رو از بچگی یاد گرفتن و رفتن به این کار رسیدن و الان ما پراید تولید میکنیم اونم با کلی اوف و پف!

اما تو کشورای خارجی به تجربه خیلی کمتر بها میدن
میگن تو نمیگی مکانیک فلان ماشین هستی ؟ مدرکت رو نشون بده و استخدام شو
یا پارتی بازی ندارن که تو شرکت های خودرو سازی اونی که واقعا توانایی داره رو بزارن کنار و اشناشون و بیارن که مدرکش و با پول گرفته و اونا لامبورگینی میسازن / مرسدس بنز میسازن /

این تفاوت کشور ما با کشواری توسعه یافته اس البته تو زمینه تولید خودرو

دقیقا به نکته کلفتی اشاره کردی :دی

بالا