• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه های من در اینترنت

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
واقعا عالی بود ، ممنونم از همگی ، میخواستم تجربیاتم رو بگم که دیدم اکثر تجربه هام با بقیه وبمستر ها مشترکه و میشه گفت بیشترمون سر چیز های مشترک ضرر کردیم یا بهتره بگیم تجربه کسب کردیم .
اکثرا بچه ها شکست خورده بودن و میشه گفت کمتر سود کرده بودن ، اما خوب مسلما هر کاری اولش شکسته . مطمئنا با اینهمه تجربه کم کم باید منتظر سود باشیم ...
ایشالا که همه موفق باشید ...

فقط یه تجربه ی مهمی که کسب کردم این بوود که سعی کنید سمت فعالیتی که خلاف قوانین کشورمون هست نرید ، شاید سوود داشته باشه اما واقعا به استرسش نمی ارزه.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
این تاپیکو باید مهم کنن همه بخونن

عالیه دم همگی گرم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یادمه 12 سال پیش بود اولین سایتمو اوردم بالا دامین بسیار زیبا و اما از محتوا حالیم نبود با ار اس اس محتواشو تولید می کردم رتبه بسیار عالی هم داشت البته از رتبه حالیم نبود یه بنده خدایی بهم نشون داد حدود 500 ایران بود

موقع تمدید قیمت دامین رفته بود بالا حدود 4 5 تومان طرف گفت برای تمدید اینقدر باید بدی منم فکر کردم می خواد سرم کلاه بزاره دیگه تمدید نکردم سایتم پرید :D همیشه حسرتشو می خورم

5 سال پیش یه سایتی داشتم که رسونده بودمش به زی 400 ایران مشتری اومد اون موقع 5 تومان می خرید ندادم فرداش فیلتر شد دهنم سرویس شد سایتی بعد از 4 سال فیلتر گشت و دیگر باز نگشت :|

یادمه یه سیستم همکاری توپ داشتم اون زمان جز پایگان کسی شناخته شده نبود وب مستر های عالی هم داشتم روزی 40 سفارش به بالا هم بود و همیشه 2 تا داپلیکیتور مثل خر کار می کردن طمع ورم داشت اومدم عضویت رو ازاد کردم یه گاوی اومده بود سی دی ها رو به عنوان فیلم های سکسی به فروش کرده بود اداره محترم پست هم زحمت کشیدن منو بلوکه کردن و تا اومدم دوباره ردیفش کنم بچه های فیتیله فیتیلشو پیچوندن ماهی 4 5 تومان سود پرید

یادشان گرامی

نتیچه ای که من برداشت کردم : ممکنه بعضی مشتری هایی که سایتتون رو بهشون نفروختید.. لاپورتتون رو به پلیس فنا بدن (یا شایدم خودشون از کارمنداش باشن ;)).. پس اگه جواب رد دادین بلافاضله سایتتون رو از هر چیری که ممکنه بهانه ای برای فیلتر شدن باشه پاک کنید..

sajjadtiger

Registered User
لایک‌ها
106
بهترین استراتژی برای فروش در اینترنت اینه : همیشه خودتان را جای مشتری بگذارید و بپرسید چرا باید از شما خرید کنه ؟

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
نتیچه ای که من برداشت کردم : ممکنه بعضی مشتری هایی که سایتتون رو بهشون نفروختید.. لاپورتتون رو به پلیس فنا بدن (یا شایدم خودشون از کارمنداش باشن ;)).. پس اگه جواب رد دادین بلافاضله سایتتون رو از هر چیری که ممکنه بهانه ای برای فیلتر شدن باشه پاک کنید..
iهمین بلا سر من هم امد بنده خدای گیر داده بود چرا و از کجا مطلب میذارید منم لینک دادم تو گوگل سرچ کنه اقا سایت بعد چند روز فیلت ر شد اون موقع روزانه 100 تا 100 تا ای پی جدید داشتم به 2 هزار رسونده بودم که از بیخ بستنش نامردا ایشالله نخورن
هفته ای 4 تا سفارش 47 هزاری داشتم از افزایش ال ت
کلا فضول زیاده
تکام سایت هام فعلا خوابیده تا ایده جدید پیدا کنم
البته بیشتر وقتم تو درس هام است درسته شاید تو وبمستری نتونستم پول قلمبه ای بزنم به جیب ولی میدونم این مقطع 2 ساله تحصیلی تمام بشه
با هر پروژه مثلا دو هفته ای حداقل 8 تا خاص تو جیبم بالانس میزنه ;)
اینترنت ایران بازار شام هست هرکی برای خودشته سئوکار ها همه تجربه گرا هستن وبمستر ها اتفاقی شدن وبمستر
هاستینگ ها سه ما تعطیلی بالا میان
کلا درب پیکر سفتی نداره اون یارو که سره از ناسره تشخیص میده هم به کنار

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سال 81 بود که اینترنت رفتم شروع شد.بیشتر با سایت های جوک سر میزدیم تا سایتی به نام ح..آشنا شدیم :دی چند تا وبلاگ زدم و توش عکس بازیگر ها رو میذاشتم تا یک روزی یکی اومد و نصیحتم کرد که وقتت روی اینها هدر نده. یکی دو سالی از نت رفتم گذشت تصمیم گرفتیم از طریق سایت های خارجی درامد زایی کنم حسابی کار کردم و موقعی که خواستم برداشت کنم دیدم ایگولد اسم ایران رو تو لیست تحریم گذاشته و یا فیلتر شده.گذشت و درسم تمام شد و خواستم مدتی فروشگاه داری کنم.هیچ وقت یادم نمیره روز اول 4 تا 5 تا سفارش گرفتم حسابی داشتم پرواز میکردم.خلاصه یک سالی گذشت و خورد به فیلتر شدن و گرفتن بعضی از سایتهای فیلم و سریال.زدم تو کار انیمه فروشش خوب بود و تقریبا یکی از فروشگاههای برتر بودیم که خورد تو تحریم ها و قیمت دلار و بالا رفتن قیمت دی وی دی خام و کاهش سود.فروش پستی رو برداشتم و نقدی گذاشتم و فروش کاهش یافت.بهر صورتی که بود میگذروندیم تا اینکه یک کار بیرون از نت واسم جور شد و رفتم سر اون کار ولی از شانس خوب من کار رو از شرکت گرفتند و بیکار شدم.یک سایت با موضوع انیمه زدم و حسابی یک نفره بهش میرسیدم.ظرف یک سال بازدید خوبی پیدا کرده بود و بازدید کنندگان پروپا قرصی داشت.ولی هر چه بیشتر پیشرفت میکرد هزینه های هاست دانلودش هم بالا میرفت.با لینک های 100 مگی شبی حدود 200 گیگ دانلود میکردند و لینک هام تو خیلی سایت ها پخش شده بود.خواستم تعطیل کنم پیام پشت پیام که اقا تعطیل نکن مشکل هزینه است ما کمک میکنیم.گفتم اینها که هستند حالا هر جور شده ادامه میدم هر وقت نیاز بود افزونه کمک مالی رو اضافه میکنم.گذشت و دیدم که همینطور جیبم داره خالی میشه افزونه رو گذاشتم تو سایت و دیدم همونهایی که میگفتند کمک میکنیم دیگه پیداشون نیست جز یک دختر خانم که 5 تومن کمک کرد.منم یکی دو ماهی ادامه دادم و این مصادف شد با یک مشکل شخصی و دیگه نخواستم ادامه بدهم.خیلی ها اومدن گفتن کمک میکنیم و از این حرفها.با خودم گفتم دفعه پیش کمک کردید کافیه.لینک های دانلود رو بعد از مهلتی که دادم پاک کردم و سایت داری رو بوسیدم گذاشتم کنار.از همکاری در فروش یکی از سایت ها هم مبلغی در اومد ولی هنوز که هنوزه چیزی واریز نشده:دی.اون 5 تومنی که خانم کمک کرده بود رو هم دادم یک شارژ اعتباری همراه اول خریدم و سیم کارت دومم رو شارژ کردم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من از سال 84-83 تو اینترنتم ! اولش با سیستم کلیکی خارجی کار میکردم ! کارت اینترت 10 ساعته رو میخریدم 3000 تومن ! و میشنستم تبلیغا رو نگاه میکردم آخرش هم هیچی توش نبود .
بعد 10 دلار تو سایتایی ک سود میدادن ریختم که اونم ب گ ... رفت .

بعد تو همین پی تی دی وی دی فیلم میفخروتم دونه ای 400 تومن تو قیمت بی رقیب بودم !!یه سایت هم زده بودم orgfilm اما اونم به خاطر صحنه هایی فیلما داشتن عذاب وجدان گرفتم و ولش کردم
بعد یه مدت دست بند مسی تو نت میفروختم که تو اون شهر ی که دانشجو بودم میساختن ، وقتی دانشجویی تموم شد اون کار رو هم ول کردم .

دیگه کار خاصی نمیکردم تا اینکه 3 تا سایت تفریحی خریدم ؛ اوابل تا با یه دونه از سایتا تا ماهی 400 تومن هم درامد داشتم، الان درامدم کم شده تو مایه های ماهی 200 تومن .

البته یه نکته بگم اگه من سرباز نبودم الان مطمئن بودم بالای ماهیی 1 تومن از نت درمیآوردم

در ضمن نزارین ته دلتون رو خالی کنن اگه ادم باهوشی باشید مطمئنن میتونید از نت خیلی پول در بیارید و نیاز به سرمایه ی زیادی هم ندارید .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
کارهایی مثل ومبستری- گرافیک-تدوین و برنامه نویسی یکی رو میخوان که لاسش رو با کار زده باشه و برای درآمد دست به کار شده باشه.
نه اینکه با هر ترفند یا پلاگین یا هر کدی که آشنایی پیدا کرد, جهت کارش رو به اینور و اونور تغییر بده!!

miladvajedi

Registered User
لایک‌ها
182
toofan245 !!!!!!!!!!
آقا چی با روحیات شما سازگاره؟ o_O
گلی سایت رو پروندی؟ بابا رو همون آرایشی کار میکردی الان واسه خودت یک شاهی بودی

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
تجربه های من
هیچ وقت وبلاگ نزنید وقت تلف کنی
بدون برنامه سایت نزنید
اول هزینه ها رو برآورد کنید بعد سایتتون رو بزنید
زود از وب مستر بودن خسته نشوید
اگر آدم اجولی هستید هرگز سایت نزنید چون ضرر می کنید
هر سایتی زدید سایت دانلود نزنید چون هم هزینه ی بالا داره هم بازده پایین
به صورت کلی کسب در آمد از اینترنت عمر نوح می خواهد و صبر ایوب البته عمر نوح نمی خواد ولی صبر ایوب لازمه

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
تموم 14 صفحه رو خوندم .
این تجربیات نشون می ده که ما به یک سازمان و یا سایت نیاز داریم تا قانون هایی رو در فضای وب ایجاد کنه و به نسبت اجرای اون قانون ها امتیازی به سایت ها داده بشه . قانون های مثل حق امتیاز و کپی رایت و اینجور چیزا . تو این دور و زمونه چه تو ایران چه تو آمریکا مردم دارن کارها رو می چرخونن . همین ویکی پدیا و خیلی سایت های دیگه رو مردم به وجود آوردن نه دولت ها . حتی برای سایت های مستهجن هم قانون وجود داره چه برسه به سایت های دیگه . مرورگرهای اپرا و کروم که باهاشون کار می کنم همیشه میزان اعتبار دامنه رو نشون می ده . یا خود گوگل که بعضی موقع ها سایت ها Maleware رو شناسایی می کنه ، ما به یک منبع برای اعتماد کردن نیازمندیم . به یک منبع که حقوق وبمسترها مشتریان و همه و همه تو اون باشه . ؟؟؟!!!
از اونجایی که نسل های بعدی دارن یواش یواش تو نت زیاد میشن ، باید فکر حسابی کرد تا نسل های آینده با دورنمای بهتری وارد نت بشه (مثل طرفداران جاستین بیبر و سلنا گومز - حالم از همشون به هم می خوره )

نظر دوستان چیه
چه طوری شما تموم 14 صفحه رو حوندی در حالی که کلا 12 صفحه وجود داره؟

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
28 خرداد 1391 از دوستم که یکی از بچه های همین انجمن هم هست یه انجمن ساز هدیه گرفتم که با توجه به اینکه دیدم انجمن موسیقی سنتی نیست در وب، تصمیم گرفتم انجمن موسیقی سنتی تأسیس کنم.
اوایل من بسیار بسیار بسیار بی تجربه بودم و اصلاً در مورد اینکه چه مطالبی برای انجمن خوب هست و باید چه کرد تا کاربران بیشتری جذب بشند اطلاع نداشتم. بخاطر همین تا چند ماه فقط و فقط اخبار کپی پیست می‌کردم می‌ذاشتم تو انجمن که به طبع هیچ کاربر فعالی هم نداشتیم. بعد از یه مدت فهمیدم فایده نداره! تصمیم گرفتم آلبوم‌های موسیقی سنتی رو به رایگان و بصورت غیر قانونی برای دانلود بذارم که الان هم بسیار پشیمونم. خیلی خوب داشت پیش می‌رفت بعد از یک ماه آلبوم گذاشتن. تا 800هزار رسیدیم ولی به مشکل مالی برخوردم و نتونستم یک ماه تمدید کنم (که فقط هزینه ش 30ت بود!!!). بعد که تمدید کردم 1میلیون شده بود ولی گفتم عیب نداره... دوباره شروع کردم به لینک دانلود گذاشتن توی انجمن که فقط بازدید کننده جذب می‌کرد، نه مخاطب و کاربر. رسید به فروردین امسال. به فکر افتادم گفتم مگه بقیه انجمن ها چه ویژگی‌هایی دارند که همه کاربر ها فعال هستن؟ متوجه شدم که در انجمن های شلوغ یه سری تاپیکهایی وجود داره که بسیار بحث برانگیز هستند و کاربران با مشاهده‌شون خیلی دوست دارن بیان نظرشون رو بنویسند و پست ارسال کنن.
بعنوان نمونه بعضی تاپیک های انجمن های سرگرمی:
شرت نفر قبلیت چه رنگیه!!!!
که بسیار هم مؤثره الحق. اما من صاحب یه انجمن موسیقی سنتی بودم و با کلی آدم فرهیخته سر و کار داشتم. پس تصمیم گرفتم یه سری مسابقات برگزار کنم با جایزه و همچنین با کمک دوستانم یه سری بحث ها رو راه انداختیم که خدا رو شکر خیلی خوب بود. خیلی.
از اردیبهشت ماه 92 تا اواسط مرداد ماه دوران اوج شکوفایی انجمن بود. تا اینکه گوگل ما رو پنالتی کرد و از نتایجش حذف کرد. حالا این اتفاق در حالی داشت صورت می‌گرفت که چند روز قبلش 400هزار تومن به طراح استایل برای طراحی پرداخت شده بود و 300 هزار تومن هم به برنامه نویس برای نوشتن یک سیستم برای انجمن. واقعاً این اتفاق من رو نابود کرد. ورودی گوگل از روزی 500 به 60 رسید. رتبه از 300هزار رسید به 1 میلیون. 250 هزار تومن دادیم به یه سئوکار که مشکل رو 2 هفته ای حل کنه. و حل شد بعد از دو هفته اما دو روز طول کشید که به حالت قبل برگرده. باز هم بعد از یک ماه حل شد اما مجدداً بعد از 2-3 روز به حالت قبلش برگشت.
تقریبا یک ماه و نیم قبل هم مشکل دوباره حل شد و تا یک ماه کاملاً درست بود و حتی رکورد بازدید سابق رو هم شکستیم تا اینکه من در یک اقدام "احمقانه" و در نهایت حماقت ساختار لینک‌ها رو تغییر دادم. از اون موقع تا حالا روزانه بیشتر از 70 ورودی نداشتم. تا به حال هم کلاً بیش از یک میلیون و ششصد هزار تومن خرج شده برای انجمن و در آمد (با احتساب کمک های نقدی کاربران) حدود 200 هزار تومن بوده در حدود دو سال!
دوستان عزیز و با تجربه لطفاً بگن در این شرایط باید چه کرد؟
ممنون.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
28 خرداد 1391 از دوستم که یکی از بچه های همین انجمن هم هست یه انجمن ساز هدیه گرفتم که با توجه به اینکه دیدم انجمن موسیقی سنتی نیست در وب، تصمیم گرفتم انجمن موسیقی سنتی تأسیس کنم.
اوایل من بسیار بسیار بسیار بی تجربه بودم و اصلاً در مورد اینکه چه مطالبی برای انجمن خوب هست و باید چه کرد تا کاربران بیشتری جذب بشند اطلاع نداشتم. بخاطر همین تا چند ماه فقط و فقط اخبار کپی پیست می‌کردم می‌ذاشتم تو انجمن که به طبع هیچ کاربر فعالی هم نداشتیم. بعد از یه مدت فهمیدم فایده نداره! تصمیم گرفتم آلبوم‌های موسیقی سنتی رو به رایگان و بصورت غیر قانونی برای دانلود بذارم که الان هم بسیار پشیمونم. خیلی خوب داشت پیش می‌رفت بعد از یک ماه آلبوم گذاشتن. تا 800هزار رسیدیم ولی به مشکل مالی برخوردم و نتونستم یک ماه تمدید کنم (که فقط هزینه ش 30ت بود!!!). بعد که تمدید کردم 1میلیون شده بود ولی گفتم عیب نداره... دوباره شروع کردم به لینک دانلود گذاشتن توی انجمن که فقط بازدید کننده جذب می‌کرد، نه مخاطب و کاربر. رسید به فروردین امسال. به فکر افتادم گفتم مگه بقیه انجمن ها چه ویژگی‌هایی دارند که همه کاربر ها فعال هستن؟ متوجه شدم که در انجمن های شلوغ یه سری تاپیکهایی وجود داره که بسیار بحث برانگیز هستند و کاربران با مشاهده‌شون خیلی دوست دارن بیان نظرشون رو بنویسند و پست ارسال کنن.
بعنوان نمونه بعضی تاپیک های انجمن های سرگرمی:
شرت نفر قبلیت چه رنگیه!!!!
که بسیار هم مؤثره الحق. اما من صاحب یه انجمن موسیقی سنتی بودم و با کلی آدم فرهیخته سر و کار داشتم. پس تصمیم گرفتم یه سری مسابقات برگزار کنم با جایزه و همچنین با کمک دوستانم یه سری بحث ها رو راه انداختیم که خدا رو شکر خیلی خوب بود. خیلی.
از اردیبهشت ماه 92 تا اواسط مرداد ماه دوران اوج شکوفایی انجمن بود. تا اینکه گوگل ما رو پنالتی کرد و از نتایجش حذف کرد. حالا این اتفاق در حالی داشت صورت می‌گرفت که چند روز قبلش 400هزار تومن به طراح استایل برای طراحی پرداخت شده بود و 300 هزار تومن هم به برنامه نویس برای نوشتن یک سیستم برای انجمن. واقعاً این اتفاق من رو نابود کرد. ورودی گوگل از روزی 500 به 60 رسید. رتبه از 300هزار رسید به 1 میلیون. 250 هزار تومن دادیم به یه سئوکار که مشکل رو 2 هفته ای حل کنه. و حل شد بعد از دو هفته اما دو روز طول کشید که به حالت قبل برگرده. باز هم بعد از یک ماه حل شد اما مجدداً بعد از 2-3 روز به حالت قبلش برگشت.
تقریبا یک ماه و نیم قبل هم مشکل دوباره حل شد و تا یک ماه کاملاً درست بود و حتی رکورد بازدید سابق رو هم شکستیم تا اینکه من در یک اقدام "احمقانه" و در نهایت حماقت ساختار لینک‌ها رو تغییر دادم. از اون موقع تا حالا روزانه بیشتر از 70 ورودی نداشتم. تا به حال هم کلاً بیش از یک میلیون و ششصد هزار تومن خرج شده برای انجمن و در آمد (با احتساب کمک های نقدی کاربران) حدود 200 هزار تومن بوده در حدود دو سال!
دوستان عزیز و با تجربه لطفاً بگن در این شرایط باید چه کرد؟
ممنون.
ریداکت 301

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
الان دیگه؟ :(
درضمن من بلد هم نیستم و نمیدونم میشه با وی بی همچین کاری کرد یا نه و اینکه چقد زمان میبره ریدایرکت کردن هزار تاپیک به آدرس جدیدشون.
وقتی کاربری از گوگل وارد می‌شه میره به صفحه اصلی. یعنی ارور 404 بحساب نمیاد.
البته الان دیگه تقریباً همه لینک های جدید هستن توی نتایج گوگل... ولی ورودی...

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
الان دیگه؟ :(
درضمن من بلد هم نیستم و نمیدونم میشه با وی بی همچین کاری کرد یا نه و اینکه چقد زمان میبره ریدایرکت کردن هزار تاپیک به آدرس جدیدشون.
وقتی کاربری از گوگل وارد می‌شه میره به صفحه اصلی. یعنی ارور 404 بحساب نمیاد.
البته الان دیگه تقریباً همه لینک های جدید هستن توی نتایج گوگل... ولی ورودی...
خب پس بیخی :دی اره 404 ب حساب نمیاد
میخای با ی سئو کار صحبت کن! و یه کم پست اختصاصی بده و بک لینک بخر! شاید درست شد

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
خب پس بیخی :دی اره 404 ب حساب نمیاد
میخای با ی سئو کار صحبت کن! و یه کم پست اختصاصی بده و بک لینک بخر! شاید درست شد
بک لینک مگه تاثیر عکس نداره؟ الگوریتم پنگوئن گوگل اینو میگه!
سئو کار خوب سراغ داری معرفی کن!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
بک لینک مگه تاثیر عکس نداره؟ الگوریتم پنگوئن گوگل اینو میگه!
سئو کار خوب سراغ داری معرفی کن!
والله سراغ ندارم کسی رو !!!
بک لینک باید درست حسابی بگیری که گوگل بدترت نکنه

بالا